Originally posted by duster
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ
Collapse
X
-
Ο χιονοστερημένος δε λέει Σβαλμπαρντ... λέει σβαλαμπαλλαρνταρ
Comment
-
Χιονίζει ξανά σήμερα στο Βερολίνο εδώ και μία ώρα περίπου. Χωρίς πολύ ένταση, το έχει πιάσει μόνο σε αυτοκίνητα και χορτάρι.
Τέταρτη ημέρα για τον Νοέμβριο που πέφτουν νιφάδες και δεύτερη που το ψιλοστρώνει σε κάποιες επιφάνειες.
Με συναρπάζει η ευκολία που χιονίζει. 28 μέρες για τα ΧριστούγενναΟ χιονοστερημένος δε λέει Σβαλμπαρντ... λέει σβαλαμπαλλαρνταρ
Comment
-
Ουτως ή αλλως την εκδρομη καποια στιγμη θα την κανουμε προς τα εκει διοτι ειναι καταπληκτικα, ας το επισπευσουμε λοιπον. Εκει τσιμπανε λιγο οι τιμες σε φαγητο κλπ αλλα αξιζει τον κοπο.Originally posted by Κωστας. View PostΔιπλα. 15 λιρες αεροπορικο εισιτηριο απ το μαντσεστερ.Half of my life ive been watching,half of my life ive been waking up.Birds in the sky could warn me.Theres no life like the snow life.
Comment
-
Παγωμενα ολα στο Reykjavik. Δεν θελουν γιατρους εκει??Originally posted by Κωστας. View PostΛένε οτι ειναι καλα κι οτι ξεφευγει απ την αγγλικουρα , ειδικα των midlands. Αλλα δεν εχω καμια ορεξη να τρεχω στις Ιρλανδίες.
http://www.livefromiceland.is/webcams/reykjavikurtjorn/Half of my life ive been watching,half of my life ive been waking up.Birds in the sky could warn me.Theres no life like the snow life.
Comment
-
Ούτε εμένα μ' αρέσει. Μπορεί να είναι καλή πόλη σε ποιότητα ζωής αλλά το κλίμα είναι άθλιο.Originally posted by Κωστας. View PostΟυτε με 20.000 το μηνα δε παω εκει.
Ψεμματα.με 20.000 παω.Κάθε βράδυ η ίδια δουλειά... Πες καληνύχτα στις υπηρέτριες, κλείδωσε το χρηματοκιβώτιο, φόρα μάσκα ύπνου... Βαρέθηκε η ψυχή μου!
Comment

)
Comment