Announcement

Collapse
No announcement yet.

Παρνασσος 2009-2010

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Δυστυχώς σήμερα δεν άξιζε πάνω. Ομίχλη παντού, χωρίς ούτε ένα άνοιγμα...
    Επίσης το χιόνι πολύ, αλλά εντελώς υγρό. Σαν να βγήκαν από το πλυντήριο έγιναν τα ρούχα μου. Και μάλιστα στο πρόγραμμα χωρίς στύψιμο. Δεν πειράζει ... Next time.

Το στύψιμο όμως ήταν αλλού: Οκ με την αναγκαστική χρησιμοποίηση λουριού στα σανίδια... Αλλά 5 (ΠΕΝΤΕ) ευρώ η ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ του λουριού? 5 ευρώ η ενοικίαση? (Η απόδειξη που πήρα έγραφε ότι νοίκιασα παιδικό κράνος) Ξέρει κανείς πόσο κάνει η αγορά ενός λουριού? Πληροφοριακά ρωτάω...

ΥΓ: Το αστείο είναι ότι άφησα κ ταυτότητα για να το νοικιάσω... Για να μην το κλέψω... Πάμεεε.... χαχαχα....
    Γιατί βλεπω πάντα το control <asp:button> ως <asp:Burton>?

Comment

• @ettala μάλλον δεν θα πρόσεξες ότι το λουράκι ήταν από μεταξωτό ύφασμα με χρυσό τρούκ!![i]

Θα συμφωνήσω κι εγώ ότι δεν "έλεγε πολλά" σήμερα επάνω! ακριβώς όπως τα είπε ο @ettala...

στις 9.30 ετοιμαζόμαστε για πάνω... palmer και Vanzel

"

Comment

• την μύτη μου πάντως εγώ, την έβλεπα!

"

Comment

• ο Στέριος ... λιφτιέρης σήμερα!

"ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΟΥΡΑΚΙ ΣΤΑ SNOWBOARD ΝΑ ΠΑΝΕ ΠΙΣΩ!"

"

Comment

• Οι χιονοπαγίδες αρχίζουν να γεμίζουν αν και θέλει χιόνι ακόμα...

μέσα στις πίστες καμία πέτρα βέβαια ...και τα σκί καινούρια από κάτω!

μόνο μέσα στις πίστες όμως!

"

Comment

• Στο βουνό θα πετύχεις καλές και κακές μέρες από πλευράς καιρικών συνθηκών...

Φτάνει να το κυνηγάς και με το πέρας της σεζόν να νιώθεις γεμάτος!

Comment

• Ακριβώς Κώστα!Το βουνό έβαλε αρκετό χιονάκι αλλά δεν μας έκανε τη χάρη ο καιρός.Πάντως καλύτερα πάνω με ομίχλή παρά στην Αθήνα.Το ρητό είναι σοφό...Η χειρότερη μερα στο βουνό είναι καλύτερη από την καλύτερη μέρα στην πόλη!

Comment

• Από ότι βλέπω το φάγαμε το πακέτο μας για τα σαββατοκύριακο…………για να είναι σε αναστολή σχεδόν όλο το κέντρο σήμερα φαντάσου τι θα γίνει αύριο που προβλέπονται άνεμοι μεγαλύτερης εντάσεως!!<?: prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-comfficeffice" />"
                  Χιόνι και πάλι χιόνι!!!!!!!!!!!!

Comment

• Ριχνει αβερτα επανω ...!Το γελιο ειναι οτι το snowforecast εδινε ηλιοφανεια που την είδε ..?!!!

Comment

• Δύσκολα τα πράγματα για το Σ/κ....για Κυριακή χλωμό....Ας ελπίσουμε για άυριο να δωθούν κάποιοι αναβατήρες...πριν λίγο καιρό δεν έιχαμε χιόνι και τώρα που το έχουμε δεν μας κάνει την χάρη ο κ%λόκαιρος...Γ%$ώ των άερα μου και την ομίχλη μου μέσα!!!![i] "
                      Όποιος φοβάται πέφτει και κοιμάται....

Comment

• Originally posted by dieselaki
                        Δύσκολα τα πράγματα για το Σ/κ....για Κυριακή χλωμό....Ας ελπίσουμε για άυριο να δωθούν κάποιοι αναβατήρες...πριν λίγο καιρό δεν έιχαμε χιόνι και τώρα που το έχουμε δεν μας κάνει την χάρη ο κ%λόκαιρος...Γ%$ώ των άερα μου και την ομίχλη μου μέσα!!!![i] 
                        Εχεις δικιο φίλε μου αλλα αστο να ριχνει θα βγουν και καλές μερες ...!!Δεν μας χαλαει καθόλου να έχουμε 3 μετρα χιόνι ..!15-20 φλεβάρη!!!Edited by: antono2 "

Comment

• Originally posted by vanzel
                          Ακριβώς Κώστα!Το βουνό έβαλε αρκετό χιονάκι αλλά δεν μας έκανε τη χάρη ο καιρός.Πάντως καλύτερα πάνω με ομίχλή παρά στην Αθήνα.Το ρητό είναι σοφό...Η χειρότερη μερα στο βουνό είναι καλύτερη από την καλύτερη μέρα στην πόλη!
                          Έτσι ακριβώς είναι!!
                          Ανέβηκα χτες, Πέμπτη. Ούτε για μια στιγμή δεν άνοιξε ο καιρός. Μόνο στην Ήρα, Φτερόλλακα ήταν καλύτερα τα πράγματα. Εγώ πάντως το παιχνίδι μέσα στα δέντρα το ευχαριστήθηκα, κι ας μην ήταν αυτό που περίμενα για χτες.
                          Το χιόνι είναι πολύ, σίγουρα 1 μέτρο απάτητο στα υπήνεμα.
                          Δε φαίνεται φως για καλό καιρό της επόμενες μέρες. Το καλό είναι ότι θα γεμίσει χιόνι το βουνό, όπως και όλα τα βουνά!
                          let it snow! ***

Comment

• Αυτο ακριβως ειναι και το νοημα με το ski/snb... Για να εχεις,
                            πρεπει να χιονιζει και να εχει δυσκολο καιρο γενικα. Ετσι, αν θελεις να
                            το ευχαριστιεσαι και να ζεις μεγαλες σε διαρκεια σεζον, πρεπει να
                            εισαι ετοιμος για καθε ειδους καιρικων συνθηκων.
                            Ας ελπισουμε οτι αυριο τουλαχιστο δεν θα εχει ανεμο ...
                            ορθιοοοος ...

Comment

• Μαπα το καρπουζι και σημερα,παντου ηλιοφανεια
                              πανω στο βουνο ομιχλη,ημαρτον
                              λες και ειχε το συννεφακι του γκαντεμη απο πανω οπως στα καρτουν.
                              δεν ανεβηκαμε καν πανω,

Comment

• Εγω εχω μπερδευτει!! [i] Τελικα αυριο, θα ειναι τελος παντων υποφερτα, η να μην το προσπαθησουμε καν???"
                                Let it snow.. Let it snow.. Let it snow....

Comment

Working...
                                X