Announcement

Collapse
No announcement yet.

Παρνασσος 2009-2010

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Μήπως ξέρει κανείς γιατί δεν εκχιονίζουν τους δρόμους; Το δικαιολογώ το Σάββατο (αν και χρειαζόσουν αλυσίδες από πολύ χαμηλά) αλλά την Κυριακή; Πόσο δύσκολο θα ήταν να ρίξουν αλάτι;

Comment

• Εγώ χθες έβγαλα κάρτα στην οποία τυπώθηκε το όνομά μου και η φάτσα αυτού που με ακολουθούσε στην ουρά... Λάθος στόχευση με τη camera... [i] "
      Γιατί βλεπω πάντα το control <asp:button> ως <asp:Burton>?

Comment

• Originally posted by zouzounaki
        Πότε φτάνουν τα ski buses?
        Του Κλαουδάτου, φτάνει στο κατάστημα στο Λειβάδι κατα τις 8 παρά με 8.... Κατεβαίνει ο κόσμος, ενοικιαζει τον εξοπλισμό, ανεβαίνει πάλι πάνω στο bus, και μετα ανεβαίνεις χιονοδρομικό. Οπότε χοντρικά, και ανάλογα με την κατάσταση του δρόμου, από τις 8.45-9.15. Τώρα με τα μπλόκα και λίγο αργότερα...

Comment

• Originally posted by Mindcircus
          Originally posted by zouzounaki
          Πότε φτάνουν τα ski buses?

Του Κλαουδάτου, φτάνει στο κατάστημα στο Λειβάδι κατα τις 8 παρά με 8.... Κατεβαίνει ο κόσμος, ενοικιαζει τον εξοπλισμό, ανεβαίνει πάλι πάνω στο bus, και μετα ανεβαίνεις χιονοδρομικό. Οπότε χοντρικά, και ανάλογα με την κατάσταση του δρόμου, από τις 8.45-9.15. Τώρα με τα μπλόκα και λίγο αργότερα...
          Εαν δεν κολλήσουν στο χιονι στον παγο στην κίνηση η χαλασουν .Γενικα όταν έχει ‘άσχημο δρομο’ ποτέ δεν τα εχω δει τόσο νωρίς.

Comment

• Του Κλαουδατου στην καλυτερη θα ειναι πανω λιγο πριν τις 9.
            Στην χειροτερη θα ειναι στιw... 11 :S
            Tο σαββατο παρα τα μπλοκα και της ασχημης καταστασης του δρομου, φτασαμε 9.10
            [οι οδηγοι του κλαουδατου εχουν εμπειρια, οχι σαν κατι αλλους πουλμανιεριδες που τραβανε τα πανδεινα]

SUMMER NIGHTMARE

Comment

• ημουν σημερα πανω!ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΑ.....το μονο που με ξενερωσε ηταν που με αναγκασαν να παω κατω στον παππο να νοικιασω ασφαλεια για τι σανιδα(καινουργιο κ αυτο) και που δεν μου αφησατε σχεδον καμια πουδρα παρα μονο κατι ψαγμενες στη φτερολακα!χεχε
              το snowpark απλα τελειο!γνωριστικα και με ενα παιδι που ειναι μελος της ομαδας οπυ τα φτιαχνουν και μου ελεγε οτι ειναι απο οκτομβρη πανω και τα φτιαχνουν και οτι το χιονοδρομικο δεν τους βοηθαει σχεδον καθολου....τους παρακαλανε για να πατισουν λιγο τη 10 που τους εχουν δωσει για να φτιαξουν το παρκο και αυτο μονο!ουτε χορηγους δεν εχουν βρει!τεσπα!τον ευχαριστω για τις συμβουλες του μιας και πρωτη φορα δοκιμαζω σε snowpark!
              ο δρομος ηθελε και σημερα αλυσιδες και το μπλοκο ειναι στο καστρο ακομα!ετσι αναγκαστικα πας μεσω θηβας...δεν ειναι και μεγαλη βολτα παντως!γλυτωνεις και τα 2,20 στα διοδια

αυτα απο εμενα!καλη σεζον.....
              NO SNOW NO FUNNY.....

Comment

• Originally posted by falireas
                Μήπως ξέρει κανείς γιατί δεν εκχιονίζουν τους δρόμους; Το δικαιολογώ το Σάββατο (αν και χρειαζόσουν αλυσίδες από πολύ χαμηλά) αλλά την Κυριακή; Πόσο δύσκολο θα ήταν να ρίξουν αλάτι;

Δύσκολο δεν είναι,είναι όμως πολύ κακό έως καταστροφικό σε μακροχρόνια κλίμακα να ρίχνεις αλάτι σε ένα βουνό και δη Εθνικό Δρυμό.

Comment

• Originally posted by snowpar
                  Originally posted by falireas
                  Μήπως ξέρει κανείς γιατί δεν εκχιονίζουν τους δρόμους; Το δικαιολογώ το Σάββατο (αν και χρειαζόσουν αλυσίδες από πολύ χαμηλά) αλλά την Κυριακή; Πόσο δύσκολο θα ήταν να ρίξουν αλάτι;

Δύσκολο δεν είναι,είναι όμως πολύ κακό έως καταστροφικό σε μακροχρόνια κλίμακα να ρίχνεις αλάτι σε ένα βουνό και δη Εθνικό Δρυμό.
                  συμφωνώ απόλυτα![i]
                  "
                  :)

Comment

Πίστεψε με οτι τον Δρυμό σκέφτονται και δεν ρίχνουν [i]
                    "
                    Ski now, work later.

Comment

Δηλαδή, στα Καλάβρυτα που ο δρόμος είναι πάντα καθαρός την επόμενη μέρα είναι δασοκτόνοι; [i] Μήπως απλά περνάει πολύ γρήγορα το εκχιονιστικό και δεν προλαβαίνει να σχηματιστεί πάγος;
                      "

Comment

• Χαζή ερώτηση: Έχω κρατήσει την κάρτα... εαν την φορτώσω μέσω Internet, δε γλυτώνω τις ουρές? Το ίδιο και όλοι μας που γκρινιάζουμε για τη φασαρία με τις φώτο? Το έχει δοκιμάσει κανεις ΦΕΤΟΣ???

Comment

• εχθες κυριακη ημουν απανω πολυ καλη ποιοτητα χιονιου και πολυ ωραια πατημενο...πηγα και φτερολακα με τα λιφτ στο snowpark αλλα για εμας που κανουμε σκι δεν κανει,ειναι περισσοτερο για σνοουμπορντ........κελλαρια και παλι κελλαρια......

Comment

• Originally posted by Mindcircus

Χαζή ερώτηση: Έχω κρατήσει την κάρτα... εαν την φορτώσω μέσω Internet, δε γλυτώνω τις ουρές? Το ίδιο και όλοι μας που γκρινιάζουμε για τη φασαρία με τις φώτο? Το έχει δοκιμάσει κανεις ΦΕΤΟΣ???

Κι αν την γεμίσεις με 30 ευρώ και είναι μερικής λειτουργίας το ΧΚ θα τα πάρεις πίσω τα ρέστα ή θα τα χάσεις? Κι εγώ την ίδια απορία είχα.

Comment

• Ωραια μερα σημερα, οι πιστες στρωμενες, ο καιρος με ανοιγματα κ κλεισιματα, το χιονακι σφιχτο το πρωι αλλα μαλακωσε-βαρυνε το μεσημερι, κοσμος ελαχιστος, διαδρομη μεσω Θηβας.

Καλα ηταν!

Comment

• Μάγκες αν πάω αύριο θα χρειαστώ αλυσίδες?Και αν ναι, από ποιο σημείο? Τις έχω αγοράσει εδώ και δύο χρόνια και ως τώρα δεν χρειάστηκαν(οριακά κάποιες φορές).Πρέπει να κάνω προπόνηση αποβραδίς να τις τοποθετώ γρήγορα...

Ευχαριστώ!

Comment

Working...
                                X