Announcement

Collapse
No announcement yet.

Δελτία καιρού ΕΜΥ - Σάκης - Ζιακό κ.τ.λ. No. 3

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Χλεμπονιαρης View Post
    Απ τους καλυτερους περιγραφεις καιρου ηταν ο Αρνιακος.Οι περιγραφες που εκανε παραμονες Χριστουγεννων ηταν το κατι αλλο.Νομιζες οτι ακουγες παραμυθακι κι οτι θα εβγαινε ο κακος ο λυκος στην οθονη να κυνηγαει μες τα χιονια τη κοκκινοσκουφιτσα.χαχαχαχα
    Χαχαχαχαχαχα!!!ρε συ ο αρνιακος δεν σου θυμιζει τον ασλανη με το ιδιορυθμο στυλακι που εχει?.

Comment

• Μου φαινεται εκφραζετε τις φοβιες σας διυλιζετε τον κονοπα και χανεται την ουσια, πραγμα που ο Σακης δεν το κανει. Η Αχιονοφοβια ειναι παντως θεραπευσιμη !

Καλους χονιαδες !

Comment

• Ποιος ειναι ο κωνωπας;

Comment

• Originally posted by lma View Post
          Μου φαινεται εκφραζετε τις φοβιες σας διυλιζετε τον κονοπα και χανεται την ουσια, πραγμα που ο Σακης δεν το κανει. Η Αχιονοφοβια ειναι παντως θεραπευσιμη !

Καλους χονιαδες !
          Αχιονοφοβια παντως η φλωρινα και η κοζανη τον φετινο χειμωνα δεν νομιζω να εχουν.

Comment

• Originally posted by Χλεμπονιαρης View Post
            Μαρκετινγκ.Αλλα το πολυ το μαρκετινγκ καιει την εμπιστοσυνη.Εγω ετσι νομιζω.

Originally posted by ΓΙΑΝΝΗΣ View Post
            ...
            απλα πλεον ο σακης ειναι μερος του μαρκετινγκ
            Σε ένα μεγάλο βαθμό, αυτό νομίζω κι εγώ. Δυστυχώς (ή ευτυχώς)...
            DON'T FEED THE TROLLS

Comment

• Έχετε παρατηρήσει πόσο παρόμοιες προγνώσεις εμυ και ζιακο βγάζουν;

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
              Καιρός: Αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και από αργά το απόγευμα θα σημειωθούν βροχές και στα ορεινά χιονοπτώσεις. Κατά τη διάρκεια της νύχτας οι βροχές θα ενταθούν.
              ’νεμοι: ΝΑ 2 με 3 μποφόρ ενισχυόμενοι σταδιακά στα 4 με 6 και το βράδυ στα 7 μποφόρ.
              Θερμοκρασία: Από 2 έως 12 βαθμούς.

ΑΤΤΙΚΗ:
              Καιρός: Αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και από το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Κατά τη διάρκεια της νύχτας οι βροχές θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν καταιγίδες.
              ’νεμοι: ΝΑ 2 με 3 μποφόρ ενισχυόμενοι σταδιακά στα 4 με 6 και το βράδυ στα 7 μποφόρ. Περαιτέρω ενίσχυση τη νύχτα.
              Θερμοκρασία: Από 4 έως 16 βαθμούς.

ΑΤΤΙΚΗ
              ΚΑΙΡΟΣ: ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΘΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΠΙΘΑΝΟΝ ΙΣΧΥΡΕΣ.
              ΑΝΕΜΟΙ: ΝΟΤΙΟΙ 3 ΜΕ 4 ΚΑΙ ΒΑΘΜΙΑΙΑ 5 ΜΕ 7 ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΟΠΙΚΑ 8 ΜΠΟΦΟΡ.
              ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 04 ΕΩΣ 16 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
              ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΕΝΤΑΘΟΥΝ.
              ΑΝΕΜΟΙ: ΝΟΤΙΟΙ 3 ΜΕ 5 ΚΑΙ ΒΑΘΜΙΑΙΑ 6 ΜΕ 7 ΜΠΟΦΟΡ.
              ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 03 ΕΩΣ 12 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.

Comment

• Το θεωρω ανανδρο και ατιμο αυτο που κανετε κατα του Σακη, οχι τιποτα αλλο αλλα επειδη τον εχω γνωρισει τον ανθρωπο και μονο τετοιος δε μου φανηκε.
                Μπορειτε καλλιστα να ερθετε σε μια απο τις επομενες συναντησεις και τα πειτε face to face, δεν εχει νοημα αυτο.

Comment

• Originally posted by asteris_ View Post
                  Το θεωρω ανανδρο και ατιμο αυτο που κανετε κατα του Σακη, οχι τιποτα αλλο αλλα επειδη τον εχω γνωρισει τον ανθρωπο και μονο τετοιος δε μου φανηκε.
                  Μπορειτε καλλιστα να ερθετε σε μια απο τις επομενες συναντησεις και τα πειτε face to face, δεν εχει νοημα αυτο.
                  Πιο ειναι αναδρο φιλε μου?ειδες κανεις να βριζει τον σακη?σε παρακαλω πολυ!Και στην τελικη πιος σου ειπε εσενα οτι δεν γουσταρουμε τον σακη?απλα κριτικαραμε μια τοποθετηση του και τιποτα παραπανω.

Comment

• ουδεις ασφαλτος οπως λεει και το λαικο κοριτσι ατζελα δημητριου.ο σακης κανει λαθη οπως κανουν ολοι.αυτο που τον χαρακτηριζει ομως ειναι μια βιασυνη,ωστοσο οχι ανευ λογου.."οπως πρωτοι ειπαμε εμεις στο δελτιο της ετ3" δηλαδη οπως εγω ειπα..μια ρηση που εχει ακουστει ουκ ολιγες φορες..ειναι μαρκετινγκ?δε ξερω..το μονο σιγουρο που διαφαινεται απο αυτο, ειναι μια αγωνια να αναδειξει τον ευατο του,κατι το οποιο ειναι θεμιτο ως ενα βαθμο βεβαια.διοτι εδω εχουμε να κανουμε με ενα πολυ σημαντικο κομματι της καθημερινης ζωης μας που ειναι ο καιρος,τον οποιο παρουσιαζει απο καναλι πανελλαδικης εμβελειας,αρα μιλαμε για μια κατασταση που απαιτει υπευθυνοτητα και αυτοσυγκρατηση.ο ζιακοπουλος,με τα λαθη του και αυτος,τον τελευταιο καιρο τα εχει επισημανει αυτα για τους νεοκοπους μετεωρολογους και φυσικα δεχτηκε τη γνωστη χυδαια επιθεση απο καποιους επιστημονες,περι ποτου μεθης κτλ.συνεπως,κατα την αποψη μου,ο σακης θα πρεπει να ειναι λιγο πιο προσεκτικος στις παρουσιασεις του.κανεις δεν αμφισβητει τις γνωσεις του ουτε την αγαπη του για το αντικειμενο.μη ξεχναμε οτι εκανε πολυ κοσμο να αγαπησει τον καιρο.αλλα μην ακουω επισης οτι πληρωνεται 3 και 60 απο την κρατικη ερτ.ακουσα πριν κατι μηνες για ποσα της ταξεως των χιλιων ευρω και πολλα λεμε..εδω απλα γελαει ο κοσμος.αυτα τα ποσα δεν υφιστανται για οποιον ξερει...

Comment

• Το να εισαι μερος του μαρκετινκ,δεν ειναι απαραιτητα κακο οταν εισαι στα μεσα ενημερωσης.....κακο ειναι να μην αγαπας την δουλεια σου...να χρησιμοποιεις ξυλινο λογο...να βγαζεις προγνωσεις σαν ειναι χρησμοι της Πυθιας....να μην σεβεσαι αυτους που σε ακουνε και σε διαβαζουν....να σε εχει ξεπερασει η εποχη σου και να μην μπορεις να ακολουθησεις.....να μην κανεις η εστω να προσπαθεις καινοτομα πραγματα ασχετα αν πετυχαινουν η οχι....αν δεν τα κανεις ολα αυτα και προσελκυεις κοσμο .....ακομα και αυτους που δεν σε γουσταρουν ....τοτε ετσι λεει το μαρκετινκ πρεπει και να αμοιβεσαι και αναλογα γιατι πολυ απλα πουλας(βασικη αρχη μαρκετινκ)....αλοιμονο στις μετριοτητες....
                      ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ,ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ.....

Comment

• Originally posted by steeve69 View Post
                        κακο ειναι να μην αγαπας την δουλεια σου...να χρησιμοποιεις ξυλινο λογο...να βγαζεις προγνωσεις σαν ειναι χρησμοι της Πυθιας....να μην σεβεσαι αυτους που σε ακουνε και σε διαβαζουν....να σε εχει ξεπερασει η εποχη σου και να μην μπορεις να ακολουθησεις.....να μην κανεις η εστω να προσπαθεις καινοτομα πραγματα .

Σ αυτα συμφωνω.

Comment

• Μερικοί παιδιά έχετε μεσάνυχτα από τηλεόραση...το όπως πρώτοι εμείς εδώ στην ΕΤ3 το αναφέραμε, έχει να κάνει με την επιβεβαίωση του καναλιού και όχι του Σάκη, αφού την ώρα του καιρού τα ποσοστά τηλεθέασης είναι διπλάσια της τιμής της ΕΤ3 στην υπόλοιπή ημέρα (όταν είσαι στο χορό χορεύεις ανάλογα και ιδιαίτερα όταν είσαι μόνος και αγωνίζεσαι ενάντια σε μεγαθήρια , οπότε είναι μάρκετινγκ και έχει και διαφημιστική διάθεση...Ακόμη ο Ζιακό, αναφερόταν στα νέα παιδιά που βγαίνουν και θέλουν να προχωρήσουν και όχι στο Σάκη φυσικά...

http://weatherparty.blogspot.gr/
                          Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!

Comment

• απο ποτε η κρατικη τηλεοραση λειτουργει επι ισοις οροις σε καθεστως πληρους ανταγωνισμου στα μμε με το μεγκα τον αντ1 κτλ?οταν απο τη μια εχουμε κρατικη χρηματοδοτηση και απο την αλλη ιδιωτες?για ποιο μαρκετινγκ μιλαμε της ετ?αυτο που θα αποφερει χ εσοδα οταν η καλυψη παγιων αναγκων προβλεπονται απο προυπολογισμο γενικης κυβερνησης?η ελλη σταη πληρωνεται απο το μεριδιο τηλεθεασης?χα!!οτι πειτε παιδια.προφανως και διαφημιζει τον ευατο του.αυτο ελειπε να λεει οπως πρωτος ειπα εγω..χαζος δεν ειναι.οπως ειναι και δημοσιος υπαλληλος.και δε το λεω υποτιμητικα.αυτη ειναι η πραγματικοτητα.οταν παει να δουλεψει σε ιδιωτικο σταθμο τα λεμε

Comment

• για τον μονο δημοσιο υπαλληλο που χαιρομαι να πληρωνω!!

Comment

• Originally posted by steeve69 View Post
                                Το να εισαι μερος του μαρκετινκ,δεν ειναι απαραιτητα κακο οταν εισαι στα μεσα ενημερωσης.....κακο ειναι να μην αγαπας την δουλεια σου...να χρησιμοποιεις ξυλινο λογο...να βγαζεις προγνωσεις σαν ειναι χρησμοι της Πυθιας....να μην σεβεσαι αυτους που σε ακουνε και σε διαβαζουν....να σε εχει ξεπερασει η εποχη σου και να μην μπορεις να ακολουθησεις.....να μην κανεις η εστω να προσπαθεις καινοτομα πραγματα ασχετα αν πετυχαινουν η οχι....αν δεν τα κανεις ολα αυτα και προσελκυεις κοσμο .....ακομα και αυτους που δεν σε γουσταρουν ....τοτε ετσι λεει το μαρκετινκ πρεπει και να αμοιβεσαι και αναλογα γιατι πολυ απλα πουλας(βασικη αρχη μαρκετινκ)....αλοιμονο στις μετριοτητες....
                                Για να μην κουράζω κι εγώ με μακρινάρια που τόσες μα τόσες φορές είπα και ξαναέιπα....συμφωνώ κι επαυξάνω με τον φίλο....έτσι ακριβώς είναι...

/
                                Μετεωρολογικός Σταθμός Μακροχωρίου:
                                http://penteli.meteo.gr/stations/veroia/
                                Κάμερες Μακροχωρίου:
                                http://penteli.meteo.gr/stations/veroia/makrohori.jpg
                                http://www.stravon.gr/makrochori/

Comment

Working...
                                X