Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΤΟ ΠΟΛΙΚΟ ΕΞΠΡΕΣΣ ΚΑΡΑΔΟΚΕΙ - Εορταστική ανάλυση κυκλοφορίας

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

σίγουρα δεν μπορούμε να συμφωνούμε σε όλα,αλλά με σεβασμό πρός τον συνομιλητή σου η δική σου η άποψη.
    Μήπως,ο κακός μας ο καιρός,ήταν μέχρι χτες???

Comment

Originally posted by ΧΕΙΜΩΝΑΣ View Post
      δεν φταίω εγώ.Με προκάλεσες,γιατί αν έχεις αντίθετη άποψη από τον γιώργο,να την σεβαστώ,αλλά εσείς χλευάζετε την καιρκή του γνώμη,άσε που δεν το δένει κόμπο,μιλάμε για πιθανότητες,και από την στιγμή που υπάρχουν όλα γίνονται.Πρέπει κάποια στιγμή κάποιοι από εσάς να μάθετε να σέβεσται την κάθε άποψη καιρική,από συναδέλφους ερασιτέχνες μετωρολόγους αν θέλετε να σας σεβαστούμε και εμείς.Εκεί είναι το πρόβλημα.
      Δεν χλευάζω κανεναν απολύτως την αποψη μου γράφω.Οταν γραφονται προκλητικά πραγματα θα απαντήσω με τον αναλογο τόνο και ετσι ακριβως οπως το σκεφτομαι....Καλη χρονια και παλι....
      AMBER ALERT!!!!Αγνοουνται 5-10 ποντοι στο μαρουσι...Αν τους εντοπισει κανεις ας τηλεφωνησει στο 100 στο 200 η στο χαμογελου του χαζου....
      www.northmeteo.gr
      Γνωστος και ως "ιερεας"

Comment

Originally posted by ΧΕΙΜΩΝΑΣ View Post
        σίγουρα δεν μπορούμε να συμφωνούμε σε όλα,αλλά με σεβασμό πρός τον συνομιλητή σου η δική σου η άποψη.
        ενταξει αλλα εδω δεν ειναι θεμα πιο ειναι πιο νοστιμο το χοιρινο ή το μοσχαρισιο ειναι θεμα οτι τα μοντελα δεν δειχνουν καμια πολικη εισβολη

Comment

Originally posted by GeorgeTsavd View Post
          ενταξει αλλα εδω δεν ειναι θεμα πιο ειναι πιο νοστιμο το χοιρινο ή το μοσχαρισιο ειναι θεμα οτι τα μοντελα δεν δειχνουν καμια πολικη εισβολη

αφού μίλησες για κρέας,ο καλός κρεοπώλης στο στομάχι μας,φαίνεται!

Comment

Λοιπον καλησπερα σας ... αρκετα πραγματα εχουν παρανοηθει και παλι... Η λεξη ΚΑΡΑΔΟΚΕΙ δε σημαινει καταρχας οτι θα ερθει κατι.. Δευτερον αλιμονο αν διαβασε κανεις τελικα ολο το κειμενο που εγραψε ή πεταξε την αποψη του μοναχα απο τον τιτλο.... Οσον αφορα στην κακοκαιρια των Φωτων ειμαι νομιζω ξεκαθαρος και τα σεναρια που εχω δωσει αντικατοπτριζουν σχεδον απολυτα την πραγματικοτητα ( μεχρι χθες ηταν ακριβως 50-50 και σημερα εγειρε η πλαστιγγα υπερ του πρωτου). Οσον αφορα στη συνεχεια, αυτη τη στιγμη εχουμε πολλα σεναρια στο τραπεζι αλλα οπως ξαναειπα και πριν μαλλον δεν διαβασε κανεις τα οσα εγραψα.. ωραιο πραμα να το σπουδαζεις το αντικειμενο , ωραιο πραμα να προοριζεσαι για επαγγελματιας αλλα αν δε χρησιμοποιησεις και λιγο τη διαισθηση σου πιστευω οτι δε μπορεις να βγαλεις και την σωστοτερη εκτιμηση.... Αν μου δειχνετε αυτη τη στιγμη μεσους ορους απο τα ανσαμπλ , εμενα προσωπικα δε μου λενε τιποτα.. τα εχουμε δει απειρες φορες να τουμπαρουν... Απο κει και περα , η περιοδος που ερχεται ειναι κατα πολυ καλυτερη απο πλευρας κρυου σε σχεση με οτιδηποτε ειχαμε δει μεχρι τωρα και ανεξαρτητα απο το τι θα γινει τελικα εμενα προσωπικα μου αφηνει αυτην την αισθηση αισιοδοξιας που προσπαθω να περασω...

ΤΩΡΑ το οτι μπηκαν εδω μεσα να σχολιασουν οι γνωστοι - αγνωστοι που αλλους σκοπους εχουν , απλα φανερωνει τις προθεσεις τους.. Αν θεωρειτε οτι η αναλυση μου ειναι εκτος πραγματικοτητας , τοτε μαλλον εσεις ειστε εκτος πραγματικοτητας ... Ο καθενας εχει μια αποψη ,δε θα επιτρεψω σε κανεναν ομως να κρινει με αυτον τον τροπο τον τιτλο του θεματος μου και δη οταν δε ξερει ελληνικα αλλα και εφοσον δεν εχει κατσει να διαβασει τιποτα απ οσα γραφω μεσα... Οποιος αυτη τη στιγμη εκτος απο τους γνωστους - αγνωστους , αποκομιζει απο την εν λογω δημοσιευση οτι θα ερθει σονι και καλα η ρωσια στο κεφαλι μας ας μου το πει για να προσπαθησω αλλη φορα να διορθωσω τον τροπο που εκφραζομαι..
            eviaweather.gr

1983..2013??

Comment

Καλη χρονια Γιωργο!!
              Πολυ καλη η αναλυση σου....!
              Αντιο Αγγελε.......

Comment

Μια ερωτηση προς τα γνωστα παληκαρια.. Αυτο δε θεωρειται ψυχος? http://www.meteociel.fr/modeles/ecmw...0-168.GIF?01-0 οχι απλα για να μη βαζετε μονο εσεις χαρτες.
                eviaweather.gr

1983..2013??

Comment

Γιώργαρε δεν χρειάζεται ν'απολογείσαι, ή να κάθεσαι να εξηγείς τι εννοείς.Πιστεύω ότι ήσουν αρκετά σαφής

Comment

τη λές ρε γιώργο τώρα?Με -10 και με -12 στα 850,θα ασχολούμαστε?Πάνω από -25 στα 850 στην ελλάδα,σημαίνει πολικό το ψύχος!!Με -4 και -5,ξεχυνόμαστε στις παραλίες.

Comment

Τα έλεγα νωρίτερα, αλλά πλέον σε ορισμένους η γλωσσική κατάσταση έχει ξεφύγει, όπως επίσης και τα καλάμια...

http://weatherparty.blogspot.gr/
                      Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!

Comment

Τόσα χρόνια παρακολουθώ,ακόμα δεν έχετε μάθει,ότι το να κοιτάς τα μοντέλα μια εβδομάδα μετά ειδικά για τον υετό,για την Ελλάδα και το κλίμα της είναι σαν να παρακολουθείς Κίνο;Ένα αβαθές χαμηλάκι που δεν προβλέπεται από κανένα μοντέλο σε εβδομαδιαία ανάλυση αρκεί για να θάψει περιοχές ενώ άλλες θα έχουν καλοκαιρινό-ανοιξιατικό καιρό.Το έχουμε δεί πολλές φορές και η τελική θέση/ταχύτητα μιας ατμοσφαιρικής διαταραχής καθώς και ένα σωρό άλλα πράγματα,δεν προβλέπονται απο μοντέλα.Με βάση την τάση του καιρού ως τώρα νομίζω ότι το άλλο Σ/Κ θα έχουμε σοβαρή κακοκαιρία σε όλα τα Κεντρο/Νότια,και μετά πάμε για Αλκυονίδες.
                        Κάτω Βλασία Αχαϊας - http://www.katovlasia.gr

Comment

Ο καθενας εχει μια αποψη ,δε θα επιτρεψω σε κανεναν ομως να κρινει με αυτον τον τροπο τον τιτλο του θεματος μου και δη οταν δε ξερει ελληνικα αλλα και εφοσον δεν εχει κατσει να διαβασει τιποτα απ οσα γραφω μεσα... Οποιος αυτη τη στιγμη εκτος απο τους γνωστους - αγνωστους , αποκομιζει απο την εν λογω δημοσιευση οτι θα ερθει σονι και καλα η ρωσια στο κεφαλι μας ας μου το πει για να προσπαθησω αλλη φορα να διορθωσω τον τροπο που εκφραζομαι..
                          κοιταξε εγω στον χειμωνα απευθυνομουν για τις πολικες εισβολες κ δεν ειχα διαβασει καν το μηνυμα σου τωρα ομως που το εκανα εχω μερικα πραγματα να πω

Originally posted by giorgospel View Post
                          Λοιπον καλησπερα σας ... αρκετα πραγματα εχουν παρανοηθει και παλι... Η λεξη ΚΑΡΑΔΟΚΕΙ δε σημαινει καταρχας οτι θα ερθει κατι.. Δευτερον αλιμονο αν διαβασε κανεις τελικα ολο το κειμενο που εγραψε ή πεταξε την αποψη του μοναχα απο τον τιτλο.... Οσον αφορα στην κακοκαιρια των Φωτων ειμαι νομιζω ξεκαθαρος και τα σεναρια που εχω δωσει αντικατοπτριζουν σχεδον απολυτα την πραγματικοτητα ( μεχρι χθες ηταν ακριβως 50-50 και σημερα εγειρε η πλαστιγγα υπερ του πρωτου). Οσον αφορα στη συνεχεια, αυτη τη στιγμη εχουμε πολλα σεναρια στο τραπεζι αλλα οπως ξαναειπα και πριν μαλλον δεν διαβασε κανεις τα οσα εγραψα.. ωραιο πραμα να το σπουδαζεις το αντικειμενο , ωραιο πραμα να προοριζεσαι για επαγγελματιας αλλα αν δε χρησιμοποιησεις και λιγο τη διαισθηση σου πιστευω οτι δε μπορεις να βγαλεις και την σωστοτερη εκτιμηση.... Αν μου δειχνετε αυτη τη στιγμη μεσους ορους απο τα ανσαμπλ , εμενα προσωπικα δε μου λενε τιποτα.. τα εχουμε δει απειρες φορες να τουμπαρουν... Απο κει και περα , η περιοδος που ερχεται ειναι κατα πολυ καλυτερη απο πλευρας κρυου σε σχεση με οτιδηποτε ειχαμε δει μεχρι τωρα και ανεξαρτητα απο το τι θα γινει τελικα εμενα προσωπικα μου αφηνει αυτην την αισθηση αισιοδοξιας που προσπαθω να περασω...

ΤΩΡΑ το οτι μπηκαν εδω μεσα να σχολιασουν οι γνωστοι - αγνωστοι που αλλους σκοπους εχουν , απλα φανερωνει τις προθεσεις τους.. Αν θεωρειτε οτι η αναλυση μου ειναι εκτος πραγματικοτητας , τοτε μαλλον εσεις ειστε εκτος πραγματικοτητας ...
                          βασικα εσυ σε αρκετα απο αυτα που διαβασα στο 1ο μηνυμα εισαι εκτος πραγματικοτητας. κατα την αποψη μου βεβαια το λεω ετσι γιατι δεν μπορει να το λες εσυ ετσι λες κ οτι λες ειναι κ το σωστο δεν θα επεκταθω αλλα δεν υπηρχε ΠΟΤΕ σοβαρη ελπιδα για καλη κακοκαιρια. οχι για εμας β.ελλαδα.αυτο το ξεραν κ οι πετρες.για τα αν.προσηνεμα μιλαμε. ενα ραν του παιου υπηρχε για μας κ προσπαθησα να το κανω να βγει αλλα δεν μου βγηκε
                          δεν ξερω σε τι να πρωτοσχολιασω. στο οτι γραφεις οτι η βαθυνση του χαμηλου στον ατλαντικο θα επηρεασει την κινηση του ριτζ και θα στρεψει τον πολικο αεροχειμμαρο!!!!!!! δεν μπορω να το σχολιασω αυτο γιατι θα φαω μπαν τα αφηνω τα αλλα τα μικροτερα αλλα το κυριο ειναι το ριτζ και ο ισχυρος αντικυκλωνας που λες. ποτε δεν μπορουσε να υπαρξει ισχυρος αντικυκλωνας. κ ουτε θα υπαρξει βεβαια. το ριτζ ετσι οπως εγινε, απο την αρχη δεν αφηνε περιθωρια για τιποτα καλο. με το ριτζ ετσι οπως ηταν δεν προκειται να υπηρχε ΠΟΤΕ οργανωμενος κ δυνατος αντικυκλωνας που να μπορει να παει βορεια ψηλα ή να ερθει πιο ανατολικα.πως να ερχοταν μετα ο αυλωνας? με μαγικα?πριν 5 μερες οταν το ειχα γραψει εδω.με τετοιο ριτζ εμεις βγαινουμε 100% εξω κ ουτε καν προσηνεμα υπαρχουν κ εκοβα το κεφαλι μου. μπορει να φανε λιγα ξωφαλτσα βεβαια.για να γινοταν με τετοιο απαισιο ριτζ κατι καλο για εσας θα πρεπει να κατεβει πολυ ισχυρος αυλωνας κ να εκτοπισει απο τα νοτια το ριτζ κανοντας την κυκλογεννεση πολυ δυτικοτερα απο την κυπρο ή αναμεσα ροδο κ κυπρο που φαινοτανε απο την αρχη. τοσος δυνατος αυλωνας δεν φαινοταν.
                          αν στο ριτζ γινοταν αποκοπη κ ετσι μπορουσε να ανεβει ο αντικυκλωνας ψηλα τοτε τα δεδομενα θα ηταν τελειως διαφορετικα για εσας κ για εμας. αλλα το ριτζ ειναι πολυ ισχυρο πολυ δυτικα κ ο αντικυκλωνας που φτιαχνει τραγικος.εσεις θελετε τον αυλωνα οσο το δυνατον ισχυροτερο τωρα μπας κ μπορει να ερθει οσο δυτικοτερα γινεται γιατι ο αντικυκλωνας ειναι ουσιαστικα αχρηστος. τον θελετε κ δυνατο μπας και τον εκμεταλευτειτε μετα σε δευτερευουσα διαταραχη που ειναι πιθανη. αυτα τα ολιγα.

Comment

κοιταξε εγω στον χειμωνα απευθυνομουν για τις πολικες εισβολες κ δεν ειχα διαβασει καν το μηνυμα σου τωρα ομως που το εκανα εχω μερικα πραγματα να πω

βασικα εσυ σε αρκετα απο αυτα που διαβασα στο 1ο μηνυμα εισαι εκτος πραγματικοτητας. κατα την αποψη μου βεβαια το λεω ετσι γιατι δεν μπορει να το λες εσυ ετσι λες κ οτι λες ειναι κ το σωστο δεν θα επεκταθω αλλα δεν υπηρχε ΠΟΤΕ σοβαρη ελπιδα για καλη κακοκαιρια. οχι για εμας β.ελλαδα.αυτο το ξεραν κ οι πετρες.για τα αν.προσηνεμα μιλαμε. ενα ραν του παιου υπηρχε για μας κ προσπαθησα να το κανω να βγει αλλα δεν μου βγηκε
                            δεν ξερω σε τι να πρωτοσχολιασω. στο οτι γραφεις οτι η βαθυνση του χαμηλου στον ατλαντικο θα επηρεασει την κινηση του ριτζ και θα στρεψει τον πολικο αεροχειμμαρο!!!!!!! δεν μπορω να το σχολιασω αυτο γιατι θα φαω μπαν τα αφηνω τα αλλα τα μικροτερα αλλα το κυριο ειναι το ριτζ και ο ισχυρος αντικυκλωνας που λες. ποτε δεν μπορουσε να υπαρξει ισχυρος αντικυκλωνας. κ ουτε θα υπαρξει βεβαια. το ριτζ ετσι οπως εγινε, απο την αρχη δεν αφηνε περιθωρια για τιποτα καλο. με το ριτζ ετσι οπως ηταν δεν προκειται να υπηρχε ΠΟΤΕ οργανωμενος κ δυνατος αντικυκλωνας που να μπορει να παει βορεια ψηλα ή να ερθει πιο ανατολικα.πως να ερχοταν μετα ο αυλωνας? με μαγικα?πριν 5 μερες οταν το ειχα γραψει εδω.με τετοιο ριτζ εμεις βγαινουμε 100% εξω κ ουτε καν προσηνεμα υπαρχουν κ εκοβα το κεφαλι μου. μπορει να φανε λιγα ξωφαλτσα βεβαια.για να γινοταν με τετοιο απαισιο ριτζ κατι καλο για εσας θα πρεπει να κατεβει πολυ ισχυρος αυλωνας κ να εκτοπισει απο τα νοτια το ριτζ κανοντας την κυκλογεννεση πολυ δυτικοτερα απο την κυπρο ή αναμεσα ροδο κ κυπρο που φαινοτανε απο την αρχη. τοσος δυνατος αυλωνας δεν φαινοταν.
                            αν στο ριτζ γινοταν αποκοπη κ ετσι μπορουσε να ανεβει ο αντικυκλωνας ψηλα τοτε τα δεδομενα θα ηταν τελειως διαφορετικα για εσας κ για εμας. αλλα το ριτζ ειναι πολυ ισχυρο πολυ δυτικα κ ο αντικυκλωνας που φτιαχνει τραγικος.εσεις θελετε τον αυλωνα οσο το δυνατον ισχυροτερο τωρα μπας κ μπορει να ερθει οσο δυτικοτερα γινεται γιατι ο αντικυκλωνας ειναι ουσιαστικα αχρηστος. τον θελετε κ δυνατο μπας και τον εκμεταλευτειτε μετα σε δευτερευουσα διαταραχη που ειναι πιθανη. αυτα τα ολιγα.
                            Σχολιασε ο,τι θελεις κανε μας ομως και μια αναλυση να σε καμαρωσουμε .. ομως να σ πω οτι απλα για τα Φωτα εισαι εκτος τοπου και χρονου διοτι ποτε δεν ειπα για ισχυρο αυλωνα και δυνατες καταστασεις στο συγκεκριμενο αρθρο .. στο δευτερο σεναριο μιλαω για μια ψυχρη εισβολη της ταξεως των -6 με -7 στα 850 που θα επηρεαζε μονο τα ανατολικα.. ουτε για πεδινους χιονιαδες μεγαλους μιλησα ουτε για κυκλογενεσεις ουτε για τιποτα.. αυτα ειναι δικα σου λογια.. οσον αφορα στη συνεχεια εγω θα περιμενω... εσυ μπορεις να θεωρεις κλειδωμενη την ακαιρια...
                            eviaweather.gr

1983..2013??

Comment

"στο οτι γραφεις οτι η βαθυνση του χαμηλου στον ατλαντικο θα επηρεασει την κινηση του ριτζ και θα στρεψει τον πολικο αεροχειμμαρο!!!!!!! δεν μπορω να το σχολιασω αυτο γιατι θα φαω μπαν" Με ποιο τροπο πιστευεις εσυ οτι το ριτζ χαλαει και ο αντικυκλωνας σπαει σε 2 κομματια? με την φωτιση του Θεου? Εξηγησε μας εσυ ενα καλυτερο τροπο με τον οποιο γινεται αυτο.. ΑΠΟΡΩ αν εχεις δει τις διαταξεις προσεκτικα... θεση του ατλαντικου αεροχειμαρου που ουσιαστικα ειναι κομματι του αεροχειμμαρου του πολικου μετωπου αυτο ειναι ολο ,, το ποσο δυνατη ειναι αυτη η ροη καθοριζει και την κινηση του αντικυκλωνα , ο οποιος με τη σειρα του στρεφει ενα αλλο κοματι του πολικου αεροχειμμαρου που βρισκεται πιο ανατολικα...Εξηγησε μου τον μηχανισμο με τον οποιο στρεφεται ο πολικος αεροχειμμαρος.. λες να φταιει η Μερκελ?
                              eviaweather.gr

1983..2013??

Comment

Originally posted by giorgospel View Post
                                Σχολιασε ο,τι θελεις κανε μας ομως και μια αναλυση να σε καμαρωσουμε .. ομως να σ πω οτι απλα για τα Φωτα εισαι εκτος τοπου και χρονου διοτι ποτε δεν ειπα για ισχυρο αυλωνα και δυνατες καταστασεις στο συγκεκριμενο αρθρο .. στο δευτερο σεναριο μιλαω για μια ψυχρη εισβολη της ταξεως των -6 με -7 στα 850 που θα επηρεαζε μονο τα ανατολικα.. ουτε για πεδινους χιονιαδες μεγαλους μιλησα ουτε για κυκλογενεσεις ουτε για τιποτα.. αυτα ειναι δικα σου λογια.. οσον αφορα στη συνεχεια εγω θα περιμενω... εσυ μπορεις να θεωρεις κλειδωμενη την ακαιρια...
                                αμφιβαλλω αν διαβασες τι ειπα. για ισχυρο αυλωνα κιολα αυτα δεν ειπα οτι τα ειπες εσυ. αυτα ηταν δικη μου αναλυση για το τι πρεπει να γινει για να δειτε καλη κακοκαιρια.ελληνικα μιλησα νομιζω

Comment

Working...
                                X