Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2011-2012

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Αν θέλετε να μάθετε για το τι έχει κάνει ο Δήμος Τρίπολης μέχρι τώρα και τι σκοπεύει να κάνει διαβάστε:

Επιχορήγηση του «Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου» με το ποσό των 15.000,00 €

Comment

• Originally posted by denis1 View Post
      φιλε timxarala σε καταλαβαίνω αλλα στο χκ αυτό δε νομίζω πως ταιριάζει όλες οι πίστες πατημένες.... η αλήθεια είναι οτι αξίζει πιο πολύ οι πούδρες και τα off pist - ανατολική και Αλεξία...
      αν βέβαια γίνουν αγρός καλό θα ήταν να πατηθούν απο ρατράκ..
      Θυμάμαι το σκ που είχε έρθει ο χειριστής απο Παρνασσό..ήταν σκ Φευρουαρίου 2009 όπου ο Κλαουδάτος είχε κάνει μασκέ παρτυ και βραδυνό με προβολείς. ανοιχτός ο αρκτούρος βράδυ......... ωραία ήταν.. μακάρι να έχομε τα ίδια και φέτος..
      ΦΙΛΕ denis1 ΕΙΣΑΙ ΣΩΣΤΟΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΝΤΩΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΟΥΔΡΕΣ ΣΤΟ ΜΑΙΝΑΛΟ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΤΙΣ ΠΕΤΑΣ ΣΤΑ ΕΛΑΤΑ of pist :P ΜΟΥ ΘΥΜΗΣΕΣ ΠΟΛΛΑ ΤΩΡΑ... ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΟ ΜΑΙΝΑΛΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!

Comment

• Originally posted by gordonas View Post
        Πες τα ρε άνθρωπε. Αυτό γράφω και εγώ. Όλοι θέλουμε ασφάλεια. Τα συγκεκριμένα ερωτήματα όμως είναι εκ του πονηρού. Περισσότερο μου μοιάζουν για προσπάθεια δυσφήμησης παρά για πραγματικό ενδιαφέρον.

Και γιατι οι ερωτησεις μου ειναι πονηρες. Εγω απλα ζητησα καποιες απαντησεις. Αν δεν μπορει καποιος να τις δωσει ας σωπάσει και ας μη βγαζει τουλάχιστον ασχημα συμπερασματα. Ακου προσπαθεια δυσφημησης.
        Κανε μου τη χαρη φιλε μου και πρόσεξε πολυ καλά τι λές

Ότι και να γίνει δεν θα πάθει κανείς τίποτα. Εκτός και αν πέσει κανένας πυλωνας
        Πώς είσαι τόσο σίγουρος ?

Μήπως η δραστηριοποίηση του Χ.Κ. Μαινάλου έχει αρχίσει και ενοχλεί;
        Ποιον να ενοχλεί ρε μεγαλε, μη βλεπετε φαντασματα, καντε και εσείς αναλογα ερωτηματα για να γινουν τα πραγματα καλυτερα. Βαρεθήκαμε τις προχειρότητες

"Ο θεός να βάλει το χέρι του..." Πλάκα μας κάνετε έτσι; Ο θεός να βάλει το χέρι του, να μην συμβεί ΤΙ στο Μαίναλο;;; Να κοπεί το σχοινάκι σε κάποιον που ανεβαίνει την Βορεινή;;;;
        Μηλάς λες και ξέρεις τα πάντα απο αναβατήρες.

Με αυτή την κινδυνολογία δεν βγαίνει τίποτα. ’λλο η κριτική και άλλο αυτό το πράγμα. Δυστυχώς για εσάς το Μαίναλο έχει πλέον με τον Καλλικράτη τον ΔΗΜΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ από πίσω που έχει λεφτά να το υποστηρίξει όπως δεν έχει συμβεί ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ. Έχει επίσης 4-5 ανθρώπους μέσα στο Δημοτικό συμβούλιο που ξέρουν το βουνό και τον Δήμαρχο, άνθρωπο του αθλητισμού, να ενδιαφέρεται πραγματικά.Και εγω τον συγκεκριμένο Δήμαρχο ψήφισα αλλα δεν κάνω ετσι

Οι εποχές του Κλαουδάτου έχουν περάσει.
        Αυτό ελπιζουμε όλοι... αλλά...

Το ενδιαφέρον και ή αγάπη για τον τόπο μας και για το ΧΚ Μαινάλου που μεγαλώσαμε δεν είναι ούτε αποκλειστικότητα ούτε του ΕΟΣ ούτε του Δήμου ούτε του κάθε Γορδόνα και του καθενός εδώ μέσα. Είναι το έκδηλο και αυθόρμητο ενδιαφέρον όλων μας για να αποφευχθούν λάθη του παρελθόντος ώστε τα πράγματα να γίνουν επιτέλους καλύτερα. Προσοχή λοιπόν σε ότι γράφεται και στην κριτική που ασκείται ειδικά σε ότι έχει να κάνει με την άποψη του καθενός η οποία τυχαίνει να είναι διαφοροποιημένη
        Το θέμα λήγει εδώ, φίλε μου Gordonaεύχομαι να σε συναντήσω στις πίστες του Μαινάλου (αν κάνεις ski) για να γνωριστούμε.

Απ όσο αντιλαμβάνομαι ο φίλος mainalo θαμπορεί εφ εξής να δίνει ποιό αξιόπιστες πληροφορίες. Οι ερωτήσεις μου για ενημέρωση από εδώ και πέρα θα απευθύνονται μόνο σε αυτόν.
        www.exploremessinia.com

Comment

• Προσέξτε όλοι λοιπόν μη σπάσει κανένας πυλώνας!!! ή πέσει κανένα κουκουνάρι απο το δέντρο και σας χτυπήσει!!
          Σαν το άλλο το λαμόγιο το δημοσιογράφο..Κοιτάξτε τι γράφει!!
          http://www.aixmi.gr/index.php/giname...ofagiki-zougl/

http://arcadiasports.gr/epikairotita...siografos.html

Comment

• του απαντησα σχετικα
            ορεινα μαντρια αρκαδιας

Comment

• Καλά τους λένε ρουφιάνους...
              κάτι άλλο μου βρωμάει εμένα..σιγά πια την ταχύτητα που έπιασε το πεντάχρονο κοριτσάκι!!!
              έλαιος δηλαδή!!!και μετά αναφέρει χαρακτηριστικά για την παράνομη λειτουργία..
              καραγκιόζηδες εύχομαι τα χειρότερα

Comment

• Πω πω φαντάζομαι τον σταβελοφλωράκη να κάνει μανούρα στα χιόνια!!!!!!!Θα μάζευα το σανίδι κ δρόμο απο τον φόβο μου...Πάντως ρε παιδιά φτάνει με το θέμα ασφάλεια κουρασε...μα πολύ κουρασε..

Comment

• Originally posted by Wipika View Post
                  Το ενδιαφέρον και ή αγάπη για τον τόπο μας και για το ΧΚ Μαινάλου που μεγαλώσαμε δεν είναι ούτε αποκλειστικότητα ούτε του ΕΟΣ ούτε του Δήμου ούτε του κάθε Γορδόνα και του καθενός εδώ μέσα. Είναι το έκδηλο και αυθόρμητο ενδιαφέρον όλων μας για να αποφευχθούν λάθη του παρελθόντος ώστε τα πράγματα να γίνουν επιτέλους καλύτερα. Προσοχή λοιπόν σε ότι γράφεται και στην κριτική που ασκείται ειδικά σε ότι έχει να κάνει με την άποψη του καθενός η οποία τυχαίνει να είναι διαφοροποιημένη
                  Το θέμα λήγει εδώ, φίλε μου Gordonaεύχομαι να σε συναντήσω στις πίστες του Μαινάλου (αν κάνεις ski) για να γνωριστούμε.

Απ όσο αντιλαμβάνομαι ο φίλος mainalo θαμπορεί εφ εξής να δίνει ποιό αξιόπιστες πληροφορίες. Οι ερωτήσεις μου για ενημέρωση από εδώ και πέρα θα απευθύνονται μόνο σε αυτόν.
                  Αφού γνωρίζεις τι συμβαίνει επάνω, τα ερωτήματα που κάνεις σε ποιον απευθύνονται; Δεν τα ξέρουν στον ΕΟΣ;

Εξυπηρετεί κάποιον να γνωρίζει τις λεπτομέρειες που αναφέρεις; Δηλαδή αν δεν λειτουργεί ο μαγνητικός στο Παναρκαδικό, ενδιαφέρει κάποιον ότι συμβαίνει αυτό επειδή έχει καεί ένα τσιπάκι στην τάδε πλακέτα και περιμένουμε τον τεχνικό από την Αθήνα να ελέγξει αν μπορεί να λειτουργήσει;

Είναι όλα ανακοινώσιμα; Ενδιαφέρουν τον επισκέπτη του χιονοδρομικού αυτές οι λεπτομέρειες; Αμφιβάλλω. Εκείνο που τον ενδιαφέρει είναι η ποιότητα των υπηρεσιών που απολαμβάνει.

Έβαλα ένα link πιο πάνω από το ΔΙΑΥΓΕΙΑ που γράφει αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα. Αυτό που γίνεται φέτος δεν έχει σχέση με καμία χρονιά πριν. ΠΟΤΕ μέχρι τώρα το χιονοδρομικό δεν είχε πίσω του ένα ΔΗΜΟ με τις οικονομικές δυνατότητες του ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ και να έχει διάθεση να βοηθήσει.

Μου είναι αδιάφορος ο Δήμαρχος. Το χιονοδρομικό με νοιάζει. Ακόμα περισσότερο με νοιάζει ευρύτερα το Μαίναλο και η γύρω περιοχή γιατί είναι σπουδαίας ομορφιάς.

Αν ήσουν στην θέση του προέδρου του ΕΟΣ Τρίπολης θα ενημέρωνες το κοινό με απαντήσεις στα ερωτήματα που θέτεις; Γίνεται πουθενά στον κόσμο αυτό; Διαφωνώ κάθετα. Ο κόσμος έχει δικαίωμα να μαθαίνει αλλά η διείσδυση σε τέτοιες τεχνικές λεπτομέρειες δεν βγάζει κάπου. Δηλαδή αν κάτσω και γράψω ακριβώς ποιο είναι το πρόβλημα στην βορεινή θα βοηθήσω να λυθεί;;; Μα αφού υπάρχουν υπεύθυνοι. Αν έβλεπα αμέλεια θα το έγραφα, αλλά δεν βλέπω. Εσύ βλέπεις κάποια αμέλεια;

Εκεί που πιθανότατα έκανα λάθος είναι στις προθέσεις σου.

Υ.Σ. Κάνω σκι, αν και η Βορεινή μου πέφτει λίγο...βαριά για τις δυνατότητές μου. 5 χρόνια κάνω σκι αλλά την Βορεινή την φοβάμαι ακόμα. Που θα μου πάει...
                  Last edited by gordonas; 04/01/2012, 03:23 PM.

Comment

• Φίλος εδώ μέσα γίνεται ενημέρωση αλλά και συζήτηση. Τα θέματα που συζητιούνται και που πιθανόν να ενδιαφέρουν κάποιους άλλους πλην του εαυτού σου δεν θα τα θέτεις εσύ ούτε θα τα υποβαθμίζεις. Δεν γνωρίζω τι συμβαίνει επάνω αλλά ούτε αγνοώ την κατάσταση. Απλά προσπαθώ να διασταυρώσω πληροφορίες για να βγάλω όπως είπα ασφαλή συμπεράσματα. Εμένα με εξυπηρετεί να γνωρίζω λεπτομέρειες. Αν εσένα δεν σε ενδιαφέρει απλά μη συμμετέχεις. Εφόσον δεν χρησιμοποιείς το βορινό liftδεν είσαι σε θέση να γνωρίζεις ούτε για τα σχοινάκια του ούτε για τίποτα. Οπότε άσε τις μπούρδες με τους πυλώνες τα σχοινάκια και τα liftτου 1800. Με εξυπηρετεί να γνωρίζω την κατάσταση λειτουργιάς των αναβατήρων για την ασφάλεια μου. Ειδικά αφού γνωρίζω από τις παθογένειες των συγκεκριμένων αναβατήρων ως πρώην εργαζόμενος και υπεύθυνος του χιονοδρομικού. Έκανα μερικές ερωτήσεις σε μέλος του ΕΟΣ και snowreporterτου forumγια να μάθω αν γίνεται πληροφορίες από πρώτο χέρι. Αν δεν ήθελε ή δεν γνώριζε ας μην απαντούσε. Δεν το έκανα κακοπροαίρετα ούτε θα απολογηθώ σε κανέναν. Τέλος, φίλε gordonasπρόσεξε καλά τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τα postμου, και κράτα τις μπηχτές για άλλους. Ειπες ’’δυστυχώς για εσάς’’ Ποιοι είμαστε εμείς; Μας γνωρίζεις; Δεν μπορείς εσύ χωρίς να ξέρεις ποιος είμαι να υποβαθμίζεις όσα γράφω λέγοντας ότι λειτουργώ εκ του πονηρού προσπαθώντας να υποβαθμίσω την προσπάθεια. Πρόσεξε καλά και μη ξεφυτρώνεις εκεί που δεν σε σπέρνουν.
                    www.exploremessinia.com

Comment

• Originally posted by Wipika View Post
                      Φίλος εδώ μέσα γίνεται ενημέρωση αλλά και συζήτηση. Τα θέματα που συζητιούνται και που πιθανόν να ενδιαφέρουν κάποιους άλλους πλην του εαυτού σου δεν θα τα θέτεις εσύ ούτε θα τα υποβαθμίζεις. Δεν γνωρίζω τι συμβαίνει επάνω αλλά ούτε αγνοώ την κατάσταση. Απλά προσπαθώ να διασταυρώσω πληροφορίες για να βγάλω όπως είπα ασφαλή συμπεράσματα. Εμένα με εξυπηρετεί να γνωρίζω λεπτομέρειες. Αν εσένα δεν σε ενδιαφέρει απλά μη συμμετέχεις. Εφόσον δεν χρησιμοποιείς το βορινό liftδεν είσαι σε θέση να γνωρίζεις ούτε για τα σχοινάκια του ούτε για τίποτα. Οπότε άσε τις μπούρδες με τους πυλώνες τα σχοινάκια και τα liftτου 1800. Με εξυπηρετεί να γνωρίζω την κατάσταση λειτουργιάς των αναβατήρων για την ασφάλεια μου. Ειδικά αφού γνωρίζω από τις παθογένειες των συγκεκριμένων αναβατήρων ως πρώην εργαζόμενος και υπεύθυνος του χιονοδρομικού. Έκανα μερικές ερωτήσεις σε μέλος του ΕΟΣ και snowreporterτου forumγια να μάθω αν γίνεται πληροφορίες από πρώτο χέρι. Αν δεν ήθελε ή δεν γνώριζε ας μην απαντούσε. Δεν το έκανα κακοπροαίρετα ούτε θα απολογηθώ σε κανέναν. Τέλος, φίλε gordonasπρόσεξε καλά τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τα postμου, και κράτα τις μπηχτές για άλλους. Ειπες ’’δυστυχώς για εσάς’’ Ποιοι είμαστε εμείς; Μας γνωρίζεις; Δεν μπορείς εσύ χωρίς να ξέρεις ποιος είμαι να υποβαθμίζεις όσα γράφω λέγοντας ότι λειτουργώ εκ του πονηρού προσπαθώντας να υποβαθμίσω την προσπάθεια. Πρόσεξε καλά και μη ξεφυτρώνεις εκεί που δεν σε σπέρνουν.
                      Μάλλον δεν το γνωρίζεις καλά το βουνό φαίνεται ή δεν σκέφτεσαι και πολύ πριν γράψεις κάτι. Το βορινό lift εξυπηρετεί και την περιφερειακή. Ως πρώην υπεύθυνος του χιονοδρομικού μου κάνει μεγάλη εντύπωση που το ξέχασες. ’σε που δεν έγραψα ότι δεν κατεβαίνω ποτέ την βορεινή αλλά ότι μου πέφτει "βαριά". Οπότε τα "μπούρδες" μάζεψέ τα.

Τα "πρόσεξε" και τα λοιπά που γράφεις κράτα τα για κανένα παιδάκι που μπορεί να τρομάξει και για τον κύκλο σου.

Αν θέλεις να μάθεις για το βουνό ρωτάς και μαθαίνεις. Εσύ δεν ήθελες να μάθεις. Δεν ξέρω τι ήθελες να κάνεις.
                      Last edited by gordonas; 04/01/2012, 04:47 PM.

Comment

• ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΑΥΤΗ Η ΚΟΝΤΡΑ ΒΟΗΘΑ ΠΟΥΘΕΝΑ.ΙΣΑ ΙΣΑ ΠΟΥ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΕΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ FOROUM...ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΑΖΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ Χ.Κ. ΠΑΡΑ ΝΑ ΤΣΑΚΟΝΟΜΑΣΤΕ... ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΟΦΕΛΗΘΕΙΤΕ ΕΞ ΑΥΤΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΡΩΓΕΣΤΕ... :/
                        ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΣΤΕΝΟΧΩΡΕΙ ΠΟΛΥ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΝΤΑΣΕΙΣ.ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΠΟΥΝΕ ΚΑΤΙ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΤΡΙΠΟΛΙΤΣΙΩΤΕΣ ΑΜΕΣΟΣ ΝΑ ΑΡΠΑΖΕΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΑΥΤΟ ΜΕ ΠΟΝΟ ΨΥΧΗΣ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΡΙΠΟΛΙΤΣΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΩΝ ΑΡΚΑΔΩΝ.ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ!!
                        ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΤΑ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ.ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΡΩΤΑΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ...ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΤΕ...ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ!! ΚΑΙ ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ Wipika ΠΟΥ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΜΕ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ...

Comment

• Gordonas,
                          Θα σε παρακαλούσα εάν δεν σε ενδιαφέρει τότε ασχολήσου με τα θέματα που εσύ νομίζεις καλύτερο για εσένα. Ότι αναφέρετε εδω μέσα είναι για την ενημέρωση όλων μας και άσε όποιον ενδιαφέρει να σχολιάζει. Το λιφτ και η ασφάλεια του βορινού προσωπικά με ενδιαφέρει και θέλω να ξέρω. Έχω ζήσει πριν πολλά χρόνια να κόβετε το συρματόσκινο στο κάτω λιφτ ( που τώρα είναι πια μόνο οι πυλώνες.) και το συρματόσκοινο να χτυπάει ξώφαλτσα τον ώμο μου και από την τριβή να λιώνει τοπικά το μπουφάν. Θες να σου πω και άλλα μήπως?

"Το βορινό lift εξυπηρετεί και την περιφερειακή." --> αν ήξερες το βουνό αυτό... θα ήξερες ότι είναι ΚΑΙ η ανατολική, η φακα, κουτροπιστα κτλ κτλ. Με λίγα λόγια το 80% του Χ/Κ!!!! Επειδή δεν ξέρεις καλό σκι και εύχομαι μια μέρα να μάθεις για να μας ακολουθείς.

Επειδή είμαι από τα 7 μου στο βουνό για σκι και το αγαπώ πληγώνομαι όταν το βλέπω τον καθένα να το παίζει σωσίας. Ήδη έχασα μια μέρα χιονοδρομίας και άδειας λόγο ότι πιάστηκαν απροετοίμαστοι και καθυστέρησε μια μέρα το Χ/Κ και εγώ έχασα μια μέρα από την άδεια μου και κάποιους ξένους που ήρθαν από μακριά να μας τα χώνουν. Επειδή άλλα έλεγαν του δήμου και στις μία το βράδυ αναστήσανε ότι δεν θα λειτουργήσει, Δυσφήμιση στο φουλ. Εδώ μέσα βλέπω ότι κάνεις πολιτική συζήτηση. Αν νομίζεις ότι μπορείς να βοηθήσεις στην ανάπτυξη του ορεινού όγκου του Μαινάλου πέραν του Χ/Κ άπλα δείξτε το μας!!!! Ενάμιση χρόνο που είμαι σχεδόν κάθε σ/κ στο βουνό δεν βλέπω άλλον ντόπιο παρά μόνο τους κυνηγούς και τους επισκέπτες πεζοπόρους/ορειβάτες/φυσιολάτρες.

Comment

• Φίλε wipika αναφέρεις ότι ήσουν παλιά υπεύθυνος ασφαλείας του χιονοδρομικού.
                            Μπορείς να μας πείς εκείνη την περίοδο αν ήταν απολύτως ασφαλές το χιονοδρομικό , αν είχε άδεια λειτουργίας, ποιά ήταν η κατάσταση του βορεινού λίφτ, πως λειτουργούσε το ρατράκ και αν είχατε κάνει τις απαραίτητες ( και ποιές ήταν αυτές ) συντηρήσεις στα μηχανήματα και τον εξοπλισμό του κέντρου?
                            Ειλικρινά σε ρωτάω γιατί όσο θυμάμαι από το 1990 όσα χρόνια ανεβαίνω στο βουνό δεν έχω καμία διαφορά ποτέ σε τίποτα όσον αφορά την λειτουργία του κέντρου!
                            Μια ζωή χάλαγαν πιατάκια, μας έμεναν στα χέρια τα σχοινάκια, καίγονταν πλακέτες, έμενε από πετρέλαιο η γεννήτρια, και το ρατράκ έβγαζε ζημιές. Και το ίδιο συμβαίνει σε όλα τα χιονοδρομικά λίγο πολύ !
                            Πές μας επίσης αν θέλεις όσο ήσουν υπέυθυνος εσύ, τί ενέργειες είχες κάνει για να βελτιωθεί το θέμα της ασφάλεις στο βουνό για όσους το επισκέπτονται?

Α.Χ.Χ.Μ.
                            www.kafeneio-megalopolis.blogspot.com
                            www.megalopolis.gr
                            www.facebook.com/mainalon

Comment

• Το χκ τα δυο πρώτα χρόνια που το λειτούργησε ο Κλαουδάτος ήταν πολύ καλά συντηρημένο και ήταν και οι καλύτερες χρονιές του απο οσο μπορώ να θυμάμαι...ζημιές στα μηχανήματα υπήρχαν υπάρχουν και θα υπάρχουν γιατί πολύ απλά ειίναι μηχανήματα και όποιος ξέρει καταλαβαίνει τι εννοώ. Απο εκεί και μετά στο θέμα της ασφαλής λειτουργίας και συντήρησης του χκ δεν πρέπει να κάνουμε παραχωρήσεις πουθενά.............
                              Ο φίλος wipika σε πολλά απο οσα αναφέρει εχει δίκιο γιατί πολλά απο αυτά τα εχει ζήσει εκ των εσω και είχε και αυτός πολλά ως προς τα θέματα ασφάλεις του χκ και είχε δουλέψει πάρα πολύ.
                              wipika το σαββατοκύριακο το χκ θα είναι σε πλήρη λειτουργία να την πατησω την ανατολική και την τουριστική ή όχι; σε περιμένω να τις κατέβουμε μαζί.

Comment

• ΠΑΤΑΤΕΣ ΟΛΕΣ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΤΑ ΚΑΛΑ ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ.. mono aΣΕ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΑΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΤΡΕΙΣ..

Comment

Working...
                                X