Announcement

Collapse
No announcement yet.

Δελτία καιρού ΕΜΥ - Σάκης - Ζιακό κ.τ.λ. No. 3

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by meteofok View Post
    Απλως ηθελα να υπενθυμίσω τα σαφη ορια που διαχωρίζουν τον Ερασιτέχνη απο τον Επαγγελματία. Η κριτική που θα γίνεται στον δεύτερο θα ειναι σαφώς πολλαπλάσιας κλίμακας και έντασης.Ο Επαγγελματιας ειναι αυτος που θα παρει την ευθυνη, ο ερασιτεχνης μπορει να τα λέει και σε ένα καφενείο πινοντας τσιπουρο με τους κολλητους. Η γνώμη του θα ειναι παντα αυτή του ερασιτέχνη. Παραδέχομαι, οτι ο Σακης εχει ανεβάσει τον πήχη πολύ ψηλα. Και αυτή την στιγμή δυσκολα διακρίνω κάποιον ακόλουθο να το πλησιάσει έστω. Αν και εδω οφειλω να πω πως πολλοι ερασιτέχνες, αγγίζουν και ξεπερνούν τους επαγγελματίες. Ερασιτέχνες που ειναι και σε αυτό το φόρουμ.
    Συμφωνώ..μη συγκρινουμε ανομοιες ιδιοτητες..

Comment

• Originally posted by Χλεμπονιαρης View Post
      Και ποιο ειναι το θεμα;ΔΕλτια καιρου λεει στο τιτλο.Για δελτια καιρου μιλαμε.
      Γιατρέ ξέρεις τι λέω... ’σε και είμαι άρρωστος για 3 μέρες τώρα!
      Ν' αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης.
      Αν δε σωθεί, εγώ φταίω. ~ Ν. Καζαντζάκης

Comment

• Και κάτι τελευταίο..ερασιτέχνης νομικός είναι μη δόκιμος όρος ..αντίθετα ερασιτέχνης μετεωρολόγος νομίζω είναι..

Comment

• Εμενα δε με νοιαζουν οι προγνωσεις.Δεν με ενδιαφερουν.Και φυσικα κανενος ερασιτεχνη δε παιρνω σοβαρα τις προγνωσεις.Οχι οτι δε πεφτουν μεσα καμια φορα.Πεφτουν,αλλα δεν εχει καμια σημασια αυτο.

Εγω στεκομαι στην ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ του δελτιου καιρου.
          Και νομιζω οτι αυτο ηταν το θεμα.Οχι ποιος βρισκει τι καιρο θα κανει.

ΕΓΩ ΛΕΩ ΟΤΙ κανενας δε βρισκει τι καιρο θα κανει και τελειωσε.Η οτι και οι δυο το βρισκουν.Δηλαδη εσεις εχετε εντοπισει καποια διαφορα στις προγνωσεις του Σακη με της ΕΜΥ η του Καλλιανου;Σιγα!Ολοι τα ιδια λενε πανω κατω.Εκτος πια κι αν καμια μερα πει κανενας τοσο εξωπραγματικη προβλεψη που θα μεινει και θα εντυπωθει ως τεραστια αποτυχια.Εγω πιστευω οτι ολοι τα ιδια λενε πανω κατω.Και σιγα μη κατσω να ασχοληθω αμα ο Καλλιανος εδωσε μεγιστη 17 κι ο Σακης εδωσε 15 και τελικα ειχε 15.Η το αντιθετο.Δεν εχει καμια σημασια αυτο.
          Αμα ομως καποιος δωσει μεγιστη μια μερα 22 και τελικα εχει 30,τοτε ναι αυτο θα εντυπωθει.

Για μενα το χω πει κι αλλη φορα.Τα καναλια δε κρατουν τους μετεωρολογους ουτε τους προσλαμβανουν για να κανουν πετυχημενες προγνωσεις.Εκτος απ τη περιπτωση που καποιος ειναι πια τοσο στουρναρι που πεταει τουβλα.Τους προσλαμβανουν για την παρουσιαση.Ωστα να τραβουν κοσμο.Αυτη ειναι η λογικη τους.

Comment

• Originally posted by Morpheas View Post
            Γιατρέ ξέρεις τι λέω... ’σε και είμαι άρρωστος για 3 μέρες τώρα!

Vitamin C....

Comment

Και ποιο ειναι το θεμα;ΔΕλτια καιρου λεει στο τιτλο.Για δελτια καιρου μιλαμε.
              το θεμα ειναι οτι δεν πρεπει να κανεις αρνητικη κριτικη. απαγορευεται

Comment

• Originally posted by GeorgeTsavd View Post
                το θεμα ειναι οτι δεν πρεπει να κανεις αρνητικη κριτικη. απαγορευεται
                Στο δελτιο του Καλλιανου;Αφου δε μ αρεσει.

Comment

Στο δελτιο του Καλλιανου;Αφου δε μ αρεσει.

γιατι, τι προεβλεψε ;
                  <<Υγιειαν τε γαρ τοις σωμασι παρασκευαζει και οραν και ακουειν μαλλον, γηρασκειν δε ηττον>>

Comment

• Εγώ θα έλεγα να σεβόμαστε την κάθε προσπάθεια που γίνεται από οποιονδήποτε καθώς έχει κάνει κάποιο κόπο για να βγεί και αυτό αφορά όλους,δεν είναι τόσο έυκολο να βγάζεις προγνώσεις να δίνεις υψόμετρα χιονού,να δίνεις βροχές ή όχι σε σημεία που τα δίνουν τα μοντέλα αλλά ποτέ δεν θα βγουν,ο ρόλος του κάθε προγνώστη ή παρουσιαστή καιρού είναι να βρίσκει και να αποκωδικοποιεί τι λένε τα στοιχεία....

Πρόβλεψη καιρού δεν είναι χάρτης υετικός και θερμοκρασίας και τελειώσαμε ...παίζουν πολλά ρόλο ,όπως οι γνώσεις του κάθε ατόμο,η εμπειρία-πείρα σε διάφορα είδη καιρού καθώς και η στεναρή παρακολούθηση του καιρού.
                    Το forum βοηθάει πολύ στην παρακολούθηση ανά περιοχή με τις αναφορές κάτι που βοηθάει αρκετά τον προγνώστη αρκεί να είναι σωστές και φερέγγυες οι αναφορές.
                    Τέλος δεν θα ήθελα πολύ να κρίνω κανένα μετεωρολόγο ,ο καθένας έχει τις απόψεις και να τις κρατάει για αυτόν ...το κάθε άτομο έχει μια δική του γνώμη για τους καιρικούς προγνώστες ερασιτέχνες και επαγγελματίες ,και θεωρώ οτι το επίπεδο των ερασιτεχνών μετεωρολόγων λόγω γνώσεων,παρακολούθησης του καιρού αλλά και το μεράκι ,είναι αρκετά καλό και γι'αυτό το λόγο αντί να κάνουμε διαφωνίες και διαξιφισμούς καλό θα ήταν μια φορά να υπάρχει συνεισφορά γνώσεων και συστηματική προσπάθεια από όλους μαζί.
                    http://www.weather-in-greece.gr/
                    http://www.weather-in-greece.gr/webcam/dionysos-live-weather-camera.html : Κάμερα Διονύσου
                    http://dionysos-penteli.meteoclub.gr/ : Μετεωρολογικός σταθμός Διονύσου

Comment

• Εγώ ασχολήθηκα λίγο παραπάνω με τον καιρό τα τελευταία 3 χρόνια λόγω του δελτίου του Σάκη, που μου κόλλησε το μ ι κ ρ ό β ι ο!!
                      Θεσσαλονικη μου.....ποτε δεν ειναι αργα!!

Comment

• Originally posted by paplamoudas 17 View Post
                        γιατι, τι προεβλεψε ;

Οχι.Γενικα μιλαω.

Comment

• χα χα χα. χλεμπα, πλακα εκανα αλλα δεν περιμενα να μην το καταλαβεις. δε βοηθησε η νερντ φατσουλα τελικα!
                          <<Υγιειαν τε γαρ τοις σωμασι παρασκευαζει και οραν και ακουειν μαλλον, γηρασκειν δε ηττον>>

Comment

• οχι.Δεν το καταλαβα.

Comment

• εχεις απολυτο δικιο.
                              Originally posted by Jason_Kar View Post
                              Εγώ θα έλεγα να σεβόμαστε την κάθε προσπάθεια που γίνεται από οποιονδήποτε καθώς έχει κάνει κάποιο κόπο για να βγεί και αυτό αφορά όλους,δεν είναι τόσο έυκολο να βγάζεις προγνώσεις να δίνεις υψόμετρα χιονού,να δίνεις βροχές ή όχι σε σημεία που τα δίνουν τα μοντέλα αλλά ποτέ δεν θα βγουν,ο ρόλος του κάθε προγνώστη ή παρουσιαστή καιρού είναι να βρίσκει και να αποκωδικοποιεί τι λένε τα στοιχεία....

Πρόβλεψη καιρού δεν είναι χάρτης υετικός και θερμοκρασίας και τελειώσαμε ...παίζουν πολλά ρόλο ,όπως οι γνώσεις του κάθε ατόμο,η εμπειρία-πείρα σε διάφορα είδη καιρού καθώς και η στεναρή παρακολούθηση του καιρού.
                              Το forum βοηθάει πολύ στην παρακολούθηση ανά περιοχή με τις αναφορές κάτι που βοηθάει αρκετά τον προγνώστη αρκεί να είναι σωστές και φερέγγυες οι αναφορές.
                              Τέλος δεν θα ήθελα πολύ να κρίνω κανένα μετεωρολόγο ,ο καθένας έχει τις απόψεις και να τις κρατάει για αυτόν ...το κάθε άτομο έχει μια δική του γνώμη για τους καιρικούς προγνώστες ερασιτέχνες και επαγγελματίες ,και θεωρώ οτι το επίπεδο των ερασιτεχνών μετεωρολόγων λόγω γνώσεων,παρακολούθησης του καιρού αλλά και το μεράκι ,είναι αρκετά καλό και γι'αυτό το λόγο αντί να κάνουμε διαφωνίες και διαξιφισμούς καλό θα ήταν μια φορά να υπάρχει συνεισφορά γνώσεων και συστηματική προσπάθεια από όλους μαζί.
                              καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/

Comment

• ειδα το δελτιου καιρου της ετ3 απο το αυριο βραδυ δινει 650μ για χιονι σε δυτικη πελ. και στερεα.
                                η αραχωβα λογικα θα χιονιστει με δυτικο ανεμο..ισως ανεβω παρνασσο.
                                ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΕΠΤΑΛΟΦΟΥ(ΑΓΟΡΙΑΝΗΣ) ΦΩΚΙΔΑΣ

http://users.otenet.gr/~occc8t/meteocam/

http://www.meteocam.gr/AgorianiVillage

http://www.weatherlink.com/user/agoriani870m
                                ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΕΡΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΙΑΝΗ ΧΙΟΝΑΚΙ!!!
                                :weather_17:

Comment

Working...
                                X