Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• http://www.travelingthroughthelens.com/live/1349 δες αυτο φιλε, πρωτη καμερα.

Comment

• Δεν ρίχνει κάτι. Ίσως να σταμάτησε. Ή να ήταν απλό νιφάδισμα για λίγο.
      Κάθε βράδυ η ίδια δουλειά... Πες καληνύχτα στις υπηρέτριες, κλείδωσε το χρηματοκιβώτιο, φόρα μάσκα ύπνου... Βαρέθηκε η ψυχή μου!

Comment

• πανω απο την οθονη της καμερας δειχνει θερμ...... 0,7c εχει χιονοθερμ......... δες ομως τετοια ωρα τι κανουν σε μια πλατεια σε μια βορεια χωρα . δειχνει να ψιλοκυκλοφορει ο κοσμος που λενε οτι κλεινωνται σπιτια τους απο τις 11. τα μαγαζια ανοικτα και ακουγεται ηχος απο κοσμο. ωραιες οι web καμερες.

Comment

• Originally posted by ski snow View Post
          πανω απο την οθονη της καμερας δειχνει θερμ...... 0,7c εχει χιονοθερμ......... δες ομως τετοια ωρα τι κανουν σε μια πλατεια σε μια βορεια χωρα . δειχνει να ψιλοκυκλοφορει ο κοσμος που λενε οτι κλεινωνται σπιτια τους απο τις 11. τα μαγαζια ανοικτα και ακουγεται ηχος απο κοσμο. ωραιες οι web καμερες.
          Ναι ξέρω ότι δεν έχουμε μόνο εμείς μονοπώλιο στη διασκέδαση. Μη σε πω ότι πλέον γινόμαστε και λόγω κρίσης ακόμα πιο μονόχνωτοι και κλεινόμαστε μέσα. ΠΧ είχα βγει απόγευμα Τετάρτης μέσα Νοέμβρη Σέρρες για καφέ στην κεντρική πλατεία και θύμιζε χωριό η όλη φάση. Το Μάαστριχτ βέβαια ξέρω ότι είναι από τις ήσυχες περιοχές στην Ολλανδία. Και Λονδίνο που είναι τώρα ο συγκεκριμένος θείος μου για ταξίδι και ήταν σε κλαμπ χθες εκείνη την ώρα μ είπε ότι είχε πολύ κόσμο.
          Κάθε βράδυ η ίδια δουλειά... Πες καληνύχτα στις υπηρέτριες, κλείδωσε το χρηματοκιβώτιο, φόρα μάσκα ύπνου... Βαρέθηκε η ψυχή μου!

Comment

• Βόρεια Αγγλία είδα σε φόρουμ χιόνιζε όλο το πρωί με ένταση και κάλυψε όλες τις επιφάνειες και έχουν 1 βαθμό.

Comment

• Originally posted by Alkis Serres View Post
              Βόρεια Αγγλία είδα σε φόρουμ χιόνιζε όλο το πρωί με ένταση και κάλυψε όλες τις επιφάνειες και έχουν 1 βαθμό.
              σε ποια πόλη έγιναν αυτά? γιατί όσους σταθμούς τσέκαρα σε βόρεια Αγγλία και Σκοτία βροχούλα του θεού είχαν...

Comment

• Originally posted by geornik2004 View Post
                σε ποια πόλη έγιναν αυτά? γιατί όσους σταθμούς τσέκαρα σε βόρεια Αγγλία και Σκοτία βροχούλα του θεού είχαν...
                Δεν αναφέρει ο τύπος σε ποια πόλη. Ίσως να είναι λίγο ψηλότερα και να είχε χιόνι εκεί.

Comment

• είδα κάτι φωτογραφίες από κάμερες τελικά με γανούδα σήμερα στα Highlands...αλλά φαντάζομαι και για αυτούς ντροπή είναι αυτές οι εικόνες...ούτε μπαίνω στον κόπο να ανεβάσω φωτογραφίες...

Comment

• Originally posted by geornik2004 View Post
                    είδα κάτι φωτογραφίες από κάμερες τελικά με γανούδα σήμερα στα Highlands...αλλά φαντάζομαι και για αυτούς ντροπή είναι αυτές οι εικόνες...ούτε μπαίνω στον κόπο να ανεβάσω φωτογραφίες...
                    Ναι ναι έριξε λίγο στη Σκωτία. Όντως ντροπή τα Highlands θάβονται στο χιόνι κανονικά με strong gales.

Comment

• Καλημερα απο Barnsley ( κεντρικη Αγγλία). 2 C και λιακαδα. Ο ηλιος δεν εχει σηκωθεί βέβαια ακομα.

Comment

• Originally posted by Χλεμπονιαρης View Post
                        Καλημερα απο Barnsley ( κεντρικη Αγγλία). 2 C και λιακαδα. Ο ηλιος δεν εχει σηκωθεί βέβαια ακομα.
                        Λογικα θα δεις μια νιφαδοπτωση την Παρασκευη.
                        Half of my life ive been watching,half of my life ive been waking up.Birds in the sky could warn me.Theres no life like the snow life.

Comment

• Δυσκολο.Εξαλλου η νιφαδοπτωση δε με αφορα.

Comment

• Κακώς. Το 20ποντο παει 10ετία. Μαζευε κι ας ειν και ρωγες
                            Originally posted by Χλεμπονιαρης View Post
                            Δυσκολο.Εξαλλου η νιφαδοπτωση δε με αφορα.
                            ΜΑΡΤΗΣ (ΓΔΑΡΤΗΣ) 1987 - ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ- Ποτέ δεν είναι αργά για έναν ιστορικό "Καταπιόνα Ταφοπλακίδη"
                            DrKaizer-REUTERS και Coppertone για τροπικό μαυρισμα. Μια χαρα ειναι ο χειμωνας.

Comment

• Originally posted by BrainA View Post
                              Κακώς. Το 20ποντο παει 10ετία. Μαζευε κι ας ειν και ρωγες

Μα δε μου προκαλει τιποτα να δω να πεφτει το χιονι.Και χω πει νομιζω κι αλλη φορα.Και εχω διαπιστωσει τη διαφορα με καποια αλλα ατομα -παιδια στο φορουμ.
                              Λενε α .... ριχνει παπλαμουδες,ριχνει νιφαδες .Αυτο δε με εντυπωσιαζει τοσο πολυ.Οκ .Με εντυπωσιαζουν μερικες φορες οταν πεφτει μαλακο χιονι σαν χαρτοπετσετες .Ειναι εντυπωσιακο να το βλεπεις.Αλλα αυτο ειναι μαλακο το χιονι.Μπορει να ριχνει χαρτοπετσετες και να μην το πιανει.Δε μ αρεσει ετσι.

Εμενα αυτο που με εντυπωσιαζει στο χιονι και το χω ως μνημες απ τη παιδικη μου ηλικα ειναι η εικονα μου να ειμαι κολλημενος στο τζαμι της μπαλκονοπορτας η να πηγαινοερχομαι απο μπαλκονοπορτα σε μπαλκονοπορτα να βλεπω το τοπιο χωρις χιονι (μαυρο το χωμα) να ασπριζει και να βαζω σημαδακια τι δεν ηταν καλυμενο απο χιονι και να βλεπω το χιονι να καλυπτει σιγα σιγα τα σημαδακια.Ενα πεσμενο μπουκαλακι του νερου,μια πετρα και σιγα σιγα να αυξανεται το υψος και να χανωνται τα σημαδια.Η η αλλη εικονα που εχω ειναι να ειναι νυχτα,να βλεπω τη λαμπα απ τη κολωνα της ΔΕΗ και το χιονι το στρωμενο στο δρομο,(ασφαλτο) να περναει σπανια καποιο αυτοκινητο να κανει ροδιες και μετα να παρακαλω να καλυφτουν οι ροδιες γρηγορα.Να βαζω σημαδι ποτε δεν θα δημιουργουν τα αυτοκινητα μαυρες ροδιες πλεον αλλα ασπρες ροδιες πανω σε πατημενο χιονι (τοτε συνηθως η θερμοκρασια επιανε -3 ).Η αλλο σημαδι που εβαζα ηταν οταν χιονιζε με ελαφρυ αερακι κι εκανε μικρο ανεμοσουρι σε ενα τοιχο στην αυλη,παρατηρουσα πως αυξανοταν το υψος απ το ανεμοσουρι εκει.
                              Και τελος εβλεπα απ τις υδροροες οταν εσταζαν οι σταγονες ενω χιονιζε και ανυπομονουσα ποτε θα σταματουσαν να σταζουν .Και πλεον ημουν ευχαριστημενος διοτι ηξερα οτι πλεον παγωσαν ολα και οτι πεφτει μενει επιτοπου.

Αυτα μ αρεσουν στο χιονι.Δε με εντυπωσιαζουν οι νιφαδες που πεφτουν.

Ακομα και στο χιονι με μαθηματικο τροπο το εβλεπα.Δεν το βλεπα με λογοτεχνικο τροπο να βγω να χορευω μες τις νιφαδες.

Comment

• Originally posted by Χλεμπονιαρης View Post
                                Μα δε μου προκαλει τιποτα να δω να πεφτει το χιονι.Και χω πει νομιζω κι αλλη φορα.Και εχω διαπιστωσει τη διαφορα με καποια αλλα ατομα -παιδια στο φορουμ.
                                Λενε α .... ριχνει παπλαμουδες,ριχνει νιφαδες .Αυτο δε με εντυπωσιαζει τοσο πολυ.Οκ .Με εντυπωσιαζουν μερικες φορες οταν πεφτει μαλακο χιονι σαν χαρτοπετσετες .Ειναι εντυπωσιακο να το βλεπεις.Αλλα αυτο ειναι μαλακο το χιονι.Μπορει να ριχνει χαρτοπετσετες και να μην το πιανει.Δε μ αρεσει ετσι.

Εμενα αυτο που με εντυπωσιαζει στο χιονι και το χω ως μνημες απ τη παιδικη μου ηλικα ειναι η εικονα μου να ειμαι κολλημενος στο τζαμι της μπαλκονοπορτας η να πηγαινοερχομαι απο μπαλκονοπορτα σε μπαλκονοπορτα να βλεπω το τοπιο χωρις χιονι (μαυρο το χωμα) να ασπριζει και να βαζω σημαδακια τι δεν ηταν καλυμενο απο χιονι και να βλεπω το χιονι να καλυπτει σιγα σιγα τα σημαδακια.Ενα πεσμενο μπουκαλακι του νερου,μια πετρα και σιγα σιγα να αυξανεται το υψος και να χανωνται τα σημαδια.Η η αλλη εικονα που εχω ειναι να ειναι νυχτα,να βλεπω τη λαμπα απ τη κολωνα της ΔΕΗ και το χιονι το στρωμενο στο δρομο,(ασφαλτο) να περναει σπανια καποιο αυτοκινητο να κανει ροδιες και μετα να παρακαλω να καλυφτουν οι ροδιες γρηγορα.Να βαζω σημαδι ποτε δεν θα δημιουργουν τα αυτοκινητα μαυρες ροδιες πλεον αλλα ασπρες ροδιες πανω σε πατημενο χιονι (τοτε συνηθως η θερμοκρασια επιανε -3 ).Η αλλο σημαδι που εβαζα ηταν οταν χιονιζε με ελαφρυ αερακι κι εκανε μικρο ανεμοσουρι σε ενα τοιχο στην αυλη,παρατηρουσα πως αυξανοταν το υψος απ το ανεμοσουρι εκει.
                                Και τελος εβλεπα απ τις υδροροες οταν εσταζαν οι σταγονες ενω χιονιζε και ανυπομονουσα ποτε θα σταματουσαν να σταζουν .Και πλεον ημουν ευχαριστημενος διοτι ηξερα οτι πλεον παγωσαν ολα και οτι πεφτει μενει επιτοπου.

Αυτα μ αρεσουν στο χιονι.Δε με εντυπωσιαζουν οι νιφαδες που πεφτουν.

Ακομα και στο χιονι με μαθηματικο τροπο το εβλεπα.Δεν το βλεπα με λογοτεχνικο τροπο να βγω να χορευω μες τις νιφαδες.
                                χεχεχεχε τα ιδια εκανα και γω ,τα ιδια κανω και τωρα οταν χιονιζει ,καθε τι που καλυπτεται ψαχνω τον επομενο στοχο .
                                αλλα το καλυτερο μου ειναι οι ροδιες ,η χαρακιες οπως τις λεω

Comment

Working...
                                X