Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΤΟ ΠΟΛΙΚΟ ΕΞΠΡΕΣΣ ΚΑΡΑΔΟΚΕΙ - Εορταστική ανάλυση κυκλοφορίας

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Στον αξονα που αναφερω ουσιαστικα δλδ στα κεντροβορεια τμηματα του Λεκανοπεδιου , σημερα ηταν καλυτερα.. καθως και στα βδ προαστια.. Για τις υπολοιπες περιοχες ισως εχεις δικιο.. η κουραση με εκανε να μη το συγκεκριμενοποιησω ,, βα αττικη , δυτικη αττικη και πειραιας ισως να ηταν οντως καλυτερα το 2010 και το 2011 !! Αξιολογοτερες χιονοπτωσεις λοιπον σε ενταση και εκταση για κεντροβορειο Λεκανοπεδιο , δυτικα προαστια, βορειοδυτικα προαστια..
    eviaweather.gr

1983..2013??

Comment

• ε ναι καπως ετσι,νταξει στις αχαρνες ειδα φωτος εκανε απιστευτα πραγματα σε συγκριση με αλλου,αλλο αυτο συμβαινει μια φορα καθε 5 χρονια...οπως σωστα εγραψες
      Μελος της γνωστης κλικας που μαστιζει το snowreport,τυχον επικοινωνια μαζι μου,μονο με pm...!!!

Comment

• Π.Χ. το μαρτη του 2011 η στουπα εδω επιασε αμεσως και ειχα 3 ποντους ολικη χιονοστρωση γιατι εσκασε μαζι με το -9 με -34 υποστηριξη.. σημερα το ξημερωμα εσκασε με αλλες θερμοκρασιες ετσι το πρωι ξυπνησα μεν με 3 ποντους αλλα ηταν μερικη χιονοστρωση !!! Η ενταση ηταν οντως καλυτερη τωρα εδω σε αυτο δεν εχω λογο να μην ακριβολογησω.. οσον αφορα τις αλλες περιοχες που αναφερω υπαρχουν φωτογραφιες , θα τις ανεβασω μετα τον υπνο.
        eviaweather.gr

1983..2013??

Comment

• Originally posted by hermes View Post
          ε ναι καπως ετσι,νταξει στις αχαρνες ειδα φωτος εκανε απιστευτα πραγματα σε συγκριση με αλλου,αλλο αυτο συμβαινει μια φορα καθε 5 χρονια...οπως σωστα εγραψες
          Οκ κομπλε , φωτο απο αχαρνες θα ανεβαζα αλλα αφου ειδες κτλβες
          eviaweather.gr

1983..2013??

Comment

• 1ον) Μάθε γεωγραφία
            2ον) "Από τις πιο άχιονες περιοχές το Μενίδι." Τουλάχιστον λες ωραία ανέκδοτα.

Comment

• Σε ευχαριστω για τις συμβουλες να εισαι καλα το μενιδι σαφως και ειναι απο τις πιο αχιονες περιοχες σε συγκριση με πολλες αλλες περιοχες στην αττικη,το οτι κοιμηθηκε ο θεος και ευνοηθηκε σε αυτη την κακοκαιρια δεν εχει να λεει κατι...
              Μελος της γνωστης κλικας που μαστιζει το snowreport,τυχον επικοινωνια μαζι μου,μονο με pm...!!!

Comment

• Originally posted by Carthagian View Post
                Τουλάχιστον λες ωραία ανέκδοτα.
                να το βαλουμε στο τοπ5? που λες εσυ?

Comment

• Originally posted by giorgospel View Post
                  Οκ κομπλε , φωτο απο αχαρνες θα ανεβαζα αλλα αφου ειδες κτλβες
                  ναι ειδα και εριξε πολυ χιονι σε συγκριση με αλλου,και ειδα και πηγα με το αμαξι,σχεδον ολη την αττικη γυρισα με το αμαξι απο το πρωι

Comment

• Γιωργο,εχεις αδικο για το Μενιδι.Λογω της γεωγραφικης του θεσης και του μεγεθους του ειναι περιοχη που επηρρεαζεται και απο ΒΔ και απο ΒΑ ρευμα. Απο οπου κι αν μπουκαρει ο καιρος στο λεκανοπεδιο..
                    ΝΑ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ \ΚΑΚΟ\ ΜΑΣ ΚΑΙΡΟ

Comment

• Mια απολαυστική μέρα χωρίς πολλα πολλά (πασπάλισμα σε επιφανειες από εξαρσεις), δεν περιμενα κατι παραπάνω για την περιοχή μου οπότε ειμαι ευχαριστημένος ειδικά με τις εντονες εξαρσεις που ηταν ολα τα λεφτά.Ασυγκρίτως καλύτερα από το Δεκέμβριο του 2010 που αυτό που έριχνε ούτε εβρεχε τον δρόμο και λίγο κατώτερος του 2011 που τότε έκανε στο peak ένα στρώσιμο πλην των δρόμων (μιλάω πάντα για την περιοχή μου).
                      Θα τολμήσω να πω πάντως ότι αρχίζει να με εκνευρίζει λίγο αυτή η εμμονη με το δυτικό τόξο που συμβαίνει στις τελευταίες χιονοκακοκαιριες.Είναι σύμπτωση ή υπάρχει κάποια εξηγηση γι αυτη την εμμονή

Comment

• Η αληθεια σταθη ειναι οτι τον δελεμβρη του 2010 η ηλιουπολη αδικηθηκε και περιξ περιοχες αδικηθηκαν παρα πολυ σε σχεση με αλλες περιοχες ακομα θυμαμαι τα ποστ οργης απο παιδια που μεναν σε ανατολικες περιοχες της αττικης και τα ποστ θριαμβου απο τα δυτικα και υπερ βορεια προαστεια

Comment

• Originally posted by hermes View Post
                          Η αληθεια σταθη ειναι οτι τον δελεμβρη του 2010 η ηλιουπολη αδικηθηκε και περιξ περιοχες αδικηθηκαν παρα πολυ σε σχεση με αλλες περιοχες ακομα θυμαμαι τα ποστ οργης απο παιδια που μεναν σε ανατολικες περιοχες της αττικης και τα ποστ θριαμβου απο τα δυτικα και υπερ βορεια προαστεια
                          Ούτε ριζόχιονο δεν ήταν αυτό που εριχνε τοτε, το μόνο εντυπωσιακό ήταν η τεράστια πτώση της Τ, τιποτε αλλο

Comment

• Originally posted by antinod View Post
                            Γιωργο,εχεις αδικο για το Μενιδι.Λογω της γεωγραφικης του θεσης και του μεγεθους του ειναι περιοχη που επηρρεαζεται και απο ΒΔ και απο ΒΑ ρευμα. Απο οπου κι αν μπουκαρει ο καιρος στο λεκανοπεδιο..
                            Δεν ειπα κατι εγω για το Μενιδι..ειπα οτι ηταν καλυτερα απο 2010 και 2011...
                            eviaweather.gr

1983..2013??

Comment

• Εχω την εντύπωση ότι αν υπάρχει συνδυασμός βαρομετρικού χαμηλού στη σωστή θέση το δυτικό τόξο δεν έχει ιδιαίτερες εξάρσεις αντιθέτως όταν το δυναμικό αίτιο είναι απομακρυσμένο και γενικότερα ελπίζουμε σε συγκλίσεις κλπ εκεί ενεργοποιείται με μεγάλη επιτυχία φτάνοντας μέχρι και Πειραιά
                              Οξυγόνο μου το κρύο έμπνευσή μου η συννεφιά χιόνι τ' όνειρό μου!...Παναγιώτης

Comment

• Originally posted by stathis2b View Post
                                Ούτε ριζόχιονο δεν ήταν αυτό που εριχνε τοτε, το μόνο εντυπωσιακό ήταν η τεράστια πτώση της Τ, τιποτε αλλο
                                Καλα τον δεκεμβρη του 2010 οταν μπηκε ο καιρος εκανε μια χιονοκαταιγιδα εδω περα ανεπαναληπτη,το προβλημα απλως ηταν οι πολυ υψηλες θερμοκρασιες που ειχαν προηγηθει το προηγουμενο 15 ημερο με αποτελεσμα να εχω -1 βαθμο και να μην πιανει χιονι στον δρομο,3 ωρες απιστευτης εντασης και το χιονι στον δρομο ελιωνε και στο καπο του αυτοκινητου ειχε 20 εκατοστα,οταν αρχισε να πιανει ο δρομος μειωθηκε παρα πολυ και μετα ξαστερωσε,επεμεινε ο καιρος στα δυτικ προαστεια και εδω περα ειχε ξαστερια και μετα ξανα εκλεισε ο καιρος το πρωι και εβαλε 10-15 εκαστα ολικη χιονοστρωση κατα μεσο ορο,το καπο του αυτοκινητου ειχε στο τελος της κακοκαιριας γυρω στα 30-35 εκατοστα τα χορτα 10-15 και οι δρομοι 5-10 εκατοστα με -2,2 βαθμους καπως ετσι.Αλλα η χιονοκαταιγιδα στην αρχη ηταν απιστευτη

Comment

Working...
                                X