Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΚ ΚΑΙΜΑΚ 2012-2013

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• τουλάχιστο για να ανέβει κανείς έστω με κλειστό ΧΚ, κάνουν τπτ στο δρόμο;
    τι να πώ, κρίμα. Από την άλλη η τοπική κοινωνία, δεν μποροεί να πάρει την κατάσταση στα χέρια της;
    Δημοσιοποιήστε, ΜΜΕ, κάντε κάτι... ρε παιδιά...
    www.xsports.gr - Δημήτρης

Comment

• λοιπον η κατασταση εφτασε στο απροχωρητο....τι λυση να δωθει αγαπητε..?? να μας φορτωσει τα χρεη του παλι σε εμας δηλαδη στη ΔΕΗ...?? εμ μας τα παιρνουν με αθλιες υπηρεσιες εμ βγαζουν κερδη με κοροιδιες εμ...δεν πληρωνουν και τις υποχρεωσεις τους στο κρατος δηλαδη σε εμας απο τα κερδη...λοιπον επειδη προκειται για αλλον εναν εμπαιγμο απο επιχειρηματιες που ενδημουν στην Ελλαδα και μονο παιρνουν και χρεωνουν το κρατος δηλαδη εμας...λεμε φτανει πια....Και αγαπητε Νεστα διαμηνυσε στους υπευθυνους οτι προσωπικα εγω αν δεν μου γυρισουν και τα 80 Ε που τους εδωσα περυσι απο το υστερημα μου για ετησια και με κοροιδεψαν να μου εκδωσουν και φετος νεα ....ενω ουσιαστικα δεν λειτουργησαν το βουνο δυο χρονια για χιονοδρομια....εκτος του οτι θα ανεβω επανω και θα παρω τα λεφτα μου με οποιον τροπο κρινω αλλα θα τους παω και στα δικαστηρια......ΑΛΗΤΕΣ
      Παρτε με απάνω στα βουνά τι θα με φάει ο κάμπος!!

Comment

• Υπήρξε κάποια ενημέρωση σχετικά μήπως? Έχω κλείσει δωμάτιο στο Λουτράκι αλλά τι να κάνουμε εάν είναι κλείστα θα πάω αναγκαστικά Σέλι κι ας κόψω χιλιόμετρα

Comment

• ενοχλειστε ρε παιδια τους επιχειρηματιες,μπεστε στη σελιδα τους,βρειτε τα τηλ και ρωτηστε,η ενοχλειστε τη περιφερεια............

Comment

• αυτός ο καιρός ευνοούσε το καιμάκ...όταν το χιόνι στα άλλα χ/κ θα γίνεται σούπα,εκεί θα είχαμε άλλον έναν μήνα σκι..κρίμα
            .

Comment

• Originally posted by nikosxts View Post
              αυτός ο καιρός ευνοούσε το καιμάκ...όταν το χιόνι στα άλλα χ/κ θα γίνεται σούπα,εκεί θα είχαμε άλλον έναν μήνα σκι..κρίμα
              Πράγματι. Φήμες λένε ότι κινητοποιήθηκε ο Ερυθρός Σταυρός για να εντοπίσει τον ξύλινο φράχτη που αγνοείται ακόμα.

Comment

• Ανέβηκα το ΣΚ Πάνω. Το χιονοδρομικό ήταν κλειστό λόγω των γνωστών προβλημάτων. Είχε απίστευτα καλό χιόνι, κρίμα που δε μπορούσαμε να τσουλίσουμε. Βέβαια είχε πολύ ομίχλη. Τώρα ας πάμε στο θέμα του δρόμου κλπ. Ανέβηκα από την πλευρά της κερασιάς. Ο δρόμος την Κυριακή το πρωί ήταν ανοικτός με αλυσίδες. Τώρα όσοι δεν είχαν αλυσίδες και βλέποντας από μακριά την εικόνα του βουνού έπρεπε να καταλάβαιναν πως θα ήταν δύσκολη η κατάσταση. Εγώ έβαλα τις αλυσίδες μου και πήγα χαλαρά μεχρι τη στροφή που ενώνεται ο δρόμος με τον ’γιο Αθανάσιο εκεί είδα να γίνεται ένας ψιλοχαμός. Ευτυχώς πραγματικά δεν χιόνιζε. Πνιγόμαστε σε 5 εκατοστά χιόνι χωρίς υπερβολές. Είχε ένα εκχιονιστικό που προσπαθούσε να ξεκολλήσει 2 λεωφορεία τα οποία για τους δικούς τους λόγους είχαν κολλήσει. Εκεί με βρίσκει ένας τύπος κλασικά υπεύθυνος ανεύθυνος και μου λέει μην ανεβαίνεις πιο πάνω, γίνεται χαμός. Τον ακούω και εγώ και στρίβω προς ’γιο αθανάσιο, το ξανασκέφτομαι και λέω όχι ρε συ. Μια χαρά εξοπλισμένος είμαι, δε χιονίζει, ποιος ο λόγος να μην πάω πάνω το πολύ πολύ να φάω λίγη ώρα στο αμάξι. εκδρομούλα κάνω, αγαπάω το χιόνι ακόμη και αν δω τα δύσκολα γυρνάω προς τα πίσω σιγά. Κάνω αναστροφή και στρίβω αριστερά προς το χιονοδρομικό. Εκεί που ντράπηκα λιγάκι για την χώρα μας και για το ότι κάποιοι επιχειρηματίες παίζουν με το καλύτερο προιον αυτής της χώρας, τον τουρισμό, ήταν όταν έβλεπα να κατεβαίνουν από το βουνό άπραγοι τουρίστες εξοπλισμένοι πλήρως και έτοιμοι να απολαύσουν τις πούδρες που προσέφερε απλόχερα το προηγούμενο βράδυ ο καιρός.. Είδα πινακίδες Σλοβενίας, Ιταλίας, Σερβίας, Γερμανίας και φυσικά Ελλάδας. Κρίμα και άδικο ένα από τα μεγαλύτερα και καλύτερα χιονοδρομικά της Ελλάδας να οδηγείται σε μαρασμό!!! Αυτά τα ολίγα και καλό κλείσιμο σεζόν σε όλους! Προσοχή σε όλους όσους ανεβαίνετε από Κερασιά καθώς υπάρχει μεγάλη ποσότητα χιονιού και υπάρχει κίνδυνος ανά πάσα στιγμή για να φύγει μεγάλη ποσότητα χιονιού στο οδόστρωμα. ΠΑΝΤΑ ΜΑ ΠΑΝΤΑ ΑΛΥΣΙΔΕΣ μαζί σας!

Comment

• καλησπερα,

γνωριζει καποιος αν υπαρχει περιπτωση να ανοιξει το καιμακ στο 3ημερο της καθαρας δευτερας,την αλλη εβδομαδα

Comment

• το σ/κ έχω την εντύπωση πως ανοίγει το σαλέ με το πιατάκι.
                    .

Comment

• ΚΑι απο εδώ και πέρα αρχίζουν τα καντήλια.
                      Τώρα που θα αρχίσει να βρέχει σε όλα τα χκ και θα έχει 6-7-8-10 βαθμούς και θα λιώνει το χιόνι ,
                      το Καιμάκ θα κάθεται κλειστό!

Ύψιλον Γάμα: Εκτός απο καντήλια μπορείτε να ρίχνετε μούτζες στο μόνιτορ , να το φτύνετε και τέλος να το πετάξετε απο το παράθυρο.

Χρήστος Κυριακόπουλος

Comment

• Ακόμα ασχολείστε????
                        If skiing was easy they would call it snowboarding.

Comment

• για ορειβατικό σκι - σνοου αξίζει καθόλου?
                          υπάρχει εκεί γυρω καμια διαδρομή περισσότερο κατηφορική? ή τα πάντα είναι σχετικά ήπιας κλίσης? επίσης από την κορυφή μπορεί καποιος να μπεί στο λούκι σπό μετά την κράμαση μέχρη τη βάση? αξίζει καθόλου?? κάποιος να δώσει πληροφορίες γιατί τα χιόνια θα λιώνουν τα επόμενα σκ!!!! Αν όποιος μπορεί να βοηθήσει ας τα πει κάπως αναλυτικά γιατί δεν έχω πάει ποτέ τόσα χρόνια....ειδικά αν κάποιος βγαίνει για ορειβατικό ακόμα και πιο μακριά από το χκ μπορούμε να πάμε αν υπάρχει τουλάχιστον καθαρός καιρός..ευχαριστώ!

Comment

• Ο δρόμος απο Ορμα είναι ασφαλτος;

Comment

• οχι δεν ειναι ασφαλτος,οσο για το σκι εκτος πιστας το ξερει καλα ο αερας.

Comment

• Ναι είναι ο expert...με είχε κατατοπισει μια φορα...
                                ’ρα για Ποζαρ-χιονοδρομικο ποιο δρομολόγιο ακολουθώ;

Comment

Working...
                                X