Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΤΟ ΠΟΛΙΚΟ ΕΞΠΡΕΣΣ ΚΑΡΑΔΟΚΕΙ - Εορταστική ανάλυση κυκλοφορίας

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by hermes View Post
    Σε ευχαριστω για τις συμβουλες να εισαι καλα το μενιδι σαφως και ειναι απο τις πιο αχιονες περιοχες σε συγκριση με πολλες αλλες περιοχες στην αττικη,το οτι κοιμηθηκε ο θεος και ευνοηθηκε σε αυτη την κακοκαιρια δεν εχει να λεει κατι...
    Μη με ευχαριστείς. Είναι καθήκον μου να ενημερώνω τους άσχετους που το παίζουν πονηροί.
    Όσο για την ''αχιονιά'' όλα είναι σχετικά.Για παράδειγμα, συγκρινόμενοι με τον Διόνυσο είμαστε άχιονοι και συγκρινόμενοι με την Ν.Ιωνία είμαστε χιονομέρος. Ευτυχώς, υπάρχουν πολλά μέλη από την περιοχή για να σε ενημερώσουν για το πόσο ''άχιονο'' είναι το ΒΔτερο προάστειο του λεκανοπεδίου που τυγχάνει να βρίσκεται και στους πρόποδες της Πάρνηθας.

Comment

• Τελικα το περισσοτερο χιονι στρωθηκε στα τελευταια σπιτια των Θρακομακεδονων, υψομετρο 600 μ. σχεδον....

Comment

• Originally posted by MountExplorer View Post
        Τελικα το περισσοτερο χιονι στρωθηκε στα τελευταια σπιτια των Θρακομακεδονων, υψομετρο 600 μ. σχεδον....
        ποσο ηταν?
        καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/

Comment

• στα 350-400μ ειχε 20 ποντους.
          eviaweather.gr

1983..2013??

Comment

• Originally posted by Carthagian View Post
            Μη με ευχαριστείς. Είναι καθήκον μου να ενημερώνω τους άσχετους που το παίζουν πονηροί.
            Όσο για την ''αχιονιά'' όλα είναι σχετικά.Για παράδειγμα, συγκρινόμενοι με τον Διόνυσο είμαστε άχιονοι και συγκρινόμενοι με την Ν.Ιωνία είμαστε χιονομέρος. Ευτυχώς, υπάρχουν πολλά μέλη από την περιοχή για να σε ενημερώσουν για το πόσο ''άχιονο'' είναι το ΒΔτερο προάστειο του λεκανοπεδίου που τυγχάνει να βρίσκεται και στους πρόποδες της Πάρνηθας.
            Να εισαι καλα φιλε μετα απο 12 χρονια ευτιχως που με εκανες να γινω σοφοτερος στο θεμα του καιρου της Αττικης θα σου ειμαι για παντα ευγνωμων!!!Αυτα απο εναν πονηρο ασχετο οπως ειπες!!!
            Μελος της γνωστης κλικας που μαστιζει το snowreport,τυχον επικοινωνια μαζι μου,μονο με pm...!!!

Comment

• Originally posted by ΓΙΑΝΝΗΣ View Post
              ποσο ηταν?
              5 το απόγευμα που πήγα στα 500μ, στις πλευρές που δεν έβλεπε ο ήλιος ήταν >20 cm.

Σχετικά με το Μενίδι, και αν είναι "άχιονη" περιοχή όπως γράφηκε παραπάνω, οι ταβέρνες τις Πάρνηθας (υπάρχουν πάρα πολλές κατοικίες στην περιοχή) είναι στο Μενίδι. Η συγκεκριμένη περιοχή δεν μπορεί να χαρακτηριστεί άχιονη. Ένα κομμάτι της περιοχής του Μενιδιού βρίσκεται στους πρόποδες της Πάρνηθας. Πως μπορεί να χαρακτηριστεί άχιονη αυτή η περιοχή δεν καταλαβαίνω.
              Θρακομακεδόνες 368μ.

Comment

• Λοιπον θα πρέπει κάποιες αλήθειες να λέγονται.
                1.Υπερβόρεια δεν είναι οι θρακ/νες.Υπερβόρεια λέμε ότι είναι έξω απο το λεκανοπέδιο δηλαδή ’νοιξη,δροσιά,Διόνυσο κ.λ.π. Διαφορετικά υπερβόρεια θα πρέπει να πούμε και την πεντέλη από το ανατολικό τόξο.
                2.Εχω ζήσει για πολλά χρόνια Μενίδι και τώρα θρακ/νες.Υπάρχουν περιπτώσεις που μπορεί να ευνοηθεί το Μενίδι όπως τώρα η το 2006 και μερικές άλλες χρονιές,αλλά σαν περιοχή είναι από τις πιο άχιονες.Φυσικά έχει και χαμηλό υψόμετρο 200μ μόνο(και δεν μιλάω τώρα για τα σκαρφαλωμένα σπίτια στους πρόποδες της πάρνηθας που φτάνουν τα 350μ,που και εκεί αναλογικά δεν βάζει πολύ με εξαίρεση τις περιοχές κάτω από το τηλεφερίκ).Θρακ/νες ειναι άλλο και παίζουν μπάλα μαζί με τις γνωστές σε όλους χιονοπεριοχές παντέλη,εκάλη,πολιτεία κ.λ.π. Αυτά γενικά όχι για αυτή την κακοκαιρία
                .
                Last edited by civilathens; 08/01/2013, 07:28 PM.
                ΜΟΝΟ ΧΙΟΝΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΧΕΣ!

Comment

• Originally posted by bakounin View Post
                  5 το απόγευμα που πήγα στα 500μ, στις πλευρές που δεν έβλεπε ο ήλιος ήταν >20 cm.

Σχετικά με το Μενίδι, και αν είναι "άχιονη" περιοχή όπως γράφηκε παραπάνω, οι ταβέρνες τις Πάρνηθας (υπάρχουν πάρα πολλές κατοικίες στην περιοχή) είναι στο Μενίδι. Η συγκεκριμένη περιοχή δεν μπορεί να χαρακτηριστεί άχιονη. Ένα κομμάτι της περιοχής του Μενιδιού βρίσκεται στους πρόποδες της Πάρνηθας. Πως μπορεί να χαρακτηριστεί άχιονη αυτή η περιοχή δεν καταλαβαίνω.
                  Οταν θα μου συγκρινεις το χιονι που εχει η πλατεια στο μενιδι με το χιονι που εχουν αλλες περιοχες στα προποδες της πεντελη η με το χιονι που εχουν οι θρακομακεδονες σαφως και θα χαρακτηριστει αχιονη,εδω το 2002 το 2004 και το 2006 το χιονι που ειχαν αλλες περιοχες ηταν διπλασιο και τριπλασιο απο το μενιδι.Απλως νταξει τωρα βγαινει ο καθενας και προσπαθει να πει την εξυπναδα του παρουσιαζοντας το ασπρο μαυρο
                  Μελος της γνωστης κλικας που μαστιζει το snowreport,τυχον επικοινωνια μαζι μου,μονο με pm...!!!

Comment

• πολυ σωστα το Μενιδι φτανει στους προποδες της παρνθηθας..ακομη και ο οικισμος του αγιου πετρου ανηκει στο Μενιδι..σημερα ομως δεν μιλαμε για εκεινα τα σειμια τα οποια ειναι καλα...μιλαμε για κεντρο μενιδιου αλλα πιο πολυ για το κομματι πριν τα ανω Λιοσια που σημερα εδωσε ρεστα και αυτο ειναι σπανιο.
                    καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/

Comment

• Originally posted by civilathens View Post
                      Λοιπον θα πρέπει κάποιες αλήθειες να λέγονται.
                      1.Υπερβόρεια δεν είναι οι θρακ/νες.Υπερβόρεια λέμε ότι είναι έξω απο το λεκανοπέδιο δηλαδή ’νοιξη,δροσιά,Διόνυσο κ.λ.π. Διαφορετικά υπερβόρεια θα πρέπει να πούμε και την πεντέλη από το ανατολικό τόξο.
                      2.Εχω ζήσει για πολλά χρόνια Μενίδι και τώρα θρακ/νες.Υπάρχουν περιπτώσεις που μπορεί να ευνοηθεί το Μενίδι όπως τώρα η το 2006 και μερικές άλλες χρονιές,αλλά σαν περιοχή είναι από τις πιο άχιονες.Φυσικά έχει και χαμηλό υψόμετρο 200μ μόνο(και δεν μιλάω τώρα για τα σκαρφαλωμένα σπίτια στους πρόποδες της πάρνηθας που φτάνουν τα 350μ,που και εκεί αναλογικά δεν βάζει πολύ με εξαίρεση τις περιοχές κάτω από το τηλεφερίκ).Θρακ/νες ειναι άλλο και παίζουν μπάλα μαζί με τις γνωστές σε όλους χιονοπεριοχές παντέλη,εκάλη,πολιτεία κ.λ.π. Αυτά γενικά όχι για αυτή την κακοκαιρία
                      .
                      ε ναι καπως ετσι ειναι τα πραγματα Ηλια λες και δεν ζουμε 26 χρονια στην Αττικη τωρα θα μαθουμε αν το μενιδι ειναι χιονοπεριοχη η εαν δεν ειναι

Comment

• το μενιδι το ξερω απο εξω και ανακατοτα!!
                        ερμη αν μιλαμε για οικισμο αγιου πετρου,,πανοραματος και λοιπα αυτο ειναι αλλος θεος.
                        ομως η περιοχη πριν τα ανω λιοσια και ο καραβος στο κεντρο εχουν ηπιο καιρο.
                        σημερα πριν τα ανω λιοσια ειχε 10εκ το πρωι!!αυτο πραγματικα ειναι σπανιο.
                        θερμοκρασιακα ολο το μενιδι ειναι θερμοτερο απο την δροσια π.χ.

Comment

• Originally posted by hermes View Post
                          Οταν θα μου συγκρινεις το χιονι που εχει η πλατεια στο μενιδι με το χιονι που εχουν αλλες περιοχες στα προποδες της πεντελη η με το χιονι που εχουν οι θρακομακεδονες σαφως και θα χαρακτηριστει αχιονη,εδω το 2002 το 2004 και το 2006 το χιονι που ειχαν αλλες περιοχες ηταν διπλασιο και τριπλασιο απο το μενιδι.Απλως νταξει τωρα βγαινει ο καθενας και προσπαθει να πει την εξυπναδα του παρουσιαζοντας το ασπρο μαυρο
                          Δεν έχω καμία πρόθεση να παρουσιάσω το άσπρο μαύρο. Περιγράφω την πραγματικότητα με βάση την εμπειρία μου. Προφανώς και δεν συγκρίνω κανένα χιόνι σε καμία πλατεία Μενιδίου, με χιόνια στην Πλατεία Θρακ/νων, Πεντέλης, Διονύσου κλπ. Επαναλαμβάνω, ότι η περιοχή στις ταβέρνες της Πάρνηθας 330-360μ. ΕΙΝΑΙ ΜΕΝΙΔΙ και στις περισσότερες χιονοκακοκαιρίες έχουν ίδιο ή λίγο λιγότερο χιόνι με τα αντίστοιχα υψόμετρα στους Θρακομακεδόνες. Ο βασικός οικιστικός ιστός του Μενιδίου βεβαίως βρίσκεται σε χαμηλότερο υψόμετρο και έχει πολύ μεγάλες διαφορές στις χιονοπτώσεις-χιονοστρώσεις με τους Θρακομακεδόνες. Ελπίζω να ήμουν σαφής.
                          Θρακομακεδόνες 368μ.

Comment

• Originally posted by ΓΙΑΝΝΗΣ View Post
                            το μενιδι το ξερω απο εξω και ανακατοτα!!
                            ερμη αν μιλαμε για οικισμο αγιου πετρου,,πανοραματος και λοιπα αυτο ειναι αλλος θεος.
                            ομως η περιοχη πριν τα ανω λιοσια και ο καραβος στο κεντρο εχουν ηπιο καιρο.
                            σημερα πριν τα ανω λιοσια ειχε 10εκ το πρωι!!αυτο πραγματικα ειναι σπανιο.
                            θερμοκρασιακα ολο το μενιδι ειναι θερμοτερο απο την δροσια π.χ.
                            Εγω μιλαω για το μενιδι στο κεντρο στην πλατεια

Comment

• εκανες το λογαριασμο 3/12/2011 εδω και ενα χρονο δηλαδη και εχεις στειλει 11 μηνυματα ολα και ολα εκ των οποιων τα 6 σημερα για να βγαλεις ασχετο συγκεκριμενο μέλος.Αυτο δεν ειναι ύποπτο?Σε κατι μου παει το μυαλο....
                              AMBER ALERT!!!!Αγνοουνται 5-10 ποντοι στο μαρουσι...Αν τους εντοπισει κανεις ας τηλεφωνησει στο 100 στο 200 η στο χαμογελου του χαζου....
                              www.northmeteo.gr
                              Γνωστος και ως "ιερεας"

Comment

• θα χει πλακα να ξεσπασει καμια κοντρα για το ποιο ειναι πιο χιονομερος στα ψηλα της αττικης....ε να το δω και αυτο ...βορεια ,ανατολικα δυτικα προαστια ,αν το καταφερουμε μας αξιζει το νομπελ .....΄΄θελω με καποιον να μαλωνω αλλιως δεν την παλευω ΄΄χαχαχαχα

Comment

Working...
                                X