Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΤΟ ΠΟΛΙΚΟ ΕΞΠΡΕΣΣ ΚΑΡΑΔΟΚΕΙ - Εορταστική ανάλυση κυκλοφορίας

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by civilathens View Post
    Λοιπον θα πρέπει κάποιες αλήθειες να λέγονται.
    1.Υπερβόρεια δεν είναι οι θρακ/νες.Υπερβόρεια λέμε ότι είναι έξω απο το λεκανοπέδιο δηλαδή ’νοιξη,δροσιά,Διόνυσο κ.λ.π. Διαφορετικά υπερβόρεια θα πρέπει να πούμε και την πεντέλη από το ανατολικό τόξο.
    2.Εχω ζήσει για πολλά χρόνια Μενίδι και τώρα θρακ/νες.Υπάρχουν περιπτώσεις που μπορεί να ευνοηθεί το Μενίδι όπως τώρα η το 2006 και μερικές άλλες χρονιές,αλλά σαν περιοχή είναι από τις πιο άχιονες.Φυσικά έχει και χαμηλό υψόμετρο 200μ μόνο(και δεν μιλάω τώρα για τα σκαρφαλωμένα σπίτια στους πρόποδες της πάρνηθας που φτάνουν τα 350μ,που και εκεί αναλογικά δεν βάζει πολύ με εξαίρεση τις περιοχές κάτω από το τηλεφερίκ).Θρακ/νες ειναι άλλο και παίζουν μπάλα μαζί με τις γνωστές σε όλους χιονοπεριοχές παντέλη,εκάλη,πολιτεία κ.λ.π. Αυτά γενικά όχι για αυτή την κακοκαιρία
    .
    Έχεις δίκιο ότι κάποιες περιοχές του Μενιδίου είναι άχιονες όπως ο Κόκκινος Μύλος που είναι στα σύνορα με την Ν.Φιλαδέλφεια.
    Αγία Παρασκευή, Μπόσκιζα και Πανόραμα όμως είναι περιοχές του Μενιδίου που μένει αρκετός κόσμος και είναι πολύ παραπάνω από 200μ υψόμετρο. Ακόμα και
    οι Θρακομακεδόνες,τους οποίους τους θεωρώ το ιδανικό μέρος για έναν Αθηναίο χιονόφιλο, είναι περιοχή του Μενιδίου απλά για ένα διάστημα περίπου 30 ετών έγινε ανεξάρτητη κοινότητα ώστε να πάρουν αξία τα οικόπεδα και πλέον ανήκουν και πάλι στο δήμο Αχαρνών όπως ήταν και στο παρελθόν.
    Οπότε είναι λάθος οι γενικεύσεις τύπου το ''Μενίδι είναι άχιονο''.

Comment

• Originally posted by gkatharopo View Post
      εκανες το λογαριασμο 3/12/2011 εδω και ενα χρονο δηλαδη και εχεις στειλει 11 μηνυματα ολα και ολα εκ των οποιων τα 6 σημερα για να βγαλεις ασχετο συγκεκριμενο μέλος.Αυτο δεν ειναι ύποπτο?Σε κατι μου παει το μυαλο....
      Γιαννη, για να μην υπαρχουν υποψίες, νομίζω ότι καλό είναι να υλοποιηθεί η πρόταση κάποιων μελών εδώ που λέει να γίνουν όλοι οι λογαριασμοί επώνυμοι με έλεγχο απ'τους administrators. Συμφωνεις?
      ΜΑΡΤΗΣ (ΓΔΑΡΤΗΣ) 1987 - ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ- Ποτέ δεν είναι αργά για έναν ιστορικό "Καταπιόνα Ταφοπλακίδη"
      DrKaizer-REUTERS και Coppertone για τροπικό μαυρισμα. Μια χαρα ειναι ο χειμωνας.

Comment

• Originally posted by BrainA View Post
        Γιαννη, για να μην υπαρχουν υποψίες, νομίζω ότι καλό είναι να υλοποιηθεί η πρόταση κάποιων μελών εδώ που λέει να γίνουν όλοι οι λογαριασμοί επώνυμοι με έλεγχο απ'τους administrators. Συμφωνεις?
        Συμφωνω ετσι και αλλιως και τωρα εγω εχω το επωνυμο μου γιαννης καθαροπουλος στο ονομα χρηστη....
        AMBER ALERT!!!!Αγνοουνται 5-10 ποντοι στο μαρουσι...Αν τους εντοπισει κανεις ας τηλεφωνησει στο 100 στο 200 η στο χαμογελου του χαζου....
        www.northmeteo.gr
        Γνωστος και ως "ιερεας"

Comment

• Καμμία σχέση φίλε. Απλά λόγω πολλών ασχολιών γράφω μόνο σε κακοκαιρίες μπορείς να δεις και τα υπόλοιπα μυνήματα πότε έχουν σταλεί δεν είναι και πολλά.
          Μπορεί να αποδειχθεί φυσικά από που γράφω και ποιος είμαι.

Comment

• Originally posted by hermes View Post
            Η αληθεια σταθη ειναι οτι τον δελεμβρη του 2010 η ηλιουπολη αδικηθηκε και περιξ περιοχες αδικηθηκαν παρα πολυ σε σχεση με αλλες περιοχες ακομα θυμαμαι τα ποστ οργης απο παιδια που μεναν σε ανατολικες περιοχες της αττικης και τα ποστ θριαμβου απο τα δυτικα και υπερ βορεια προαστεια
            Ερμη τοτε θυμαμαι ειχε ξεκινησει η νυχτα με απιστευτη στουπα και μετα την επομενη μερα ειχαμε βαρια συννεφια χωρις καθολου σχεδον υετο! .. Για Ζωγραφου μιλαω... ως ανατολικο τοξο παντα
            sigpic

Comment

• Originally posted by chemical23 View Post
              Ερμη τοτε θυμαμαι ειχε ξεκινησει η νυχτα με απιστευτη στουπα και μετα την επομενη μερα ειχαμε βαρια συννεφια χωρις καθολου σχεδον υετο! .. Για Ζωγραφου μιλαω... ως ανατολικο τοξο παντα
              Σε μας δεν ήρθε ποτέ αυτή η στούπα και μείναμε με κάτι ξερές νιφάδες

Comment

• Originally posted by gkatharopo View Post
                Συμφωνω ετσι και αλλιως και τωρα εγω εχω το επωνυμο μου γιαννης καθαροπουλος στο ονομα χρηστη....
                Και το δικό μου, Κωνσταντινος Αντωνάκης είναι. Αλλωνών δεν τα ξερουμε:d γι'αυτο το λεω. καλό θα ειναι να γινει μια προσπάθεια να τηρηθεί αυτός ο στοιχειώδης κανόνας, οπότε μετά θα εκλέιψουν οι γκρίζες ζώνες φιλε. Και θα ειναι ολα λιγοτερο καχύποπτα εδω. Γιατι υπαρχουν φιλοι που σταματανε να γραφουνε, και ξαφνικα, εμφανιζονται καποιοι που γράφουν σαν τους εξαφανισθεντες.....
                Last edited by BrainA; 08/01/2013, 08:26 PM.
                ΜΑΡΤΗΣ (ΓΔΑΡΤΗΣ) 1987 - ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ- Ποτέ δεν είναι αργά για έναν ιστορικό "Καταπιόνα Ταφοπλακίδη"
                DrKaizer-REUTERS και Coppertone για τροπικό μαυρισμα. Μια χαρα ειναι ο χειμωνας.

Comment

• Ειμαι υπερ αυτου που λετε παιδες! Με ονοματεπωνυμο και μετα λογια σταρατα! χεχε
                  sigpic

Comment

• Originally posted by chemical23 View Post
                    Ειμαι υπερ αυτου που λετε παιδες! Με ονοματεπωνυμο και μετα λογια σταρατα! χεχε
                    Σωστος

Comment

Εγώ πάντως κατ'αρχήν διαφωνώ. Και δεν καταλαβαίνω που θα βοηθήσει το μέτρο αυτό από τη στιγμή που οι αντιπαραθέσεις σ'αυτό το χώρο γίνονται ή πρέπει να γίνονται με επιχειρήματα και ο καθένας μπορεί να βγάζει τα συμπεράσματά του.
                      DON'T FEED THE TROLLS

Comment

• Τελικά το μενιδι ειναι άλλο και οι Αχαρνες άλλο η ειναι το ίδιο ;; loooool
                        Ο ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ

Και για να γυρίσουμε στο θέμα μας , φυσικά και το μενιδι ειναι ένα καλό Αττικό χιόνομερος , μην τρελαθούμε ...
                        Χαρης Αιγαλεω

Comment

Και το δικό μου, Κωνσταντινος Αντωνάκης είναι. Αλλωνών δεν τα ξερουμε:d γι'αυτο το λεω. καλό θα ειναι να γινει μια προσπάθεια να τηρηθεί αυτός ο στοιχειώδης κανόνας, οπότε μετά θα εκλέιψουν οι γκρίζες ζώνες φιλε. Και θα ειναι ολα λιγοτερο καχύποπτα εδω. Γιατι υπαρχουν φιλοι που σταματανε να γραφουνε, και ξαφνικα, εμφανιζονται καποιοι που γράφουν σαν τους εξαφανισθεντες.....
                          Αλήθεια ρε παιδιά ο μπομπυς που ειναι ;;
                          Χαρης Αιγαλεω

Comment

• Aυτό που είπες icestorm πιστευω,ότι έχει βάση,και συνήθως σε τελειώματα χιονιάδων,στο τελευταίο,άκρο της σύγκλισης,το δυτικό τόξο ενεργοποιήτε,και στην συνέχεια ο άξονας η προχωράει ανατολικότερα,ή πεθαίνει.Πριν να μπουκάρει ο ΒΒΒδκός εώς ΒΔκός,και να ξεραθεί ο καιρός,και να έρθει η ουσιαστική βελτίωση,ίσως βοηθάει και ο άξονας που σχηματίζει η "οροσειρά" Απο Πάρνηθα -->Ποικίλο όρος--> όρος Αιγάλεω.Κανόνας όμως δεν είναι.Όμως πολλές φορές έχει παρατηρηθεί.Με μεγαλύτερο παράδειγμα τον χιονιά του 2008!! Η πιο απρόβλεπτη σύγκλιση ever!!!!
                            Originally posted by icestorm View Post
                            Εχω την εντύπωση ότι αν υπάρχει συνδυασμός βαρομετρικού χαμηλού στη σωστή θέση το δυτικό τόξο δεν έχει ιδιαίτερες εξάρσεις αντιθέτως όταν το δυναμικό αίτιο είναι απομακρυσμένο και γενικότερα ελπίζουμε σε συγκλίσεις κλπ εκεί ενεργοποιείται με μεγάλη επιτυχία φτάνοντας μέχρι και Πειραιά

Comment

• Originally posted by Teometeo View Post
                              Aυτό που είπες icestorm πιστευω,ότι έχει βάση,και συνήθως σε τελειώματα χιονιάδων,στο τελευταίο,άκρο της σύγκλισης,το δυτικό τόξο ενεργοποιήτε,και στην συνέχεια ο άξονας η προχωράει ανατολικότερα,ή πεθαίνει.Πριν να μπουκάρει ο ΒΒΒδκός εώς ΒΔκός,και να ξεραθεί ο καιρός,και να έρθει η ουσιαστική βελτίωση,ίσως βοηθάει και ο άξονας που σχηματίζει η "οροσειρά" Απο Πάρνηθα -->Ποικίλο όρος--> όρος Αιγάλεω.Κανόνας όμως δεν είναι.Όμως πολλές φορές έχει παρατηρηθεί.Με μεγαλύτερο παράδειγμα τον χιονιά του 2008!! Η πιο απρόβλεπτη σύγκλιση ever!!!!
                              Που σημειωτεον Τεο... ειχε επηρεασει τελικως ολο το λεκανοπεδιο!!
                              sigpic

Comment

• αυτη η αναρτηεη ειχε βαθμολογηθει με ενα αστερακι αχχαχαχχαχαχχαχα!!!
                                ..αποψε την ωρα που καμμια πολη στην Μακεδονια δεν εχει χιονι...χιονιζει στα 200μετρα στο Ηρακλειο Κρητης!!μεχρι το πρωι ισως παμε σχεδον στην θαλασσα!!
                                καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/

Comment

Working...
                                X