Αυτος με το κοκκινο ηταν Ελληνας.Πλησιαζωντας ακουσα να μιλαει ελληνικα.Του λεω.Δεν φανταζομουν ποτε οτι θα ανεβαινα στα 3700 μετρα υψομετρο και θα συναντουσα Ελληνα.
Ειμαστε παντου ,μου λεει.
Λενε οτι δεν εχει παρα πολυ χιονι.Για μενα βεβαια ηταν πανω απ το οριο των 30 εκ που νιωθω τη φυση χορτασμενη απο χιονι,οποτε ημουν σαν μαστουρωμενος ολη τη μερα και τη νυχτα.
Πηγε ως εξης:
80 το αεροπορικο
70 το λεωφορειο πηγαινε ελα απο Γενευη.
50 η βραδυα το ξενοδοχειο= 150
55 το τελεφερικ
και απο 30 τη μερα σε φαι =90
Λενε οτι δεν εχει παρα πολυ χιονι.Για μενα βεβαια ηταν πανω απ το οριο των 30 εκ που νιωθω τη φυση χορτασμενη απο χιονι,οποτε ημουν σαν μαστουρωμενος ολη τη μερα και τη νυχτα.
Πηγε ως εξης:
80 το αεροπορικο
55 το τελεφερικ
ΣΥΝΟΛΟ:450
πραγματικα δεν εχουν αξια τα λεφτα μπρος στο τερας που λεγεται φυσικη ομορφια.εμπειρια ζωης που την περνεις μονο οταν το δεις με τα ματια σου.μπραβο γιατρε εισαι τυχερος κ μακαρι να μπορουσαμε ολοι να καναμε τετοιες αποδρασης.
Πηγε ως εξης:
80 το αεροπορικο
55 το τελεφερικ
ΣΥΝΟΛΟ:450
ένα Σ/Κ στα Τρίκαλα Κορινθίας περισσότερο κοστίζει...
Είχα πάει εκεί τον Ιούνιο του '85 και είχε χιόνι,μάλιστα,μετά από καμμιά ώρα παραμονής μας στον βράχο μας γυρίσανε πίσω άρον-άρον γιατί ερχόταν χιονοθύελλα...Ακόμα έχω εικόνες στη μνήμη μου από τότε....δεν ξεχνιούνται τέτοιες εικόνες...και είχα φάει και την πρώτη κρέπα της ζωής μου στο Σαμονί από περιπλανόμενο κρεπατζή
Comment