Originally posted by geornik2004
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΜΟΝΤΕΛΩΝ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2012
Collapse
X
-
Φιλε νικητα θυμαμαι και εγω καπιες χρονιες που τα καλοκαιρινα τα φοραγαμε μεχρι της 26 οκτωβριου!!και μετα ο καιρος αλλαζε δραματικα και βαζαμε αποτομα χειμωνιατικα.Θελω να πω οτι και στο παρελθον ο μηνας αυτος μας εχει κανει ξανα τα ιδια σκηνικα με λιγα λογια.Originally posted by geornik2004 View Postμε αποκορύφωμα θυμάμαι μια 28η Οκτωβρίου που αμέσως μετά την παρέλαση πήγαμε στην Πάρνηθα στα χιονια...(νομίζω 1987 έγινε αυτό)..
Comment
-
Σπυρο ο αυλωνας ψαχνει να βρει θεση ....κατι θα γινει μικρο η μεγαλο δεν μπορει ....πλακα παντως εχει να εκλιπαρουμε για κατι πιο φυσιολογικο ...Originally posted by Spartan View PostΟι ιταλοι πανε διανα εως τωρα στις προβλεψεις τους!!αν πιασουν και αυτην την αλλαγη θα τους βγαλο το καπελο γιωργο.
Γιωργος-Σπατα- καμπια Διρφυων Ευβοιας
Comment
-
-
Originally posted by storm View PostΜα αυτό υποστήριξε κι ο Σάκης χθες. Ότι δηλαδή ο καιρός φαίνεται πως θα διατηρηθεί περίπου έτσι, έως τις 25-26 του μήνα. Μετά, υπάρχουν κάποιες ενδείξεις για ουσιαστικότερη αλλαγή (πάντα με κάθε επιφύλαξη).
Τα ευρωπαικα Ensembles που φτανουν μεχρι τις 23 Οκτωβριου,δεν αφηνουν ιχνος υποψιας για αλλαγη.Τωρα ,απο που κι ως που υπαρχουν ενδειξεις,δε μπορω να καταλαβω.
Δεν υπαρχει ΚΑΜΙΑ ενδειξη.Απλα περναει ο καιρος και σου λεει.Που θα παει!!Θα αλλαξει καποια στιγμη.
Το ιδιο ομως ειχε ειπωθει και για τις 15-20 Ιουλιου βασισμενο στην ιδια απορια."ποσο θα παει ρε ****το!Εκλεισε εναμιση μηνα απο αρχες Ιουνιου μεχρι μεσα Ιουλιου με ζεστη.Δε γινεται.Θα ερθει καποια αλλαγη!".Ελα ομως που οι αλλαγες ηταν ανεπαισθητες και δεν ηρθαν ποτε!
Επομενως εμενα η λογικη μου, μου λεει "Ποτε μη βασιζεσαι στην υποψια οτι επειδη περναει ο χρονος οτι θα αλλαξει κι ο καιρος".Βεβαια οσο μπαινουμε σε προχωρημενες εποχες αστρονομικα η Γη παιρνει αλλη κλιση και οι εποχες αλλαζουν.Αναγκαστικα δε επερχονται αλλαγες.Αλλα δε λεει τιποτα το γεγονος αυτο.Αμα θελει ο καιρος δε θα φερει καμια ουσιωδη αλλαγη.Τα 40αρια του Ιουλιου και του Αυγουστου αυτη τη στιγμη μεταφραζονται σε 32αρια επειδη η Γη εχει παρει κλιση κι επειδη αστρονομικα εχουμε περασει σε αλλη εποχη.Με τον ιδιο τροπο τα 40αρια του Ιουλιου,το Νοεμβριο μπορει να μετατραπουν σε 25αρια,και το Δεκεμβριο σε 20αρια και τον Ιανουαριο σε 18αρια.
Με απλα λογια.Η κυκλοφορια δεν εξαρταται σωνει και καλα απ το οτι περναει ο καιρος.Αμα φαει κολλημα και μπλοκαρισμα η κυκλοφορια δε μασαει απο χειμωνες στα χαρτια.Και δε πα να χτυπιουνται και οι Ιταλοι κι ο Σακης κι ο οποιοσδηποτε!!ΑΝ ΑΛΛΑΞΕΙ Ο καιρος θα ειναι καθαρα θεμα τυχης.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΝΔΕΙΞΗ.
Comment
-
Ενταξει απολυτε και μιστερ τελιε!!δεν υπαρχει καμια ενδειξη για αλλαγη οπως μας λες.Αλλα ξεχνας οτι η προβλεψη περας τον 3 ημερων ειναι δυσκολη να βγει!!και εσυ μας αναφερεις για τα ενσεμπλες του ευρωπαικου που κοιτανε μεχρι στις 240 ωρες?Ξυπνα αγορι μου δεν ειναι καλοκαιρι πια ωστε να μπορουν τοσο ευκολα να πιανουν την ταση,εχουμε μπει ειδη στο φθινοπωρο,που τα παντα μπορουν να αλλαξουν αρδη.Απλα και εκτος εισαι τοσο κολημενος με τον σακη,φοβασαι στην ιδεα!!(τρεμεις) να αλλαξει η κυκλοφορια μην τυχων φας τον εναν αντικυκλωνα μετα απο τον αλλον στην μαπα στο ξενερωτο νησι που εισαι.Last edited by Spartan; 14/10/2012, 12:40 AM.
Comment
-
Μα ο Σακης δεν τον ακουσα εγω καμια μερα να λεει οτι υπαρχουν ενδειξεις οτι μετα τις 26 Οκτωβριου οτι θα αλλαξει ο καιρος στην Ελλαδα.Εκτος και αν το ειπε καποια μερα που δεν τον ακουσα.Αυτο που τον ακουσα να λεει ειναι οτι μεχρι τις 26 Οκτωβριου οτι δε βλεπει σημαντικη μεταβολη του καιρου.Αυτο δε μεταφραζεται οτι μετα τις 26 θα υπαρξει αλλαγη.Originally posted by Spartan View PostΑπλα και εκτος εισαι τοσο κολημενος με τον σακη,φοβασαι στην ιδεα!!(τρεμεις) να αλλαξει η κυκλοφορια μην τυχων φας τον εναν αντικυκλωνα μετα απο τον αλλον στην μαπα στο ξενερωτο νησι που εισαι.
Comment

Comment