Originally posted by xionoflorina
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2012
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Έτσι ακριβώς είναι. Και ακόμα και αν έχει ζέστη όπως και να το κάνεις έχεις άλλη ψυχολογία τέλος Αυγούστου λες έφτασε λίγο ακόμα θέλει και τέλος. Δεν συγκρίνεται με τον εφιάλτη του Ιουλίου ή Ιουνίων όπως ο 2007 και ο φετινός που σου φαίνεται βουνό αυτό που έρχεται μετάOriginally posted by george-kozanh View Postποοο τοτε ειναι η καλυτερη αισθηση!ξερεις οτι εχει φυγει το σιχαμα και ξερεις οτι ερχεται ο παραδεισος!ΝΟΕΜΒΡΗ ΔΕΝ ΞΕΧΡΕΩΣΕΣ ΑΚΟΜΗ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ!!!!
Comment
-
Σιγουρα!!!ο ΝΑ ειδικα σωζει καταστασεις!Originally posted by xionoflorina View PostΓενικά για τη Δυτική και Βόρεια Ελλάδα η ύπαρξη συνθηκών για μελτέμι μόνο ζημιά προκαλεί. Ο Νοτιάς το καλοκαίρι είναι δίκοπο μαχαίρι αλλά για Φλώρινα Γιαννενα Κοζάνη Βέροια κλπ είναι πολύ προτιμώτερος από το να χει μελτέμι
Comment
-
eπειδη η πολυ ζεστη σου εχει ψησει και το μυαλο ...να σου αναφερω οτι ο ρολος του προεδρου της Δημοκρατιας ειναι διακοσμητικος...αρα τσαμπα τον αναφερεις....Οσο για τα αλλα ειναι φαιδρα με την εννοια οτι εαν καποιος εχει σπιτι σε οερεινο χωριο η αιρ κοντισιον δεν πρεπει να καταφευγει σε αυτα αλλα να καθεται να ιδρωκοπαει και να υποφερει προκειμενου να σκληραγωγηθουν οι ιδρωτοποιοι αδενες του μια και επιζητει καρερια στην υποσαχαρια αφρικη .Originally posted by Χλεμπονιαρης View PostΚι αυτοι οι αλλοι που ξερεις και που κανουν σαν παλαβοι μολις παει η θερμοκρασια 32c και τρεχουν να δροσιστουν λες και θα πεθανουν,κι αυτοι στο Σελι μενουν η ειναι καμπισιοι ;
Γι αυτους υπαρχουν και ψηλοτερα μερη.Γιατι δε πηγαινουν ακομα πιο ψηλά;Ζητηστε αδεια απ τον προεδρο της Δημοκρατιας να σας φτιαξει εναν οικισμο στα 2700 του Ολυμπου να μενετε εκει το καλοκαιρι,για να μη ζοριζετε τον ιδρωτοποιο σας.Μη παθει και τιποτα και μετα που να τον φτιαξετε!Και το χειμωνα θα ξεχειμωνιαζετε σε χαμηλοτερα υψομετρα.Οπως εκαναν παλια οι βοσκοι με τα κοπαδια.
Να μην επιβαρυνετε και το κρατος και το περιβαλλον με τα aircondition αφου δεν αντεχετε τους 32c.Αμα δεν σας δωσει αδεια ο προεδρος της Δημοκρατιας υπαρχει και η αλλη λυση.Να κοιμαστε μεσα σε ψυγεια.Οπως ο michael jackson.
Comment
-
9.3 βαθμοι τωρα στα 2240μ του Παρνασσου με αισθηση για 3.9 και 67χλμ αερα!!!μουσαλα στα 2925μ στις 11 το πρωι 12.1!
το μελτεμι για αλλη μια μερα κανει τον Παρνασσο ενα απο τα πιο κρυα βουνα των βαλκανιων και την λιακουρα ισως την πιο κρυα κορυφη!!Last edited by PARNASSIOS; 02/07/2012, 12:55 PM.
Comment
-
ΚΑΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΑΠΟ ΚΕΡΚΥΡΑ
πολυ ζεστη 34,1 χθες στα γουβια / 35,1 στην πολη
35%-85% η υγρασια
αποπνικτικα τα πραματα......
τωρα 33,3 στα γουβια με 40% υγρασια!!Σκοπιανοί και άλλοι διαβάστε ιστορία! ΕΣΤΙΝ ΟΥΝ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!
ΟΡΟΣ ΤΟΜΑΡΟΣ (ΟΛΥΤΣΙΚΑ) 1974 μ. / 28-12-11
Comment
-
Ευβοια απο σημερα!
Δροσουλα στην Ιστιαια,μολις 26,5 βαθμους τωρα το καταμεσημερο και καθεσαι ανετοτατα!Αυτες ειναι συνθηκες...Καρυστου,η οποια σημερα κατεγραψε 0,4μμ,οπως και μια μερα του Ιουνιου,προφανως η θυελλα που επικρατει(μεγιστη ριπη 96,6χμ/ωρα) μετεφερε νερο απο τη θαλασσα στο βροχομετρο!χαχαχα
Comment
-
Χλεμπονιαρης να σε ενημερωσω οτι τελικα ο Λαγκαδας δουλευε χωρις το ανεμηστηρι του οποτε η θερμοκρασια ηταν τσιμπημενη 1 με 1.5 βαθμο συμφωνα με ελεγχο που εκανε το ΕΑΑ στο σταθμο..
http://www.hellasweather.gr/hellaswe...tart=100#p9288
Τωρα ειδα και εγω μυνημα του κ.Λαγουβαρδου που εβαλε πολλα πραγματα στη θεση τους...Οποτε μαλλον θα πρεπει να διορθωσω και το θεμα μου στο μπλογκ μου...Οι αμφιβολιες μου ηταν αληθινες...για ολα οσα εχω πει σε σενα και σε αλλους για πολυ καιρο τωρα!!!:d Να τον ακους τον παλιο!!!!
Τωρα σου υποσχομαι καυσωνα οποτε σε βλεπω να τρεχεις χαρουμενος γυμνος στο δρομο σε λιγες μερες
Στα καιρικα 32 βαθμοι μαξ στη ΛΑΡΙΣΑ με εντονο αερα τωρα ΒΑ που κατεβαζει την θερμοκρασια στους 31!!!Last edited by Meteolarissa; 02/07/2012, 03:05 PM.Βιαζεται η επιστημη και το φορουμ απο τις υποκειμενικες αποψεις!!
http://e-meteolarissa.blogspot.gr/ Καιρικη ενημερωση Θεσσαλιας και οχι μονο.
Comment
-
ΤΡΟΜΕΡΗ ΑΣΥΛΛΗΠΤΗ ΜΕΡΑ ΜΕ ΜΕΓΙΣΤΗ 27.6 ΚΑΙ 9 ΜΠΟΦΩΡ ΒΟΡΙΑ....ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΒΟΥΡΑ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ..
ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ 26.1.....
ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΟΥ ΘΥΜΑΜΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΟΥ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ....
17 ΜΕΡΕΣ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟΣ ΥΓΙΕΙΝΟΣ ΒΟΡΙΑΣ.....
Comment
-
Μάουντ πότε θα πέσει το μελτέμι μπας και με την υγρασία και τη θολούρα βγει καμιά καταιγίδα να σπάσει λίγο τη μονοτονία;Originally posted by MountExplorer View PostΑκροτητες και σημερα... 36 βαθμοι στην Αμαλιαδα Ηλειας. Μονοψηφια μεγιστη στην κορυφη του Παρνασσου!ΝΟΕΜΒΡΗ ΔΕΝ ΞΕΧΡΕΩΣΕΣ ΑΚΟΜΗ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ!!!!
Comment

Comment