Originally posted by weatherfriend
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΜΟΝΤΕΛΩΝ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2012
Collapse
X
-
Για τον Οκτώβρη μίλησα.Όπως έχω πλάσει το σενάριο στο μυαλό μου,ο Νοέμβρης θέλουμε να έχει βροχές,αλλά ουσιαστικά να είναι προάγγελος του χειμώνα.Όχι δηλαδή χιόνια σε πεδινά.Να έχει τις βροχούλες τους,χιονάκια σε ορεινά και ημιορεινά,αλλά όχι κάτι το ακραίο.Originally posted by Michael_SN View PostΔηλαδή να μη βρέξει ούτε το Νοέμβριο;;;
Comment
-
Όλοι κάνουμε σενάρια στο μυαλό μας. Δυστυχώς όμως ο καιρός δεν μας κάνει πάντα τη χάρη... Και αυτά που πιστεύουμε ότι "μας χρωστάει" θα μας τα δώσει όποτε θέλει αυτόςOriginally posted by weatherfriend View PostΓια τον Οκτώβρη μίλησα.Όπως έχω πλάσει το σενάριο στο μυαλό μου,ο Νοέμβρης θέλουμε να έχει βροχές,αλλά ουσιαστικά να είναι προάγγελος του χειμώνα.Όχι δηλαδή χιόνια σε πεδινά.Να έχει τις βροχούλες τους,χιονάκια σε ορεινά και ημιορεινά,αλλά όχι κάτι το ακραίο.
DON'T FEED THE TROLLS
Comment
-
Φυσικά, ζούμε για το χειμώνα, χαχα. Καιρικά εννοώ...Originally posted by snowmix99b View PostΣυμφωνώ με τον weatherfriend. Ο χειμώνας παίζει ρόλο.
Όμως απ'όσο ξέρω δεν έχει αποδειχθεί κάποια συσχέτιση μεταξύ ξηρού φθινόπωρου και υγρού χειμώνα ή θερμού φθινόπωρου και ψυχρού χειμώνα ή μαζί και τα δύο. Οπότε να μήν αγχνωνόμαστε αν βρέξει λίγο παραπάνω τον Οκτώβριο ή κάνει λίγο παραπάνω κρύο το Νοέμβριο.DON'T FEED THE TROLLS
Comment
-
στο θέμα με τα στατιστικά υετού-θερμοκρασίας έκανα μια συσχέτιση για τα τελευταία 6-7 χρόνια και δείχνει αυτό που λένε τα παιδιά. μπορεί βέβαια να έτυχε γιατί το δείγμα,6 χρόνια, είναι όντως πολύ μικρό. βαριόμουνα και να ψάξω για παλαιότερα. όποιος θέλει ας μπει στο άλλο θέμα και ας κρίνει όπως νομίζειOriginally posted by Michael_SN View PostΦυσικά, ζούμε για το χειμώνα, χαχα. Καιρικά εννοώ...
Όμως απ'όσο ξέρω δεν έχει αποδειχθεί κάποια συσχέτιση μεταξύ ξηρού φθινόπωρου και υγρού χειμώνα ή θερμού φθινόπωρου και ψυχρού χειμώνα ή μαζί και τα δύο. Οπότε να μήν αγχνωνόμαστε αν βρέξει λίγο παραπάνω τον Οκτώβριο ή κάνει λίγο παραπάνω κρύο το Νοέμβριο.μηδενίσαμε,αλλά δεν τελειώσαμε...
Comment
-
Πέρα από το μικρό δείγμα όπως λες και συ (το μέγεθος του δείγματος είναι σημαντικό), δεν μπορεί να αποδειχθεί κάτι τέτοιο από ένα και μόνο σταθμό. Και εδώ μπορεί να μπαίνει το τυχαίο... Η ανάλυση αυτή πρέπει να γίνει για πολλά σημεία του πλανήτη. Εκτός και αν αυτή η συσχέτιση αφορά μόνο συγκεκριμένες περιοχές! Τέλος, δεν μπορώ να δεχθώ ότι ο καιρός εξισορροπεί απαραίτητα μέσα σε διάστημα 6-8 μηνών. Αν θα έχω χρόνο, θα προσπαθήσω και εγώ να κάνω μια τέτοια έρευνα.Originally posted by salonikatasos View Postστο θέμα με τα στατιστικά υετού-θερμοκρασίας έκανα μια συσχέτιση για τα τελευταία 6-7 χρόνια και δείχνει αυτό που λένε τα παιδιά. μπορεί βέβαια να έτυχε γιατί το δείγμα,6 χρόνια, είναι όντως πολύ μικρό. βαριόμουνα και να ψάξω για παλαιότερα. όποιος θέλει ας μπει στο άλλο θέμα και ας κρίνει όπως νομίζειDON'T FEED THE TROLLS
Comment
-
Καλή θητεία φίλε.Originally posted by xionoflorina View PostΚαι γω γιατρέ από 11 Σεπτέμβρη Αυλώνα διαβιβάσεις(όχι δεν έχω βύσμα απλά πήραν όλους από τη Φλώρινα 17 άτομα όλοι διαβιβάσεις).Τώρα ετοιμάζομαι να γνωρίσω τα κρύα του Έβρου ή το χειμώνα της Λήμνου.
Εγώ τον αύγουστο απολύθηκα από τον έβρο!
Ο χειμώνας μας λύγισε κυριολεκτικά αλλά από χιόνια...άστο!!Εύχομαι να είσαι πιο τυχερός εσύ!!2008......Νίκος
Comment
-
Συγγνώμη από τους φίλους του φθινοπώρου αλλά ο Οκτώβρης διαχρονικά είναι ο καρκίνος του χειμώνα μπορεί να καταστρέψει μέσα σε 20 μέρες ολόκληρο το επόμενο 4μηνο.Τον σιχαίνομαι και τον μισώ περισσότερο και από το Ιούλιο. 30-40 χρόνια πίσω και πέρα που υπάρχουν στοιχεία 9/10 φορές που ο Οκτώβρης βγήκε με 200μμ και 10 χαμηλά ή με μεγάλη ψυχρή εισβολή στα τέλη του ή αρχές Νοέμβρη πήγε άκλαυτος όλος ο χειμώνας. Οι εξαιρέσεις είναι ελάχιστες και σπάνιες. Στα τ-σακίδια να πάει αυτός ο μήνας με 0μμ αν γίνεται και το πολύ με 1 χαμηλό και από 10 Νοέμβρη γκαζώνουμε πλέον αρχικά τα ορεινά και ημειορεινά και μετά βλέπουμε. Φέτος το πιστεύω θα κάνει μεγάλο χιόνι Δυτική Μακεδονία γύρω στις 15-25 ΝοέμβρηΝΟΕΜΒΡΗ ΔΕΝ ΞΕΧΡΕΩΣΕΣ ΑΚΟΜΗ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ!!!!
Comment
-
lake effect ε? κοιτάζοντας τους σημερινούς χάρτες φαντάζομαι ότι έπεσαν κάπου στο Michigan τα χιονια...Originally posted by doumas View PostAπο τα προσφατα χιονια μεταξυ Καναδα και ΗΠΑ.

Uploaded with ImageShack.us

Comment
-
Ελα Λημνο θα φας καλα!Originally posted by xionoflorina View PostΚαι γω γιατρέ από 11 Σεπτέμβρη Αυλώνα διαβιβάσεις(όχι δεν έχω βύσμα απλά πήραν όλους από τη Φλώρινα 17 άτομα όλοι διαβιβάσεις).Τώρα ετοιμάζομαι να γνωρίσω τα κρύα του Έβρου ή το χειμώνα της Λήμνου.
Αποτι ξερω ο Αυλωνας στη θεση που ειναι αποτελει το πιο κρυο μερος του νησιου... Εδω κι αν θα χορτασεις βοριαδακι! Κατευθειαν απο τα στενα του Ελησποντου στη μαπα! χαχαχαχα
Και εννοειται πως ειμαστε νησι εδω αρα τα χιονια τα βλεπεις πιο συχνα αποτι εβρο πχ.. (βλεπε 2012 χειμωνα) Καλη ''ψυχρη'' διαμονη
Snow=life
Comment

Comment