δεν ξέρω τι υποστήριξη είχε το 2011 πάντως τώρα με -8 στην καλύτερη περίπτωση(τζίφος) και -25 στα 500 ο καθένας κρίνει
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Δελτία καιρού ΕΜΥ - Σάκης - Ζιακόπουλος κ.τ.λ. No. 4
Collapse
X
-
Γιατι καποιοι φιλε με δικτατορικο τροπο θελουν να επιβαλλουν και με προσβολες την αποψη τους οταν κανεις μια προγνωση που δεν ταιριαζει με τις χιονοθυελλες που πιστευουν οτι θα ερθει...και κοιταξε προηγουμενα ποστ κατι λεξεις....ψευτης,αυθαδης,θα μπειτε στα λαγουμια ,κατεβα απο την στρατοσφαιρα κλπOriginally posted by GEORGE SNOWMAN View Postκαλα και αλλοι βγαζανε μεσους ορους απο τα ανυπαρκτα μοντελα που εδειχναν ουσιαστικα ηλιοφανεια στην Αττικη...γιατι συνεχιζεις την κοντρα ρε φιλε???
Αν εσεις γουσταρετε και ειστε διατεθειμενοι να σας ταπωνουν καποιοι επειδη νομιζουν οτι ειναι ιδιοκτητες του φορουμ και μαλιστα με προσβλητικο τροπο μπορειτε να το δεχθειτε ,εγω οχι...
Οσο για καποιους που βγαζανε μ.ο και αν εννοεις εμενα εγω δεν εβαλα ανυπαρκτα μοντελα και σας εδειχνα παντα οτι ο αυλωνας θα παει ανατολικοτερα και οχι οτι θα εχουμε ηλιοφανεια...συγνωμη δεν ξερεις να διαβαζεις αν ειναι ετσι...
Εδω και μερες εχω πει χιονια πανω απο τα 400 μετρα για αττικη...εσυ γιατι στεναχωριεσαι ομως δεν μας ειπες...Γιωργος-Σπατα- καμπια Διρφυων Ευβοιας
Comment
-
καλα,συνεχισε...Originally posted by doumas View PostΓιατι καποιοι φιλε με δικτατορικο τροπο θελουν να επιβαλλουν και με προσβολες την αποψη τους οταν κανεις μια προγνωση που δεν ταιριαζει με τις χιονοθυελλες που πιστευουν οτι θα ερθει...και κοιταξε προηγουμενα ποστ κατι λεξεις....ψευτης,αυθαδης,θα μπειτε στα λαγουμια ,κατεβα απο την στρατοσφαιρα κλπ
Αν εσεις γουσταρετε και ειστε διατεθειμενοι να σας ταπωνουν καποιοι επειδη νομιζουν οτι ειναι ιδιοκτητες του φορουμ και μαλιστα με προσβλητικο τροπο μπορειτε να το δεχθειτε ,εγω οχι...
Οσο για καποιους που βγαζανε μ.ο και αν εννοεις εμενα εγω δεν εβαλα ανυπαρκτα μοντελα και σας εδειχνα παντα οτι ο αυλωνας θα παει ανατολικοτερα και οχι οτι θα εχουμε ηλιοφανεια...συγνωμη δεν ξερεις να διαβαζεις αν ειναι ετσι...
Εδω και μερες εχω πει χιονια πανω απο τα 400 μετρα για αττικη...εσυ γιατι στεναχωριεσαι ομως δεν μας ειπες...ΧΙΟΝΙΑ Ε?????
Comment
-
Απο μια αποψη, σωστος, ειδικα οταν ξερεις οτι για λεπτομερειες εχασες ομορφο ψυχος και αυλωνα και χαμηλο και 30 ποντους....Originally posted by Χλεμπονιαρης View PostΠάντως για μένα μισή ώρας νιφαδοπτωσης είναι τίποτα. Χιόνι είναι να χιονίσει και να το στρώσει. Καλο χιόνι είναι πανω απο 30 εκ.
Το διλημμα ομως ειναι : μιση ωρα νιφαδοπτωσης η λιακαδα ?????? μιση ωρα νιφαδοπτωσης η 20 βαθμοι ???? μιση ωρα νιοφαδοπτωσης η νοτιαδουρα και βροχες ???? ε, καταλαβες γιατι προτιμαμε το πρωτο !!!!!!!!!ΤΡΕΛΑ ΜΕ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙΑ....ΤΡΕΛΑ ΛΕΜΕ
Comment
-
eγώ δεν έχω λόγο να κρυφτώ πουθενά φίλε μου ευρωνικέ (σαρκαστικά το είπα αυτό, ή αν θες πειραχτικά), γιατί δεν έχω μιλήσει πουθενά για χιονοπτώσεις τώρα, λέγοντας σε πολλά μου πόστ, ότι ακόμη είναι δυσκολοπροβλέψιμη η όλη κατάσταση....και εσείς οι βόρειοι δεν έχετε καταλάβει ότι εμάς εδώ κάτω μας αρέσει και να χιονίζει απλά...κατανοητόν?Originally posted by salonikatasos View Postάμα δε χιονίσει εσύ σε ποιο λαγούμι θα κρυφτείς?Last edited by beach-snow; 08/12/2013, 09:21 PM.
http://weatherparty.blogspot.gr/ Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!
Comment
-
Originally posted by Χλεμπονιαρης View PostΟταν λετε χιονισει εννοείται να δείτε να πεφτουν νιφαδες για μιση ωρα; αυτο ειναι χιονι;Πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί τόση κακία? Εμείς και 5 λεπτά να το δούμε να πέφτει (αν και αυτό με τα τωρινά στοιχεία το θεωρώ αδύνατον) θα μας ευχαριστήσει, εσάς τι σας κόπτει τόσο πολύ....?????Originally posted by salonikatasos View Postκαι ανάμεσα στη βροχή να τις δουν για χιόνι μετράειΜετεωρολογικός σταθμός Ελεούσας Ιωαννίνων, υψομ. 540μ.
http://users.otenet.gr/~oejhtc/
Comment
-
εκει πανω φαγανε τοσο πολυ χιονι περυσι ρε φιλε,που τα δικα μας τα ασθενικα τους φαινονται τιποτα...Originally posted by snow4ever View PostΠραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί τόση κακία? Εμείς και 5 λεπτά να το δούμε να πέφτει (αν και αυτό με τα τωρινά στοιχεία το θεωρώ αδύνατον) θα μας ευχαριστήσει, εσάς τι σας κόπτει τόσο πολύ....?????ΧΙΟΝΙΑ Ε?????
Comment
-
Δεν ειναι κακια φιλε μου προσωπικα γουστα ειναι αυτα σε αλλους αρεσει μια απλη νιφαδοπτωση σε αλλους τους αρεσει μονο να βλεπουν 20-30 ποντους χιονι γουστα ειναι αυτα δεν βλεπω πουθενα κακια!Originally posted by snow4ever View PostΠραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί τόση κακία? Εμείς και 5 λεπτά να το δούμε να πέφτει (αν και αυτό με τα τωρινά στοιχεία το θεωρώ αδύνατον) θα μας ευχαριστήσει, εσάς τι σας κόπτει τόσο πολύ....?????Γνωστος αγνωστος αναρχοακροδεξιος μελος γνωστης κλικας που λυμαινει τους κολπους του snowreport!!
Comment
-
αυτο ειναι κακια φιλε snow4ever ετσι και αλλιως απο τον συγκεκριμενο δεν περιμενα κατι αλλο μας εχει συνηθισει σε τετοια ποστ...Originally posted by GEORGE SNOWMAN View Postεκει πανω φαγανε τοσο πολυ χιονι περυσι ρε φιλε,που τα δικα μας τα ασθενικα τους φαινονται τιποτα...Γνωστος αγνωστος αναρχοακροδεξιος μελος γνωστης κλικας που λυμαινει τους κολπους του snowreport!!
Comment
-
Έτσι όπως το σχολιάζουν δεν είναι απλά μία έκφραση γνώμης. Ο καθένας φυσικά και έχει το δικαίωμα να εκφράσει το τι ακριβώς του αρέσει αλλά όχι εις βάρος των επιθυμιών ή της λαχτάρας των άλλων. Δεν σχολίασα αν τους αρέσει το 20ποντο ή οχι. Σχολίασα το γεγονός ότι κοροιδευουν όλους εμάς που απλά θέλουμε να δούμε έστω και δύο νιφάδες στη λάμπα. Τόσο απλά και τόσο κατανοητά!Originally posted by MageSnow View PostΔεν ειναι κακια φιλε μου προσωπικα γουστα ειναι αυτα σε αλλους αρεσει μια απλη νιφαδοπτωση σε αλλους τους αρεσει μονο να βλεπουν 20-30 ποντους χιονι γουστα ειναι αυτα δεν βλεπω πουθενα κακια!Μετεωρολογικός σταθμός Ελεούσας Ιωαννίνων, υψομ. 540μ.
http://users.otenet.gr/~oejhtc/
Comment

Comment