Announcement

Collapse
No announcement yet.

Δελτία καιρού ΕΜΥ - Σάκης - Ζιακό κ.τ.λ. No. 3

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• [QUOTE=sotos*snow;1248316]"Εμένα Σωτήρη σήμερα το πρωί στη Χόχλια είχε βροχή και χιονόνερο με 0,8 και 1οC...ίσως αν είχα θερμόμετρο και μόνο να έλεγα ότι χιόνισε, εμ δε."

Aκριβώς Κώστα γιαυτο κι εγώ από μετεωρολογικό ενδιαφέρον ήθελα να μάθω και όχι να προσβάλω τον weatherfriend ο οποίος και υπέθεσε και καλά έκανε ότι χιόνισε στους Μεταξάδες με 2 βαθμούς και σ.δ κάπου στο 0 πήρα τηλέφωνο. Σκέψου σε σένα είχε ακόμη χαμηλότερη θερμοκρασία και με υετο και έβρεχε, τότε γιατί να χιονίζει έστω και τόσο τοπικά στον πεδινό Εβρο και με 0 βαθμούς στα 850???????????????????????? Δεν δικαιολογείται με τιποτα!

δες εδω θερμοκρασία στα 850 χθες το βραδυ
    http://meteociel.fr/modeles/ecmwf/ar.../ECM0-0.GIF?00[/Q

τη να σε πω ρε σώτο,τη να πω!Εδω υπάρχει καλύτερη ανάληση http://www.wetterzentrale.de/topkarten/fsavneur.html
    Μήπως,ο κακός μας ο καιρός,ήταν μέχρι χτες???

Comment

• Originally posted by B B C View Post
      Σάκη Αρναούτογλου ξέρεις κατα που πέφτει το Πήλιο και η Αν. Θεσσαλία? τόσα χρόνια που σε παρακολουθώ - κ ένας απο τους λόγους που έχω αραιώσει να σε βλέπω είν αυτός - αμφιβάλω αν έχεις αναφέρει τη λέξη Πήλιο ή Μαγνησία, έναν τόπο με τόσο έντονες καιρικές εξάρσεις και μετεωρολογικό ενδιαφέρον αν μη τι άλλο, και στο λέω τώρα που θα βρίσκεται στο επίκεντρο των φαινομένων εκτος κ αν δεν ξέρεις τι σημαίνει ΒΑ γι αυτές τις περιοχές.
      φιλικά!
      Θυμισέ μου, πότε ανέφερε τελευταία φορά η ΕΜΥ την λέξη Βόλο. Τουλάχιστον απαράδεκτο , να τα γράφεις αυτα. Οταν θα κρίνεις κάποιον, ειτε λεγεται Σακης ειτε Καλιανος ειτε ο οποιοσδηποτε μερακλής παρουσιαστής/μετεωρολόγος, να βλεπεις πρώτα τι υπηρεσίες προσφέρει ο Επισημος Φορέας. Οταν ο Σακης και ο καθε Σακης, σου αναφερει ξεκαθαχα << Χιονοπτωσεις πυκνες στην ανατολικη Θεσσαλια πανω απο τα 1100m οπου θα βαλουν εως και μετρο πολλα βουνα εκει>> η ΕΜΥ απλως γραφει << ΘΕΣΣΑΛΙΑ -ΣΤΕΡΕΑ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ Η ΧΙΟΝΟΝΕΡΟ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΗΜΙΟΡΕΙΝΑ ΟΡΕΙΝΑ ΠΥΚΝΕΣ>> και καλό Πάσχα.
      Η χώρα μας, έχει απειρα σημεια με καιρικο ενδιαφέρον. Προχειρα μου ρχονται στο Μυαλο, ΣΑΜΑΡΙΑ κρητη, Βοβουσα, Σαμαρινα, Ευρυτανια, Λημνος Σαμοθρακη, Ζακυνθος Καβο Ντορο ( με τις απιστευτες ριπες) και ενα σωρο αλλα. Φανταζεσαι ενα δελτιο καιρου που θα καθεται να λεει ξεχωριστα ενα ένα αυτά τα σ ημεια?> Θα αλλαζα κανάλι απο την δεύτερη πρόταση όπως και οι περισότεροι ακροατές.
      http://www.northmeteo.gr/weather/ O καιρός ζωντανά στον Χορτιάτη Θεσσαλονίκης + κάμερα.

Comment

• Originally posted by weatherfriend View Post
        Η καταγραφή του σταθμού (http://penteli.meteo.gr/stations/metaxades/downld02.txt) δείχνει ότι τα τελευταία 0,2μμ υετού για την χθεσινή ημέρα (μάλλον αυτά που θυμάμαι εγώ) έπεσαν στις 8 παρά 20 το βράδυ με την θερμοκρασία στους 2,2 βαθμούς, το σ.δ στο -0,7 και υγρασία στο 81%. Λογικά με αυτές τις συνθήκες ότι έπεφτε ήταν χιόνι.
        καλα μην το δενεις κ κομπο αν σε αυτα βασιζεις το οτι χιονισε μπορω να σου πω οτι σιγουρα δεν μπορουμε να ξερουμε αν χιονισε με αυτα τα δεδομενα.μπορει ναι μπορει κ οχι.

Comment

• Originally posted by GeorgeTsavd View Post
          καλα μην το δενεις κ κομπο αν σε αυτα βασιζεις το οτι χιονισε μπορω να σου πω οτι σιγουρα δεν μπορουμε να ξερουμε αν χιονισε με αυτα τα δεδομενα.μπορει ναι μπορει κ οχι.
          Νομίζω υπήρχε ένα προγραμματάκι που έβαζες θερμοκρασία, σημείο δρόσου και υγρασία και σου εμφάνιζε αν έχει χιονίσει ή όχι...

Με αρνητικό σ.δ πάντως και με ΒΑ άνεμο που επηρεάζει έντονα τον Έβρο, θεωρώ ότι έχει χιονίσει...

Comment

• Originally posted by meteofok View Post
            Θυμισέ μου, πότε ανέφερε τελευταία φορά η ΕΜΥ την λέξη Βόλο. Τουλάχιστον απαράδεκτο , να τα γράφεις αυτα. Οταν θα κρίνεις κάποιον, ειτε λεγεται Σακης ειτε Καλιανος ειτε ο οποιοσδηποτε μερακλής παρουσιαστής/μετεωρολόγος, να βλεπεις πρώτα τι υπηρεσίες προσφέρει ο Επισημος Φορέας. Οταν ο Σακης και ο καθε Σακης, σου αναφερει ξεκαθαχα << Χιονοπτωσεις πυκνες στην ανατολικη Θεσσαλια πανω απο τα 1100m οπου θα βαλουν εως και μετρο πολλα βουνα εκει>> η ΕΜΥ απλως γραφει << ΘΕΣΣΑΛΙΑ -ΣΤΕΡΕΑ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ Η ΧΙΟΝΟΝΕΡΟ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΗΜΙΟΡΕΙΝΑ ΟΡΕΙΝΑ ΠΥΚΝΕΣ>> και καλό Πάσχα.
            Η χώρα μας, έχει απειρα σημεια με καιρικο ενδιαφέρον. Προχειρα μου ρχονται στο Μυαλο, ΣΑΜΑΡΙΑ κρητη, Βοβουσα, Σαμαρινα, Ευρυτανια, Λημνος Σαμοθρακη, Ζακυνθος Καβο Ντορο ( με τις απιστευτες ριπες) και ενα σωρο αλλα. Φανταζεσαι ενα δελτιο καιρου που θα καθεται να λεει ξεχωριστα ενα ένα αυτά τα σ ημεια?> Θα αλλαζα κανάλι απο την δεύτερη πρόταση όπως και οι περισότεροι ακροατές.

Φωκιωνα το υφος του παραπανω ειναι επειικα απαραδεκτο, εσυ φταις που τον απαντας αντι να......αντε βραδιατικα
            Μου φαινεται οτι δεν παμε καλα.Μπερδεψαμε μερικα πραματα.
            mountain

Comment

Νομίζω υπήρχε ένα προγραμματάκι που έβαζες θερμοκρασία, σημείο δρόσου και υγρασία και σου εμφάνιζε αν έχει χιονίσει ή όχι...

Με αρνητικό σ.δ πάντως και με ΒΑ άνεμο που επηρεάζει έντονα τον Έβρο, θεωρώ ότι έχει χιονίσει...
              αυτα τα προγραμματακια ειναι γενικα και δεν ειναι καθολου αξιοπιστα.μπορει σαν γενικοι κανονες να ισχυουν 6 στις 10 φορες αλλα οι εξαιρεσεις παρα πολλες. αν εβλεπα την προβλεψη του τζιφου της ραδιοβολησης του εβρου θα σου ελεγα την γνωμη μου αλλα επειδη το θεμα ειναι τελειως ανουσιο βαριεμαι κ να το σκεφτομαι πες οτι χιονισε να τελειωνουμε χαχα

Comment

Λοιπόν...Χθες μέχρι τα μεσάνυχτα περίπου καθόμουν και παρατηρούσα τους σταθμούς του Β. Έβρου για να δω αν θα χιονίσει...Κατά τις 9μιση με 10 το βράδυ ο υετός στην περιοχή των Μεταξάδων από 5,8μμ που ήταν πήγε στους 6!Εκείνη τη στιγμή είχε 2 βαθμούς και σ.δ κάπου στο 0(ίσως και κάτω από αυτό)...Επομένως, αν η αύξηση του υετού δεν οφείλεται σε κάποιο λάθος του σταθμού, ότι έπεσε ήταν χιόνι!

Το λινκ του σταθμού είναι αυτό...http://penteli.meteo.gr/stations/metaxades/

Οι Μεταξάδες βρίσκονται στο ΒΔ τμήμα του νομού και σε υψόμετρο 100-150μ...

Μπορώ, λοιπόν, να πω ότι ο Γιάννης Καλλιάνος ήταν απόλυτα σωστός στην εκτίμησή του και οφείλουμε να του το αναγνωρίσουμε, καθώς ήταν και ο μοναδικός που ανέφερε αυτή την πιθανότητα!

Δυστυχώς δεν ήταν κανένας γνωστός μου στον Β. Έβρο εχθές για να έχουμε μια πιο ασφαλή εκτίμηση για το τι έκανε ...Περιμένω τα παιδιά του φόρουμ που μένουν μόνιμα εκεί πάνω να με επιβεβαιώσουν ή να με διαψεύσουν... Είμαι 100% σίγουρος πάντως για την αναφορά που σας δίνω...

Δυστιχώς, μερικοί, το μονο που μπορώ να σκεφτώ είναι οτι τα γράφετε αυτά επέιτηδες, πάνω στην θρυλική αχιονιά που μαστίζει την Μακεδονια εδω και χρόνια./
                Η Ιδεώδης αγνοια επι βασικών θεμάτων στην μετεωρολογία, ειναι το καθαρό αποτέλεσμα των ποστ σαν το ανωτέρω. Υποθετικά, δεν υπάρχει στην μετεωρολογία. Υπάρχουν μόνο στοιχεία. Με υποθεσεις φτιάχνεις κόμιξ, δεν μιλάς για τετελεσμένα γεγονότα.
                Και ο τελευταίος απο εμάς,, γνωρίζει οτι με 2 βαθμούς, θα πέσει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ χιονόνερο, ειδικα με ΣΔ στο 0 και υγρασια τιγκα οπως ειδα στο διαγραμμα. φυσικα, καταλαβαίνεις, οτι μιλάμε για κατσαρίδες σε χωματερή, οταν μου λες, τα 0,2 ΧΙΛΙΟΣΤΑ ειναι χιονοπτωση. Προφανως, δεν γνωριζεις αλλα δε σε κατηγορω και γι αυτο, προς θεου,,

Εαν ηταν καθαρη χιονοπτωση, δε θα καταγραφοταν ποτε αυτά τα 0,2 μμ. Γιατι τετοιοα γελοία ποσότητα νυφάδας, εξαχνώνεται επάνω στο βροχόμετρο εφοσον ηταν καθαρες νυφαδες. Σου θυμιζω οτι 0,2μμ γράφω σχεδόν καθε πρωι με την πάχνη που σκεπάζει τα πάντα. Με αυτή την λογική μπορεί κάποιος να πει οτι κάθε μέρα χιονίζει στην θεσσαλονίκη./

κΑΙ Π’ΜΕ στην επιτυχία της πρόγνωσης αυτής. Η φράση που ειπώθηκε, < Χιονια στα πεδινά του Εβρου> , επαληθευτηκε δηλαδή με το ποσο των,,,, 0,2μμ που επεσε στο Τυχερο και που ΠΙΘΑΝΟΝ με βάση τον σταθμο να ήταν ΚΑΙ υγρές νυφαδες. οι οποίες θα επεσαν με μαγικό τρόπο απο το έλκυθρο του Αη βασίκη που διέσχυζε εκείνη την νύχτα το χωριό,, αφου στα 850 εκείνες τις ώρες είχαμε οριακά θετικές θερμοκρασίες. Δεν θέλω να σας χαλάσω την χριστουγεννιάτικη μαγεία, αλλά θα το λαβουμε σοβαρά υπόψην την επόμενη φορά εμεις οι βορειοελλαδίτες τουλάχιστον, οταν ο εν λόγο κύριος θα μιλάει για < χιονια στην Μακεδονια> να ξέρουμε τι να περιμένουμε. Οπως και για βροχές αντίστοιχα φυσικά. Γιατί οπως κατάλαβα, αν αυριο ψιχαλίσει πιθανώς να μιλάμε και για μια.. βροχερή ημέρα.
                http://www.northmeteo.gr/weather/ O καιρός ζωντανά στον Χορτιάτη Θεσσαλονίκης + κάμερα.

Comment

Δυστιχώς, μερικοί, το μονο που μπορώ να σκεφτώ είναι οτι τα γράφετε αυτά επέιτηδες, πάνω στην θρυλική αχιονιά που μαστίζει την Μακεδονια εδω και χρόνια./
                  Η Ιδεώδης αγνοια επι βασικών θεμάτων στην μετεωρολογία, ειναι το καθαρό αποτέλεσμα των ποστ σαν το ανωτέρω. Υποθετικά, δεν υπάρχει στην μετεωρολογία. Υπάρχουν μόνο στοιχεία. Με υποθεσεις φτιάχνεις κόμιξ, δεν μιλάς για τετελεσμένα γεγονότα.
                  Και ο τελευταίος απο εμάς,, γνωρίζει οτι με 2 βαθμούς, θα πέσει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ χιονόνερο, ειδικα με ΣΔ στο 0 και υγρασια τιγκα οπως ειδα στο διαγραμμα.
                  με τιγκα υγρασια οπως λες και 2 βαθμους αποκλιεται να εχεις σδ 0
                  καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/

Comment

• Ρε παιδιά το διόρθωσα...Όταν καταγράφηκαν τα 0,2μμ είχε σ.δ -0,7 και υγρασία 81%...Εγώ έχω μηδενικές γνώσεις μετεωρολογίας...Εσείς που ξέρετε πολλά περισσότερα από εμένα πιστεύετε ότι με αυτές τις συνθήκες χιονίζει;

Comment

Και ο τελευταίος απο εμάς,, γνωρίζει οτι με 2 βαθμούς, θα πέσει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ χιονόνερο, ειδικα με ΣΔ στο 0 και υγρασια τιγκα οπως ειδα στο διαγραμμα. φυσικα, καταλαβαίνεις, οτι μιλάμε για κατσαρίδες σε χωματερή, οταν μου λες, τα 0,2 ΧΙΛΙΟΣΤΑ ειναι χιονοπτωση. Προφανως, δεν γνωριζεις αλλα δε σε κατηγορω και γι αυτο, προς θεου,,

Εαν ηταν καθαρη χιονοπτωση, δε θα καταγραφοταν ποτε αυτά τα 0,2 μμ. Γιατι τετοιοα γελοία ποσότητα νυφάδας, εξαχνώνεται επάνω στο βροχόμετρο εφοσον ηταν καθαρες νυφαδες. Σου θυμιζω οτι 0,2μμ γράφω σχεδόν καθε πρωι με την πάχνη που σκεπάζει τα πάντα. Με αυτή την λογική μπορεί κάποιος να πει οτι κάθε μέρα χιονίζει στην θεσσαλονίκη./

κΑΙ Π’ΜΕ στην επιτυχία της πρόγνωσης αυτής. Η φράση που ειπώθηκε, < Χιονια στα πεδινά του Εβρου> , επαληθευτηκε δηλαδή με το ποσο των,,,, 0,2μμ που επεσε στο Τυχερο και που ΠΙΘΑΝΟΝ με βάση τον σταθμο να ήταν ΚΑΙ υγρές νυφαδες. οι οποίες θα επεσαν με μαγικό τρόπο απο το έλκυθρο του Αη βασίκη που διέσχυζε εκείνη την νύχτα το χωριό,, αφου στα 850 εκείνες τις ώρες είχαμε οριακά θετικές θερμοκρασίες. Δεν θέλω να σας χαλάσω την χριστουγεννιάτικη μαγεία, αλλά θα το λαβουμε σοβαρά υπόψην την επόμενη φορά εμεις οι βορειοελλαδίτες τουλάχιστον, οταν ο εν λόγο κύριος θα μιλάει για < χιονια στην Μακεδονια> να ξέρουμε τι να περιμένουμε. Οπως και για βροχές αντίστοιχα φυσικά. Γιατί οπως κατάλαβα, αν αυριο ψιχαλίσει πιθανώς να μιλάμε και για μια.. βροχερή ημέρα.

συμφωνώ,αλλά αν υπάρχει βιντεάκι,θα πειστούμε ότι έριξε φελιζόλ ο άη βασίλης,αλλά βιντεάκι δεν υπήρξε λόγω ασήμαντης νιφαδόπτωσης,η και ακόμα ασθενής χιονόπτωσης.Γνωρίζεις πολύ καλά την περιοχή του έβρου?
                      Μήπως,ο κακός μας ο καιρός,ήταν μέχρι χτες???

Comment

• Μια χαρα χιονιστηκε περυσι η Μακεδονια, μην τη βαζουμε στο ιδιο τσουβαλι με τη Θεσσαλονικη,που κ αυτη κατα τη γνωμη μου μια χαρα ειναι απλως βαζεται τον πυχη ψηλα για μια παραθαλασσια Μεσογειακη πολη.
                        sigpic

Comment

Ρε παιδιά το διόρθωσα...Όταν καταγράφηκαν τα 0,2μμ είχε σ.δ -0,7 και υγρασία 81%...Εγώ έχω μηδενικές γνώσεις μετεωρολογίας...Εσείς που ξέρετε πολλά περισσότερα από εμένα πιστεύετε ότι με αυτές τις συνθήκες χιονίζει;
                          Εύκολα...

http://weatherparty.blogspot.gr/
                          Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!

Comment

• ετοιμαζεται ροντεο?
                            Last edited by gkatharopo; 30/12/2012, 10:24 PM.
                            AMBER ALERT!!!!Αγνοουνται 5-10 ποντοι στο μαρουσι...Αν τους εντοπισει κανεις ας τηλεφωνησει στο 100 στο 200 η στο χαμογελου του χαζου....
                            www.northmeteo.gr
                            Γνωστος και ως "ιερεας"

Comment

• Originally posted by ΓΙΑΝΝΗΣ View Post
                              με τιγκα υγρασια οπως λες και 2 βαθμους αποκλιεται να εχεις σδ 0

ετσι λεει η αναφορα του ανωτερω. δε κοιταξα καν το σδ . μονο την υγρασια ειδα που μου φανηκε υψηλη . αρα φαντασου για τι ειδους μυθοπλασια μιλαμε... Δε κατηγορώ κανεναν που αστόχησε σε πρόγνωση. Πρωτος και καλύτερος εγώ εχω αστοχήσει παμπολλες φορές. Αλλά το να προσπαθεις με το στανιό να αποδείξεις οτι η γη είναι τετράγωνη,αυτό παραπάει. τελοςπαντων ο καθένας οτι πιστεύει. Οσοι ξερουμε 2 πράγματα απο καιρο ( και ειναι αρκετοί εδω μεσα ειναι η αληθεια) γνωρίζουν οτι δεν υφίσταται τέτοιο πράγμα, οταν μαλιστα το επαληθευσαν και στο ΑΤ Τυχερου οπως λεει ενα παιδί ποιο πάνω.

Comment

• Ρε συ Γιάννη αυτές είναι βασικές έννοιες της μετεωρολογίας, μην μας τρελαίνεις βραδιάτικα! χα.χα.

δες τον πίνακα http://www.table-references.info/met...-dew-point.php

Tabel: Dew Point as function of the Temperature (Celsius) and Relative Humidity

Relative Humidity
                                Air
                                Temperature
                                [C]
                                100 90 80 70 60 50 40 30 20
                                -20 -20,0 -21,2 -22,5 -24,0 -25,7 -27,7 -30,1 -33,1 -37,1
                                -18 -18,0 -19,2 -20,6 -22,1 -23,8 -25,9 -28,3 -31,3 -35,4
                                -16 -16,0 -17,3 -18,6 -20,2 -22,0 -24,0 -26,5 -29,5 -33,7
                                -14 -14,0 -15,3 -16,7 -18,3 -20,1 -22,1 -24,6 -27,8 -32,0
                                -12 -12,0 -13,3 -14,7 -16,3 -18,2 -20,3 -22,8 -26,0 -30,3
                                -10 -10,0 -11,3 -12,8 -14,4 -16,3 -18,4 -21,0 -24,3 -28,7
                                -8 -8,0 -9,3 -10,8 -12,5 -14,4 -16,6 -19,2 -22,5 -27,0
                                -6 -6,0 -7,4 -8,9 -10,6 -12,5 -14,7 -17,4 -20,7 -25,3
                                -4 -4,0 -5,4 -6,9 -8,7 -10,6 -12,9 -15,6 -19,0 -23,6
                                -2 -2,0 -3,4 -5,0 -6,7 -8,7 -11,0 -13,8 -17,2 -21,9
                                0,0 -1,4 -3,0 -4,8 -6,8 -9,2 -12,0 -15,5 -20,3
                                2 2,0 0,5 -1,1 -2,9 -4,9 -7,3 -10,2 -13,7 -18,6
                                4 4,0 2,5 0,9 -1,0 -3,1 -5,5 -8,4 -12,0 -16,9
                                6 6,0 4,5 2,8 0,9 -1,2 -3,6 -6,6 -10,3 -15,3
                                8 8,0 6,5 4,8 2,9 0,7 -1,8 -4,8 -8,5 -13,6
                                10 10,0 8,4 6,7 4,8 2,6 0,1 -3,0 -6,8 -11,9
                                12 12,0 10,4 8,7 6,7 4,5 1,9 -1,2 -5,0 -10,3
                                14 14,0 12,4 10,6 8,6 6,4 3,7 0,6 -3,3 -8,6
                                16 16,0 14,4 12,5 10,5 8,2 5,6 2,4 -1,6 -7,0
                                18 18,0 16,3 14,5 12,4 10,1 7,4 4,2 0,2 -5,3
                                20 20,0 18,3 16,4 14,4 12,0 9,3 6,0 1,9 -3,6
                                22 22,0 20,3 18,4 16,3 13,9 11,1 7,8 3,6 -2,0
                                24 24,0 22,3 20,3 18,2 15,7 12,9 9,6 5,3 -0,4
                                26 26,0 24,2 22,3 20,1 17,6 14,8 11,3 7,1 1,3
                                28 28,0 26,2 24,2 22,0 19,5 16,6 13,1 8,8 2,9
                                30 30,0 28,2 26,2 23,9 21,4 18,4 14,9 10,5 4,6
                                32 32,0 30,1 28,1 25,8 23,2 20,3 16,7 12,2 6,2
                                34 34,0 32,1 30,0 27,7 25,1 22,1 18,5 13,9 7,8
                                36 36,0 34,1 32,0 29,6 27,0 23,9 20,2 15,7 9,5
                                38 38,0 36,1 33,9 31,6 28,9 25,7 22,0 17,4 11,1
                                40 40,0 38,0 35,9 33,5 30,7 27,6 23,8 19,1 12,7
                                42 42,0 40,0 37,8 35,4 32,6 29,4 25,6 20,8 14,4
                                44 44,0 42,0 39,8 37,3 34,5 31,2 27,3 22,5 16,0
                                46 46,0 43,9 41,7 39,2 36,3 33,0 29,1 24,2 17,6
                                48 48,0 45,9 43,6 41,1 38,2 34,9 30,9 25,9 19,2
                                50 50,0 47,9 45,6 43,0 40,1 36,7 32,6 27,6 20,8
                                Μετεωρολογικός Σταθμός Μακροχωρίου:
                                http://penteli.meteo.gr/stations/veroia/
                                Κάμερες Μακροχωρίου:
                                http://penteli.meteo.gr/stations/veroia/makrohori.jpg
                                http://www.stravon.gr/makrochori/

Comment

Working...
                                X