Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΚ ΚΑΙΜΑΚ 2012-2013

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Αέρας αν μπορείς να δώσεις πληροφορίες.....

Comment

• kaimak freeride.jpg

Οι αριστερες διαδρομες που ξεκινάνε από τις κορυφές "Προφήτη Ηλία" και "Σκοπιά" είναι εύκολες και καταλήγουν στον κεντρικό δρόμο του Χιονοδρομικού, αλλά μπορείς εύκολα να τις κάνεις και να επιστρέψεις στο χιονοδρομικό και με ορειβατικά σκι με 30 - 60 λεπτά ανάβαση.

Οι δεξια διαδρομες προς "Σκληρή Πετρα" - "Κ2" και "Μοναστηρι" αυτές από την Κορυφή Κουτσούμπεης έχουν αρκετά μεγαλύτερες κλίσεις και καταλήγουν σε χωματόδρομο που ανεβαίνει από την Όρμα, η επιστροφή με ορειβατικά απο αυτές είναι πολύωρη και δύσκολη, εμεις όταν τις κάνουμε φροντίζουμε να μας πάρει αμάξι από εκεί.
      Last edited by Aeras; 14/03/2013, 07:33 PM.
      Σταματήστε το κάπνισμα στα Σαλέ των Χιονοδρομικών, δεν ειναι απλες καφετεριες, είναι γεμάτα με αθλητές και μικρά παιδιά.

Comment

• Για διαδρομή με το αυτοκίνητο μιλάω,οχι με σκι.

Comment

• ωραία! σ' ευχαριστώ πολύ! ότι χρειαστώ θα σε ξαναρωτήσω!

Comment

• Originally posted by Loof View Post
            Ναι είναι ο expert...με είχε κατατοπισει μια φορα...
            ’ρα για Ποζαρ-χιονοδρομικο ποιο δρομολόγιο ακολουθώ;
            απο ποζαρ πας μεγαπλατανο-σαρακηνους-κερασια-καιμακ, υπολογισε κανα 35.δεν ξερω αν θα ζω αλλα καποτε απο εκει θα γινει το μπαμ με το χιονοδρομικο.καμπινα απο ποζαρ για πισω απο το φυλακιο στο καιμακ (αποσταση καθετη περιπου 8 χλμ!!!),να παρκαρεις στο ποζαρ,σκι πανω,ζεστο μπανιο και μετα μια μασα!!!!!!!!!!

Comment

• Μεγάλη μαγκιά θα είναι αυτο...

Comment

• Originally posted by Loof View Post
                Μεγάλη μαγκιά θα είναι αυτο...
                Αντώνη δεν είναι μεγάλη μαγκιά, είναι ο αρχικός σχεδιασμός για το χιονοδρομικό στον Βόρα.

Comment

• ..και τις πιστες τις ειχαν αλλου σχεδιασει να μην τις κτυπαει ο ηλιος ? Στα 3/5 πηγαδια λιωνει πιο αργα το χιονι και ας ειναιι 500μ χαμηλοτερο !

Comment

• Οντως πολυ λάθος ο προσανατολισμός τους...

Comment

• Ακομη μια φορα κλειστο...
                      Οι καραγκιοζηδες πανω θα σηκωθουν να φυγουν επιτελους??????

Comment

• Tι πάτε να κάνετε ρε παιδιά σ αυτό το βουνό απορώ πραγματικά (όχι ότι δεν έχω υπάρξει κι εγώ ο ίδιος θύμα-πελάτης). Κάποτε άνοιγε και η Κρέμαση και λέγαμε άντε χαλάλι Απρίλιος είναι αλλά κάνουμε σκι σε αξιόλογης ποιότητας χιόνι.Αν κάποτε κάναμε την καρδιά μας πέτρα, τώρα δηλαδή τι πρέπει να την κάνουμε μενιρ?Μην ασχολείστε....
                        Ότι δε σε σκοτώνει, σε κάνει πιο δυνατό!

Comment

• Ασχολούμαστε αγαπητέ μου φίλε γιατί παλιότερα το χιονοδρομικό αυτό μας χάρισε πολύ όμορφες μερες.
                          'Οταν Δεκέμβριο μήνα τα υπόλοιπα χιονοδρομικά έβλεπαν τις νιφάδες με το κιάλι εκεί υπήρχε ήδη μισό μέτρο χιόνι και τον Μάρτιο και Απρίλιο που στα υπόλοιπα τσαλαβουτούσες στο λασπόχιονο πήγαινες εκεί και νόμιζες ότι είναι ακόμη αρχές Φεβρουαρίου.
                          Αν δεν κάνω λάθος η συμφωνία με τους σημερινούς διαχειριστές ήταν διετής, επομένως φέτος λήγει.
                          Ας ελπίσουμε λοιπόν για ένα καλύτερο αύριο.

Comment

• Σημερα το πρωί καθώς ανεβαινα στα Πηγαδια και έβλεπα το Καιμακ κατασπρο,είπα να πάρω ένα τηλ να δώ τι γίνεται πάνω.το σηκώνει κάποιος από τους "υπευθυνους" και τι μου λέει ο καρναβαλος : "το χιονοδρομικό θα παραμείνει κλειστό λόγω χιονοθυελας".τι λες ρε καραμητρο πλάκα μας κάνετε ; Μας δουλεύουν τα λαμόγια;δεν έχουν τα ........ να πουν στο κόσμο που θέλει να χαρεί το βουνό πως : 1)δεν έχουν πληρώσει την Δεη και τους έκοψαν το ρεύμα
                            2)δεν έχουν πληρώσει το προσωπικό και τα παλικάρια μας ξεσκιζονται μπας και σώσουν την κατάσταση
                            3)δεν έχουν πετρέλαιο για τα μηχανήματα
                            Ακουσον άκουσον : ανέβηκε "υπευθυνος" του χιονοδρομικού με τέσσερα (4) μπιτονια πετρελαίο για να δουλέψει όλο το βουνο και ο αποχιονισμος!!!!!και αυτά που λέω είναι διασταυρωμενα.συμπερασμα : ΞΕΚΟΥΜΠΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΣΑΝ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΤΕ....ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ
                            soulto

Comment

• Κάτι πήρε το αυτί μου για τον Τόττη παιδιά... και όταν λέω κάτι πήρε το αυτί μου εννοώ από έγκυρες πηγές.
                              και όταν λέω από έγκυρες.. εννοώ πολύ έγκυρες.

(Βασικά και γω ήθελα να ανέβω επάνω για snowkite και ας ήταν κλειστό, το θέμα είναι ότι και ο δρόμος κλειστός ήταν όπως μου είπαν.... αλλά χιονοθύελλα; χαχαχαχαχ χαρά θεού ήταν χθές) Φωτογράφιζα το βουνό.
                              Last edited by airboarder; 18/03/2013, 10:17 AM.
                              www.xsports.gr - Δημήτρης

Comment

• τι εννοεις airboarder??μίλα καθαρά..μη μας κάνεις να χαιρόμαστε τζάμπα
                                .

Comment

Working...
                                X