Announcement

Collapse
No announcement yet.

Παρνασσος 2009-2010

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Στη Φτερόλακα είναι!!

Comment

• Pads....στο ειπα, ΠΑΡΕ ΑΔΕΙΑ και φυγαμε!

Μπορει να ειμαι αφελης αλλα το να πας απο χιονοστιβαδα στον Παρνασσο μου ακουγεται σα να πνιγεται Ελβετος ναυτης!
      First chair...last call

Comment

• Συχνα πεφτουν μικρες χιονοστιβαδες στις αποτομες πλαγιες πανω απο την περιφερειακη
        Οσο μικρες και αν ειναι καλυτερα να μην βρεθει κανεις στο δρομο τους.
        Never summer

Comment

• Κι επειδή δε βλέπω πολλές photos ... ας κάνω την αρχή: (Τετάρτη 27/1 με wind chill στους -16) ... κάποιες με iPhone - το κρύο ήταν μπόλικο βλέπεις για περιττές κινήσεις [i] - κάποιες με κανονική φωτογραφική

Φτερόλακκα power

"

Comment

• Originally posted by Pads
            Συχνα πεφτουν μικρες χιονοστιβαδες στις αποτομες πλαγιες πανω απο την περιφερειακη
            Οσο μικρες και αν ειναι καλυτερα να μην βρεθει κανεις στο δρομο τους.

α πα πα πα πα πα...[i]"

Comment

• να μου ρθει και καμιά χιονοστοιβαδα...[i] Edited by: zouzounaki "

Comment

• Παρτε αυριο αδεια......Δεν μπορω να φυγωωωωωω αφου την αλλη βδομαδα την κανω για αυστρια... Θελω παρνασσο αυριοοοοοοοοοοοοοο

Comment

• Εισαι προκλητικος....φευγεις για Αυστρια και κανεις ετσι επειδη δεν μπορεις να πας αυριο Παρνασσο;;;;;;;;
                  First chair...last call

Comment

• Κλειστός ο Ηρακλής" σήμερα?

"

Comment

• Προτεινω σε οσους δεν μπορουν να παρουν αδεια τις επομενες ημερες (κι εγω μαζι) να μην κοιταζουν τις snowcams....
                      First chair...last call

Comment

• Αύριο τελικά θα είναι καλά για να την κάνουμε ???
                        Let it snow.. Let it snow.. Let it snow....

Comment

• Αύριο θα έχουμε ηλιοφάνεια με κρύο και δυστυχώς ...αέρα!

Ενδέχεται λοιπόν να μην λειτουργήσει πάλι ο Ηρακλής και να τσουλάμε στο συρόμενο του Περικλή μόνο.

Φτερόλακα δεν ξέρω πώς θα είναι, ίσως λίγο καλύτερα αν και σήμερα δεν πρέπει να ήταν καλά.

Όπως και να έχει θα είμαστε πάνω και βλέπουμε...

p.s αλυσίδες τελικά έβαλες το Σάββατο?

Originally posted by mili1978
                          Αύριο τελικά θα είναι καλά για να την κάνουμε ???

Comment

• Το Σάββατο ούτε που το προσπάθησα να ανέβω...

Και επειδή πολύ φοβάμαι οτι και αυτό το σκ θα είναι τα ίδια με το προηγούμενο λέω να ανέβω αύριο!!

Μακάρι να έχει τέλειο καιρό και να το ευχαριστηθούμε!!!!
                            Let it snow.. Let it snow.. Let it snow....

Comment

• Θα είμαι και εγώ αύριο επάνω. Πολύχρωμο μπουφάν με ρίγες, κόκκινο παντελόνι, μαύρο κράνος και κάνω snowboard. Θέλω να πιστεύω ότι θα είναι καλά. Έχω στείλει mail στον κο Δρίβα και περιμένω απάντηση με την πρόβλεψή του για αύριο, καθώς επίσης και για ποιόν ακριβώς λόγω δεν άνοιξαν τα «ψηλά» σήμερα. Μόλις πάρω απάντηση, θα σας ενημερωσω, κάντε και εσείς το ίδιο...

Comment

• ξερει κανενας αμα εχουν πατιθει τα αποτομα????

Comment

Working...
                                X