και οι πέντε νιφαδες καλές είναι.ειμαι 43 χρονών και με τρελένουν ακόμα.σε λιγο μαζι με την μπέμπα θα πάμε πάρνηθα που είναι πολύ περισσότερες.μισή ωρίτσα το απόλυτο λευκό.το ιδιο μπορει να κανει και οποιοσδήποτε στην Θεσαλονικη.Στην Ελλάδα ζούμε και για μένα ο ένας πόντος ή το 50ποντο είναι δώρο <θεού> και με τρελένει.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Δελτία καιρού ΕΜΥ - Σάκης - Ζιακό κ.τ.λ. No. 3
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Ακριβώς...όλη η ουσία είναι αυτό!!!Originally posted by panos erythrea View Postκαι οι πέντε νιφαδες καλές είναι.ειμαι 43 χρονών και με τρελένουν ακόμα.σε λιγο μαζι με την μπέμπα θα πάμε πάρνηθα που είναι πολύ περισσότερες.μισή ωρίτσα το απόλυτο λευκό.το ιδιο μπορει να κανει και οποιοσδήποτε στην Θεσαλονικη.Στην Ελλάδα ζούμε και για μένα ο ένας πόντος ή το 50ποντο είναι δώρο <θεού> και με τρελένει.
http://weatherparty.blogspot.gr/ Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!
Comment
-
λες να μην το έχω δει?αλλα μαλλον δεν καταλαβες ιπποκρατιος πολιτεια 15 λεπτά και απο ρύζι παπάδες.Δεν έχω κάνει σύμβαση με το παραθύρι μου φίλε ούτε με το pc!!!Originally posted by Philip View PostΚαλά κάτσε να σου ρίχνει ρύζι επί μία βδομάδα και θα δεις αν είναι η ουσία να βλέπεις 5 νιφάδες ή όχι!2002!
Comment
-
Αμα θες να χαρεις δεν ειναι προβλημα.Ο μπεμπης μας χαιρεται και με το πηρουνι που το βλεπει.Το προβλημα ειναι οταν σε δουλευουν οταν διαβαζουν τις περιγραφες σου και βαφτιζεις στουπα τις νιφαδες που πεφτουν.
Παιρνω πχ τηλεφωνο το φιλο μου τον ασχετο και του λεω.
-"Ρε συ εμαθα οτι χιονιζει στην Κομοτηνη.Ειναι αληθεια?".
-"Μπα",απαντα αυτος κατι ψιλες παγωμενες νιφαδες εριξε και τωρα σταματησε.
-Το εστρωσε?
-Οχι ρε συ.Τι να το στρωσει?Σου λεω ισα που φαινοταν.
Αυτο ειναι το προβλημα.Κατανταει γελοιο.Η ακρατη επιθυμια να χιονισει που δεν μπορει να διακρινει τα πραγματικα φαινομενα και τις πραγματικες προγνωσεις.
Αυτο σχολιασα και εξ αρχης.Τα τρελα χιονοονειρα που θετουν στο πυρ το εξωτερον οποιον μετεωρολογο τολμαει να παει κοντρα σ αυτις τις ακρατες χιονοπροσδοκιες.
Με απλα λογια αυτο που θελω να πω ειναι το εξης.Να ειστε προσγειωμενοι και να μην επιζητατε να σας χαιδευουν τα αυτια και να σας ξεσηκωνουν με προβλεψεις ευνοικες.
Comment
-
Μόλις διάβασα την μεσοπρόθεσμη 3-7 ημ της ΕΜΥ και φοβάμαι ότι πάμε για καραμουφάρα στην Αττική δε λ'εω για Αγ. Στέφανο και Δυόνυσο αλλα παρακάτω φοβάμαι φόλα, π.χ. Κηφισιά να τη βγάζυε με τους γνωστούς 3οc, και χιονόνερο. Δε βαριέσαι άμα είναι να ρίξει, να το λειώσει σε ώρες και σε μιά μέρα να ανεβάσει 18άρια καλύτερα να μη κάνει τίποτα αει σιχτιρ πια
Comment
-
Ε ναι μωρέ...άμα έχει φαινόμενα με -8 και κάτω στα 850...θα έχει 3 βαθμούς η Κηφισιά...Ω, Πολυπρόσωπε Μεγάλε Αττικέ Χιονιά,
που δημιούργησες την Χιονοκαταιγίδα
και καβαλάς τον Αζορικό ώστε να απωθεί τα χαμηλά του Ατλαντικού,
διώξε τον Ήλιο και φέρε μας Aegean Snow Effect,
το οποίο θρέφει τα προσήνεμα πληρώματα.
Comment
-
Μην λες πράγματα που δεν πιστεύεις.Είμαι 100% σίγουρος ότι προτιμάς 3 βαθμούς και χιονόνερο,παρά να έχει 18 βαθμούς...Originally posted by yakutia View PostΜόλις διάβασα την μεσοπρόθεσμη 3-7 ημ της ΕΜΥ και φοβάμαι ότι πάμε για καραμουφάρα στην Αττική δε λ'εω για Αγ. Στέφανο και Δυόνυσο αλλα παρακάτω φοβάμαι φόλα, π.χ. Κηφισιά να τη βγάζυε με τους γνωστούς 3οc, και χιονόνερο. Δε βαριέσαι άμα είναι να ρίξει, να το λειώσει σε ώρες και σε μιά μέρα να ανεβάσει 18άρια καλύτερα να μη κάνει τίποτα αει σιχτιρ πια18/02/08 - 10/1/17
9ετία, Στα τσακίδια και να μην ξανάρθεις
-2/2/1882-
sigpic
Comment
-
-
Προφανώς και μπορεί να έχει άνετα αν έχει ήλιο αλλά μιλάμε τώρα σε περίπτωση που εξελιχτούν ομαλά και υπάρχουν φαινόμενα για την νύχτα προς Τετάρτη.Ω, Πολυπρόσωπε Μεγάλε Αττικέ Χιονιά,
που δημιούργησες την Χιονοκαταιγίδα
και καβαλάς τον Αζορικό ώστε να απωθεί τα χαμηλά του Ατλαντικού,
διώξε τον Ήλιο και φέρε μας Aegean Snow Effect,
το οποίο θρέφει τα προσήνεμα πληρώματα.
Comment
-

Comment