’ντε καλοφόρετες. Θα διαπιστώσεις και εάν είναι στο νούμερό σου.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Παρνασσος 2009-2010
Collapse
X
-
Εγώ χθες δεν τα κατάφερα. Την έβγαλα μέχρι Γεροντόβραχο και μετά κόλλησα στον πάγο. Αναγκάστηκα και τις έβαλα. Μόλις έφτασα πάνω είχε διακοπή ρεύματος, η γεννήτρια δεν μπορούσε να πάρει μπροστά και μετά κατέβηκε και το σύννεφο στα Κελλάρια και πλάκωσε τρελή ομίχλη, αντίο ζωή. Ευτυχώς άνοιγε κατά διαστήματα και είπαμε ότι τσουλήσαμε και λίγο σωστά. Από τις χειρότερες μου μέρες μακράν.
Η κόκκινη του Ηρακλή ήταν εντελώς απάτητη. Είναι θέμα του χιονοδρομικού ή απλώς δεν μπορεί να στρωθεί η πίστα?
Edited by: LeRoi
Comment
-
Παιδιά λίγο δύσκολα τα βλέπω τα πράγματα για το ερχόμενο ΣΚ. Μάλλον θα έχουμε πρόβλημα με αέρα ..!!!! ίσως να κάνουμε κάτι το Σάββατο αλλά ..θα δήξει!!!!<?: prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com
ffice
ffice" /> Ξέρει κανένας πια είναι η μέγιστη ένταση ανέμου (km/h) για τη λειτουργία των αναβατήρων? "
Χιόνι και πάλι χιόνι!!!!!!!!!!!!
Comment
-
Originally posted by makarosΞέρει κανένας πια είναι η μέγιστη ένταση ανέμου (km/h) για τη λειτουργία των αναβατήρων?
Ναι, είναι 60km/h.
Για την τηλεκαμπίνα, όχι για τα καρεκλάκια. Τα καρεκλάκαι είναι λίγο πιο ανθεκτικά, το αυγό και οι ταλαντώσεις του είναι ο λόγος που παθαίνει "έμφραγμα" το κέντρο όταν έχει αέρα >60km."The map is full of places that only mean anything to me because of snowboarding...
http://www.hiddencellar.eu
Comment
-
Το βουνό σήμερα πουδραρίστηκε καλά!Αύριο θα είμαι πάνω!Να φάω λίγο πουδρα!
Καφέ φόρμα φοράω.Αν με δει κάποιος ας μου μιλήσει. [i]
Μου άρεσε πολύ που το Χ.Κ. Παρνασσού δίνει ποιες πίστες είναι πατημένες.Μπράβο του.Είναι κάτι που βοηθάει στην σωστότερη ενημέρωση των χιονοδρόμων.Θα ήθελα και την 6 πατημένη,αλλά και με πούδρα δεν με χαλάει!"
Comment
-
μην ξεκινησεις καν
μολις γυρισα απο παρνασσο
6 ωρες εκανα......
εριχνε χιονι ολη την μερα στο βουνο...
οι δρομοι απο το χ.κ μεχρι και μετα την αραχωβα ακαθαριστοι...
ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
η χιονοπτωση δεν σταματησε λεπτο μεχρι την εξοδο για αγιο στεφανο...
στην θηβα....ΤΙ ΧΙΟΝΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΟΟΟ??????ΧΑΡΤΟΠΕΤΣΕΤΕΣ
ΟΛΑ ΑΣΠΡΑ ΑΠΟ Χ.Κ ΜΕΧΡΙ ΜΑΛΑΚΑΣΑΤο ν αγαπάς δεν είναι τίποτα
το ν αγαπιέσαι είναι κάτι
το ν αγαπάς και ν αγαπιέσαι είναι το παν!
-------------------------------
το μόνο σίγουρο είναι οτι... τίποτα δεν είναι σίγουρο
Comment

Comment