Ένας φίλος μου είναι εκεί κι έβαλε φωτογραφία στο Facebook. Πολύ χιόνι. Όχι απλά στρώσιμο.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ
Collapse
X
-
Γκαντεμιά!Αλλά ίσως είναι ευκαιρία για βολτίτσα στα υψώματα.Originally posted by Κωστας. View PostΤέταρτη. 9mm με 2 c.Το φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]
Έσπασε η 6ετία χωρίς 30ποντο. Να ξαναμηδενίσουμε?:cool:
Comment
-
Κάποια ψηλή πολυκατοικία θα έχει εκεί. ανέβα να δεις χαχαχα. Θα είναι τοπικά τα φαινόμενα, δεν θα έχει πουθεά, αλλού τόσα χιλιοστά με χαμηλότερες Τ?Originally posted by Κωστας. View PostΠου να βρεις υψώματα!!! Ιδού ή απορία. Βαζεις τη σκάλα στη σκεπή για να κερδίσεις δύο μέτρα υψόμετρο.Το φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]
Έσπασε η 6ετία χωρίς 30ποντο. Να ξαναμηδενίσουμε?:cool:
Comment
-
-20 με ισχυρό άνεμο στο εσωτερικό του Λονγκ ’ιλαντ της Νέας Υόρκης,όπως με ενημερώνει φίλος μου που σπουδάζει εκεί...Μου λέει ότι το κρύο είναι απερίγραπτο,όταν φυσάει λίγο σε πονάει το πρόσωπό σου...Λογικό,με -28 στα 850 και βοριάδες!18/02/08 - 10/1/17
9ετία, Στα τσακίδια και να μην ξανάρθεις
-2/2/1882-
sigpic
Comment
-
Originally posted by Κωστας. View PostΤέταρτη. 9mm με 2 c.
Ακομα τιποτα δεν ειναι σιγουρο για Τεταρτη. Φαινεται οτι το μετωπο θα παει πολυ αργα, να δουμε που θα καθισει ο θερμος τομεας. Υπαρχει περιπτωση αυτα τα χιλιοστα να στα δωσει ολα σε χιονι. Για σιγουρα θα ξερουμε Δευτερα πρως Τριτη διοτι ειναι ιδιαιτερη περιπτωση.Half of my life ive been watching,half of my life ive been waking up.Birds in the sky could warn me.Theres no life like the snow life.
Comment
-
Κ μιλαμε για 54 μοιρες γ.π!!! ΞεφτιλαOriginally posted by fear777 View PostΑκομα τιποτα δεν ειναι σιγουρο για Τεταρτη. Φαινεται οτι το μετωπο θα παει πολυ αργα, να δουμε που θα καθισει ο θερμος τομεας. Υπαρχει περιπτωση αυτα τα χιλιοστα να στα δωσει ολα σε χιονι. Για σιγουρα θα ξερουμε Δευτερα πρως Τριτη διοτι ειναι ιδιαιτερη περιπτωση.Οξυγόνο μου το κρύο έμπνευσή μου η συννεφιά χιόνι τ' όνειρό μου!...Παναγιώτης
Comment
-
Αρκετα snow showers χτυπανε το μηκος απο Yorkshire, Peak District, σε λιγη ωρα λογικα θα μπουνε προς Derby. Να δουμε τι θα φτασει και αν φτασει προς τα εδω το απογευμα-βραδυ.Originally posted by Κωστας. View PostΧιονίζει τψραHalf of my life ive been watching,half of my life ive been waking up.Birds in the sky could warn me.Theres no life like the snow life.
Comment
-
Τελικα παμε σε nowcasting για την Τεταρτη-Πεμπτη. Δεν υπαρχει περιπτωση να μπορεσουν τα μοντελα να δωσουν απαντηση για το μετωπο που θα μεινει στασιμο σε ολη την Αγγλια σχεδον. Οπου το ριξει ως χιονι μιλαμε σιγουρα για 15+ εκατοστα. Καποιες περιοχες θα σταθουν λογικα ατυχες αν ειναι στον θερμο τομεα, αν και μελετωντας τα στοιχεια μεγαλο ρολο θα παιξει και το προυπαρχον κρυο ανα περιοχη.Half of my life ive been watching,half of my life ive been waking up.Birds in the sky could warn me.Theres no life like the snow life.
Comment

Comment