Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΚ ΚΑΙΜΑΚ 2012-2013

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• κάποτε τύποι σαν τον dnik κατηγορούσαν την νομαρχία που δεν άνοιγε δρόμους για την κατάντια του χιονοδρομικού επειδή δεν μπορούσαν να δουν πέρα απ την μύτη τους.τώρα ποιος φταίει που δε δουλεύει ούτε το καρεκλάκι?το ΔΝΤ?ο Ομπάμα?είναι το μοναδικό χιονοδρομικό που δεν δουλεύει το καρεκλάκι του...
    .

Comment

• Originally posted by nikosxts View Post
      τώρα ποιος φταίει που δε δουλεύει ούτε το καρεκλάκι?το ΔΝΤ?ο Ομπάμα?είναι το μοναδικό χιονοδρομικό που δεν δουλεύει το καρεκλάκι του...
      Από εδώ:

Όπως είχαμε γράψει η ΔΕΗ «έκοψε» το ρεύμα στο Χιονοδρομικό κέντρο(σαλέ) στο όρος Βόρας (Καϊμάκτσαλαν) γιατί ο διαχειριστής δεν το έχει πληρώσει. Σύμφωνα με πληροφορίες μας ο επιχειρηματίας οφείλει 20.000 ευρώ στη ΔΕΗ για την κατανάλωση που έχει κάνει. Χάρη στο φιλότιμο όμως και στην προσπάθεια των εργαζομένων σήμερα και αύριο λειτουργεί το χιονοδρομικό, με τη βοήθεια μιας γεννήτριας. Από Δευτέρα άγνωστο τι μέλει γενέσθαι.

Comment

• Originally posted by nikosxts View Post
        κάποτε τύποι σαν τον dnik κατηγορούσαν την νομαρχία που δεν άνοιγε δρόμους για την κατάντια του χιονοδρομικού επειδή δεν μπορούσαν να δουν πέρα απ την μύτη τους.τώρα ποιος φταίει που δε δουλεύει ούτε το καρεκλάκι?το ΔΝΤ?ο Ομπάμα?είναι το μοναδικό χιονοδρομικό που δεν δουλεύει το καρεκλάκι του...
        Φίλε μου, δεν μπορω να σου μάθω την ευγένεια. Θα επρεπε να σου την είχε μάθει η οικογένεια σου.
        ’κου εκει "τύποι"....
        Στο θέμα μας τώρα.
        Ρωτάς ποιος φταίει που δεν δουλεύει το καρεκλάκι και να δανειστώ και το παραπάνω σχόλιο του φίλου για οφειλές στη ΔΕΗ. Η επιχείρηση φταίει. Ποιος μπορεί να φταίει;; Τι περίμενες να ακούσεις;;; Νομίζω ότι γράφεις εδω για να "μαλωνεις" με όποιον διαφωνεί με την άποψη σου, αλλα περισσότερο μάλλον το βλέπω ως ψυχοθεραπείας για εσένα.
        Πιστεύω ότι εισαι το χαρακτηριστικό παράδειγμα χειραγωγήσιμου ανθρώπου και αυτο φροντίζεις να το επιβεβαιωνεις σχεδόν σε καθε τοποθέτηση σου.

Γιατι δεν ρωτάς και εάν έχει πληρώσει ο μισθωτής το ετήσιο μίσθωμα στη περιφέρεια ;; Γιατι δεν ρωτάς, γιατι η περιφέρεια δεν διεκδικεί αυτα τα χρήματα;; Και δεν ειναι λιγα. Θυμησου 95.000€ ανα ετος και τωρα κλεινει το δευτερο. !! Γιατι η περιφέρεια ΚΑΘΕΤΑΙ και περιμένει να λήξει η μισθωση για να δει που θα το ξαναδώσει με όλες αυτές τις "διαφανείς" διαδικασίες.;;

Γιατι αγαπητε, η ίδια η περιφέρεια ΑΠΑΞΙΩΝΕΙ το ΧΚ, κινούμενη στα όρια του θολού και του νομότυπου και ευτυχώς για αυτήν, έχει ανθρώπους σαν και εσένα, οι οποίοι φροντίζετε (άθελα σας πιστεύω) να τις δίνεται άλλοθι ρίχνοντας τις απόλυτες ευθύνες αλλού.

Αν και δεν είμαι σίγουρος ότι καταλαβαίνεις τι γράφω, σου λέω ενα πράγμα.
        Κατέβα απο το ροζ συννεφάκι σου και προσπάθησε να βλέπεις τα πράγματα όπως είναι, όχι όπως φαίνονται ότι είναι....

Πραγματικά, με παει πίσω οποιαδήποτε συζητηση μαζι σου επι του θέματος. Δεν νομίζω ότι βγάζει πουθενά. Αν βέβαια βοηθάει στην ισορροπία του ψυχισμού σου και σε εκτονωνει απο τις δυσκολίες της καθημερινότητας, .......συνέχισε να λες ότι κατεβαίνει στο κεφάλι σου.....δεν είμαι εδω για να υποστηρίξω το ΧΚ.
        Εύχομαι μόνον να εισαι νεαρός στην ηλικία, καθώς μόνον αυτο θα δικαιολογούσε αυτη την συμπεριφορά σου.
        Σε διαφορετική περίπτωση.......
        Καληνύχτα φίλε μου.....

Comment

• Τα 95.000 χιλ. τα πληρωσαν στην περιφερεια η τα χρωσταν ακομα ?

Comment

• ''Αν βέβαια βοηθάει στην ισορροπία του ψυχισμού σου και σε εκτονωνει απο τις δυσκολίες της καθημερινότητας, .......συνέχισε να λες ότι κατεβαίνει στο κεφάλι σου.''
            ρεσιτάλ ευγένειας από τον μεγάλο σε ηλικία και ψυχολόγο-ψυχοθεραπευτή, .καλά που γράφεις κ εσύ για να μαθαίνουμε να συμπεριφερόμαστε. μόνο που πιάνεις την οικογένεια μου στο στόμα σου φαίνεται πόσο αναιδής είσαι.

''Αυτή την λογική οτι θα πρεπει ο ιδιώτης να κάνει τα πάντα, ανεξάρτητα εάν ειναι η αρμοδιότητα του η οχι, ΔΕΝ την καταλαβαίνω.
            Πως δηλαδή να το κάνει αυτό και για πόσο καιρό;; Κάθε μέρα ας πούμε; Καθε 2 μέρες;; Μέχρι τα Χριστούγεννα;; Μεχρι την 25η Μαρτίου;;
            Ξέρεις πόσο κοστίζει αυτό αγαπητέ;; Και εαν θα το κάλυπτε οικονομικά, ποιο το όφελος;; Να δώσει για το άνοιγμα των δρόμων και μετά για τί να δουλέψει;; Για να παρει αυτά που έδωσε;;''

στο παραπάνω ποστ γράφεις στο τέλος ''για να πάρει αυτά που έδωσε?'' και τώρα μας λες ότι δεν πλήρωσε??χαχαχα μάλλον τα έχεις μπερδέψει λίγο..αν έγραφες ασάφειες τότε,εκτίθεσαι τώρα..
            και επειδή δεν είσαι σε θέση να κάνεις πολιτισμένη συζήτηση και σου αρέσει να προσβάλλεις ας λήξει το θέμα εδώ.
            Last edited by nikosxts; 18/02/2013, 07:01 PM.
            .

Comment

• Ήμουν σίγουρος ότι δεν θα καταλάβαινες σχεδόν τίποτα απο αυτα που έγραψα.
              Δυστυχώς το επιβεβαίωσες άλλη μια φορα.
              Όπως επίσης ότι η κουβέντα μαζι σου, που εσύ την προκαλείς και με ανέφερες σε πόστ σου, με παει πίσω.

Καλη συνέχεια και αφού δεν κατεβαίνεις απο το συννεφάκι σου, φορα τουλάχιστον κάτι ζεστό. Κάνει κρύο εκεί επάνω.

Αυτα.
              Καλό βράδυ.

Comment

• Το να τσακωνεστε παιδιά πίσω απο ένα πληκτρολόγιο δεν νομίζω ότι τιμάει κανέναν.
                το θέμα είναι ότι το καιμακ παει απο το κακό στο χειρότερο και δεν νομίζω ότι νοιάζει τον κόσμο ποιος φταίει περισσότερο.
                εγω ένα έχω μόνο να πω κατα την ταπεινή μου άποψη,
                ντροπή,ντροπή και πάλι ντροπή και απο τους υπεύθυνους του καιμακ και απο την τοπική νομαρχία.να μηνμπορούν να συνεννοηθούν για να λειτουργήσει ένα χιονοδρομικό με μερικά χλμ πίστες,έλεος δηλαδή.ανευθυνότητα,κουτοπονηρια και μικροπρεπειες.
                αντιο καιμακ.

Comment

• Υπομονή. Ακμή και παρακμή. Και ξανά από την αρχή! Μέχρι τότε πηγαίνουμε σε άλλα χκ εσωτερικού και εξωτερικού. Υγεία να έχουμε. Κύκλους κάνει η ζωή. Αν είναι να λειτουργεί βάζοντας μέσα κράτος (εμάς κατ'ουσία) ας κλείσει και όταν με το καλό βρουν βιώσιμη λύση ας το ανοίξουν. Οκ εμείς θα βρούμε άκρη και θα τσουλήσουμε. Λυπάμαι τον κόσμο που εξαρτάται οικονομικά από την ορθή λειτουργία του κέντρου.

Comment

• Δεν περίμενα ποτε να μαλωνει ο κόσμος για παιδικές χαρές...

Comment

• Originally posted by Loof View Post
                      Δεν περίμενα ποτε να μαλωνει ο κόσμος για παιδικές χαρές...
                      Έχεις Χιούμορ. Εύστοχο...!!!!!

Last edited by dnik1; 19/02/2013, 05:14 PM.

Comment

• Originally posted by Loof View Post
                        Δεν περίμενα ποτε να μαλωνει ο κόσμος για παιδικές χαρές...

με την διοίκηση τα'χουμε .... μεταξύ μας οι σκιερ όλοι το ίδιο πρόβλημα έχουμε..!!
                        .

Comment

• Αγαπητέ Loof, γιατί αυτή η ειρωνία? Ναι, οι πίστες του Καιμάκ είναι πολύ εύκολες (πλήν της Κρέμασης), αλλά οι περισσότεροι χιονοδρόμοι δεν είναι δα και τόσο υψηλού επιπέδου που να ευχαριστιούνται μόνο στις μαύρες. Εγώ προσωπικά λυπάμαι ιδιαίτερα όταν οποιοδήποτε χιονοδρομικό έχει προβλήματα και εύχομαι σύντομα να τα ξεπεράσει. 'Αλλωστε, όσο το Καιμάκτσαλαν λειτουργούσε ικανοποιητικά στο παρελθόν, χάρισε σε εμένα αλλά και σε πολλούς άλλους ιδιαίτερα ευχάριστες ημέρες, με απίθανη ηλιοφάνεια, όταν όλα τα υπόλοιπα χιονοδρομικά ήταν βουτηγμένα στην ομίχλη, είτε με πολύ καλό χιόνι όταν σε όλα τα υπόλοιπα το χιόνι είχε πλέον λιώσει. Μέχρι πρόσφατα, η σεζόν πάντα ξεκινούσε από αυτό και τελείωνε σε αυτό. Εύχομαι πραγματικά να ξεπεράσει τα προβλήματά του, γιατί πιστεύω ότι χρειαζόμαστε ένα χιονοδρομικό σαν αυτό (αρκεί βέβαια να λειτουργεί σωστά και να βγάζει τα έξοδά του).

Comment

• Χιούμορ έκανα...

Comment

• Ξέρει κανείς αν το προσεχές Σαββατοκύριακο πρόκειται να ανοίξει το χιονοδρομικό? Υπάρχει κάποια ενημέρωση?

Comment

• Originally posted by akakios20 View Post
                                Ξέρει κανείς αν το προσεχές Σαββατοκύριακο πρόκειται να ανοίξει το χιονοδρομικό? Υπάρχει κάποια ενημέρωση?
                                Δυστυχως παιδια η διακοπη ηλεκτροδοτησης συνεχιζεται και το χκ παραμενει κλειστο,προκαλωντας τεραστια προβληματα σε ολη την περιοχη.φαινεται οτι μεχρι τη παρασκευη θα βρεθει λυση,διαφορετικα δε νομιζω να ανοιξει το χιονοδρομικο!!!!!!κριμα που ενα τετοιο βουνο με τοσο δυναμικη ξεφτιλιζεται ετσι.και να φανταστειτε οτι εχει 2 μετρα χιονι και το μαρτιο με τη μοναδικη του ποιοτητα θα το προτιμουσαν πολλοι.......

Comment

Working...
                                X