Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΚ ΚΑΙΜΑΚ 2012-2013

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by nikosxts View Post
    με αυτά που λες δε φαίνεσαι και πολύ σχετικός πάντος...σου είπε ο ioannikp ότι έχει εκχιονιστικό χαλασμένο λίγο έξω απο το σαλέ,ο ΝΕΣΤΑ λέει ότι το χιονοδρομικό έχει τόσα προβλήματα και δεν ευθύνεται η περιφέρεια.εσύ όμως δεν διαβάζεις τίποτα από αυτά,λες αυτό που θες και διαφωνείς με ΟΛΟΥΣ εδω μέσα.σοβαρά με παίρνουν οι σοβαροί..
    Βρες μου που λέει ο @nesta ή όποιος άλλος φίλος, ότι για τους δρόμους ΔΕΝ ευθύνεται η περιφέρεια.

Φεστιβάλ παραπληροφόρησης εισαι αγαπητε.!!!

Λυπάμαι, αλλά δεν πρόκειται να συμμετέχω σε συζητήσεις μαζί σου πλέον...

Comment

Originally posted by ioannikp View Post
      Dnik1 έχεις βαλθεί με την περιφέρεια και την περιφέρεια εδω μιλάμε για το Χιονοδρομικό κέντρο Βόρρας- Καιμακτσαλάν, η pchris έχει δίκιο σε ότι λέει.Δηλαδή η περιφέρεια δεν έχει κέρδος απο το χιονοδρομικό; εγω νομίζω οτι μπορεί να εχει το περισσότερο κέρδος βλέπε ξενοδοχεία κτλ κτλ, οπότε γιατί δεν κάνει κάτι όπως να έχει τον δρόμο απο κερασιά ανοιχτό, και όχι να ανοίγει απο μόνος του όταν λιώσουν τα χιόνια τέλη μαρτίου, τωρα αν μου πείς παίζουν άλλα συμφέροντα δεν είμαστε οι ειδικοί εμείς.

Και εκτός αυτού πάλι λες για το thread άνοιξε το το ριμάδι να δούμε τι θα γράψεις!!!
      Πάρε την ανέμη του καιμάκ και καθάρισε τον δρόμο και άσε την περιφέρεια η απο πέρσι είναι χαλασμένη 10 στροφές πιο κάτω και δεν την κάνατε?

Dnik1 σου ανέβασα φωτογραφία στο thread τις Βασιλίτσας να δείς πως περάσαμε έχασες που δεν ήρθες παρέα μαζί μας.
      dnik1 μήπως έχεις πρόβλημα ανάγνωσης..??τον ρόλο σου τον καταλάβαμε,εσύ όμως δεν κατάλαβες πως για να βγάλεις λεφτά πρέπει να δουλέψεις..με το καθισιό δεν παίρνεις χρήμα ..
      .

Comment

Τα κακώς κείμενα του ΧΚ.

1. Η μη απογόρευση του καπνίσματος σε όλους τους χώρους. Ακόμη και εντός των πιστών. Μόνο σε "smoking points" οριοθετημένα με τασάκια.
        2. Περισσότερη ευγένεια και ευελιξία απο το προσωπικό. Σίγουρα και περισσότερο χαμόγελο. Απλά πράγματα.
        3. Καλύτερο στρώσιμο των πιστών.
        4. Καλύτερα αντανακλαστικά στο στρώσιμο των πιστών.
        5. Φύλαξη στο χώρο στάθμευσης.
        6. Εντονότερη προσπάθεια συνεργειας υπηρεσιών με την ευρύτερη περιοχή. ( αυτο βέβαια προϋποθέτει και τις 2 πλευρές να ενδιαφέρονται)
        7. Έγγραφη πίεση προς την αστυνομία για τον έλεγχο των οχημάτων κατα την άνοδο τους για το εάν έχουν αλυσίδες ή φορούν χειμωνιάτικα λάστιχα. Σε διαφορετική περίπτωση να ακινητοποιουνται σε ασφαλή χώρο και να κατεβαίνει το van του ΧΚ να παραλαμβάνει τον κόσμο.
        8. Μην ξαναδώ μπουζούκια.!!
        9. Μεγαλύτερη προσπάθεια να δίνεται η Κρεμαση όλο και περισσότερο.

Αυτά.
        Last edited by dnik1; 12/12/2012, 09:37 PM.

Comment

Το θέμα το θεωρώ λήξαν... Εάν συνεχιστεί θα υπάρξουν και οι ανάλογες συνέπειες!
          Ν' αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης.
          Αν δε σωθεί, εγώ φταίω. ~ Ν. Καζαντζάκης

Comment

Γιάννη,

Θέλεις να αρχίσουμε να ανταλλαζουμε ύβρεις και ειρωνίες;;
            Πιστεύεις ότι δεν μπορω να το κάνω;;
            Γιατί η ευγένεια πρεπει να ερμηνεύετε ως αδυναμία ή να χλευαζετε;;

Εδώ μέσα διαβάζουν κάποιοι άνθρωποι. Πιστεύεις είναι χρήσιμο να το κάνουμε το forum ότι ναναι;;

Τόσα έγραψα παραπάνω, αλλα δεν ενδιαφέρει κανέναν να διαβάζει απόψεις. Να γράφουν όλοι θέλουν. Να μαλώνουν πίσω απο ενα πληκτρολόγιο εκτονωνοντας την οποιαδήποτε πίεση που δέχονται καθημερινά.
            Ε όχι, δεν θα μπω σε αυτο το τρυπάκι. Δεν σε ξέρω, και δεν μπορω να μπω στη λογική να σε προσβάλω χωρίς λόγο.....(γενικότερα, δεν είναι προσωπικό)
            Last edited by dnik1; 12/12/2012, 09:39 PM.

Comment

Ευχαριστώ.

Γιάννη,

Τα έγραψα τα "κακώς κείμενα". Συμπλήρωσε και εσυ.

Comment

Originally posted by dnik1 View Post
                Τα κακώς κείμενα του ΧΚ.

1. Η μη απογόρευση του καπνίσματος σε όλους τους χώρους. Ακόμη και εντός των πιστών. Μόνο σε "smoking points" οριοθετημένα με τασάκια.
                2. Περισσότερη ευγένεια και ευελιξία απο το προσωπικό. Σίγουρα και περισσότερο χαμόγελο. Απλά πράγματα.
                3. Καλύτερο στρώσιμο των πιστών.
                4. Καλύτερα αντανακλαστικά στο στρώσιμο των πιστών.
                5. Φύλαξη στο χώρο στάθμευσης.
                6. Εντονότερη προσπάθεια συνεργειας υπηρεσιών με την ευρύτερη περιοχή. ( αυτο βέβαια προϋποθέτει και τις 2 πλευρές να ενδιαφέρονται)
                7. Έγγραφη πίεση προς την αστυνομία για τον έλεγχο των οχημάτων κατα την άνοδο τους για το εάν έχουν αλυσίδες ή φορούν χειμωνιάτικα λάστιχα. Σε διαφορετική περίπτωση να ακινητοποιουνται σε ασφαλή χώρο και να κατεβαίνει το van του ΧΚ να παραλαμβάνει τον κόσμο.
                8. Μην ξαναδώ μπουζούκια.!!
                9. Μεγαλύτερη προσπάθεια να δίνεται η Κρεμαση όλο και περισσότερο.

Αυτά.
                Είμαι +1 μαζί σου εδώ τα λες καλά στα άλλα μας τα χαλάς! Μην νομίζεις οτι σε γλείφω επειδή συμφώνησα μαζί σου απλά 1 στα 100 που είπες έχεις δίκιο.
                Last edited by ioannikp; 12/12/2012, 10:32 PM.

Comment

Originally posted by nesta View Post
                  Μολις κατεβηκα απο το βουνο.εχει χιονοθυελλα και η βλαβη της δεη συνεχιζεται (οποτε παλι προβλεπεται να παγωσουν ολα στο σαλε....).εκτος απο αυτα εχουμε και προβλημα με το υπογειο καλωδιο του μετεριζιου που οι καιρικες συνθηκες δεν επιτρεπουν να επισκευαστει.εκτος απο αυτες ομως τις ατυχιεςτο πιο βασικο απο ολα ειναι οτι δεν εχει υπογραφει ακομα η συμβαση της περιφερειας με τον ιδιωτη εκχιονισμου με συνεπεια να μην μπορουν να ανοιχτουν οι δρομοι!!!!!!!ελπιζω στις επομενες μερες να σταματησουν οι ατυχιες και να λυθουν τα παραπανω προβληματα.

Το ρατρακ για να δουλεψει δεν χρειαζετε ρευμα.
                  Δεν ξερω ποιος ειναι τεχνικός διευθυντης, αλλα θα επρεπε να ξερει οτι σε περιπτωσεις βλαβης απο την ΔΕΗ, απομονωνουμε το σαλέ απο το δυκτιο και το ηλεκροδοτουμε απο την γενητρια που υπαρχει στην βαση της καρεκλας ωστε να λειτουργουν η θερμανση και τα ψυγεια στο σαλέ.
                  Προχτες κατεβηκες εσυ, σημερα ως τις κερασιες ανεβηκα εγώ και ο δρομος ηταν καθαρισμενος, αρα, προς το παρρον τουλαχιστον, μεγαλο προβλημα δρομου δεν υπαρχει !

Ακόμα δεν εβγαλε γερο αερα και το χιονι ειναι ακομα εκει, αλλα αν δεν δουλευτεί φοβαμαι πως θα χαθουν και οι γιορτες και η σεζον
                  Last edited by Aeras; 13/12/2012, 12:59 AM.
                  Σταματήστε το κάπνισμα στα Σαλέ των Χιονοδρομικών, δεν ειναι απλες καφετεριες, είναι γεμάτα με αθλητές και μικρά παιδιά.

Comment

Καλημερα
                    καταρχην παρακολουθω μια ενταση αναμεσα σε καποιους και τον dnik.απλα να σας ενημερωσω οτι ο ντινος (dnik) δεν ειναι ουτε απο το χκ,ουτε απο τη περιοχη μας,και ομως εχει επενδυσει εκατομυρια ευρω (εκατομυρια επαναλαμβανω!!!) στον τοπο μας.η γνωμη του εχει βαρυτητα (και για να μην παρεξηγηθω ιδια βαρυτητα εχει για μενα και η γνωμη οποιουδηποτε πελατη του χκ) και τα λεγομενα του με βρισκουν συμφωνο.απλα δε μπορουμε να τα περιμενουμε πλεον σε αυτες τις εποχες ολα απο το δημοσιο!!!
                    οσο για τον πετρο (αερας) ευστοχα αυτα που λεει απλα να τον ενημερωσω οτι δυετερα-τριτη ειχαμε 100 χλμ βορια (δεν μπορεις να πατησεις,και χθες το ρατρακ ανοιγε ολο το πρωι τους δρομους γιατι δεν ειναι ετοιμη η φρεζα.απο σημερα αποκατασταθηκε η βλαβη της δεη και ασχολουμαστε με τα 2 προβληματα που εχουμε (βλαβη στο υπογειο καλωδιο 160 μετρων του μετεριζιου και βλαβη στη βαλβιδα της τεχνητης χιονωσης),ενω το ρατρακ θα ξαναπατησει τις πιστες.ευελπιστω αυριο το απογευμα να εχουν λυθει και τα 2 και σαββατο να ειμαστε σε πληρη λειτουργια.

Comment

Καλημερα
                      καταρχην παρακολουθω μια ενταση αναμεσα σε καποιους και τον dnik.απλα να σας ενημερωσω οτι ο ντινος (dnik) δεν ειναι ουτε απο το χκ,ουτε απο τη περιοχη μας,και ομως εχει επενδυσει εκατομυρια ευρω (εκατομυρια επαναλαμβανω!!!) στον τοπο μας.η γνωμη του εχει βαρυτητα (και για να μην παρεξηγηθω ιδια βαρυτητα εχει για μενα και η γνωμη οποιουδηποτε πελατη του χκ) και τα λεγομενα του με βρισκουν συμφωνο.απλα δε μπορουμε να τα περιμενουμε πλεον σε αυτες τις εποχες ολα απο το δημοσιο!!!
                      οσο για τον πετρο (αερας) ευστοχα αυτα που λεει απλα να τον ενημερωσω οτι δυετερα-τριτη ειχαμε 100 χλμ βορια (δεν μπορεις να πατησεις,και χθες το ρατρακ ανοιγε ολο το πρωι τους δρομους γιατι δεν ειναι ετοιμη η φρεζα.απο σημερα αποκατασταθηκε η βλαβη της δεη και ασχολουμαστε με τα 2 προβληματα που εχουμε (βλαβη στο υπογειο καλωδιο 160 μετρων του μετεριζιου και βλαβη στη βαλβιδα της τεχνητης χιονωσης),ενω το ρατρακ θα ξαναπατησει τις πιστες.ευελπιστω αυριο το απογευμα να εχουν λυθει και τα 2 και σαββατο να ειμαστε σε πληρη λειτουργια.
                      αυτη τη στιγμη ενημερωθηκα οτι πανω εχει παλι 100χλμ αερα και αναμενουν την εξασθενηση του για να προβουν στις παραπανω εργασιες.......

Comment

μακάρι να ανοίξετε το Σ/Κ να ρθούμε, να χαρούμε όλοι το βουνό!!
                        .

Comment

Θα πρέπει να ενημερώσω, αλλα και τον αγαπητό @nesta, ότι δεν ειμαι ο Ντίνος και δεν εχω καμια σχεση ουτε τον γνωριζω τον κύριο. χαίρομαι βέβαια που αφορά έναν αξιόλογο άνθρωπο.

Πιθανότατα εκ παραδρομής και ομοιότητας του nickname να μπερδεύτηκε ο @nesta. Για αυτό και το διευκρινίζω.
                          Προσωπικά χρησιμοποιώ το dnik1.

Ευχαριστώ.....

Last edited by dnik1; 13/12/2012, 11:15 AM.

Comment

Την επόμενη φορά που θα δω να γράφεται ξανά κάτι τέτοιο δεν θα είμαι τόσο ελαστικός
                            Ν' αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης.
                            Αν δε σωθεί, εγώ φταίω. ~ Ν. Καζαντζάκης

Comment

αυτη τη στιγμη ενημερωθηκα οτι πανω εχει παλι 100χλμ αερα και αναμενουν την εξασθενηση του για να προβουν στις παραπανω εργασιες.......
                              εσύ που είσαι πάνω,μπορείς να μας πεις αν το Σάββατο με καλό καιρό θα μπορεί να ανοίξει το καρεκλάκι ή δεν είναι το χιόνι αρκετό?
                              .

Comment

Originally posted by nikosxts View Post
                                εσύ που είσαι πάνω,μπορείς να μας πεις αν το Σάββατο με καλό καιρό θα μπορεί να ανοίξει το καρεκλάκι ή δεν είναι το χιόνι αρκετό?
                                Σημερα ειχε μεχρι τις 2 ισχυρο βορια.μετα χαρα θεου!!!μεχρι το βραδυ ασχοληθηκαμε με τη βλαβη του υπογειου καλωδιου στο μετεριζι και με τη βλαβη της τεχνητης χιονωσης.πιστευω αυριο το απογευμα θα ειναι και τα 2 οκ.απο εκει και περα θα γινει προσπαθεια να ανοιξουν ολα εκτος αγκυρας.ο συνεχομενος βοριας εκανε ζημια και μας πηρε χιονι.αυριο θα δουλεψουν τα παιδια με τις πιστες και θα αποπαγοποιησουν και τη καρεκλα.το καλο ειναι οτι γυρναμε επιτελους σε νοτιαδες με υψηλες θερμοκρασιες και αν τα πραγματα μεινουν ετσι οι χιονοπτωσεις της τεταρτης θα μας δωσουν καλο χιονι.σιγουρα η βασιλω εχει περισοτερο χιονι και εγω αν ημουν στη θεση σας (ως χιονοδρομος και οχι ως τουριστας) εκει θα πηγαιναοποιος παντως ανεβει θελει αλυσιδες η χιονολαστιχα για αυριο.το σαβ/κο με τα αλατια και την ανοδο της θερμοκρασιας θα ειναι οκ.ελπιζω να μην εχουμε αλλη ατυχια (το σαλε με τη βλαβη της δεη επαθε μεγαλη ζημια ) και ολα να κυλησουν ομαλα.

Comment

Working...
                                X