Originally posted by xionoflorina
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2012
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Ε,προφανώς και δε θα μπορούν να συγκριθούν οι τοποθεσίες.Η ένσταση μου αφορά στο ότι πραγματικά αξιόπιστη τιμή των -25.1 δεν σημειώθηκε.Εκεί να με συγχωρέσεις αλλά θα συμφωνήσω με την κ.Μιχελαράκη.Αφενώς διότι η τιμή είναι αξιόπιστη έστω και έξω από τα στενά όρια της πόλης της Φλώρινας.Δε νομίζω ότι τίθεται θέμα αμφισβήτησεις του ρεκόρ της Φλώρινας διότι όπως είπες και εσύ άλλη η περιοχή του παλιού σταθμού και άλλη η νέα.Παρόλα αυτά είναι η χαμηλότερη αξιόπιστη που έχει σημειωθεί ευρύτερα αν θες στη περιοχή σας τουλάχιστον από αυτό που καταδικνύει η δική μου έρευνα και ο επίσημος εθνικός φορέας.
-
Έτσι ναι συμφωνώ απόλυτα. Φυσικά και είναι αξιόπιστη η Τ άντε να μην είχε -25 να χε -22 μέσα στη πόλη. Απλά πλέον δεν μπορείς να συγκρίνεις με το παρελθόν. Γνωρίζεις ποια ημερομηνία είναι το -21.4 το παλιό;Originally posted by Alexandros Nasiakos View PostΕ,προφανώς και δε θα μπορούν να συγκριθούν οι τοποθεσίες.Η ένσταση μου αφορά στο ότι πραγματικά αξιόπιστη τιμή των -25.1 δεν σημειώθηκε.Εκεί να με συγχωρέσεις αλλά θα συμφωνήσω με την κ.Μιχελαράκη.Αφενώς διότι η τιμή είναι αξιόπιστη έστω και έξω από τα στενά όρια της πόλης της Φλώρινας.Δε νομίζω ότι τίθεται θέμα αμφισβήτησεις του ρεκόρ της Φλώρινας διότι όπως είπες και εσύ άλλη η περιοχή του παλιού σταθμού και άλλη η νέα.Παρόλα αυτά είναι η χαμηλότερη αξιόπιστη που έχει σημειωθεί ευρύτερα αν θες στη περιοχή σας τουλάχιστον από αυτό που καταδικνύει η δική μου έρευνα και ο επίσημος εθνικός φορέας.ΝΟΕΜΒΡΗ ΔΕΝ ΞΕΧΡΕΩΣΕΣ ΑΚΟΜΗ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ!!!!
Comment
-
Δε θυμάμαι για το -21.4 αλλά ξέρω πως από την πιο παλιά χρονοσειρά της ΕΜΥ -23.0 είχε καταγραφεί στη Φλώρινα στις 4/2/1929!Originally posted by xionoflorina View PostΈτσι ναι συμφωνώ απόλυτα. Φυσικά και είναι αξιόπιστη η Τ άντε να μην είχε -25 να χε -22 μέσα στη πόλη. Απλά πλέον δεν μπορείς να συγκρίνεις με το παρελθόν. Γνωρίζεις ποια ημερομηνία είναι το -21.4 το παλιό;
ΕΝΤΙΤ
Το βρήκα 9/1/1990 το -21.4 από ΕΜΥLast edited by Alexandros Nasiakos; 02/07/2012, 11:22 PM.
Comment
-
Πολύ ωραία. Συνήθως εγώ και τα άλλα παιδιά που γράφουν από τη Φλώρινα ο airboarder o arisflorina κλπ επειδή δεν έχουμε τα στοιχεία της ΕΜΥ συγκρίνουμε πάνω κάτω με το σταθμό του Τουτιεμπο στα Μπίτολα. Ο σταθμός αυτός βρίσκεται 1 χλμ από τη Νίκη σε κάτι βενζινάδικα και έχει σχεδόν ίδιες καταγραφές με το νέο σταθμό της ΕΜΥ καθώς είναι και οι 2 στο κάμπο. Με το ΕΕΑ είναι θερμότερος το καλοκαίρι λόγω κάμπου ίδιος τους άλλους μήνες αλλά 3-4 βαθμούς το βαρύ χειμώνα πιο κάτω λόγω μεγαλύτερης αναστροφής. Τέλος πάντων εκείνη τη μέρα με το -21.4 το Τουτιέμπο δίνει -25 άρα είναι πάνω κάτω ίδιου επιπέδου με τον φετινό.Για το φετινό έδειξε -25.2. Το 1993 έχει -30.4Originally posted by Alexandros Nasiakos View PostΔε θυμάμαι για το -21.4 αλλά ξέρω πως από την πιο παλιά χρονοσειρά της ΕΜΥ -23.0 είχε καταγραφεί στη Φλώρινα στις 4/2/1929!
ΕΝΤΙΤ
Το βρήκα 9/1/1990 το -21.4 από ΕΜΥ
ΝΟΕΜΒΡΗ ΔΕΝ ΞΕΧΡΕΩΣΕΣ ΑΚΟΜΗ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ!!!!
Comment
-
Και δω σε μας ο ΝΔ ειναι λιβας,ο ΝΑ ειναι πολυ δροσερος!Originally posted by xionoflorina View Post20. Ο νοτιοδυτικός άνεμος είναι φόεν για τη Φλώρινα το χειμώνα κάνει το -10 +5 σε 1 ώρα και το καλοκαίρι δεν αφήνει να πέσουν οι ελάχιστες. Από μία άποψη καλύτερα να προετοιμαζόμαστε γ ότι ρθει
Comment
-
Ελαχιστες θερμοκρασιες σημερα
Βωβουσα Ιωαννινων 8.6
Βρυζες Οιτης 9.2
Βλαστη Κοζανης 9.4
Περτουλι 10.1
Νευροκοπι 11.1
Γρεβενα 11.3
Ελατη Αρκαδιας 11.6
Παρνηθα 1230 12.6
Πηλιο 1180 13.4
Μικροχωρι Καβαλας 13.8
Ορεστιαδα Εβρου 14.7
Τριπολη 15.0
Αραχωβα 15.8
Λαγκαδας & Φλωρινα 16.2
Κιλκις 17.0
Ιωαννινα & Κασσανδρεια 17.8
Καβοντορος - Πρινια 18.8
Ηγουμενιτσα 19.7
Πυργος Ηλειας 20.2
Λαρισα 20.9
Αγρινιο 21.5
Καλαμαρια 22.2
Ιθακη 23.2
Αθηνα κεντρο 23.6
Παλιο Φαληρο 24.0
Κερκυρα κεντρο 24.8
Πατρα λιμανι 25.2
Λεντας Ηρακλειου 25.4
Ριο Πατρας 26.4
Καλυμνος 26.6
Comment
-
ανοιξιατικες θερμοκρασιες εχετε εκει απο οτι βλεπω.... 12-20 ειναι ανοιξη/φθινοπωρο, και οχι καλοκαιρι.Originally posted by snowman36 View Post12.2 η ελαχιστη στο χωριο σημερα ,ενω χθες η μεγιστη στους 20,2....μια χαρα...με την μεγαλη ανοδο απο τα τελη της εβδομαδας και κατα την διαρκεια της αλλης αναμενουμε τα καραβανια των εποχιακων κατοικων του χωριου.
Παντως σε βαρβατο καυσωνα που πιανει 40 ακομα και η Βεροια, το Σελι μπορει να χτυπησει 30αρι!
Comment

Comment