Δεν φταίει ο Σάκης. Η Θεσσαλονίκη που είναι απρόβλεπτη!!!!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Δελτία καιρού ΕΜΥ - Σάκης - Ζιακό κ.τ.λ. No. 3
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Παντως την τριτη ο σακης αν δεν απατωμαι εδειξε για κ. μακεδονια μια τρυπαρα νααα!Ετσι πως ειδα την χρωματογραφηση των χαρτων η θεσσαονικη δεν παιζει ..μακαρι να διαψευστω.Τωρα για τεταρτη μιλησε για εκ νεου χιονια στην β ελλαδα και μετα τις επομενες μερες μιλησε για κατακορυφη πτωση της θερμοκρασιας και επανεμφανιση δρυμεως ψυχους...Γιωργος-Σπατα- καμπια Διρφυων Ευβοιας
Comment
-
Αυτό που το πας; Ποτέ δεν ξέρεις! Λίγες ώρες από το προβλεπόμενο να σκάσει το κρύο και έγινε το θαύμα! Λίγες φορές τυχαίνουν αυτά ρε παιδιά; Μα και το 2001 αυτό έγινε, αλλάξανε τα data 1-2 μέρες πριν την κακοκαιρία. Αισιοδοξία!!Originally posted by GERAKI123 View PostΔεν φταίει ο Σάκης. Η Θεσσαλονίκη που είναι απρόβλεπτη!!!!
Comment
-
Ακριβώς αυτό που είπα και πριν βγάλει το δελτίο..Originally posted by Χλεμπονιαρης View PostΓραμμη Ziako ο Σακης και καλα κανει.Μια φορα πηγε να βγει εκτος που ειπε οτι θα το στρωσει ΣΙΓΟΥΡΑ και επεσε εξω.
Όμως Κώστα αυτό είναι που τον διαφοροποιεί από όλους τους άλους!Ν' αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης.
Αν δε σωθεί, εγώ φταίω. ~ Ν. Καζαντζάκης
Comment
-
Φως φανάρι είναι πλέον ότι λέει ότι δείχνει το ευρωπαικό... Ένα διάγραμμα μια πρόβλεψη. Το ευρωπαικό έδινε αρκετά χιλιοστά προχθές γι'αυτό και ο Σάκης έδωσε μέχρι και 5εκ κατά μ.ο. χιονόστρωση.Originally posted by ΓΙΑΝΝΗΣ View Postαπροβλεπτο ηταν οτιν δεν το εστρωσε καν.ομως το γφσ ποτε δεν ειχε δωσει κατι πανω απο 2εκ....το ευρωπαικο εδινε πιο πριν ομως
Comment
-
Originally posted by Morpheas View PostΑκριβώς αυτό που είπα και πριν βγάλει το δελτίο..
Όμως Κώστα αυτό είναι που τον διαφοροποιεί από όλους τους άλους!
Ναι αλλα με ποια σιγουρια ειπε οτι θα το στρωσει ΣΙΓΟΥΡΑ,σε επιμονη ερωτηση του δημοσιογραφου?Ο ΑΣΧΕΤΟΣ δημοσιογραφος του επεσημανε οτι πολυ ασθενες το βλεπω εξω και ο Σακης ειπε ΟΧΙ ΘΑ ΤΟ ΣΤΡΩΣΕΙ.
Με τα 0.6mm ανα εξαωρο που εδινε το ευρωπαικο και το ιδιο και το GFS?Μιλαμε για Nowcasting σχεδον.Με αυτον τον υετο περιμενεις να στρωσει?Σορρυ αλλα θα το πω λαικα.Με πορδες δεν βαφονται αυγα.
Comment
-
Originally posted by Philip View PostΦως φανάρι είναι πλέον ότι λέει ότι δείχνει το ευρωπαικό... Ένα διάγραμμα μια πρόβλεψη. Το ευρωπαικό έδινε αρκετά χιλιοστά προχθές γι'αυτό και ο Σάκης έδωσε μέχρι και 5εκ κατά μ.ο. χιονόστρωση.
Την ωρα που εδωσε χιονοστρωση ο Σακης,το ευρωπαικο εδινε 0.6 με 0.7 mm ανα εξαωρο.Τριχες δηλαδη.
Comment

Comment