Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2012

Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by ΧΕΛΜΟΣ View Post
    Πηγαινε στην ΚΕρκυρα να κοιμασαι σε βρεγμενα σεντονια απο την υγρασια και να μην μπορεις να βγεις εξω απο κλιματιζομενο χωρο απο τις 10 το πρωι μεχρι τις 7 το απογευμα...
    Φανταστικα...

Να μην μπορεις να βγεις εξω απο κλιματιζομενο χωρο απ τις 10 το πρωι μεχρι τις 7 το απογευμα?χαχαχαχα
    Κι ολοι αυτοι που κυκλοφορουν εξω τωρα τι ειναι?Ολογραμματα?Η ψυχες?

Μηπως παραειστε μη μου απτου?Μηπως εχετε προβλημα με το θυρεοειδη σας?Μηπως τη περιπτωση να ζοριστειτε λιγο την εχετε ξεχασει?Λεω εγω τωρα?Μηπως!

Ολοι αυτοι που κυκλοφορουν στη Κερκυρα τι ειναι?Ιδεες?

Comment

Εδω 17.5c παντως.

Θα βαλω φουτερακι μαλλον για να παω να ψωνισω.

Comment

Originally posted by Χλεμπονιαρης View Post
        Εδω 17.5c παντως.

Θα βαλω φουτερακι μαλλον για να παω να ψωνισω.
        35 η Αρτα
        36 η Αρχαια Ολυμπια.
        10 ο Παρνασσος στα 2250
        20 στα Χανια Πηλιου!
        Η κορυφη της Παρνηθας ειναι οριακα πιο δροσερη απο την περιοχη σου γιατρε, αυτη την ωρα.....

Comment

Να μην μπορεις να βγεις εξω απο κλιματιζομενο χωρο απ τις 10 το πρωι μεχρι τις 7 το απογευμα?χαχαχαχα
          Κι ολοι αυτοι που κυκλοφορουν εξω τωρα τι ειναι?Ολογραμματα?Η ψυχες?

Μηπως παραειστε μη μου απτου?Μηπως εχετε προβλημα με το θυρεοειδη σας?Μηπως τη περιπτωση να ζοριστειτε λιγο την εχετε ξεχασει?Λεω εγω τωρα?Μηπως!

Ολοι αυτοι που κυκλοφορουν στη Κερκυρα τι ειναι?Ιδεες?
          Τυχαιο ειναι πως 2 στα 3 παιδια εχουν βρογχικο ασθμα στην Κερκυρα??(και η γυναικα μου επισης η οποια γιατρευτηκε μετα το 2004 που ηρθε στην Αθηνα)...
          Θυμισε μου να σου βγαλω φωτο απο το σταθμο μου σε 2 εβδομαδες που θα ανεβω να γραφει 37 βαθμους και 75% υγρασια....και το βραδυ στις 9 30 βαθμους και 90% υγρασια και αν δεν αρρωστησεις τα ξαναλεμε...
          Last edited by ΧΕΛΜΟΣ; 01/07/2012, 02:36 PM.

Comment

όπως έχει συνηθίσει κανείς...το μελτέμι ειναι τρομερά υγιεινός αέρας, ένα κανονικό φυσικό κλιματιστικό...άσε που ειναι ταυτισμένο με το Ελληνικό καλοκαίρι και ειδικά τις Κυκλάδες...εγώ όσες (λιγες) φορές έχω δει την ’νδρο καλοκαίρι χωρίς αέρα δεν την αναγνωρίζω..και μάλιστα δεν μαρέσει..ανυπομονώ πάντα να αρχίσει να φυσάει...

Comment

Ευτυχως φετος παρα το δυνατο μελτεμι οι φωτιες γενικως στις προσηνεμες περιοχες δεν ηταν αντιστοιχα τραγικες.Μαλλον τα συμφεροντα σε μια ρημαγμενη χωρα πλεον δεν ειναι τοσο αποδοτικα γιατι η ελπιδα ολο και συνεχως σβηνει και για ορθοδοξες και ανορθοδοξες μεθοδους πλουτισμου και αξιοποιηση γης.
              Ας κρατησουμε μικρο καλαθι βεβαια γιατι παντα στατιστικα οι μεγαλε φωτιες ξεκινουσαν στα μεσα Ιουλιου με κατι περιστασιακους καταστροφικους ανεμους σε ενα εδαφος που ψηνεται.
              Δεν μπορω να φανταστω εδω στα νοτια να μην υπηρχε αυτο το δροσιστικο αερακι ,οχι κατσροφικο,δεν ξερω θα μετακομιζα οπουδηποτε ...δεν την αντεχω την ζεστη απο την μερα που γεννηθηκα και με υπογραφη.Τελεια και παυλα χαχα.

ΥΓ:Αντε με τις παπαρολογιες και τα καιρικα κουτσομπολια θα τον φαμε και τον Ιουλιο.....παμε γερα.
              Γιωργος-Σπατα- καμπια Διρφυων Ευβοιας

Comment

’στα να πάνε χλεμπ.. Και το κακό είναι ότι ο παλιοαέρας πιάνει και Χαλκιδική αυτές τις μέρες (απ'όσο βλέπω στους χάρτες) και τα μπάνια καταστρέφονται ή μάλλον αναβάλλονται.

Comment

Μία χαρά είναι το μελτέμι απλά οι καυσωνολάτρες δεν το θέλουν. Είναι οι ίδιοι που όταν μπαίνει ο παγωμένος βοριάς από τα Σκόπια το χειμώνα και το +10 γίνεται -5 εδώ σε 1 ώρα τρελαίνονται. Όσο τέλειος είναι ο Βαρδάρης που ξυρίζει το χειμώνα τόσο είναι και το μελτέμι το καλοκαίρι.
                  ΝΟΕΜΒΡΗ ΔΕΝ ΞΕΧΡΕΩΣΕΣ ΑΚΟΜΗ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ!!!!

Comment

Καλο μηνα!!!Μια χαρα ειναι ο αερας!Βεβαια μελτεμι με την πραγματικη του εννοια δεν εχω ζησει(σε καποιο νησι των Κυκλαδων ας πουμε) αλλα και στην Κομοτηνη που ειμαι ο αερας καλα κρατει και μας δροσιζει!

Μεγιστες σημερα 1 Ιουλιου...

Ιστιαια 28,4
                    Last edited by aggelos_345; 01/07/2012, 04:32 PM.

Comment

Originally posted by ΧΕΛΜΟΣ View Post
                      Τυχαιο ειναι πως 2 στα 3 παιδια εχουν βρογχικο ασθμα στην Κερκυρα??(και η γυναικα μου επισης η οποια γιατρευτηκε μετα το 2004 που ηρθε στην Αθηνα)...
                      Θυμισε μου να σου βγαλω φωτο απο το σταθμο μου σε 2 εβδομαδες που θα ανεβω να γραφει 37 βαθμους και 75% υγρασια....και το βραδυ στις 9 30 βαθμους και 90% υγρασια και αν δεν αρρωστησεις τα ξαναλεμε...
                      Δε ξερω αν η συχνοτητα εμφανισης ειναι αυτο το τεραστιο τραγικο νουμερο που λες (2 στα 3.).Δεν υπαρχει περιπτωση το 66% των παιδιων να εχουν βρογχικο ασθμα.Με κανενα τροπο δεν μπορει να ισχυει αυτο.Αν ειναι αυξημενο το ποσοστο σε σχεση με αλλες περιοχες πχ ο μεσος ορος ειναι 11-12% αν στη Κερκυρα ειναι 15% η 20% δεν σημαινει απαραιτητα οτι φταιει ο συνδυασμος υγρασιας με ζεστη.Αυτα σιγουρα προκαλουν δυσφορια και κρισεις ασθματος.Καποιος δηλαδη ο οποιος πασχει απο ασθμα αν βρεθει σε τετοιες συνθηκες μπορει να εκδηλωσει κριση.Το χω δει αρκετες φορες.Αλλα το να αποκτησει καποιος την ευαισθησια αυτη στο αναπνευστικο του συστημα δεν ξερω αν οφειλεται στην υγρασια.Εγω πχ εχω διαβασει οτι η Κερκυρα εχει αλλεργιογονο βλαστηση η οποια ευαισθητοποιει το αναπνευστικο συστημα απ την παιδικη ηλικια ,απ τη βρεφικη ηλικια μαλλον και αυτη η βλαστηση συμβαλει στο να εμφανιζονται αλλλεργικες νοσοι μεταξυ αυτων και το βρογχικο ασθμα.Κι αυτη ειναι η πιθανοτερη εξηγηση ΑΝ (λεω ΑΝ) η συχνοτητα εμφανισης ασθματος ειναι μεγαλυτερη στο νησι της Κερκυρας απ οτι αλλου.Η υγρασια αυτη καθ αυτη προκαλει παροξυσμους και κρισεις ασθματος.

Αρα η λυση ειναι καψετε το νησι.

Επισης να σου πω οτι το ασθμα στα παιδια τα τελευταια 20 χρονια εχει αυξηθει κατα πολυ μεγαλο ποσοστο σε ολες τις δυτικες κοινωνιες.Επομενως αυτο που εσυ τωρα αναγνωριζεις ως γονιος και σε εντυπωσιαζει ακουγωντας οτι πολλα παιδακια εχουν βροχγικο ασθμα ενω στην δικη μας γεννια δεν ηταν κατι συνηθες ειναι κατι περα απο τη Κερκυρα.Αφορα συνολικα την Ελλαδα και συνολικα ολες τις δυτικες κοινωνιες.Παρα πολλα παιδια πλεον πασχουν απο ασθμα και σ αυτο ψαχνουν να βρουν συνεχως νεες αιτιες που μπορει να συμβαλουν σ αυτο.Πχ ειχα διαβασει παλιοτερα οτι συμβαλουν ακομα και τα "λουτρινα" αρκουδακια.Και χιλιες δυο αλλες αιτιες.

Comment

Originally posted by xionoflorina View Post
                        Μία χαρά είναι το μελτέμι απλά οι καυσωνολάτρες δεν το θέλουν. Είναι οι ίδιοι που όταν μπαίνει ο παγωμένος βοριάς από τα Σκόπια το χειμώνα και το +10 γίνεται -5 εδώ σε 1 ώρα τρελαίνονται. Όσο τέλειος είναι ο Βαρδάρης που ξυρίζει το χειμώνα τόσο είναι και το μελτέμι το καλοκαίρι.

Με το Βαρδαρη περιμενεις να πλησιασει η θερμοκρασια στο μηδεν μπας και χιονισει.Με το μελτεμι τι περιμενεις?Να σου ρθει η κιλοτα απ τη μπουγαδα της γειτονισσας στη μουρη?χαχαχαχαχα
                        Last edited by Κωστας.; 01/07/2012, 04:44 PM.

Comment

Με το Βαρδαρη περιμενεις να πλησιασει η θερμοκρασια στο μηδεν μπας και χιονισει.Με το μελτεμι τι περιμενεις?Να σου ρθει η κιλοτα απ τη μπουγαδα της γειτονισσας στη μουρη?
                          Εγώ δεν έχω τέτοια προβλήματα με το χιόνι.Με το Βαρδάρη περιμένω να αισθανθώ χειμώνα, να ανατριχιάζω από το κρύο ενώ με το μελτέμει να μην ιδρώνω το καλοακίρι
                          ΝΟΕΜΒΡΗ ΔΕΝ ΞΕΧΡΕΩΣΕΣ ΑΚΟΜΗ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ!!!!

Comment

Η Κερκυρα πρεπει οντως να εχει το χειροτερο κλιμα απο οσα μερη εχω παει.Κοιμομουν και δεν μπορουσα να ξυπνησω,ασε ο πονοκεφαλος.Ηταν ομως και το πιο φθηνο απο οσα εχω παει.Ειχαμε μεινει σε επιπλωμενο δωματιο με κουζινα κλπ.,για να μαγειρευουμε και μειωσουμε το κοστος.Δεν μαγειρεψαμε ουτε μια φορα!Ηταν πιο φθηνα εξω και το φαγητο ηταν εκπληκτικο.
                            Ο δικος μου παραδεισος για το καλοκαιρι ειναι ενας οικισμος καπου στα Αγραφα,στα 900+ υψομετρο.Απλα δεν εχει καλοκαιρι εκει.
                            Οσο για το μελτεμι,ναι το θελουμε,αρκει να μην πλακωνουν τις δουλειες με ηλεκτροκολησεις και τροχους οι διαφοροι βλακες και καινε καθε φορα τον μισο νομο.Ακομη καλυτερα θα ηταν να εβρεχε την ημερα και το βραδυ ξαστερια και ας μην ειχε αερα.
                            Οσο για τα βρακια της γειτονιας,δεν εχω γειτονες,το μονο που εχω βρει μια φορα στο μπαλκονι(δεν υπαρχει πια,το καναμε δωματιο με τζαμι αφου ετσι και αλλιως με τον αερα δεν μπορουσες να κατσεις)ενα βατραχοπεδιλο!
                            Last edited by strofimios; 01/07/2012, 04:51 PM.
                            Powder With Power!

http://www.youtube.com/watch?v=cfmNgQH2nm8&feature=related

Comment

Originally posted by strofimios View Post
                              Οσο για τα βρακια της γειτονιας,δεν εχω γειτονες,το μονο που εχω βρει μια φορα στο μπαλκονι(δεν υπαρχει πια,το καναμε δωματιο με τζαμι αφου ετσι και αλλιως με τον αερα δεν μπορουσες να κατσεις)ενα βατραχοπεδιλο!
                              Αφου δε βρηκες καμια γρια ξεαναμαλλιασμενη απ τα Ψαχνα Ευβοιας παλι καλα να λες.!χαχαχαχα

Comment

Η Κέρκυρα είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ.Ποιός νοιάζεται για το κλίμα όταν είναι σε αυτή τη νησάρα????
                                18/02/08 - 10/1/17
                                9ετία, Στα τσακίδια και να μην ξανάρθεις

-2/2/1882-

sigpic

Comment

Working...
                                X