Originally posted by JohnyWalker
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ
Collapse
X
-
Εχει πολυ κρυο. Βασικα εχει ενα απιστευτα παγωμενο αερα. Απο το πρωι εδω εχουμε ελαφρες χιονοπτωσεις, υπαρχουν καποια συστηματα που ισως περασουν αλλα ολα ειναι nowcast και ειναι αδυνατο να προβλεφθει σε ποιες περιοχες θα χιονισει.Originally posted by beach-snow View PostΔυτικό Λονδίνο που είναι η κουνιάδα μου, έκανε μια πασπάλα χιονιού σήμερα και κάνει όπως μου είπε αρκετό κρύο!!!Half of my life ive been watching,half of my life ive been waking up.Birds in the sky could warn me.Theres no life like the snow life.
Comment
-
Βρυξέλλες μετά από 5 μέρες βροχής μόλις το γύρισε σε χιόνι. Αρκετά έντονο για να σχηματίσει ένα πρώτο στρώμα στα αυτοκίνητα.
Και το ραντάρ δείχνει ότι έρχεται κ άλλο για τις επόμενες 2 ώρες.
Στις Αρδένες ασφαλώς ήδη χιόνισε σήμερα αλλά και πιο χαμηλά στη Ναμούρ (πρωτεύουσα της Βαλονίας). Από την Κυριακή κ έπειτα εκεί θα χτυπήσει -14 ελάχιστη.Thou shall not feel fear, cause the angel of light is here. May any evil opposes me burn to ashes
Comment
-
Ολικός παγετός στο Ίνσμπρουκ (Αυστρία). Χτες βράδυ το yr.no έδινε συνεχόμενα όλη τη νύχτα από 0.3-0.4 mm ανά ώρα. Έλεγα δε θα πέσει τίποτα αλλά ξύπνουσα το βράδυ κι έβλεπα τη λάμπα του δρόμου όπου είναι το ξενοδοχείο. Κάποια στιγμή στις 5 το πρωί είχε ασπρισει το πεζοδρόμιο. Αλλά όλη τη μέρα το ελιωσε. Έχουν μείνει οι σκεπες και τα πάρκα άσπρα.
Απόψε δίνει πάλι.... Να δούμε τι ψάρια θα πιάσει.
Comment
-
Τα πάει πολυ καλά για εκείνα τα μέρη το yr Κώστα, το παρατήρησα και πέρσι εγώ..Originally posted by Κωστας. View PostΟλικός παγετός στο Ίνσμπρουκ (Αυστρία). Χτες βράδυ το yr.no έδινε συνεχόμενα όλη τη νύχτα από 0.3-0.4 mm ανά ώρα. Έλεγα δε θα πέσει τίποτα αλλά ξύπνουσα το βράδυ κι έβλεπα τη λάμπα του δρόμου όπου είναι το ξενοδοχείο. Κάποια στιγμή στις 5 το πρωί είχε ασπρισει το πεζοδρόμιο. Αλλά όλη τη μέρα το ελιωσε. Έχουν μείνει οι σκεπες και τα πάρκα άσπρα.
Απόψε δίνει πάλι.... Να δούμε τι ψάρια θα πιάσει.10.1.17 Τα πήγαμε καλά, περιμένουμε τα καλύτερα!!!
Comment
-
Απο τις 8 το βραδυ σημερα, καμερα σε μενα (που λεει κι ο Λιακο....)
http://www.mobotix.ro/camere_suprave...e_ro_5817.htmlNo snow....no party
Comment

Comment