Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Χλεμπονιαρης View Post
    Εμαθα οτι στο gatwick αεροδρομιο που ειναι λιγο πιο νοτια οτι το μεσημερι ειχε στρωμενο 5 εκ χιονι!
    Eπίσης, στο Newmarket που μένει γνωστός μου το ίδιο

Comment

• Originally posted by stathis2b View Post
      Eπίσης, στο Newmarket που μένει γνωστός μου το ίδιο
      απίστευτη μούφα τελικά αν αναλογιστεί κανείς τι έδιναν ακόμα και χτές τα μοντέλα...20-25mm χιονι...

Comment

• Αγγελος...Χαλκιδα!!!!

Comment

• Δείτε τη webcam στο Melle του Βελγίου, τρομερή χιονοθύελλα!

Comment

• Amiens, βόρεια Γαλλία.

Comment

• Originally posted by Vox_Balenae View Post
              Δείτε τη webcam στο Melle του Βελγίου, τρομερή χιονοθύελλα!
              Είναι 3 χιλιόμετρα από τη Γάνδη αυτή η κάμερα.

Χιονοθύελλα σαρώνει από τη νύχτα όλο το Βέλγιο. Οι Βρυξέλλες αυτήν την ώρα στο -4,5 με 10 εκατοστά στους δρόμους. Τα τρένα για ’μστερνταμ έχουν σταματήσει. Θα συνεχιστεί αυτό για όλη τη μέρα, στο κόκκινο οι νότιες περιοχές και το Λουξεμβούργο όπου αναμένονται 20 εκατοστά επιπλέον!
              Thou shall not feel fear, cause the angel of light is here. May any evil opposes me burn to ashes

Comment

• Ζηλευωωωωωωωωωωωωωωωω...τρομερη ζεστη εδω στην Χαλκιδα σημερα!!! Ζεματαει ο ηλιος...
                Αγγελος...Χαλκιδα!!!!

Comment

• Originally posted by Vox_Balenae View Post
                  Amiens, βόρεια Γαλλία.
                  Εεεε ρε ανεμοσουρια και κακο... φετος σε εμας για να εβλεπες τετοιες εικονες επρεπε να ανεβεις ανω των 1500μ!
                  Αγγελος...Χαλκιδα!!!!

Comment

• Originally posted by Dirfis View Post
                    ... φετος σε εμας για να εβλεπες τετοιες εικονες επρεπε να ανεβεις ανω των 1500μ!
                    Το μέσο υψόμετρο της Amiens είναι κάπου στα 30 μέτρα. Είναι πραγματικά χαμηλά. Απλά φαίνεται ότι η κακοκαιρία εκεί είχε σημαντική ένταση.

Comment

• Πραγματικά τέτοιες χιονοθύελλες έχω ζήσει μόνο στην Αθήνα το 2002, 2004 και 2008. Βάζει ασταμάτητα και ενώ φαίνεται από τη δορυφορική ότι δεν έχει άλλη δυναμική παρόλα αυτά συνεχίζει.

Η καλύτερη χιονόπτωση εδώ και 2 χειμώνες για το Βέλγιο.
                      Thou shall not feel fear, cause the angel of light is here. May any evil opposes me burn to ashes

Comment

Εεεε ρε ανεμοσουρια και κακο... φετος σε εμας για να εβλεπες τετοιες εικονες επρεπε να ανεβεις ανω των 1500μ!
                        Δυστυχώs Aγγελε φαίνεται ότι έχουμε μπει πάλι σε πέτρινα χρόνια. Πολύ φοβάμαι ότι και τα επόμενα χρόνια τουs ίδιουs χειμώνεs θα έχουμε. Εγώ προσωπικά περιμένω εκδίκηση μέσω του φετεινού καλοκαιριού πρώτα. Θέλω να λυσάξει στη ζέστη. Να πούνε όλοι το Δεσπότη Παναναγιώτη.
                        ΛΗΛΑΝΤΙΟ

Comment

• Originally posted by ΑΓΓΕΛΟΣ View Post
                          Δυστυχώs Aγγελε φαίνεται ότι έχουμε μπει πάλι σε πέτρινα χρόνια. Πολύ φοβάμαι ότι και τα επόμενα χρόνια τουs ίδιουs χειμώνεs θα έχουμε. Εγώ προσωπικά περιμένω εκδίκηση μέσω του φετεινού καλοκαιριού πρώτα. Θέλω να λυσάξει στη ζέστη. Να πούνε όλοι το Δεσπότη Παναναγιώτη.
                          Γιατι;;
                          Αγγελος...Χαλκιδα!!!!

Comment

Γιατι;;

Γιατί οι περισσότεροι πανηγύρισαν επειδή δεν είχαμε χειμώνα. Γελούσαν και τα μουστάκια τουs.
                            ΛΗΛΑΝΤΙΟ

Comment

• Ναι αυτη την παπαρια την ακουω απ πολλους!! ας κανει μονιμα 40-42 λοιπον να περασουνε καλα, που με την οικονομικη κριση οι περισσοτεροι θα δουν την θαλασσα με το κυαλη.!
                              http://www.youtube.com/watch?v=Z_RdYmK90O0

Comment

• Πωπωπωπω τι κομμάτια ρίχνει στο Παρίσι Παναγία μου!!!

http://www.earthcam.com/france/paris/

http://weatherparty.blogspot.gr/
                                Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!

Comment

Working...
                                X