Καλημέρα σε όλους. Μπράβο για τη σύνδεση με τη ΔΕΗ σε οποιον το κατάφερε.
Λοιπόν το Μαιναλάκι είναι πάρα πολύ ωραίο αν θες να κάνεις σκι αλλά και να αράξεις λίγο. Δεν θα το πρότεινα σε κάποιον που θέλει να λιώσει πάνω κάτω όλη μέρα γιατί θα αρχίσουν οι συγκρίσεις με το εξωτερικό κτλ κτλ που δεν έχει πολύ νόημα. Το ΧΚ Μαινάλου έχει έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα και ομορφιά και καταφέρνει να συνδυάσει τι χαλαρότητα με τον αθλητισμό. Μου άρεσε πολύ και ελπίζω να μπορώ να το τιμώ συχνά. Δεν θέλω να το διαφημίσω πολύ για να το έχουμε μόνο για τη πάρτη μας
!!!!
Χάζευα και ενα παλιό thread για το πολωνέζικο αλλά δυστυχώς οι φωτογραφίες από τον gordona έχουν σβηστεί. Gordona είναι εύκολο να τις ξαναανεβάσεις να δούμε και εμείς οι newbies του Μαινάλου τι θα πει πολωνέζικο?
Λοιπόν το Μαιναλάκι είναι πάρα πολύ ωραίο αν θες να κάνεις σκι αλλά και να αράξεις λίγο. Δεν θα το πρότεινα σε κάποιον που θέλει να λιώσει πάνω κάτω όλη μέρα γιατί θα αρχίσουν οι συγκρίσεις με το εξωτερικό κτλ κτλ που δεν έχει πολύ νόημα. Το ΧΚ Μαινάλου έχει έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα και ομορφιά και καταφέρνει να συνδυάσει τι χαλαρότητα με τον αθλητισμό. Μου άρεσε πολύ και ελπίζω να μπορώ να το τιμώ συχνά. Δεν θέλω να το διαφημίσω πολύ για να το έχουμε μόνο για τη πάρτη μας
!!!!Χάζευα και ενα παλιό thread για το πολωνέζικο αλλά δυστυχώς οι φωτογραφίες από τον gordona έχουν σβηστεί. Gordona είναι εύκολο να τις ξαναανεβάσεις να δούμε και εμείς οι newbies του Μαινάλου τι θα πει πολωνέζικο?

Comment