Announcement

Collapse
No announcement yet.

Δελτία καιρού ΕΜΥ - Σάκης - Ζιακό κ.τ.λ. No. 3

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Εγω θα βαλω μερικους χαρτες απλως για να μην λεγονται πατατες...δεν με ενδιαφερει αν χιονισε η οχι...αδιαφορα τα 0,2 mm παντως θετικη θερμοκρασια στα 850 mb δεν ειχε

06 Ζ 30/12/2012 Τ στα 850 mb

12Ζ 30/12/2012 T στα 850 mb

Επιπεδο παγοποιησης 06Ζ 30.12.2012

Επιπεδο παγοποιησης 12Ζ 30-12-2012

Attached Files
    Last edited by hermes; 30/12/2012, 11:03 PM.
    Μελος της γνωστης κλικας που μαστιζει το snowreport,τυχον επικοινωνια μαζι μου,μονο με pm...!!!

Comment

• Originally posted by Michael_SN View Post
      Είσαι ...άθλιος... χαχαχαχαχα

μα εχει 6 χρονια να κανει χιονοστρωση κ μου λεει οτι η Θεσσαλονικη παει καλα ... εκτος αν θεωρει χιονοστρωση τα 1-5εκ που εκανε 2-3 φορες μετα το 2006 !
      Lyoness ... The future is here !!!

Comment

• Originally posted by hermes View Post
        Εγω θα βαλω μερικους χαρτες απλως για να μην λεγονται πατατες...δεν με ενδιαφερει αν χιονισε η οχι...αδιαφορα τα 0,2 mm παντως θετικη θερμοκρασια στα 850 mb δεν ειχε

[ATTACH=CONFIG]3508[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]3509[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]3510[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]3511[/ATTACH]
        για χθες στις 8 το βραδυ μιλαμε ρε. οχι για σημερα

Comment

• Originally posted by a8lios View Post
          μα εχει 6 χρονια να κανει χιονοστρωση κ μου λεει οτι η Θεσσαλονικη παει καλα ... εκτος αν θεωρει χιονοστρωση τα 1-5εκ που εκανε 2-3 φορες μετα το 2006 !
          Δεν πειράζει... δεν ξέρουν τα παιδιά το τι γίνεται και τι γινόταν εδώ πάνω. Εγώ τους συγχωρώ πάντως... χαχα
          DON'T FEED THE TROLLS

Comment

• και τι λεει ο αλλος 10 το πρωι...λολ ελεος
            Μελος της γνωστης κλικας που μαστιζει το snowreport,τυχον επικοινωνια μαζι μου,μονο με pm...!!!

Comment

Εγω θα βαλω μερικους χαρτες απλως για να μην λεγονται πατατες...δεν με ενδιαφερει αν χιονισε η οχι...αδιαφορα τα 0,2 mm παντως θετικη θερμοκρασια στα 850 mb δεν ειχε

Ωραία ολα αυτά,, αλλά ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω πως χιόνισε χτες στον Εβρο.

Μιλάμε για κηνύγι φαντασματων προφανώς.
              http://www.northmeteo.gr/weather/ O καιρός ζωντανά στον Χορτιάτη Θεσσαλονίκης + κάμερα.

Comment

• Originally posted by Michael_SN View Post
                Δεν πειράζει... δεν ξέρουν τα παιδιά το τι γίνεται και τι γινόταν εδώ πάνω. Εγώ τους συγχωρώ πάντως... χαχα

ναι δε τιθεται θεμα... αλλα αν δε ξερεις καλυτερα μην εκφερεις γνωμη! ετσι φενεται οτι προσπαθουν απλα να μας υποτιμησουν! σαν να μην ξερουμε τι εχουμε ζησει τοσα χρονια εδω! ασχετος κοσμος που δεν ασχολειτε με τον καιρο σαν εμας λεει το ιδιο πραγμα τοσα χρονια οτι εξαφανιστηκε ο χειμωνας! ΕΛΕΟΣ!
                Lyoness ... The future is here !!!

Comment

• χτες στης 8 το βραδυ... λοιπον

29/12/2012 8 το βραδυ θερμοκρασια στα 850mb

ο εβρος ειναι απο 0 εως -2 (αρα οχι θετικες στα 850mb στην μιση μοιρα αναλυση)

29/12/2012 8 το βραδυ επιπεδο παγοποιησης

Comment

• εμενα δεν με ενδιαφερει αν χιονισε,απλως μην ακουγονται πραγματα οτι και καλα ειχε θερμοκρασια θετικη στα 850mb

ειλικρινα τα 0,2 mm αν ηταν χιονι ή βροχη με αφηνουν αδιαφορο προσωπικα

Comment

χτες στης 8 το βραδυ... λοιπον

29/12/2012 8 το βραδυ θερμοκρασια στα 850mb

ο εβρος ειναι απο 0 εως -2 (αρα οχι θετικες στα 850mb στην μιση μοιρα αναλυση)

29/12/2012 8 το βραδυ επιπεδο παγοποιησης

τη άλλη απόδειξη να υπάρξει!Τελείωσε,η θερμοκρασίες στα 850,ήταν αρνητικές.
                      Μήπως,ο κακός μας ο καιρός,ήταν μέχρι χτες???

Comment

εμενα δεν με ενδιαφερει αν χιονισε,απλως μην ακουγονται πραγματα οτι και καλα ειχε θερμοκρασια θετικη στα 850mb

Βασικά ουτε χιόνι ουτε βροχή ήταν. Κατα πάσα πιθανότητα, μιλάμε για άχλη ή ομίχλη και την κλασική καταγραφή των 0,2 στο σταθμο. Σαφως δεν ενδιαφέρει κανέναν τι ήταν, απλα το θέμα ξεκίνησε απο την προσπάθεια κάποιων να πείσουν οτι χτες χιόνισε έβρο. Βεβαια καταλαβαίνεις, οτι ακόμα και στην εσχατη των περιπτώσεων, να ήταν νυφάδες αυτα τα 0,2 , με θετικες Τ στην επιφανεια, ποτέ δεν έστρωσε, και κανένας κάτοικος του ΕΒΡΟΥ ( για εβρο μιλαμε οχι θεσσαλονικη/αθηνα) δεν θα πει οτι χτες το βραδυ επεσε μέσα ο τάδε που πραγματι δικαιωθηκε για τα < χιόνια στα πεδινα του έβρου> . Αν και ειναι γνωστο οτι 0,2μμ σε χιονι συνηθως δε καταγραφονται αν σταματησει γιατι εξαχνωνεται η νυφαδα πανω στο βροχομετρο, εκτος αν εχει χιονοκουβερτα. το 2010 ειχε στρωσει 1εκ στην θεσσαλονικη, ηταν εμφανως ασπρα τα αυτοκινητα και οι δρομοι και οι σταθμοι εγραφαν 0 χιλιοστα. Μιλαω για το 2010. για οσους θυμουνται..
                        http://www.northmeteo.gr/weather/ O καιρός ζωντανά στον Χορτιάτη Θεσσαλονίκης + κάμερα.

Comment

εμενα δεν με ενδιαφερει αν χιονισε,απλως μην ακουγονται πραγματα οτι και καλα ειχε θερμοκρασια θετικη στα 850mb

Originally posted by meteofok View Post
                          Βασικά ουτε χιόνι ουτε βροχή ήταν. Κατα πάσα πιθανότητα, μιλάμε για άχλη ή ομίχλη και την κλασική καταγραφή των 0,2 στο σταθμο. Σαφως δεν ενδιαφέρει κανέναν τι ήταν, απλα το θέμα ξεκίνησε απο την προσπάθεια κάποιων να πείσουν οτι χτες χιόνισε έβρο. Βεβαια καταλαβαίνεις, οτι ακόμα και στην εσχατη των περιπτώσεων, να ήταν νυφάδες αυτα τα 0,2 , με θετικες Τ στην επιφανεια, ποτέ δεν έστρωσε, και κανένας κάτοικος του ΕΒΡΟΥ ( για εβρο μιλαμε οχι θεσσαλονικη/αθηνα) δεν θα πει οτι χτες το βραδυ επεσε μέσα ο τάδε που πραγματι δικαιωθηκε για τα < χιόνια στα πεδινα του έβρου> . Αν και ειναι γνωστο οτι 0,2μμ σε χιονι συνηθως δε καταγραφονται αν σταματησει γιατι εξαχνωνεται η νυφαδα πανω στο βροχομετρο, εκτος αν εχει χιονοκουβερτα. το 2010 ειχε στρωσει 1εκ στην θεσσαλονικη, ηταν εμφανως ασπρα τα αυτοκινητα και οι δρομοι και οι σταθμοι εγραφαν 0 χιλιοστα. Μιλαω για το 2010. για οσους θυμουνται..

Φωκιωνα εμενα δεν με ενδιαφερει ουτε αν επεσε μεσα ή εξω ο οποιοδηποτε εγω μονο σχολιασα αυτο που ειπωθηκε για θετικες θερμοκρασιες στα 850mb και τιποτα αλλο...Ολα τα αλλα ειναι αδιαφορα για εμενα,απλως πες οτι εκανα μια σφηνα σε οτι συζητατε και εβαλα 2 χαρτες και τιποτα αλλο!!!Σιγα μην κατσω να ψαξω αν πεσαν 0,2 mm ή 1 mm σε χιονι,χιονονερο βροχη η δεν ξερω τι αρχες Γεναρη που επρεπε να εχουν χιονιστει τουλαχιστον μια φορα τα πεδινα της βορειας χωρας για να μην πω και νοτιοτερα

Comment

• Originally posted by meteofok View Post

γιατί δεν υπήρξε χιονοκουβέρτα.Καλά τα είπες.Γιαυτό δεν έδειξε και το 1 χιλ.
                            Μήπως,ο κακός μας ο καιρός,ήταν μέχρι χτες???

Comment

• Nα πω μονο οτι με τετοια υγρασια ποτε μα ποτε ο davis δεν θα κατεγραφε υετο. Επισης οταν χιονιζει ασθενως παντα μα παντα μπαινουν τα 0,2μμ χωρις καταγραφη καποιας ραγδαιοτητας. Τωρα αν ηταν τεχνικο λαθος αυτο δεν μπορω να το ξερω καθως δεν ημουν εκει... Απο την εμυ παντως καποια στιγμη πηρε το ματι μου οτι η καταγραφη θερμοκρασιας ηταν στον 1βαθμο και στο 78% αν θυμαμαι καλα υγρασια με πυκνη συννεφια στο ορμενιο. Επισης με τις συνθηκες αυτες σιγουρα οτι θα επεφτε θα ηταν χιονι...!
                              :weather_14:Με χιονοεκτιμηση,

θoδωρης :cool:

Comment

• ναι πως να το ξεχασεις που χωρις υετο μας την εκανε κρυφα κρυφα εγω θυμαμαι (θα ψαξω για φωτο) οτι ειχε στο σπιτι μοθ καπου στα 2-3 εκ εξω με λιγη χιονοστρωση στο δρομο
                                δεν θα σπασει με 5αρακι....

Comment

Working...
                                X