Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Χλεμπονιαρης View Post
    Πως ειναι δηλαδη;Ποση ωρα κραταει;καθε μερα συμβαινει;
    Τώρα που είναι η περίοδος των βροχών βρέχει σχεδόν κάθε μέρα με τρομερές ραγδαιότητες. Αυτό συμβαίνει πολλές φορές την ημέρα και μπορεί να κρατήσει 1 λεπτό, μπορεί και δυο ώρες.

Comment

Φλεγεται η Αγγλια.Φλεγεται....22.5c μεγιστη σημερα και τρομερη λιακαδα.

24 επιασαν αλλες περιοχες.
      Σκεψου μονο οτι ο Ασπροπυργος ειχε μεγιστη 31 και ο Πειραιας 29.
      Το Σελι βεβαια ειχε μολις 14 βαθμους!

Comment

• Για Αγγλια 24 δεν ειναι καθολου ασχημα.

Comment

Για Αγγλια 24 δεν ειναι καθολου ασχημα.
          τελείως ξενέρωτος έγινες εκεί που πήγες...μιλάς για ζέστη με 22 βαθμούς...εγώ αν δεν πάει 33 δεν το θεωρώ καν ζέστη...

Comment

• μια συνάδελφος πήγε Ισραήλ για το Πάσχα και μου είπε ότι στην Τιβεριάδα είχε 40c (υψόμετρο 200μ κάτω από τη θάλασσα)...δεν ξέρω αν υπερέβαλλε αλλά το Καλοκαίρι εκεί μου είπε οτι πάει και πάνω από 50....

Comment

• Κι εγω πανω απο 33 ερχομαι στα ισια μου!Απο κει και πανω θεωρω οτι κανει ζεστη.

ΛΟΙΠΟΝ.Μολις εκλεισα τα εισιτηρια για Ελλαδα τον Ιουνιο....

ΑΝΤΙΚΥΚΛΩΝΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΟΛΟΥ ΕΝΩΘΕΙΤΕ!!!

Comment

• φτου σκορδα
                carpe diem - αδραξε την ημερα

If I have seen further it is by standing on the shoulders of giants

Comment

• Originally posted by geornik2004 View Post
                  μια συνάδελφος πήγε Ισραήλ για το Πάσχα και μου είπε ότι στην Τιβεριάδα είχε 40c (υψόμετρο 200μ κάτω από τη θάλασσα)...δεν ξέρω αν υπερέβαλλε αλλά το Καλοκαίρι εκεί μου είπε οτι πάει και πάνω από 50....
                  Είχα πάει και εγώ το 2008 τέλη Ιουνίου στην Αίγυπτο και στο Ισραήλ. Στην Αίγυπτο προχωρήσαμε μέσα στην έρημο στο μοναστήρι του Αγίου Αντωνίου όπου έκανε τρελή ζέστη. Όμως η μεγαλύτερη ζέστη ήταν στο Ισραήλ στη νεκρά θάλασσα περίπου 300 μ. κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας. Αίσθηση ότι έμπαινες σε φούρνο! Δυστυχώς δεν είχα θερμόμετρο να μετρήσω...
                  sigpic

Comment

• Originally posted by Μεσσήνιος View Post
                    Είχα πάει και εγώ το 2008 τέλη Ιουνίου στην Αίγυπτο και στο Ισραήλ. Στην Αίγυπτο προχωρήσαμε μέσα στην έρημο στο μοναστήρι του Αγίου Αντωνίου όπου έκανε τρελή ζέστη. Όμως η μεγαλύτερη ζέστη ήταν στο Ισραήλ στη νεκρά θάλασσα περίπου 300 μ. κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας. Αίσθηση ότι έμπαινες σε φούρνο! Δυστυχώς δεν είχα θερμόμετρο να μετρήσω...

Δεν κανουμε τετοια λαθη.Πρωτα παιρνουμε το θερμομετρο και μετα σωβρακα και καλτσες.

Comment

• Χλεμπ ασχετο, αλλα το Λονδινο ειναι η πιο ΖΩΝΤΑΝΗ πολη του κοσμου...ποσο σε ζηλευω ρε φιλε που μενεις εκει....πρωτη φορα πηγα, με παρεα που ειχε ξαναπαει και ηξερε, και εκατσα μολις 4 ημερες...

Ασυλληπτη πολη, απιθανη, απιστευτη και τεραστια, καθε ωρα, καθε δευτερολεπτο σου δινει την αισθηση οτι ΠΑΛΛΕΤΑΙ, τετοια ζωη και τετοιο κοσμο δεν εχω ξαναδει...

Απο το πολυβουο Σιτι, μεχρι τη Λεστερ Σκουερ και το Σοχο, αλλα και τις γειτονιες, Καμπτεν κλπ, η πολη αυτη απλα τα σπαει και δεν υπαρχει πουθενα...
                      ΤΡΕΛΑ ΜΕ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙΑ....ΤΡΕΛΑ ΛΕΜΕ

Comment

• Ειναι μεγαλη πολη και εχει παρα πολλα πραγματα να πας,να δεις,να κανεις.Και πολυ ζωντανη οπως το λες.Εγω μετα απο ενα χρονο,(βγαινω μονο τα σαββατοκυριακα) ακομα ανακαλυπτω μερη και πραγματα.

Ενα κακο εχει.Οτι θελει λεφτα ,λεφτα λεφτα λεφτα ....Να ξοδευεις.

Comment

• Οντως....αλλα φιλε επαθα ΖΗΜΙΑ μιλαμε, τι πολη ειναι αυτη, ωραια και η Ρωμη, και η Ζυριχη, εχει χρωμα η Βαρκελωνη και ειναι γραφικη η Πραγα,,,αλλα η ΛΟΝΔΙΝΑΡΑ ειναι ατελειωτη ρε συ !!!!!!!!!

Τεσπα, σε ποια συνοικια μενεις ????

Πες μου οτι εκανες Ανασταση στην Αγια Σοφια στο Bayswater ??? Γιατι μεσα στον απιστευτο κοσμο (τιγκα η εκκλησια και κανα 5-7.000 ατομα απεξω) τιγκα Κυπριοι αλλα και πολλοι Ελληνες, ακουσα καποιος να μιλαει για αντικυκλωνες....χεχεχεχε

Comment

• Μενω αρκετα εξω απ το κεντρο.Νοτια.25 λεπτα απ το London Victoria.

Ζυριχη εχω περασει.Ναι ειναι πολυ ωραια.Εχει χιονια,βουνα,πεντακαθαρη (ΠΑΝΑΚΡΙΒΗ,ακομα κλαιω τα 6 ευρω για το ενα νερο που πληρωσα).Ειναι για αλλο κοσμο.Για πολυ πλουσιους.Δεν ειναι για μας.Δε ξερω αν εχει κι εκει τιποτα γειτονιες για το Μπιθουλα αλλα ετσι οπως την ειδα ειναι για λεφταδες.Ρωμη δεν εχω παει.Βαρκελωνη μ αρεσε.Μου θυμισε αρκετα Θεσσαλονικη.Αν ειχε δουλειες θα πηγαινα.Αλλα ειναι κι αυτοι να τους κλαιν οι ρεγγες.

Ναι στο bayswater πηγα.Αλλα ειχε πολυ κοσμο.Απ την γιγαντοοθονη τα ειδαμε.Απ εξω καθομασταν.

Comment

• Ενταξει κεντρικα ειναι απαγορευτικα, ασε που στο City δεν μπορεις να αγορασεις γη, μονο ενοικιο η leasing για 10,20,30 χρονια....ακομα και η Αμερικανικη Πρεσβεια στη Southbank ειναι με leasing για 99 χρονια !!!

Κι εμενα οι φιλοι μου μενουν Wood Green 1 ωρα με λεωφορειο απο τη Leicester Square και απο τη σταση αλλα 20 λεπτα περπατημα η 8 λεπτα με ποδηλατο....αλλα ρε φιλε, ειναι ΑΛΛΙΩΣ αυτη η πολη, δεν ξερω, ειναι νωπες ακομα οι αναμνησεις και η πραγματικοτητα της Αθηνας τοσο αδυσωπητη και ειλικρινα μου ρχεται να βαλω τα κλαμματα...

Μοναδικη παρηγορια οτι ενω κανει ****κρυο δεν χιονιζει σχεδον ποτε, μονο τα 2-3 τελευταια χρονια εριξε μεχρι 20 ποντους στα προαστεια, αλλα γενικα με 2000++ ετησιο υετο δεν εχει τα αναλογα χιονια...

Comment

Δεν κανουμε τετοια λαθη.Πρωτα παιρνουμε το θερμομετρο και μετα σωβρακα και καλτσες.
                                Δε με συγκινούσαν οι καύσωνες τότε, αλλά τώρα που το σκέφτομαι έχασα μεγάλη ευκαιρία για ιστορική μέτρηση για τα δικά μας δεδομένα. Ειδικά στη νεκρά θάλασσα, αισθητά περισσότερη η ζέστη από ότι στην Αίγυπτο...
                                sigpic

Comment

Working...
                                X