Originally posted by Χλεμπονιαρης
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ
Collapse
X
-
Είναι 3 χιλιόμετρα από τη Γάνδη αυτή η κάμερα.
Χιονοθύελλα σαρώνει από τη νύχτα όλο το Βέλγιο. Οι Βρυξέλλες αυτήν την ώρα στο -4,5 με 10 εκατοστά στους δρόμους. Τα τρένα για ’μστερνταμ έχουν σταματήσει. Θα συνεχιστεί αυτό για όλη τη μέρα, στο κόκκινο οι νότιες περιοχές και το Λουξεμβούργο όπου αναμένονται 20 εκατοστά επιπλέον!Thou shall not feel fear, cause the angel of light is here. May any evil opposes me burn to ashes
Comment
-
Πραγματικά τέτοιες χιονοθύελλες έχω ζήσει μόνο στην Αθήνα το 2002, 2004 και 2008. Βάζει ασταμάτητα και ενώ φαίνεται από τη δορυφορική ότι δεν έχει άλλη δυναμική παρόλα αυτά συνεχίζει.
Η καλύτερη χιονόπτωση εδώ και 2 χειμώνες για το Βέλγιο.Thou shall not feel fear, cause the angel of light is here. May any evil opposes me burn to ashes
Comment
-
Δυστυχώs Aγγελε φαίνεται ότι έχουμε μπει πάλι σε πέτρινα χρόνια. Πολύ φοβάμαι ότι και τα επόμενα χρόνια τουs ίδιουs χειμώνεs θα έχουμε. Εγώ προσωπικά περιμένω εκδίκηση μέσω του φετεινού καλοκαιριού πρώτα. Θέλω να λυσάξει στη ζέστη. Να πούνε όλοι το Δεσπότη Παναναγιώτη.Originally posted by Dirfis View PostΕεεε ρε ανεμοσουρια και κακο... φετος σε εμας για να εβλεπες τετοιες εικονες επρεπε να ανεβεις ανω των 1500μ!ΛΗΛΑΝΤΙΟ
Comment
-
Γιατι;;Originally posted by ΑΓΓΕΛΟΣ View PostΔυστυχώs Aγγελε φαίνεται ότι έχουμε μπει πάλι σε πέτρινα χρόνια. Πολύ φοβάμαι ότι και τα επόμενα χρόνια τουs ίδιουs χειμώνεs θα έχουμε. Εγώ προσωπικά περιμένω εκδίκηση μέσω του φετεινού καλοκαιριού πρώτα. Θέλω να λυσάξει στη ζέστη. Να πούνε όλοι το Δεσπότη Παναναγιώτη.Αγγελος...Χαλκιδα!!!!
Comment

Comment