Announcement

Collapse
No announcement yet.

Δελτία καιρού ΕΜΥ - Σάκης - Ζιακό κ.τ.λ. No. 3

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ελεος παιδιά με την ΕΜΥ και τον Κολυδά...

http://weatherparty.blogspot.gr/
    Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!

Comment

• ΝΕΤ πριν απο λίγο: "σήμερα προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες στην αν. Στερεα. Αύριο τα χιόνια θα φτάσουν και στην Αττική. Απο Πέμπτη ανεβαίνει η θερμοκρασία". Τάδε έφη μαθηματικός-μετεωρολόγος κ. Ρίζου.

Που είναι η Τετάρτη οεο; Ουδεμία αναφορά. Στο μεταξύ η προηγούμενη είδηση ήταν για οδηγούς που αποκλείστηκαν σε κάποιο σημείο (δεν θυμάμαι ποιο) επειδη δεν ήταν ενημερωμένοι και ο "καιρός χάλασε ξαφνικά" όπως χαρακτηριστικά είπαν στο ρεπορτάζ.

Τώρα ή περιμένουμε την τούμπα του αιώνα και θα τη βγάλουμε με ΒΔ ή θα γελάσει και το παρδαλό κουνάβι...
      http://antisimvatikos.blogspot.com/
      ...83-87-91-92-02-04-08...

Comment

• Μας συμφερει να ακουμε μονο οσους σκορπανε χιονοονειρα.Οσοι δινουν μεγιστες θερμοκρασιες 6c,και απλα νιφαδες,θα σταλθουν στο πυρ το εξωτερον.Θελουμε μονο να μας ξεσηκωνουν και να μας φουντωνουν τις προσδοκιες.Ασχετο αν επιβεβαιωθουν οι προσδοκιες μας η οχι.Εμεις απλα θελουμε να τρελαινομαστε με τα καλα λογακια στα αυτια.
        Αν ειναι κανενας που δεν λεει αισιοδοξες προβλεψεις αυτον τον στελνουμε στο πυρ το εξωτερον.

Comment

• Δηλαδη καποιον που δεν θα τα πει αισιοδοξα δεν μπορουμε να σεβαστουμε τη γνωμη του?Ειδικα αν ειναι μετεωρολογος?Πρεπει να τον λοιδωρουμε και να τον εκμηδενιζουμε επειδη δεν δινει χιονοθυελλες και χιονοστρωσεις στις παραλιες?

Ξερουμε οτι ειχε πεσει εξω ο Κολυδας ακομα και στο Nowcast σε προηγουμενες κακοκαιριες της Αττικης κι οχι μονο,αλλα μπορει πλεον να εχει αποκτησει εμπειρια και να ειναι πιο υποψιασμενος.

Comment

• Originally posted by Χλεμπονιαρης View Post
            Δηλαδη καποιον που δεν θα τα πει αισιοδοξα δεν μπορουμε να σεβαστουμε τη γνωμη του?Ειδικα αν ειναι μετεωρολογος?Πρεπει να τον λοιδωρουμε και να τον εκμηδενιζουμε επειδη δεν δινει χιονοθυελλες και χιονοστρωσεις στις παραλιες?
            εσυ πιστευεις θα βρεχει κεντρο η χιονονερο τριτη απογευμα και τεταρτη..και αμα γινει αυτο που θα οφειλεται γιατι νομιζα οτι εχουμε ολες τις συνθηκες για να πεσει χιονι..?ακομα μαθαινω..

Comment

• Originally posted by Bulletproof View Post
              εσυ πιστευεις θα βρεχει κεντρο η χιονονερο τριτη απογευμα και τεταρτη..και αμα γινει αυτο που θα οφειλεται γιατι νομιζα οτι εχουμε ολες τις συνθηκες για να πεσει χιονι..?ακομα μαθαινω..

Δεν ξερω φιλε.Δεν ασχοληθηκα καθολου μ αυτη τη κακοκαιρια.Επειδη ειναι ψοφια (για τα δικα μου δεδομενα παντα).

Comment

Δεν ξερω φιλε.Δεν ασχοληθηκα καθολου μ αυτη τη κακοκαιρια.Επειδη ειναι ψοφια (για τα δικα μου δεδομενα παντα).
                ναι εσυ εχεις εχεις συνηθισει με 50ποντα!!!
                2002!

Comment

• Originally posted by csath07 View Post
                  ΝΕΤ πριν απο λίγο: "σήμερα προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες στην αν. Στερεα. Αύριο τα χιόνια θα φτάσουν και στην Αττική. Απο Πέμπτη ανεβαίνει η θερμοκρασία". Τάδε έφη μαθηματικός-μετεωρολόγος κ. Ρίζου.

Που είναι η Τετάρτη οεο; Ουδεμία αναφορά. Στο μεταξύ η προηγούμενη είδηση ήταν για οδηγούς που αποκλείστηκαν σε κάποιο σημείο (δεν θυμάμαι ποιο) επειδη δεν ήταν ενημερωμένοι και ο "καιρός χάλασε ξαφνικά" όπως χαρακτηριστικά είπαν στο ρεπορτάζ.

Τώρα ή περιμένουμε την τούμπα του αιώνα και θα τη βγάλουμε με ΒΔ ή θα γελάσει και το παρδαλό κουνάβι...
                  έτυχε και την άκουσα ..ομολογώ ότι μου φάνηκε οκ...δεν υποτίμησε αυτό που έρχεται, ενώ είπε ότι αυριο οι χιονοπτώσεις θα εντοπίζονται κυρίως στην ανατολική Στερεά...μία φορά ανέφερε χαμηλά υψόμετρα και μετά από λίγα δευτερόλεπτα και τη λέξη πεδινά..όντως υπήρξε ένα μυστήριο κενό για την Τετάρτη που ούτως ή άλλως ειναι μια μέρα που αλλιώς θα μπει και αλλιώς θα βγει...

Comment

• Originally posted by panos erythrea View Post
                    ναι εσυ εχεις εχεις συνηθισει με 50ποντα!!!

Δεν εχω συνηθισει με 50 ποντα.50 ποντο εχω να δω απο το 2001.

Αλλα δε βλεπω μια νιφαδα και κανω περιγραφη λες και επεσε ο Βορειος Πολος στο κεφαλι μου.

Διατηρω ακομα την επαφη μου με το κοσμο που ειναι εκτος φορουμ και μη καιροτρελαμενοι και μπορω να διακρινω το πως μας βλεπουν οτι προβαινουμε σε ακυρες περιγραφες ακρως υπερβολικες.Δηλαδη το να πιανει μια γανουδα και να γινεται ενθουσιασμος και περιγραφη λες και εγω δε ξερω τι ειναι για γελια.

Θεωρω τον εαυτο μου προσγειωμενο αν κι αυτο φαινεται πολλες φορες ως απαισιοδοξια.Οταν ο χειμωνας ηταν εντυπωσιακος κι εγω μαζι με ολους εντυπωσιαστηκαμε με το Σιβηρικο Αντικυκλωνα που ειχε κατακλυσει την Ευρωπη και εδινε χιονοπτωσεις συνεχεις ποτε εδω και ποτε εκει.Τοτε ναι.Ειχαμε κατι το πραγματικα αξιολογο.Εκει ενθουσιαστηκα γιατι νομιζω οτι ειχα λογο να ενθουσιαστω.
                    Last edited by Κωστας.; 27/02/2012, 04:08 PM.

Comment

• Οι μετεωρολόγοι την Τετάρτη την αποφεύγουν όπως ο Διάολος το λιβάνι.Ο Ζιακό είχε τα @@ να μιλήσει για χιόνια ως την θάλασσα την Τετάρτη.Πρέπει να του το αναγνωρίσουμε
                      18/02/08 - 10/1/17
                      9ετία, Στα τσακίδια και να μην ξανάρθεις

-2/2/1882-

sigpic

Comment

• Originally posted by geornik2004 View Post
                        έτυχε και την άκουσα ..ομολογώ ότι μου φάνηκε οκ...δεν υποτίμησε αυτό που έρχεται, ενώ είπε ότι αυριο οι χιονοπτώσεις θα εντοπίζονται κυρίως στην ανατολική Στερεά...μία φορά ανέφερε χαμηλά υψόμετρα και μετά από λίγα δευτερόλεπτα και τη λέξη πεδινά..όντως υπήρξε ένα μυστήριο κενό για την Τετάρτη που ούτως ή άλλως ειναι μια μέρα που αλλιώς θα μπει και αλλιώς θα βγει...
                        Για Αττική η μόνη αναφορά έγινε από τη δημοσιογράφο και εκεινη συμφώνησε μαζί της ότι τα χιονια θα φτάσουν και στην Αττική. Το θέμα μου ειναι αλλού: Μετά τη Τρίτη, στο ημερολόγιο μου είναι η Τετάρτη. Φοβούνται το ευρωπαικό μήπως επικρατήσει; οκ. Αλλά είσαι μετεωρολόγος και ένα σενάριο που φαίνεται να επικρατεί αυτή τη στιγμή είναι γενικευμένες χιονοπτώσεις στο Λεκανοπέδιο Τεταρτη πρωί. Πες το και πες "με επιφύλαξη" ή "υπάρχει μια πιθανότητα αλλα δεν ειμαστε σίγουροι" ή "θα ξέρουμε το βράδυ". Το να μην λες τίποτα και να λες ότι τη Πεμπτη βελτιώνεται ο καιρός ισοδυναμεί (για τον μέσο τηλεθεατή) ότι η Τετάρτη είναι χαλαρή. Τέλος πάντων, μάλλον το 12z θα κρίνει αρκετά. Ό,τι είναι να γίνει, ας γίνει.

Comment

• Originally posted by Χιών View Post
                          Οι μετεωρολόγοι την Τετάρτη την αποφεύγουν όπως ο Διάολος το λιβάνι.Ο Ζιακό είχε τα @@ να μιλήσει για χιόνια ως την θάλασσα την Τετάρτη.Πρέπει να του το αναγνωρίσουμε
                          Συμφωνώ

Comment

Δεν εχω συνηθισει με 50 ποντα.50 ποντο εχω να δω απο το 2001.

Αλλα δε βλεπω μια νιφαδα και κανω περιγραφη λες και επεσε ο Βορειος Πολος στο κεφαλι μου.

Διατηρω ακομα την επαφη μου με το κοσμο που ειναι εκτος φορουμ και μη καιροτρελαμενοι και μπορω να διακρινω το πως μας βλεπουν οτι προβαινουμε σε ακυρες περιγραφες ακρως υπερβολικες.Δηλαδη το να πιανει μια γανουδα και γινεται ενθουσιασμος και περιγραφη λες και εγω δε ξερω τι ειναι για γελια.
                            το να λες οτι δεν σε ενδιαφέρει κακοκαιρια που μπορει να δώσει εστω και ελαφριά χιονόπτωση δεν παραπέμπει σε χιονόφιλο.σε άλλο πράγμα παραπέμπει φίλε μου!
                            2002!

Comment

το να λες οτι δεν σε ενδιαφέρει κακοκαιρια που μπορει να δώσει εστω και ελαφριά χιονόπτωση δεν παραπέμπει σε χιονόφιλο.σε άλλο πράγμα παραπέμπει φίλε μου!
                              Δεν ειπε αυτο.Ειπε οτι πολλες φορες εχει μετρια χιονοπτωση και αρκετοι υπερβαλλουν στα λεγομενα τους.Η αληθεια ειναι αρκετοι το κανουν αυτο.
                              Half of my life ive been watching,half of my life ive been waking up.Birds in the sky could warn me.Theres no life like the snow life.

Comment

Χιονοφιλος ειμαι.Και προσγειωμενος στη πραγματικοτητα.

Δε θελω να γελανε μαζι μου ο γαμπρος μου,η αδερφη μου,οι φιλοι μου,οι συναδελφοι μου και να με παιρνουν στο ψιλο βλεπωντας με να ουρλιαζω για 5 νιφαδες που θα πεφτουν και εγω θα φερνω το χαλασμο λες και γινεται κι εγω δε ξερω τι.Η ψυχουλα μου το ξερει βεβαια ποσο ανεμενα τα μοντελα καθε μερα.Ποσα ξενυχτια κανω για το 18Ζ ,ποσες ωρες τη μερα ασχολουμαι μ αυτο που λεγεται χιονι ως συνολο.Αυτο λεγεται χιονοφιλια.Εγω ετσι το βλεπω.Αλλα το να με παιρνουν στο ψιλο σαν κατι περιγραφες στο ραδιο Χαλαζι,επειδη απλα ριχνει νιφαδες ,αυτο δεν θα το θελα με τιποτα.

Comment

Working...
                                X