Ρε γμτ...λίγη βροχή! Εστω 5μμ, έστω 2μμ, άντε ακόμα και 1μμ...απλώς λίγο να δούμε πως είναι να πέφτει, λίγο να σταματήσει το καθημερινό μεσημεριάτικο αίσχος! Τυχεροί οι Φλωρινιώτες για το χθεσινό
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2012
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Πάλι σήμερα ο τζίφος το βράδυ βγάζει κάποιον υετό λιγότερο βέβαια από χθες την ίδια ώρα άρα περιμένουμε.Επίσης σήμερα ξημερώματα έσπασε μία εντυπωσιακή παράδοση. Για πρώτη φορά μετά από 16 χρόνια 23-7-1996 είχε καταιγίδα και υετό στις 23 Ιουλίου τη μέρα των γενεθλίων μου.ΝΟΕΜΒΡΗ ΔΕΝ ΞΕΧΡΕΩΣΕΣ ΑΚΟΜΗ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ!!!!
Comment
-
Σωπα ρε!!Χρονια πολλα ρε!!Να ζησεις 100 χρονια να βλεπεις γιδες και μετρα χιονιου!Originally posted by xionoflorina View PostΠάλι σήμερα ο τζίφος το βράδυ βγάζει κάποιον υετό λιγότερο βέβαια από χθες την ίδια ώρα άρα περιμένουμε.Επίσης σήμερα ξημερώματα έσπασε μία εντυπωσιακή παράδοση. Για πρώτη φορά μετά από 16 χρόνια 23-7-1996 είχε καταιγίδα και υετό στις 23 Ιουλίου τη μέρα των γενεθλίων μου.

Comment
-
Ευχαριστώ πολύ και μακάρι το υπόλοιπο καλοκαίρι να πάρει εκδίκηση για αυτό που ζούμε. Το γελοίο είναι ότι η μέση τιμή του μήνα είναι 33μμ. Χθες μπήκαν 21μμ δηλαδή άλλη μία τέτοια να κάνει θα λέμε ότι αυτός ο κατάξερος μήνας ήταν πάνω από το μέσο όρο υετούOriginally posted by george-kozanh View PostΣωπα ρε!!Χρονια πολλα ρε!!Να ζησεις 100 χρονια να βλεπεις γιδες και μετρα χιονιου!

ΝΟΕΜΒΡΗ ΔΕΝ ΞΕΧΡΕΩΣΕΣ ΑΚΟΜΗ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ!!!!
Comment
-
’σχημη μέρα για το νομό Λακωνίας.....Μεγάλη φωτιά ανάμεσα σε Γύθειο και Αρεόπολη! http://www.lakoniapress.gr/fotia-sta...olis-lakonias/
Οι γονείς μου είναι εκεί, η φωτιά έχει επεκταθεί κι άλλο και υπάρχει κίνδυνος για χωριά πλέον.....Ξυπνούν άσχημες μνήμες....
Έχει και άλλη φωτιά κοντά στο Μυστρά, αλλά ευτυχώς ο αρχαιολογικός χώρος δεν απειλείται....και άλλη μια στην Κεντρική Λακωνία...
Οι εμπρηστές έπιασαν δουλειά απ' ότι φαίνεται...
Comment
-
-
Μεγιστες θερμοκρασιες σημερα
Αιτωλικο 39.1
Ριο 38.9
Σπαρτη 38.6
Διον Πιεριας 38.0
Πρεβεζα 37.6
Πατρα λιμανι 37.2
Αγρινιο 36.3
Ιωαννινα 35.8
Καλαμαρια 35.6
Αθηνα κεντρο 35.3
Αλεξανδρουπολη 34.8
Βολος 34.3
Τριπολη 33.8
Πτολεμαιδα 33.4
Γρεβενα 33.1
Πυργος 32.2
Πολυγυρος 31.7
Καλαματα 30.8
Σκοπελος 30.1
Τηνος 29.2
Αραχωβα 28.6
Μυκονος 27.8
Μυλοποταμος 26.9
Δονουσσα 26.1
Καβοντορος 25.1
Σαμαρινα 24.3
Σελι 23.7
Βερμιο 1430 & Παρνηθα 1230 22.3
Παρνασσος 1950 18.1
Παρνασσος 2240 15.1
Comment
-
Για μια ακόμη φορά οι υπερβολικές θερμ. που έδιναν για την Αθήνα σήμερα, απλά δεν επιβεβαιώθηκαν...αλήθεια επιβεβαιώθηκαν προβλέψεις φέτος για εδώ? Και ο Ζιακό, αλλά και η ΕΜΥ υπερεκτιμούν κατά πολύ τις θερμ. και πραγματικά οι 37-38οC που έδιναν με είχαν εκπλήξει, αφού κάπως έτσι έγινε και τις προηγούμενες ημέρες και ήταν σχεδόν από 2-5οC εκτός!!!
Ανω Ν.Σμύρνη σήμερα 35,2οC (κέντρο Αθήνας 35,5οC) με υψηλή υγρασία όμως, 37οC+ το Αγρίνιο, 29-30oC στη Χόχλια Ευρυτανίας στο χωριό μου.
http://weatherparty.blogspot.gr/ Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!
Comment

Comment