Και γω γιατρέ από 11 Σεπτέμβρη Αυλώνα διαβιβάσεις(όχι δεν έχω βύσμα απλά πήραν όλους από τη Φλώρινα 17 άτομα όλοι διαβιβάσεις).Τώρα ετοιμάζομαι να γνωρίσω τα κρύα του Έβρου ή το χειμώνα της Λήμνου.
Εξαρτάται από το τι χειμώνα θα χει. Να ζήσω το χιονιά της Ορεστιάδας το Φλεβάρη του 2005 ξανά και ας ξεχιονίζω όλη μέρα στη μονάδα. Και συ να χεις 15ρια στη καρδιά του χειμώνα. Το τέλειο σενάριο
ΝΟΕΜΒΡΗ ΔΕΝ ΞΕΧΡΕΩΣΕΣ ΑΚΟΜΗ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ!!!!
Εξαρτάται από το τι χειμώνα θα χει. Να ζήσω το χιονιά της Ορεστιάδας το Φλεβάρη του 2005 ξανά και ας ξεχιονίζω όλη μέρα στη μονάδα. Και συ να χεις 15ρια στη καρδιά του χειμώνα. Το τέλειο σενάριο
Ο Εβρος επηρεαζεται ευκολα απο νοτιαδες ξερεις...χαχαχαχα.Ξερεις πως τσιμπανε εκει τα 20αρια με νοτιαδακι?χαχαχα
Ο Εβρος επηρεαζεται ευκολα απο νοτιαδες ξερεις...χαχαχαχα.Ξερεις πως τσιμπανε εκει τα 20αρια με νοτιαδακι?χαχαχα
δε με νοιάζει δεν περιμένω να χει 80 μέρες χιονοκάλυψη όπως εδώ εμένα με νοιάζει να κάνει 1-2 καλά μεγάλα χιόνια και καμιά ψυχρή εισβολή από κεινες τις δυνατές που φοράς τζάκετ μπλούζες παραλλαγές 3 κάλτσες και πάλι παγώνει ο ***** σου
ΝΟΕΜΒΡΗ ΔΕΝ ΞΕΧΡΕΩΣΕΣ ΑΚΟΜΗ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ!!!!
Φίλε xionoflorina,να είσαι βέβαιος ότι στον Έβρο θα ευχαριστηθείς κρύο.Ειδικά όταν φυσάει αυτός ο παγερός ΒΑ άνεμος που έρχεται κατευθείαν από Ρωσία και δεν συναντάει πουθενά αντίσταση.Ακόμα και στην Αλεξ/πολη να είσαι,θα δεις τουλάχιστον ένα -6,-7.Στα βόρεια του νομού τα -10 τα κάνει για πλάκα.
Για χιόνι,βέβαια,μην περιμένεις πολλά.Έχω ξεχάσει πότε ήταν ο τελευταίος αξιοπρεπής χιονιάς στον Έβρο.Ακόμα και πέρσι,που ένα μεγάλο μέρος της Β. Ελλάδας θάφτηκε από το χιόνι,εμείς είδαμε απλές πασπάλες και 5ποντα.Ωστόσο,όσο πιο βόρεια στο νομό,τόσο αυξάνονται οι ελπίδες για να δεις κάνα χιόνι της προκοπής.
Για τα παραλιακά τμήματα του Έβρου(Αλεξ/πολη,Σαμοθράκη) ισχύει αυτό.Υπήρχαν αρκετές φορές που μέσα στην Αλεξ/πολη έβρεχε με 3οC και νοτιά και 10 χλμ πιο έξω έριχνε πατσαβούρες.
Ελπίζω να διαβάσατε το σχόλιο του Ζιακόπουλου περί μοντέλων. Με πέντε απλές λέξεις βάζει τα πράγματα στην πραγματική τους θέση. Οπως ακριβώς αρμόζει σε ένα δάσκαλο βεβαίως.
Kai ομως οι ιταλοι επιμενουν οτι μετα την μινι διαταραχη που περιμενουμε δευτερα-τριτη αναμενουν πολυ πιο σημαντικη για την περιοδο 16-18 του μηνα συμφωνα με την παρακατω διαταξη.
Μαλιστα το ονομαζουν σχεδιο αναστροφης της κυκλοφοριας που ερχεται συντομα μετα απο 2,5 μηνες ...ας δουμε και τα αυριανα τρεξιματα γιατι σημερα υποδηλωνουν αλλα πραγματα..Αντε καληνυχτα ....
Ελπίζω να διαβάσατε το σχόλιο του Ζιακόπουλου περί μοντέλων. Με πέντε απλές λέξεις βάζει τα πράγματα στην πραγματική τους θέση. Οπως ακριβώς αρμόζει σε ένα δάσκαλο βεβαίως.
Δυστυχως η ευτυχως πεποιθηση μου ειναι αυτος ο μηνας θα παει ακλαυτος σε θεμα βροχων τουλαχιστον περα απο στατιστικα και μηνιαιες προβλεψεις των εκαστοτε μοντελων.Δεν ξανακοιταω χαρτες μεχρι τουλαχιστον 25 του μηνα....θα μας φαει το ποτισμα στα μπροκολα και στα λαχανα φετος χαχαχα
Δυστυχως η ευτυχως πεποιθηση μου ειναι αυτος ο μηνας θα παει ακλαυτος σε θεμα βροχων τουλαχιστον περα απο στατιστικα και μηνιαιες προβλεψεις των εκαστοτε μοντελων.Δεν ξανακοιταω χαρτες μεχρι τουλαχιστον 25 του μηνα....θα μας φαει το ποτισμα στα μπροκολα και στα λαχανα φετος χαχαχα
Τι να κάνουμε...Θα είναι τουλάχιστον καλό για τη συγκομιδή των βαμβακιών.
Αμα ειναι να εχω εναν νοεμβριο απο τα παλια!!!ας παει στα τσακιδια στην τελικη ολλος ο μηνας.
Comment