Announcement

Collapse
No announcement yet.

Παρνασσος 2009-2010

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ’ντε καλοφόρετες. Θα διαπιστώσεις και εάν είναι στο νούμερό σου.

Comment

• σε καποια σημεια θελει αλυσιδεσ σε καποια αλλα οχι δηλαδη εκει που λεσ θα τις βγαλω πιο πανω θα χρειαστουν ειναι 50-50!!!!

Comment

• Εγώ χθες δεν τα κατάφερα. Την έβγαλα μέχρι Γεροντόβραχο και μετά κόλλησα στον πάγο. Αναγκάστηκα και τις έβαλα. Μόλις έφτασα πάνω είχε διακοπή ρεύματος, η γεννήτρια δεν μπορούσε να πάρει μπροστά και μετά κατέβηκε και το σύννεφο στα Κελλάρια και πλάκωσε τρελή ομίχλη, αντίο ζωή. Ευτυχώς άνοιγε κατά διαστήματα και είπαμε ότι τσουλήσαμε και λίγο σωστά. Από τις χειρότερες μου μέρες μακράν.

Η κόκκινη του Ηρακλή ήταν εντελώς απάτητη. Είναι θέμα του χιονοδρομικού ή απλώς δεν μπορεί να στρωθεί η πίστα?
        Edited by: LeRoi

Comment

• Ρε παιδια τι κολλημα ειναι αυτο με τις αλυσιδες??? ΕΛΕΟΣ παντα στο αυτοκινητο και παντα τις φοραμε ΠΡΙΝ κολλησουμε και <a href=mailto:γ@@@@ουμε" target="_blank">γ@@@@ουμε</A> ολους τους αλλους που ακολουθουν !!

Σταματηστε πια να ειστε επικυνδυνοι!!"

Comment

• Χρειάζονται σίγουρα αλυσίδες...σήμερα νομίζω χρειάζονταν μετά αφού ανέβεις τη στροφή από το λιβάδι, λίγο παρακάτω.

Comment

• Ευχαριστώ φίλε(όπως και τους υπόλοιπους)!Λέω τελικά να ανέβω αύριο. Καλό βράδυ!

Comment

• Παιδιά λίγο δύσκολα τα βλέπω τα πράγματα για το ερχόμενο ΣΚ. Μάλλον θα έχουμε πρόβλημα με αέρα……..!!!! ίσως να κάνουμε κάτι το Σάββατο αλλά……..θα δήξει!!!!<?: prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-comfficeffice" /> Ξέρει κανένας πια είναι η μέγιστη ένταση ανέμου (km/h) για τη λειτουργία των αναβατήρων? "
                Χιόνι και πάλι χιόνι!!!!!!!!!!!!

Comment

• Οποια και αν ειναι αυτη η ενταση, οταν το SF δινει πανω απο 35km/h τα πραγματα ειναι σκουρα, ετσι δειχνει η εμπειρια μου. Και οταν προβλεπει 35, συνηθως η πραγματικοτητα ειναι 100.
                  ορθιοοοος ...

Comment

• Originally posted by makaros
                    Ξέρει κανένας πια είναι η μέγιστη ένταση ανέμου (km/h) για τη λειτουργία των αναβατήρων?

Ναι, είναι 60km/h.

Για την τηλεκαμπίνα, όχι για τα καρεκλάκια. Τα καρεκλάκαι είναι λίγο πιο ανθεκτικά, το αυγό και οι ταλαντώσεις του είναι ο λόγος που παθαίνει "έμφραγμα" το κέντρο όταν έχει αέρα >60km."
                    The map is full of places that only mean anything to me because of snowboarding...
                    http://www.hiddencellar.eu

Comment

• Τα οποια 60Km/h φυσικα δεν ειναι αντιστοιχα με τα km/h που δειχνει το snow forecast...

Comment

• Ακριβώς.

Την ένταση του ανέμου την υποεκτιμά σχεδόν πάντα...
                        The map is full of places that only mean anything to me because of snowboarding...
                        http://www.hiddencellar.eu

Comment

• Το βουνό σήμερα πουδραρίστηκε καλά!Αύριο θα είμαι πάνω!Να φάω λίγο πουδρα!
                          Καφέ φόρμα φοράω.Αν με δει κάποιος ας μου μιλήσει. [i]

Μου άρεσε πολύ που το Χ.Κ. Παρνασσού δίνει ποιες πίστες είναι πατημένες.Μπράβο του.Είναι κάτι που βοηθάει στην σωστότερη ενημέρωση των χιονοδρόμων.Θα ήθελα και την 6 πατημένη,αλλά και με πούδρα δεν με χαλάει!"

Comment

• Αύριο κοπάνα και πάνω ... σσσσσ.....
                            Γιατί βλεπω πάντα το control <asp:button> ως <asp:Burton>?

Comment

• μην ξεκινησεις καν
                              μολις γυρισα απο παρνασσο
                              6 ωρες εκανα......
                              εριχνε χιονι ολη την μερα στο βουνο...
                              οι δρομοι απο το χ.κ μεχρι και μετα την αραχωβα ακαθαριστοι...
                              ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                              η χιονοπτωση δεν σταματησε λεπτο μεχρι την εξοδο για αγιο στεφανο...
                              στην θηβα....ΤΙ ΧΙΟΝΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΟΟΟ??????ΧΑΡΤΟΠΕΤΣΕΤΕΣ
                              ΟΛΑ ΑΣΠΡΑ ΑΠΟ Χ.Κ ΜΕΧΡΙ ΜΑΛΑΚΑΣΑ
                              Το ν αγαπάς δεν είναι τίποτα
                              το ν αγαπιέσαι είναι κάτι
                              το ν αγαπάς και ν αγαπιέσαι είναι το παν!
                              -------------------------------
                              το μόνο σίγουρο είναι οτι... τίποτα δεν είναι σίγουρο

Comment

• Γι'αυτό θα πάω επειδή έριχνε χιόνι όλη μέρα! [i]"

Comment

Working...
                                X