Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by LarissaSnow View Post
    Εγώ πάλι όταν το καλοκαίρι στην Ελλάδα η ελάχιστη δεν πέφτει κάτω από 25 και η μέγιστη (υπό σκιά) ξεπερνά τους 34, ζορίζομαι, θα προτιμούσα να περνάω αυτές τις ημέρες στην Αγγλία.
    Μην νομίζεις και οι 30 βαθμοί με υψηλή σχετική υγρασία ίσως δημιουργούν και μεγαλύτερη δυσφορία απ΄οτι οι 37 με υγρασία πολύ χαμηλή και με τις παραλίες να σε περιμένουν για βουτιές...
    Οξυγόνο μου το κρύο έμπνευσή μου η συννεφιά χιόνι τ' όνειρό μου!...Παναγιώτης

Comment

• Originally posted by icestorm View Post
      Μην νομίζεις και οι 30 βαθμοί με υψηλή σχετική υγρασία ίσως δημιουργούν και μεγαλύτερη δυσφορία απ΄οτι οι 37 με υγρασία πολύ χαμηλή και με τις παραλίες να σε περιμένουν για βουτιές...
      Αυτο που λες με την υγρασία, ναι, ισχυει. Ευτυχώς εδω στη Λάρισα συνήθως οι υψηλές θερμοκρασίες συνοδεύονται απο σχετικά χαμηλές υγρασίες.
      Καλά, εάν είναι να σε περιμένει η παραλία, όλα καλά και όλα ωραία, από πολλες απόψεις. Το θέμα είναι τι κανεις οταν δε μπορείς να πας παραλία και είσαι σε χώρο που δεν κλιματίζεται καλά, ή είσαι έξω.
      Last edited by LarissaSnow; 19/02/2016, 06:51 PM.

Comment

• Originally posted by LarissaSnow View Post
        Τελικά είδατε χιόνι στις περιοχές σας Κώστα και Βαγγελη?
        Τιποτα απολυτως! Η μετωπικη δραστηριοτητα εφτασε 10 ωρες νωριτερα (!!!) και οταν μπηκε ο ψυχρος αερας ειχε κανει φτερα ο υετος αφου το μετωπο δεν εμεινε καν στασιμο! Τραγελαφος.
        Half of my life ive been watching,half of my life ive been waking up.Birds in the sky could warn me.Theres no life like the snow life.

Comment

• Originally posted by fear777 View Post
          Τιποτα απολυτως! Η μετωπικη δραστηριοτητα εφτασε 10 ωρες νωριτερα (!!!) και οταν μπηκε ο ψυχρος αερας ειχε κανει φτερα ο υετος αφου το μετωπο δεν εμεινε καν στασιμο! Τραγελαφος.
          Κ νομιζα οτι εδω μονο συμβαινουν αυτα
          Οξυγόνο μου το κρύο έμπνευσή μου η συννεφιά χιόνι τ' όνειρό μου!...Παναγιώτης

Comment

• Ωραία λιακάδα σήμερα.

Comment

• Καλό χιονάκι προχτές στο Μόναχο και στρώσιμο παντού και γύρω από την πόλη το χιόνι να φτάνει τα 10 εκ....15 όσο πιο δυτικά πήγαινες. ..
              Χιονουρες ακόμα έχει σε μερικά σημεία και Δευτέρα βράδυ με τρίτη πρωί περιμένουμε τα καλά ....αν ο υετος έρθει την κατάλληλη στιγμή τότε η πόλη θα μετρήσει το πρωτο!! 20αρι για φέτος!
              Επίσης καλά τα διαγράμματα για την συνέχεια. ...
              Αν είχαμε βέβαια τον τα ίδια συστήματα Δεκέμβριο με μέσα Ιανουαρίου τότε η πόλη θα είχε είδη 40 πόντους και θα περίμενε άλλους τοσο.....
              Αργά θυμήθηκε να κάνει χειμώνα. ....

Comment

• Originally posted by Karat - Mόnchen View Post
                Καλό χιονάκι προχτές στο Μόναχο και στρώσιμο παντού και γύρω από την πόλη το χιόνι να φτάνει τα 10 εκ....15 όσο πιο δυτικά πήγαινες. ..
                Χιονουρες ακόμα έχει σε μερικά σημεία και Δευτέρα βράδυ με τρίτη πρωί περιμένουμε τα καλά ....αν ο υετος έρθει την κατάλληλη στιγμή τότε η πόλη θα μετρήσει το πρωτο!! 20αρι για φέτος!
                Επίσης καλά τα διαγράμματα για την συνέχεια. ...
                Αν είχαμε βέβαια τον τα ίδια συστήματα Δεκέμβριο με μέσα Ιανουαρίου τότε η πόλη θα είχε είδη 40 πόντους και θα περίμενε άλλους τοσο.....
                Αργά θυμήθηκε να κάνει χειμώνα. ....

Καμια φωτογραφια;

Καθυστερημενα τα κανε...Αργησε

Comment

• Comment

• Comment

• Comment

• Comment

• Comment

• Ελαμπε ο ηλιος σημερα.Καλη ζεστουλα στον ηλιο αλλα οταν επεφτε ο ηλιος εκει που εβγαλα φωτογραφια τη σκια μου,ειχε ξυλιασει....Ημουν και σε υψομετρο 300 μετρα.Που για να βρεις τετοιο υψομετρο θελει ψαξιμο.

Comment

• που είναι αυτές οι περιοχές?
                              μηδενίσαμε,αλλά δεν τελειώσαμε...

Comment

• Peak district

Comment

Working...
                                X