Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2011-2012

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Wipika View Post
    Έκανα μερικές ερωτήσεις σε μέλος του ΕΟΣ και snowreporterτου forumγια να μάθω αν γίνεται πληροφορίες από πρώτο χέρι. Αν δεν ήθελε ή δεν γνώριζε ας μην απαντούσε.
    αν ηθελες απλα να μαθεις πληροφοριες απο πρωτο χερι δεν θα αμφισβητουσες ουτε θα ειρωνευοσουν αυτα που γραφω
    αφου σε μερικους δεν σου αρεσουν αυτα που λεω δεν ξαναγραφω τπτ και αν ξαναγραψω σε παρακαλω να μην τα διαβαζεις,αφου εχεις τις δικες σου πηγες δεν υπαρχει λογος να ασχολησαι με μενα!
    εγω ειμαι σχεδον καθημερινα στο βουνο και τους γνωριζω ολους και ολα εκει πανω και σημερα φαγαμε 4 ωρες στα γραφεια του ΕΟΣ μεχρι τις 1 το βραδυ αλλα λυπαμαι δεν μπορω να απαντησω στα ερωτηματα σου ειμαι πολυ μικρος και ασχετος μαλλον!
    Αν ρωτήσεις κάτι θα φανείς μια φορά βλάκας... Αν δεν ρωτήσεις θα είσαι για πάντα...!!!
    Αν δεν ξέρεις ναγαπάς....μάθε τουλάιστον να μην πληγώνεις!
    Καλύτερα να μετανιώσεις για κάτι που έκανες...παρά για κάτι που δεν έκανες!

Comment

• Originally posted by xenix View Post
      Gordonas,
      Θα σε παρακαλούσα εάν δεν σε ενδιαφέρει τότε ασχολήσου με τα θέματα που εσύ νομίζεις καλύτερο για εσένα. Ότι αναφέρετε εδω μέσα είναι για την ενημέρωση όλων μας και άσε όποιον ενδιαφέρει να σχολιάζει. Το λιφτ και η ασφάλεια του βορινού προσωπικά με ενδιαφέρει και θέλω να ξέρω. Έχω ζήσει πριν πολλά χρόνια να κόβετε το συρματόσκινο στο κάτω λιφτ ( που τώρα είναι πια μόνο οι πυλώνες.) και το συρματόσκοινο να χτυπάει ξώφαλτσα τον ώμο μου και από την τριβή να λιώνει τοπικά το μπουφάν. Θες να σου πω και άλλα μήπως?

"Το βορινό lift εξυπηρετεί και την περιφερειακή." --> αν ήξερες το βουνό αυτό... θα ήξερες ότι είναι ΚΑΙ η ανατολική, η φακα, κουτροπιστα κτλ κτλ. Με λίγα λόγια το 80% του Χ/Κ!!!! Επειδή δεν ξέρεις καλό σκι και εύχομαι μια μέρα να μάθεις για να μας ακολουθείς.

Επειδή είμαι από τα 7 μου στο βουνό για σκι και το αγαπώ πληγώνομαι όταν το βλέπω τον καθένα να το παίζει σωσίας. Ήδη έχασα μια μέρα χιονοδρομίας και άδειας λόγο ότι πιάστηκαν απροετοίμαστοι και καθυστέρησε μια μέρα το Χ/Κ και εγώ έχασα μια μέρα από την άδεια μου και κάποιους ξένους που ήρθαν από μακριά να μας τα χώνουν. Επειδή άλλα έλεγαν του δήμου και στις μία το βράδυ αναστήσανε ότι δεν θα λειτουργήσει, Δυσφήμιση στο φουλ. Εδώ μέσα βλέπω ότι κάνεις πολιτική συζήτηση. Αν νομίζεις ότι μπορείς να βοηθήσεις στην ανάπτυξη του ορεινού όγκου του Μαινάλου πέραν του Χ/Κ άπλα δείξτε το μας!!!! Ενάμιση χρόνο που είμαι σχεδόν κάθε σ/κ στο βουνό δεν βλέπω άλλον ντόπιο παρά μόνο τους κυνηγούς και τους επισκέπτες πεζοπόρους/ορειβάτες/φυσιολάτρες.
      Αυτό που παρατηρώ είναι ότι μερικοί νομίζετε ότι το βουνό θα το έχετε αιωνίως prive.Το τι σκι ξέρω και θα μάθω αφορά εμένα και όχι εσένα. Το ποιες πίστες αφορά το lift της βορινής το γνωρίζω καλά. Διάβασε μηνύματα από προηγούμενα χρόνια και θα καταλάβεις. Εγώ απάντησα σε αυτό που είπε ο Wipika ότι αν κάποιος δεν κατεβαίνει την βορεινή δεν χρησιμοποιεί το lift.

Και εγώ είμαι αρκετά ΣΚ πάνω στο βουνό και δεν σε είδα. Και τον Αύγουστο ήμουν στην κορυφή διανυκτέρευση με σκηνή και δεν σε είδα. Είδα και εγώ βοσκούς και κυνηγούς αλλά όχι εσένα. Ποιος "σωσίας" (;;;; σωτήρας θέλεις να πεις μάλλον) και ποιες ιστορίες;

Δεν μπορείς να κρίνεις τον άλλο από το αν βγαίνει σε απάτητα ή με τι άνεση κατεβαίνει την βορεινή. Σε ένα πράγμα που θέλω και μπορώ να βοηθήσω (να μπει μετεωρολογικός σταθμός ας πούμε) είμαι διατεθειμένος να βάλω και από την τσέπη μου. Σταματήστε αυτή την υπεροψία "είμαι 10-20-30 χρόνια στο βουνό και δεν θα μου πεις εμένα". Το βουνό δεν ανήκει σε ΚΑΝΕΝΑ. Ούτε σε αυτούς που κατεβαίνουν μέσα στις πούδρες, ούτε σε αυτούς που μαθαίνουν σήμερα σκι, ούτε στον βοσκό που έχει την στάνη πίσω από το πάνω μέρος της περιφερειακής.

Το ότι έπεσαν έξω από τον Δήμο για μια ημέρα όσο αφορά την έναρξη λειτουργίας ήταν τόσο τραγικό; Δεν γινόντουσαν προσπάθειες όλη την προηγούμενη μέρα για να δοθεί σε λειτουργία πράγματι τότε που είχαν ανακοινώσει; Τόσο μικρή ανοχή υπάρχει σε τέτοιες αστοχίες από εσάς που ΑΓΑΠΑΤΕ το βουνό; Πέρυσι που ήταν κλειστό ήταν ωραία; Όσο για αυτούς που ήρθαν από Αθήνα, εγώ πριν ξεκινήσω για Καλάβρυτα/ Μαίναλο/Πήλιο/ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ενημερώνομαι το πρωί να δω τι παίζει. Αν το Μαίναλο είναι κλειστό συνεχίζεις για Καλάβρυτα.

Υ.Σ. Εγώ ο άσχετος ανεβάζω και καμία φωτογραφία για να κάνω διαφήμιση στο βουνό. Δεν βλέπω και πολλούς άλλους.
      Last edited by gordonas; 05/01/2012, 04:54 AM.

Comment

• ενταξει που καταληξαμε τωρα??
        εγω απο το 1981 που θυμαμαι υπηρχαν προβληματα και ειχε και το αρχαιο λιφτ <οποιος το εχει χρησιμοποιησει ξερει) γιατι ειχε και στροφιλικι.
        το ζητουμενο ειναι οτι οι ερωτησεις που κανουν μερικοι δεν μπορουν να απαντηθουν απο μενα και ισως απο πολλους που ανεβαινουν στο βουνο γιατι δεν ειμαστε διαχειριστες του κεντρου.
        το βουνο μας αρεσει και καποια ταλαιπωρια ειναι δεδομενη και ξερουμε οτι θα την υποστουμε .

οπως ειπε και ενας φιλος αυτο ειναι το βουνο το ξερουν ολοι μας οποιος θελει ανεβαινει και οποιος περιμενει να αλλαξουν λιφτ και να ειναι ολα τελεια μαλλον θα περιμενει πολυ, εκτος και παει σε αλλα χιονοδρομικα που ολα δουλευουν στην εντελεια.

ας χαρουμε αυτο που εχουμε με τις οποιες αδυναμιες του και βλεπουμε
        ορεινα μαντρια αρκαδιας

Comment

• Ρε μάγκες εγω ξερετε τι βλεπω????? Παλι φαγωμα μεταξυ μας.Για ποιο λογο???????????????????? Μανουριαζαμε γιατι ηταν κλειστο κ λεγαμε τι ωραια θα ηταν να ναι ανοιχτο κ τωρα που ανοιξε τι??????? ΓΚΡΙΝΙΑ ΠΑΛΙ!!!!!!!!!!! Κ ΝΑΖΙΑ ΜΑΖΙ..Βλεπω παρα πολλους επισημους κ μη..... να τους κοφτει το θεμα ασφαλεια .....αλλος λεει να βαλει ο θεος το χερι του αλλος το κανει θεμα στα ραδιοφωνα κ στα καναλια σχεδον(κυριε?Στραβελακη μου εχετε δικιο αποδειξη δεν σας δωσανε αλλα για πειτε μου τη γνωμη σας για μπομπολα ψυχαρη καψηδες κ σια που συνεργαζεστε..αλλα εκει ετσι κ κουνηθεις θα σε βαλουν σε ελκυθρο κ θα μας δινεις μετεο ρεπορτ απο το ορος mckinley) αλλος ετρεχε σε ραλλυ με 5η καρφωτη κ απο κατο γκρεμος κ φοβαται το μαιναλο αλλος του ζεματιστηκε το μπουφαν απο το σκοινι που κοπηκε κ η ρημαδα η gortex δεν φτιαχνετε ξανα....ρε μας δουλευετε κανονικα...
          Προσωπικα δεν εχω χρηματικη σχεση με το μαιναλακι απλα τυχαινει να ειμαι απο χωριο της γορτυνιας κ το επισκεπτομαι συχνοτατα...αν αισθανομουνα ανασφαλης απλα δεν θα πηγαινα να κανω χιονοδρομια...το να μην αισθανομαι ομως κ να το φωναζω κ να απο δω κ να απο κει κ ετσι ο αετος κ ετσι οι πιστες με κανει να θελω να ξερασω με την υποκρισια...αν.. ειχε εναεριο τοτε μαζι σας.!Ζητηστε πρωτα ασφαλεια στους δρομους μας στα νοσοκομεια μας στα σπιτια μας(οποιος μενει κεντρο ξερει )στα.. στα.. στα.. κ μετα να ρθει κ το μαιναλακι με το συρομενο του..... πηγαιντε κ μια βολτα σε αλλα χιονοδρομικα να δειτε την ασφαλεια που εχουν.Ξεκινωντας απο Ολυμπο που ανηκει κ στο στρατο κ ενας λογος παραπανω να ειναι στην πενα.

Φιλε Notis Tripoli δε νομιζω πως επειδη εχεις θεμα με καποιον πρεπει να κοψεις κ την ενημερωση στους αλλους...το φορουμ δεν ειναι στρατος να κανει κατι καποιος κ να την πληρωνουν ολοι..η ενημερωση ειναι καλοδεχουμενη ειτε ειναι ανοιχτο ειτε ειναι κλειστο το χκ

Φιλικα κ καλη χρονια σε ολους με υγεια!!!

Comment

• ’κουσε φίλε μου alepban η συντήρηση των αναβατήρων και κάθε ηλεκτρομηχανολογικής εγκατάστασης γίνεται βάσει του εγχειρίδιου λειτουργίας και συντήρησης του κατασκευαστή ή όταν δεν υπάρχει βάσει του εγχειριδίου λειτουργίας και συντήρησης του εξοπλισμού του χιονοδρομικού που το υπογράφει συνήθως ο Υπεύθυνος Εκμετάλλευσης ο οποίος είναι μηχανολόγος. Δεν πρόκειται ποτέ εγώ να κάτσω να σου γράψω το εγχειρίδιο της LEITNER ούτε την μελέτη που εχω στα χέρια μου, αλλά ούτε και να σου αποδείξω οτιδήποτε για κάτι το όποιο συνέβη στο παρελθόν γιατί εσύ θα συνεχίσεις να το αμφισβητείς και να θυμάσαι ότι θέλεις.
            Επίσης η συντήρηση των αναβατήρων των χιονοδρομικών ακολουθούσε την ισχύουσα νομοθεσία σύμφωνα με τις οδηγίες που ορίζονται στο ΦΕΚ 1339/16-10-2002 και στην οδηγία 2000/9/ΕΚ, του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου.

Τώρα αναφορικά με τον εγκάθετο ψηφοφόρο από πάνω τον προκαλώ να μου κάνει μια ξενάγηση στο βουνό ώστε να κατατοπιστώ καλύτερα. Η πενταετής παρουσία του στη χιονοδρομία και στο ΧΚ Μαινάλου και συναναστροφή μαζί του θα με βοηθήσουν να ξεπεράσω τις αδυναμίες μου τους πονηρούς σκοπούς μου και να συμβάλω στην διαφήμιση της προχειρότητας και του άρπα κόλα.

Φίλε notis δεν είχα πρόθεση στο ξαναλέω να σε πειράξω. Με συγχωρείς αν το έκανα άθελα μου. Απλά θέλω και εσύ να ξέρεις ότι σαν νέος που είσαι και αφού εμπλέκεσαι πρέπει να είσαι αυστηρός και να ζητάς με επιμονή τα πράγματα να γίνουν καλύτερα και όχι χειρότερα από ότι ήταν. Η προχειρότητα και η τσαπατσουλιά δεν αφορά την γενιά μας ούτε τις προσδοκίες μας. Σε παλαιότερο post μου είχα αναφέρει για τις συνθήκες εγκατάλειψης και μαρασμού που επικρατούσαν πριν λίγο καιρό στο βουνό. Αφού είσαι κάθε μέρα πάνω σίγουρα θα το είχες διαπιστώσει και εσύ. Τότε κανείς δεν έλεγε τίποτα. Μια μέρα που ξαφνικά χιόνισε όλοι θυμήθηκαν να ανοίξουν το ΧΚ. Χωρίς οργάνωση και μέθοδο δεν πρόκειται να αναβαθμιστεί το βουνό μας. Ένα βήμα έγινε μπροστά με την χρηματοδότηση του ΧΚ από το Δήμο αλλά δέκα βήματα πήγαμε πίσω με το ότι κόπηκε το συρματόσκοινο και ευτυχώς δεν θρηνήσαμε θύματα.

Mainale, στο ξαναλέω και εδώ, μην αγγίξετε τίποτα μεχρι την Κυριακή, αφήστε όλο το πεδίο απάτητο πλην του πλατό της βάσης. Απο τωρα και εφέξης το ΧΚ Μαινάλου θα καινοτομήσει ως το πρώτο mini freeride χιονοδρομικό στην Ελλάδα τύπου mini La Grave ας πούμε.
            Και δεύτερον ξέρεις εσυ, να μη το κάνουμε βουκινο παντού

Last edited by Wipika; 05/01/2012, 11:48 AM.
            www.exploremessinia.com

Comment

• Καλημέρα σας!
              Φαντάζομαι φίλε μου wipika κατάλαβες γιατί στα ρώτησα όλα αυτά, είχα μόνο σαν σκοπό να καταλάβουμε όλοι μας ότι δεν είναι απλό να έχουμε την απόλυτη ενημέρωση για όλα τα θέματα του κέντρου. Ειδικότερα αναφέρθηκα σε σένα γιατί έχεις εμπειρία την οποία δεν έχουμε μείς, εμείς απλά κάνουμε σενάρια!
              Στην τελική ανάλυση και θα αναφερθώ σε όλους όσους γράφουν εδώ μέσα, θεωρώ ο καθένας μας έχει μια ιδιαίτερη αγάπη , ενδιαφέρον και ανησυχία για την βελτίωση του κέντρου.
              Αγαπάμε όλοι μας το βουνό και καταλαβαίνουμε ότι χρειάζονται πολλά για να λειοτυργήσει σωστά. Σημασία έχει η κριτική που κάνουμε να είναι καλοπροαίρετη ( και πιστεύω πως έτσι είναι) και έχει σαν στόχο την βελτίωση όλων των θεμάτων.
              Το Μαίναλο χρειάζεται πολλά πράγματα , πολλά χρήματα, πολλές βελτιώσεις..και σίγουρα όλα αυτά θέλουν πολύ χρόνο και ανθρώπους που θα τα κάνουν.
              Εμείς από την μεριά μας πρέπει να στηρίζουμε το βουνό και να κάνουμε και άλλο υπομονή. Μέχρι να έρθει η ώρα που θα λειτουργεί το βουνό έτσι το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να το χρησιμοποιούμε όπως είναι η απλά να καθόμαστε σπίτι μας η να πηγαίνουμε αλλού. Κανείς δεν μας βάζει με το ζόρι να πάρουμε τον Αετό αν εμείς φοβόμαστε ότι δεν είμαστε ασφαλείς.
              Καλημέρα σας και πάλι και όποιος θέλει μπορούμε να τα πούμε και από κοντά, Παρασκευή και Σάββατο στο σαλέ με ζεστό καφεδάκι. ίσως θα πρέπε να βγάλουμε και αναγνωριστικά για να καταλαβαινόμαστε μεταξύ μας, είναι κρίμα να μιλάμε εδώ μέσα και να μην τα λέμε από κοντά!!

Α.Χ.Χ.Μ.
              www.kafeneio-megalopolis.blogspot.com
              www.megalopolis.gr
              www.facebook.com/mainalon

Comment

• Γνωρίζει κανείς αν φτιάχτικε το λιφτ της βορινής?

Comment

• Αυτό που παρατηρώ είναι ότι μερικοί νομίζετε ότι το βουνό θα το έχετε αιωνίως prive.Το τι σκι ξέρω και θα μάθω αφορά εμένα και όχι εσένα. Το ποιες πίστες αφορά το lift της βορινής το γνωρίζω καλά. Διάβασε μηνύματα από προηγούμενα χρόνια και θα καταλάβεις. Εγώ απάντησα σε αυτό που είπε ο Wipika ότι αν κάποιος δεν κατεβαίνει την βορεινή δεν χρησιμοποιεί το lift.
                  Δεν το έχουμε prive. Απλά αυτοί που στο στηρίζουμε και επιμένουμε να πηγαίνουμε και να ανεβαίνουμε με τα πόδια και τα πέδιλα του σκι στην πλάτη όταν το Χ/Κ δεν λειτουργεί είμαστε ελάχιστοι. Το αγαπάμε το βουνό και προτιμάμε να μην πάμε Καλάβρυτα και ας κάνουμε μόνο 1 άντε το πολύ 2 καταβάσεις την ημέρα με αυτόν τον τρόπο. Πέρυσι ήμουνα ο μοναδικός που το έκανε και φέτος ο πρώτος. (αυτό πάει σαν σπόντα φιλική πάντα για κάποιους εδώ ..αχαχαχαχ χαρφ!!!!). Επίσης καλοπροαίρετα το είπα αυτό για να μάθεις καλύτερο σκί για να έρχεσαι μαζί μας. ειλικρινά είμαστε μια παρέα όλοι στο βουνό και ο ένας μαθαίνει από τον άλλον. άλλοι καλύτεροι άλλοι χειρότεροι όλοι σεβόμαστε ο ένας τον άλλον και λειτουργούμε έτσι. Το σκι για εμένα είναι ιδεολογία και όχι εμπόριο! "θες να μάθείς σκι..??? έλα να σου κάνω τζάμπα!"α

Και εγώ είμαι αρκετά ΣΚ πάνω στο βουνό και δεν σε είδα. Και τον Αύγουστο ήμουν στην κορυφή διανυκτέρευση με σκηνή και δεν σε είδα. Είδα και εγώ βοσκούς και κυνηγούς αλλά όχι εσένα. Ποιος "σωσίας" (;;;; σωτήρας θέλεις να πεις μάλλον) και ποιες ιστορίες;

Πάμε και διακοπές ξέρεις τότε. έχουμε άδεια από την δουλεία ! συν ότι ποδήλατο τον Αύγουστο με ζέστη δεν μπορείς να κάνεις! "Γεμίσαμε από σωτήρες, όχι άλλους σωτήρες, τι να τους κάνουμε τόσους σωτήρες"

Δεν μπορείς να κρίνεις τον άλλο από το αν βγαίνει σε απάτητα ή με τι άνεση κατεβαίνει την βορεινή. Σε ένα πράγμα που θέλω και μπορώ να βοηθήσω (να μπει μετεωρολογικός σταθμός ας πούμε) είμαι διατεθειμένος να βάλω και από την τσέπη μου. Σταματήστε αυτή την υπεροψία "είμαι 10-20-30 χρόνια στο βουνό και δεν θα μου πεις εμένα". Το βουνό δεν ανήκει σε ΚΑΝΕΝΑ. Ούτε σε αυτούς που κατεβαίνουν μέσα στις πούδρες, ούτε σε αυτούς που μαθαίνουν σήμερα σκι, ούτε στον βοσκό που έχει την στάνη πίσω από το πάνω μέρος της περιφερειακής.

Το ότι έπεσαν έξω από τον Δήμο για μια ημέρα όσο αφορά την έναρξη λειτουργίας ήταν τόσο τραγικό; Δεν γινόντουσαν προσπάθειες όλη την προηγούμενη μέρα για να δοθεί σε λειτουργία πράγματι τότε που είχαν ανακοινώσει; Τόσο μικρή ανοχή υπάρχει σε τέτοιες αστοχίες από εσάς που ΑΓΑΠΑΤΕ το βουνό; Πέρυσι που ήταν κλειστό ήταν ωραία; Όσο για αυτούς που ήρθαν από Αθήνα, εγώ πριν ξεκινήσω για Καλάβρυτα/ Μαίναλο/Πήλιο/ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ενημερώνομαι το πρωί να δω τι παίζει. Αν το Μαίναλο είναι κλειστό συνεχίζεις για Καλάβρυτα.

Επειδή κατεβαίνω από Αθήνα κάθε σ/κ στην Αρκαδία ξέρεις ποιο είναι το κόστος μετακίνησης και έχουμε και οικονομική στενότητα και κάθε ευρώ έχει όντως αξία!

Όταν ξεκινάς από Αθήνα και δεν είσαι ντόπιος ξέρεις ότι έχεις κλείσει διαμονή και ξυπνάς το πρωί, παίρνεις ωραία το πρωινό σου me θέα το Μαίναλο και πας στο Χ/Κ και είναι κλειστό, pίχνεις μια μουτζα στον εαυτό σου και κλαις τα λεφτά που έδωσες αντί να πας και να τα ακουμπήσεις στα Καλάβρυτα και να είσαι σίγουρος ότι για ένα σαββατοκύριακο (τον μήνα /το δίμηνο) έχεις λεφτά να ξοδέψεις και να περάσεις καλά. Νομίζεις πόσοι από αυτούς που την πάτησαν έτσι θα ξαναέρθουν? Καλύτερα να είναι κλειστό παρά να υπολειτουργεί! Tο να υπολειτουργεί είναι χειρότερη διαφήμιση!!!! (κανόνας marketing)

Υ.Σ. Εγώ ο άσχετος ανεβάζω και καμία φωτογραφία για να κάνω διαφήμιση στο βουνό. Δεν βλέπω και πολλούς άλλους.

Υ.Σ. Η παρέα που ασχολείται και Εγώ ο άσχετος έχω ολόκληρη σελίδα με την άλλη δραστηριότητα μας στο βουνό. Και κάνουμε την καλύτερη διαφήμιση στο βουνό εδώ και επίσημα λίγους μήνες! γιατί απλά είμαστε οι πρωτοπόροι στην περιοχή στο συγκεκριμένο είδος.

Πάντα φιλικά,
                  Xenix

Comment

• Σταματήστε όλοι τους καβγάδες και απανήστε σας παρακαλώ αν φτιάχτηκε το lift.
                    Ο Βύρλος στο τηλέφωνο που αναγράφεται στο site μου λέει εδώ και 3 ημέρες οτι ''είναι τώρα συνεργείο και το φτιάχνει''
                    ποιός ξέρει να πεί??
                    είναι αργία αύριο και θέλω να ξέρω. έρχεται και σκ

Comment

• καλή χρόνια και από έμενα!
                      για να επανέλθουμε στο θέμα μας όμως!! πολύ αέρα δίνει αύριο ρε παιδιά.. πως το βλέπετε ;;
                      ilisia at play

Comment

• Originally posted by iliasgv View Post
                        καλή χρόνια και από έμενα!
                        για να επανέλθουμε στο θέμα μας όμως!! πολύ αέρα δίνει αύριο ρε παιδιά.. πως το βλέπετε ;;
                        Αύριο θα σκάσει όλη η κακοκαιρία. Το Σάββατο ίσως, την Κυριακή φαίνεται η καλύτερη ημέρα.

Comment

• Originally posted by Wipika View Post

Τώρα αναφορικά με τον εγκάθετο ψηφοφόρο από πάνω τον προκαλώ να μου κάνει μια ξενάγηση στο βουνό ώστε να κατατοπιστώ καλύτερα. Η πενταετής παρουσία του στη χιονοδρομία και στο ΧΚ Μαινάλου και συναναστροφή μαζί του θα με βοηθήσουν να ξεπεράσω τις αδυναμίες μου τους πονηρούς σκοπούς μου και να συμβάλω στην διαφήμιση της προχειρότητας και του άρπα κόλα.

"Εγκάθετος ψηφοφόρος"...Πολύ καλό. Μα πως το κατάλαβες; Συγγενής του Σμυρνιώτη είμαι, διορισμένος στον Δήμο. Όλη η οικογένειά μου. Εγώ, η γυναίκα μου και η κόρη μου. Είναι μικρή, 15 μηνών αλλά τις βρήκαμε μια θέση και αυτής. ’μα είσαι εγκάθετος, ΟΛΑ γίνονται.

Κοίτα αν από τα νεύρα σου δεν θυμάσαι ποιες πίστες εξυπηρετεί το βορινό, δεν σου φταίω εγώ. Πριν την πεις στον άλλο σκέψου λίγο.

Εκτίθεσαι πάντως...

Comment

• Στις 8 Ιανουαρίου η κοπή πίτας του ΕΟΣ…

Το Δ.Σ. του Ε.Ο.Σ. Τρίπολης καλεί τα μέλη και τους φίλους του, στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου, την Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012 και ώρα 12η μεσημβρινή, στο ορεινό καταφύγιο Μαινάλου «Παν. Αλεξόπουλος». Μετά το πέρας της εκδήλωσης θα προσφερθεί στους παρευρισκόμενους η πατροπαράδοτη «ορειβατική φασολάδα».
                            Αν ρωτήσεις κάτι θα φανείς μια φορά βλάκας... Αν δεν ρωτήσεις θα είσαι για πάντα...!!!

Comment

• η επισκευη του συρματοσχοινου ξεκινησε σημερα και αναμενεται να ειναι ετοιμο αυριο το μεσημερι
                              εφοσον ολα πανε καλα το σαββατο ο αετος θα λειτουργει κανονικα απο το πρωι!

Comment

• Originally posted by xenix View Post
                                Δεν το έχουμε prive. Απλά αυτοί που στο στηρίζουμε και επιμένουμε να πηγαίνουμε και να ανεβαίνουμε με τα πόδια και τα πέδιλα του σκι στην πλάτη όταν το Χ/Κ δεν λειτουργεί είμαστε ελάχιστοι. Το αγαπάμε το βουνό και προτιμάμε να μην πάμε Καλάβρυτα και ας κάνουμε μόνο 1 άντε το πολύ 2 καταβάσεις την ημέρα με αυτόν τον τρόπο. Πέρυσι ήμουνα ο μοναδικός που το έκανε και φέτος ο πρώτος. (αυτό πάει σαν σπόντα φιλική πάντα για κάποιους εδώ ..αχαχαχαχ χαρφ!!!!). Επίσης καλοπροαίρετα το είπα αυτό για να μάθεις καλύτερο σκί για να έρχεσαι μαζί μας. ειλικρινά είμαστε μια παρέα όλοι στο βουνό και ο ένας μαθαίνει από τον άλλον. άλλοι καλύτεροι άλλοι χειρότεροι όλοι σεβόμαστε ο ένας τον άλλον και λειτουργούμε έτσι. Το σκι για εμένα είναι ιδεολογία και όχι εμπόριο! "θες να μάθείς σκι..??? έλα να σου κάνω τζάμπα!"α

Πάμε και διακοπές ξέρεις τότε. έχουμε άδεια από την δουλεία ! συν ότι ποδήλατο τον Αύγουστο με ζέστη δεν μπορείς να κάνεις! "Γεμίσαμε από σωτήρες, όχι άλλους σωτήρες, τι να τους κάνουμε τόσους σωτήρες"

Επειδή κατεβαίνω από Αθήνα κάθε σ/κ στην Αρκαδία ξέρεις ποιο είναι το κόστος μετακίνησης και έχουμε και οικονομική στενότητα και κάθε ευρώ έχει όντως αξία!

Όταν ξεκινάς από Αθήνα και δεν είσαι ντόπιος ξέρεις ότι έχεις κλείσει διαμονή και ξυπνάς το πρωί, παίρνεις ωραία το πρωινό σου me θέα το Μαίναλο και πας στο Χ/Κ και είναι κλειστό, pίχνεις μια μουτζα στον εαυτό σου και κλαις τα λεφτά που έδωσες αντί να πας και να τα ακουμπήσεις στα Καλάβρυτα και να είσαι σίγουρος ότι για ένα σαββατοκύριακο (τον μήνα /το δίμηνο) έχεις λεφτά να ξοδέψεις και να περάσεις καλά. Νομίζεις πόσοι από αυτούς που την πάτησαν έτσι θα ξαναέρθουν? Καλύτερα να είναι κλειστό παρά να υπολειτουργεί! Tο να υπολειτουργεί είναι χειρότερη διαφήμιση!!!! (κανόνας marketing)

Υ.Σ. Η παρέα που ασχολείται και Εγώ ο άσχετος έχω ολόκληρη σελίδα με την άλλη δραστηριότητα μας στο βουνό. Και κάνουμε την καλύτερη διαφήμιση στο βουνό εδώ και επίσημα λίγους μήνες! γιατί απλά είμαστε οι πρωτοπόροι στην περιοχή στο συγκεκριμένο είδος.
                                Ξεκινάω από το τέλος. Μιλάς για το sportsmag.gr ;;; Αν λες για αυτό είναι πολύ καλή σκέψη και ωραία υλοποίηση.

Μα θα ξεκινήσεις από Αθήνα αποκλειστικά για το Μαίναλο αν δεν είσαι 100% σίγουρος ότι θα είναι ανοιχτό; Ρε παιδιά, αστοχία ήταν. Μαζί σου και εγώ ότι βιάστηκαν να το δώσουν ανοιχτό. Μην κάνουμε την συζήτηση που κάνουν για την Στύγα στα Καλάβρυτα. Αυτές είναι οι αδυναμίες των χιονοδρομικών μας. Όλοι το ξέρουμε ότι τα λιφτ των χιονοδρομικών μας είναι αρχαία και βγάζουν προβλήματα συνέχεια και έχουν περιορισμένες δυνατότητες. Μακάρι να είχε το Μαίναλο 5 εκατομμύρια ευρώ και τα Καλάβρυτα άλλα 10 να αναβαθμίσουν τις υποδομές τους. Δεν τα έχουν και η ζωή συνεχίζεται. Και εγώ απαιτώ ποιοτικότερες υπηρεσίες αλλά όταν βλέπω ότι υπάρχουν συγκεκριμένες δυνατότητες προσαρμόζομαι. Δεν κάθομαι να τσακώνομαι ενώ δεν μπορεί να γίνει στην ΟΥΣΙΑ κάτι.

Εντάξει να υπάρχει γιατρός, πιστερ, άδεια κτλ. Αλλά για τα συρόμενα αλήθεια τι μπορεί να γίνει και δεν γίνεται;

Για τον Αύγουστο που λες, δεν σε πειράζει η ζέστη αν το κάνεις πρωί. Διανυκτερεύσαμε πάνω και το πρωί κατεβήκαμε με τα ποδήλατα Βυτίνα και μετά Δημητσάνα.

Υ.Σ. Μην υπόσχεσαι πολλά για το σκι, γιατί θα σε αγγαρέψω μέχρι να μάθω να κατεβαίνω σε απάτητο...

Comment

Working...
                                X