Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by matheo_nyo View Post
    Εδιμβούργο σήμερα το πρωί.
    Αχ τι μου θυμισες τωρα.... Οι κοκκινομαλλες λευκες γαλανοματισσες Σκοτσεζες τι κανουν;

Comment

Originally posted by MountExplorer View Post
      Αχ τι μου θυμισες τωρα.... Οι κοκκινομαλλες λευκες γαλανοματισσες Σκοτσεζες τι κανουν;
      Θες να πεις οι χλωμιαρες,βρωμιαρες με τις τριχες στις μασχαλες που βρωμοκαπανε πατσουλι,κανουν εμετο στο δρομο και ξυνουν τα γελαδισια ιδρωμενα βυζια τους οπως εσυ ξυνεις τ ******α σου;
      Last edited by Κωστας.; 11/03/2013, 08:52 PM.

Comment

Μετα τη σημερινη μερα εχω να πω το εξης:
        Ειχαμε εναν,κι εγιναν δυο..

Comment

Πολυ κρυο.Υπερβολικο κρυο.Συγκρινεται μονο με ελαχιστες μερες το χρονο που φυσαει πολυ δυνατος βαρδαρης και εχει στρωμενο κατω χιονι.

10 λεπτα περπατησα με φουλ καταλληλη αμφιεση αλλα πονεσαν τα χερια μου,τα αυτια μου ,η μυτη μου και ξυλιασαν τα ποδια μου.

Φυσαει και εχει -2.

Comment

Originally posted by Χλεμπονιαρης View Post
            Μετα τη σημερινη μερα εχω να πω το εξης:
            Ειχαμε εναν,κι εγιναν δυο..

τι τίποτα ακόμα?? μα ειναι δυνατόν να πέσουν τόσο έξω??

Comment

Πολυ κρυο.Υπερβολικο κρυο.Συγκρινεται μονο με ελαχιστες μερες το χρονο που φυσαει πολυ δυνατος βαρδαρης και εχει στρωμενο κατω χιονι.

10 λεπτα περπατησα με φουλ καταλληλη αμφιεση αλλα πονεσαν τα χερια μου,τα αυτια μου ,η μυτη μου και ξυλιασαν τα ποδια μου.

Φυσαει και εχει -2.
              τελικα ποσες ωρες χιονισε στο Νοτιο Λονδινο;;; ποσο χιονι εχει στρωσει;; δε μου φορτωνει την εικονα ..
              "Στα κορφοβούνια είναι η πηγή κάθε φυλής καθάριας''

Comment

Θες να πεις οι χλωμιαρες,βρωμιαρες με τις τριχες στις μασχαλες που βρωμοκαπανε πατσουλι,κανουν εμετο στο δρομο και ξυνουν τα γελαδισια ιδρωμενα βυζια τους οπως εσυ ξυνεις τ ******α σου;
                χαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Comment

Aρα το gfs είναι πολύ χειρότερο για την Αγγλία από ότι εδώ! Εδώ αν έδινε τέτοια(12 ώρες πριν) επιικώς θα είχαμε θαφτεί. Δεν ξέρω το metoffice που είναι ειδικό για την Αγγλία τι προγνώσεις έδινε? Μήπως τελικά αυτό το έπιασε για αυτο και δεν υπήρχε κοινητοποίηση?
                  ΜΟΝΟ ΧΙΟΝΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΧΕΣ!

Comment

Φυσαει και εχει -2.
                    δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να έχει κρύο χωρίς χιόνια...αυτό ειναι η μεγαλύτερη κατάρα...καλύτερα οι 20c....

Comment

• Στις 10 το πρωι ξεκινησε να χιονιζει με ξεσπασματα.Τριχες δηλαδη.

5 λεπτα δυνατο χιονι μετα σταματουσε.Οτι μισω δηλαδη.Προσηνεμιλα σκετη.

Στις 3 το μεσημερι εκανε ενα πολυ δυνατο ξεσπασμα χιονομπορα τρελη.Ξερνουσε ο ουρανος χιονι.Μεσα 2 λεπτα το εστρωσε και σταματησαν τα αυτοκινητα γιατι δεν εβλεπες μπροστα σου.Αυτο ηταν για 5 λεπτα.Ε αυτο ηταν.

Comment

• Originally posted by civilathens View Post
                        Aρα το gfs είναι πολύ χειρότερο για την Αγγλία από ότι εδώ! Εδώ αν έδινε τέτοια(12 ώρες πριν) επιικώς θα είχαμε θαφτεί. Δεν ξέρω το metoffice που είναι ειδικό για την Αγγλία τι προγνώσεις έδινε? Μήπως τελικά αυτό το έπιασε για αυτο και δεν υπήρχε κοινητοποίηση?

Οι Αγγλοι ηταν χαλαροι.Εβγαλαν ενα γενικο εκτακτο οτι στα νοτιοδυτικα της χωρας θα κανει χιονομπορες οπως και εκανε και μονο στα παρακτια τμηματα στο Sussex και το Kent υπαρχει πιθανοτητα για στρωσιμο χιονιου.Οπως και μαλλον εχει γινει.

Η εδω ΕΜΥ τα πηγε πολυ καλα.Εξ ου και δεν ειχαν ριξει αλατι οπως ελεγα τις προηγουμενες μερες.Ενω την αλλη φορα που χιονισε πολυ ειχαν ριξει αλατι.

Comment

• Originally posted by Χλεμπονιαρης View Post
                          5 λεπτα δυνατο χιονι μετα σταματουσε.Οτι μισω δηλαδη.Προσηνεμιλα σκετη.

.
                          αυτή ειναι η προσηνεμίλα όταν δεν υπάρχει υποστήριξη στην ατμόσφαιρα...όταν υπάρχει συμβαίνουν άλλα κόλπα...

Comment

• χιονιζει εντονα....

Comment

• Originally posted by Χλεμπονιαρης View Post
                              χιονιζει εντονα....
                              Λογικο. Προσηνεμιλα.
                              ΜΑΡΤΗΣ (ΓΔΑΡΤΗΣ) 1987 - ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ- Ποτέ δεν είναι αργά για έναν ιστορικό "Καταπιόνα Ταφοπλακίδη"
                              DrKaizer-REUTERS και Coppertone για τροπικό μαυρισμα. Μια χαρα ειναι ο χειμωνας.

Comment

• Originally posted by BrainA View Post
                                Λογικο. Προσηνεμιλα.

Κλασσικη!!!!

Comment

Working...
                                X