Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΜΟΝΤΕΛΩΝ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2012

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by weatherfriend View Post
    Δεν θέλουμε τον Οκτώβρη βροχές.Ας "καεί" αυτός ο μήνας και να μας δώσει κάτι παραπάνω τον χειμώνα.
    Δηλαδή να μη βρέξει ούτε το Νοέμβριο;;;
    DON'T FEED THE TROLLS

Comment

• Originally posted by Michael_SN View Post
      Για τον Οκτώβρη μίλησα.Όπως έχω πλάσει το σενάριο στο μυαλό μου,ο Νοέμβρης θέλουμε να έχει βροχές,αλλά ουσιαστικά να είναι προάγγελος του χειμώνα.Όχι δηλαδή χιόνια σε πεδινά.Να έχει τις βροχούλες τους,χιονάκια σε ορεινά και ημιορεινά,αλλά όχι κάτι το ακραίο.

Comment

• Originally posted by weatherfriend View Post
        Για τον Οκτώβρη μίλησα.Όπως έχω πλάσει το σενάριο στο μυαλό μου,ο Νοέμβρης θέλουμε να έχει βροχές,αλλά ουσιαστικά να είναι προάγγελος του χειμώνα.Όχι δηλαδή χιόνια σε πεδινά.Να έχει τις βροχούλες τους,χιονάκια σε ορεινά και ημιορεινά,αλλά όχι κάτι το ακραίο.
        Όλοι κάνουμε σενάρια στο μυαλό μας. Δυστυχώς όμως ο καιρός δεν μας κάνει πάντα τη χάρη... Και αυτά που πιστεύουμε ότι "μας χρωστάει" θα μας τα δώσει όποτε θέλει αυτός
        DON'T FEED THE TROLLS

Comment

Όλοι κάνουμε σενάρια στο μυαλό μας. Δυστυχώς όμως ο καιρός δεν μας κάνει πάντα τη χάρη... Και αυτά που πιστεύουμε ότι "μας χρωστάει" θα μας τα δώσει όποτε θέλει αυτός
          Σωστά...

Comment

Συμφωνώ με τον weatherfriend. Ο χειμώνας παίζει ρόλο.
            Σταθμος Χαλανδριου-Βριλησσιων: chal-brill90weather.zapto.org
            Μετεοκαμερα: offline
            +Κυνηγός χιονοκαταιγίδας+ :weather_27:

Comment

• Originally posted by snowmix99b View Post
              Συμφωνώ με τον weatherfriend. Ο χειμώνας παίζει ρόλο.
              Φυσικά, ζούμε για το χειμώνα, χαχα. Καιρικά εννοώ...

Όμως απ'όσο ξέρω δεν έχει αποδειχθεί κάποια συσχέτιση μεταξύ ξηρού φθινόπωρου και υγρού χειμώνα ή θερμού φθινόπωρου και ψυχρού χειμώνα ή μαζί και τα δύο. Οπότε να μήν αγχνωνόμαστε αν βρέξει λίγο παραπάνω τον Οκτώβριο ή κάνει λίγο παραπάνω κρύο το Νοέμβριο.
              DON'T FEED THE TROLLS

Comment

Φυσικά, ζούμε για το χειμώνα, χαχα. Καιρικά εννοώ...

Όμως απ'όσο ξέρω δεν έχει αποδειχθεί κάποια συσχέτιση μεταξύ ξηρού φθινόπωρου και υγρού χειμώνα ή θερμού φθινόπωρου και ψυχρού χειμώνα ή μαζί και τα δύο. Οπότε να μήν αγχνωνόμαστε αν βρέξει λίγο παραπάνω τον Οκτώβριο ή κάνει λίγο παραπάνω κρύο το Νοέμβριο.
                στο θέμα με τα στατιστικά υετού-θερμοκρασίας έκανα μια συσχέτιση για τα τελευταία 6-7 χρόνια και δείχνει αυτό που λένε τα παιδιά. μπορεί βέβαια να έτυχε γιατί το δείγμα,6 χρόνια, είναι όντως πολύ μικρό. βαριόμουνα και να ψάξω για παλαιότερα. όποιος θέλει ας μπει στο άλλο θέμα και ας κρίνει όπως νομίζει
                μηδενίσαμε,αλλά δεν τελειώσαμε...

Comment

• Originally posted by salonikatasos View Post
                  στο θέμα με τα στατιστικά υετού-θερμοκρασίας έκανα μια συσχέτιση για τα τελευταία 6-7 χρόνια και δείχνει αυτό που λένε τα παιδιά. μπορεί βέβαια να έτυχε γιατί το δείγμα,6 χρόνια, είναι όντως πολύ μικρό. βαριόμουνα και να ψάξω για παλαιότερα. όποιος θέλει ας μπει στο άλλο θέμα και ας κρίνει όπως νομίζει
                  Πέρα από το μικρό δείγμα όπως λες και συ (το μέγεθος του δείγματος είναι σημαντικό), δεν μπορεί να αποδειχθεί κάτι τέτοιο από ένα και μόνο σταθμό. Και εδώ μπορεί να μπαίνει το τυχαίο... Η ανάλυση αυτή πρέπει να γίνει για πολλά σημεία του πλανήτη. Εκτός και αν αυτή η συσχέτιση αφορά μόνο συγκεκριμένες περιοχές! Τέλος, δεν μπορώ να δεχθώ ότι ο καιρός εξισορροπεί απαραίτητα μέσα σε διάστημα 6-8 μηνών. Αν θα έχω χρόνο, θα προσπαθήσω και εγώ να κάνω μια τέτοια έρευνα.
                  DON'T FEED THE TROLLS

Comment

• Originally posted by xionoflorina View Post
                    Και γω γιατρέ από 11 Σεπτέμβρη Αυλώνα διαβιβάσεις(όχι δεν έχω βύσμα απλά πήραν όλους από τη Φλώρινα 17 άτομα όλοι διαβιβάσεις).Τώρα ετοιμάζομαι να γνωρίσω τα κρύα του Έβρου ή το χειμώνα της Λήμνου.
                    Καλή θητεία φίλε.
                    Εγώ τον αύγουστο απολύθηκα από τον έβρο!
                    Ο χειμώνας μας λύγισε κυριολεκτικά αλλά από χιόνια...άστο!!Εύχομαι να είσαι πιο τυχερός εσύ!!
                    2008......Νίκος

Comment

• Συγγνώμη από τους φίλους του φθινοπώρου αλλά ο Οκτώβρης διαχρονικά είναι ο καρκίνος του χειμώνα μπορεί να καταστρέψει μέσα σε 20 μέρες ολόκληρο το επόμενο 4μηνο.Τον σιχαίνομαι και τον μισώ περισσότερο και από το Ιούλιο. 30-40 χρόνια πίσω και πέρα που υπάρχουν στοιχεία 9/10 φορές που ο Οκτώβρης βγήκε με 200μμ και 10 χαμηλά ή με μεγάλη ψυχρή εισβολή στα τέλη του ή αρχές Νοέμβρη πήγε άκλαυτος όλος ο χειμώνας. Οι εξαιρέσεις είναι ελάχιστες και σπάνιες. Στα τ-σακίδια να πάει αυτός ο μήνας με 0μμ αν γίνεται και το πολύ με 1 χαμηλό και από 10 Νοέμβρη γκαζώνουμε πλέον αρχικά τα ορεινά και ημειορεινά και μετά βλέπουμε. Φέτος το πιστεύω θα κάνει μεγάλο χιόνι Δυτική Μακεδονία γύρω στις 15-25 Νοέμβρη
                      ΝΟΕΜΒΡΗ ΔΕΝ ΞΕΧΡΕΩΣΕΣ ΑΚΟΜΗ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ!!!!

Comment

• Aπο τα προσφατα χιονια μεταξυ Καναδα και ΗΠΑ.

Γιωργος-Σπατα- καμπια Διρφυων Ευβοιας

Comment

• Originally posted by doumas View Post
                          Aπο τα προσφατα χιονια μεταξυ Καναδα και ΗΠΑ.

lake effect ε? κοιτάζοντας τους σημερινούς χάρτες φαντάζομαι ότι έπεσαν κάπου στο Michigan τα χιονια...

Uploaded with ImageShack.us

Comment

• Ειπα να μην αχοληθω με χαρτες αυτη την περιοδο ...αλλα το μικροβιο βλεπετε χαχα.
                            Περιοχικα ααφερουν βροχες για αυριο....δεν το ασπαζομαστε απολυτα βεβαια...

Γιωργος-Σπατα- καμπια Διρφυων Ευβοιας

Comment

• Γιωργος-Σπατα- καμπια Διρφυων Ευβοιας

Comment

• Originally posted by xionoflorina View Post
                                Και γω γιατρέ από 11 Σεπτέμβρη Αυλώνα διαβιβάσεις(όχι δεν έχω βύσμα απλά πήραν όλους από τη Φλώρινα 17 άτομα όλοι διαβιβάσεις).Τώρα ετοιμάζομαι να γνωρίσω τα κρύα του Έβρου ή το χειμώνα της Λήμνου.
                                Ελα Λημνο θα φας καλα! Αποτι ξερω ο Αυλωνας στη θεση που ειναι αποτελει το πιο κρυο μερος του νησιου... Εδω κι αν θα χορτασεις βοριαδακι! Κατευθειαν απο τα στενα του Ελησποντου στη μαπα! χαχαχαχα Και εννοειται πως ειμαστε νησι εδω αρα τα χιονια τα βλεπεις πιο συχνα αποτι εβρο πχ.. (βλεπε 2012 χειμωνα) Καλη ''ψυχρη'' διαμονη
                                Snow=life

Comment

Working...
                                X