Announcement

Collapse
No announcement yet.

Παρνασσος 2009-2010

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Και ποιά η διαφορά να φοράει κάποιος λουράκι?

εννοώ έχει κάποια διαφορά στην επίδοση?

δεν κάνεις καλό snowboard?

ενοχλεί στο πόδι?

κάνεις μια ώρα να το βάλεις?

ή μήπως θεωρείτε αξεσουάρ αρχαρίων?

Στους 1000 σανιδάδες θα υπάρξει και ένας που θα του φύγει η σανίδα.

Δεν υπάρχει φορά που θα ανέβω στο βουνό και δεν θα δώ μια σανίδα να τσουλάει..

Όχι πολλές..μια!

Για αυτή την μια γίνεται όλη η ιστορία! Για έναν <a href=mailto:μ@@κα" target="_blank">μ@@κα</A> !

Οι λιφτιέριδες δεν ξέρουν όμως αν αυτός ο μ@@κας είμαι εγώ ,εσύ, ο άλλος...

και ευγενικά προσπαθούν να το εξηγήσουν αυτό στην αφετηρία των λίφτ,

αλλά κάποιοι δεν καταλαβαίνουν!

p.s και μην ξεχνάτε ότι τους κανόνες στο βουνό τους ορίζουμε οι σκιέρ!

"

Comment

• Originally posted by mandrakoukios

Να ρωτησω και κατι αλλο που μου εκανε εντυπωση ? Σας εχει πει ποτε κανενας Liftιερης τπτα για το Backpack γιατι εμενα 2 ΣΚ πισω μου την ειπε για το σακιδιο στην πλατη (Στον Βακχο ημουν), ενταξει βεβαια τον αρχισα στο κραψιμο γιατι μου ειπε πως απο φετος δεν επιτρεπεται το σακιδιο στην πλατη κ ρωτησα τι αλλαξε στο ΧΚ μηπως τα lift η η διευθυνση ? κουνησε το κεφαλι του και την εκανε!

Απλα το γραφω γιατι μου εκανε εντυπωση!
      Τη τρίτη ανέβηκα τελευταία φορά και είχα standard τσάντα στη πλάτη και δεν μου είπε κανείς τίποτα. Δεν νομίζω να ισχύει πλέον αυτό το 'μέτρο'

Comment

• tirol: δεν κατηγορησε κανεις τους λιφτιερηδες. εντολες εκτελουν και ειναι και ευγενεστατοι. Προσωπικα με ενοχλει το λουρακι και εχω και ενα μονιμο αγχος, ισως και ανυποστατο, μηπως πιαστει στο μαχαιρι.

σχετικα με το backpack, εχω παρατηρησει σε χιονοδρομικα του εξωτερικου, οτι πρεπει να το φορας μπροστα οταν καθεσαι στο καρεκλακι, για ενα λογο: εχοντας το στην πλατη σε σπρωχνει προς τα εξω οποτε υπαρχει μεγαλυτερος κινδυνος να κανεις εντυπωσιακη βουτια απο το λιφτ
        First chair...last call

Comment

• Originally posted by tirol

Και ποιά η διαφορά να φοράει κάποιος λουράκι?

ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ!!!
          ουτως ή αλλως ΟΛΟΙ οι σανιδαδες χαλαρωνουμε την δεστρα που ειναι δεμενη πανω στο λιφτ για δυο πολυ απλους λογους!!ΚΡΑΜΠΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΣΗ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΒΑΡΟΥΣ ΤΟΥ ΣΑΝΙΔΙΟΥ ΠΟΥ ΚΡΕΜΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΝΑ ΠΟΔΙ...ειναι και πιο ευκολες οι μανουβρες στο μπες-βγες στο λιφτ οπως και στο skating με αυτο ...(εχω δει και εγω σανιδια να φευγουν γιατι χαλαρωμενη δεστρα με χαλασμενα-φαγωμενα δοντακια εχει ανοιξει πανω σε καρεκλακι)
          ενα κοντο λουρακι που πιανει με κρικο στην μποτα η μια πλευρα(κλιπακι) και η θηλεια στην δεστρα ειναι ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΕΡΓΟΝΟΜΙΚΟΤΕΡΟ!
          ουτε περιττο βαρος προσθετει ουτε ειναι ενοχλητικο σαν εκεινα τα παλια που εδεναν πανω στο γονατο!![i]
          αντι λοιπον να εχετε δυο καστανιες να λυσετε,ΑΠΛΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΛΙΠΑΚΙ(ΣΑΝ ΚΛΕΙΔΟΘΗΚΗ)ΕΠΙΠΛΕΟΝ!!
          ΣΙΓΑ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ!!!
          "

Comment

• Originally posted by Vin

σχετικα με το backpack, εχω παρατηρησει σε χιονοδρομικα του εξωτερικου, οτι πρεπει να το φορας μπροστα οταν καθεσαι στο καρεκλακι, για ενα λογο: εχοντας το στην πλατη σε σπρωχνει προς τα εξω οποτε υπαρχει μεγαλυτερος κινδυνος να κανεις εντυπωσιακη βουτια απο το λιφτ
            σωστος!!![i]
            το σακιδιο ΠΑΝΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΚΑΡΕΚΛΑΚΙ!!!ειναι νομος της φυσικης και απλη λογικη!!
            και ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΡΑΦΟΡΤΩΝΟΥΜΕ!!!!(μονο τα απαραιτητα για να μπορουμε να τσουλαμε ανετα με αυτο μποροντας να κανουμε ΟΛΟΥΣ τους απαραιτητους ελιγμους με ασφαλεια και ταχυτητα χωρις το βαρος του σακιδιου να επιρρεαζει τις κινησεις μας).
            "

Comment

• Originally posted by resistance
              Originally posted by Vin

σωστος!!![i]
              το σακιδιο ΠΑΝΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΚΑΡΕΚΛΑΚΙ!!!ειναι νομος της φυσικης και απλη λογικη!!
              και ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΡΑΦΟΡΤΩΝΟΥΜΕ!!!!(μονο τα απαραιτητα για να μπορουμε να τσουλαμε ανετα με αυτο μποροντας να κανουμε ΟΛΟΥΣ τους απαραιτητους ελιγμους με ασφαλεια και ταχυτητα χωρις το βαρος του σακιδιου να επιρρεαζει τις κινησεις μας).
              εμένα μου έχει τύχει να σκαλώσει το σακκίδιο κ να μην μπορώ να σηκωθώ. από τότε πάντα μπροστά.
              "
              μικροαστοί, θα σας φάνε τα παιδιά σας....

Comment

• Για να είμαι ειλικρινής ούτε λουράκι έχω βάλει ποτέ, ούτε την τσάντα μπροστά στον αναβατήρα, ούτε αλυσίδες ακόμα κι όταν είχε αρκετό χιόνι. ΚΑΙ ΟΜΩΣ: Ούτε έχω κυνηγήσει το σανίδι μου στην κατηφόρα, ούτε έχω κάνει βουτιά από τoν αναβατήρα, ούτε έχω μπουκάρει σε χαντάκι παρέα με το κάρο. Φυσικά όμως, είναι θέμα κοινής λογικής και πολλοί δυστυχώς δεν τη διαθέτουν. Και το χειρότερο απ'όλα είναι ότι κυκλοφορούν ελεύθεροι ανάμεσά μας! [i]
                Τα μέτρα αυτά λοιπόν, μπορεί να θεσπίζονται για τους άλλους (και όχι εμάς τους "λογικούς") ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΑΣ, άρα τα δεχόμαστε και δε λέμε και κουβέντα. Γι'αυτό κι εγώ φρόντισα να προμηθευτώ ήδη λουράκι και κουβαλάω πάντα αλυσίδες μαζί μου. Για τη τσάντα το συζητάμε ακόμα γιατί είναι πολύ βαρετό να κάνεις αυτή τη δουλειά συνέχεια μπρος-πίσω, μπρος-πίσω....
                Λίγο άσχετο με τα λουράκια και τις τσάντες πλάτης τώρα, αλλά μπορεί να μου πει κάποιος στην ιστοσελίδα του ΧΚΠ, στο μενού φωτοενημέρωση, στην καταχώρηση της 31/1/2010 7:39:00 μμ, με τίτλο ΧΚΠΚ χαιρετίζει ΧΠΚ, στις φωτογραφίες 26 με 36 που είναι αυτά τα άλματα και οι σωλήνες κτλ που δείχνει; Υπήρχαν και πέρυσι;
                "

Comment

• <a href=http://www.parnassos-ski.gr/diary/" target="_blank">http://www.parnassos-ski.gr/diary/</A>"

Comment

• Καλησπέρα σε όλους!!! Ήμουν το Σάββατο και εγώ πάνω ύστερα από έναν ολόκληρο χρόνο και θέλω και εγώ με την σειρά μου να καταθέσω τις εμπειρίες μου που δεν έχουν αλλάξει και πολύ από τις άλλες χρονιές…. Καταρχήν ανέβηκα αργά στο ΧΚ κατά τις 12, σε όλη την διαδρομή υπήρχαν οι γνωστοί άγνωστοι οδηγοί που άλλοι δεν είχαν καθόλου αλυσίδες άλλοι είχαν και ανέβαιναν με την τρομακτική ταχύτητα των 5χλμ με έναν τρόμο στα μάτια τους λες και πήγαιναν σε πόλεμο, άλλοι που έκαναν αναστροφή έτσι στο πουθενά και κολλάγανε, είδα μέχρι τζιπόνι από τα ακριβά να έχει και χιονολάστιχο και να φοράει και αλυσίδες (μεγάλε του χρόνου και με ερπύστριες) αλλά και το κορυφαίο από το πουθενά και με το δρόμο μες στο χιόνι να κατεβαίνει και μιa street/supersport μηχανή!!!! Πάμε στο ΧΚ τώρα… το βουνό πρέπει να έχει πολύ χιόνι…τουλάχιστον μέσα στις πίστες αριστερά και δεξιά του Αίολου ήταν αρκετό για να κάνεις με ασφάλεια χιονοδρομία….με την ομίχλη όμως που είχε δεν μπόρεσα να διαπιστώσω τι γίνεται στα απότομα τμήματα….αν συνεχίσει έτσι θα κάνουμε ski/snowboard όπως πέρσι, άνετα μέχρι τέλος της άνοιξης!!! Το προσωπικό του ΧΚ ήταν θα έλεγα άψογο και βοηθούσαν σε κάθε περίπτωση παρόλο τις αντίξοες συνθήκες που επικρατούσαν…θέλω να κάνω μια παρατήρηση προς τους υπευθύνους του ΧκΠ.. κατά την γνώμη μου η τοποθέτηση του συρόμενου-ταινίας baby lift που είναι κάτω από το σαλέ είναι σε λάθος σημείο… συνωστίζονται σε πολύ μικρό χώρο (ανάμεσα στον διάδρομο και στην περίφραξη) παιδάκια και αρχάριοι που προσπαθούν να μάθουν, επισκέπτες που θέλουν να πάνε στο σαλέ, δάσκαλοι, μαμάδες, μπαμπάδες, γούνες ,πούρα, έλκηθρα, παρατημένοι εξοπλισμοί, όλα μαζί!!! Και αυτό πιστεύω είναι πολύ επικίνδυνο να χτυπήσει κάποιος!!! Κανονικά έπρεπε στους μη έχοντας εργασία (βλέπε χιονοδρόμους) η πρόσβαση τους στο σαλέ να γίνετε αποκλειστικά από την γέφυρα…και όχι να μου χρησιμοποιούν την ταινία κάτι κυράτσες που δεν μπορούσαν να περπατήσουν <?: prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-comffice:smarttags" /><st1:metricc&#111;nverter w:st="&#111;n" ProductID="5 μέτρα">5 μέτρα</st1:metricc&#111;nverter> και μου ανέβαιναν πάνω στην ταινία!!! (τόδα και αυτό!!!) ρε δεν είναι κυλιόμενες σκάλες ούτε τρενάκι που σε πάει βόλτα!!! Τελειώνοντας αυτή τη μικρή έκθεση μου γράφω επιγραμματικά: 1<SUP>ον </SUP>δεν είναι μαγκιά να κάνεις επίδειξη των ικανοτήτων σου ανάμεσα σε αρχάριους αλλά μεγάλη μ * * * * * α!!!! 2<SUP>ον</SUP> δεν είναι ντροπή να ρωτάς αν κάτι δεν ξέρεις, ντροπή και μ * * * * * α είναι να κάνεις τον ξερόλα και να θέτεις σε κίνδυνο τους άλλους 3<SUP>ον</SUP> όταν πέφτεις από το πιατάκι το αφήνεις!!!! και δεν το κρατάς να σε σέρνει!!! Ήμαρτον θέλει μυαλό? 4<SUP>ον</SUP> όταν αποβιβάζεσαι από τα καρεκλάκια (πέσεις δεν πέσεις) απομακρύνεσαι γρήγορα από το σημείο για να μην πέσουν πάνω σου οι πίσω και να τους διευκολύνεις κατά την αποβίβασή τους…(μάλλον πρέπει να έχεις τελειώσει πανεπιστήμιο για να το καταλάβεις αυτό) 5<SUP>ον</SUP> φίλε Royale πέρσι τόδα εγώ με τα μάτια μου στο λούκι του Ηρακλή πέδιλο του ski μαζί με μπότα να ταξιδεύει μόνο του!!!!! 6<SUP>ον</SUP> αφού απαγορεύεται το κάπνισμα μέσα στο σαλέ γιατί υπάρχουν μεγάλα επιδαπέδια τασάκια?? 7<SUP>ον</SUP> αυτά τα λίγα ήθελα να γράψω (λίγα???) καλά να περνάμε με πολλά πολλά χιόνια!!!!"
                    Όποιος φοβάται πέφτει και κοιμάται....

Comment

• Originally posted by dieselaki
                      Καλησπέρα σε όλους!!! Ήμουν το Σάββατο και εγώ πάνω ύστερα από έναν ολόκληρο χρόνο και θέλω και εγώ με την σειρά μου να καταθέσω τις εμπειρίες μου που δεν έχουν αλλάξει και πολύ από τις άλλες χρονιές…. Καταρχήν ανέβηκα αργά στο ΧΚ κατά τις 12, σε όλη την διαδρομή υπήρχαν οι γνωστοί άγνωστοι οδηγοί που άλλοι δεν είχαν καθόλου αλυσίδες άλλοι είχαν και ανέβαιναν με την τρομακτική ταχύτητα των 5χλμ με έναν τρόμο στα μάτια τους λες και πήγαιναν σε πόλεμο, άλλοι που έκαναν αναστροφή έτσι στο πουθενά και κολλάγανε, είδα μέχρι τζιπόνι από τα ακριβά να έχει και χιονολάστιχο και να φοράει και αλυσίδες (μεγάλε του χρόνου και με ερπύστριες) αλλά και το κορυφαίο από το πουθενά και με το δρόμο μες στο χιόνι να κατεβαίνει και μιa street/supersport μηχανή!!!! Πάμε στο ΧΚ τώρα… το βουνό πρέπει να έχει πολύ χιόνι…τουλάχιστον μέσα στις πίστες αριστερά και δεξιά του Αίολου ήταν αρκετό για να κάνεις με ασφάλεια χιονοδρομία….με την ομίχλη όμως που είχε δεν μπόρεσα να διαπιστώσω τι γίνεται στα απότομα τμήματα….αν συνεχίσει έτσι θα κάνουμε ski/snowboard όπως πέρσι, άνετα μέχρι τέλος της άνοιξης!!! Το προσωπικό του ΧΚ ήταν θα έλεγα άψογο και βοηθούσαν σε κάθε περίπτωση παρόλο τις αντίξοες συνθήκες που επικρατούσαν…θέλω να κάνω μια παρατήρηση προς τους υπευθύνους του ΧκΠ.. κατά την γνώμη μου η τοποθέτηση του συρόμενου-ταινίας baby lift που είναι κάτω από το σαλέ είναι σε λάθος σημείο… συνωστίζονται σε πολύ μικρό χώρο (ανάμεσα στον διάδρομο και στην περίφραξη) παιδάκια και αρχάριοι που προσπαθούν να μάθουν, επισκέπτες που θέλουν να πάνε στο σαλέ, δάσκαλοι, μαμάδες, μπαμπάδες, γούνες ,πούρα, έλκηθρα, παρατημένοι εξοπλισμοί, όλα μαζί!!! Και αυτό πιστεύω είναι πολύ επικίνδυνο να χτυπήσει κάποιος!!! Κανονικά έπρεπε στους μη έχοντας εργασία (βλέπε χιονοδρόμους) η πρόσβαση τους στο σαλέ να γίνετε αποκλειστικά από την γέφυρα…και όχι να μου χρησιμοποιούν την ταινία κάτι κυράτσες που δεν μπορούσαν να περπατήσουν <st1:metricc&#111;nverter w:st="&#111;n" productid="5 μέτρα">5 μέτρα</st1:metricc&#111;nverter> και μου ανέβαιναν πάνω στην ταινία!!! (τόδα και αυτό!!!) ρε δεν είναι κυλιόμενες σκάλες ούτε τρενάκι που σε πάει βόλτα!!! Τελειώνοντας αυτή τη μικρή έκθεση μου γράφω επιγραμματικά: 1<sup>ον </sup>δεν είναι μαγκιά να κάνεις επίδειξη των ικανοτήτων σου ανάμεσα σε αρχάριους αλλά μεγάλη μ * * * * * α!!!! 2<sup>ον</sup> δεν είναι ντροπή να ρωτάς αν κάτι δεν ξέρεις, ντροπή και μ * * * * * α είναι να κάνεις τον ξερόλα και να θέτεις σε κίνδυνο τους άλλους 3<sup>ον</sup> όταν πέφτεις από το πιατάκι το αφήνεις!!!! και δεν το κρατάς να σε σέρνει!!! Ήμαρτον θέλει μυαλό? 4<sup>ον</sup> όταν αποβιβάζεσαι από τα καρεκλάκια (πέσεις δεν πέσεις) απομακρύνεσαι γρήγορα από το σημείο για να μην πέσουν πάνω σου οι πίσω και να τους διευκολύνεις κατά την αποβίβασή τους…(μάλλον πρέπει να έχεις τελειώσει πανεπιστήμιο για να το καταλάβεις αυτό) 5<sup>ον</sup> φίλε Royale πέρσι τόδα εγώ με τα μάτια μου στο λούκι του Ηρακλή πέδιλο του ski μαζί με μπότα να ταξιδεύει μόνο του!!!!! 6<sup>ον</sup> αφού απαγορεύεται το κάπνισμα μέσα στο σαλέ γιατί υπάρχουν μεγάλα επιδαπέδια τασάκια?? 7<sup>ον</sup> αυτά τα λίγα ήθελα να γράψω (λίγα???) καλά να περνάμε με πολλά πολλά χιόνια!!!!

respect "
                      Wind-Snow-Sea

Comment

• λοιπόν

αύριο ή μεθαύριο????????? ιδού το ερώτημα...

και μην ακούσω και τα 2, αν μπορούσα δεν θα ρώταγα.
                        ΜΙΖΕΡΙΑΣ ...καί σαπιοκοιλιάς(by Makaka)

Comment

• Μεθαύριο!

Comment

• ναιναιναι,

ασε που άμα βγεί η μέρα με ηρακλή κλειστό θα μπλοκάρει.

Τετάρτη με το καλό.
                            ΜΙΖΕΡΙΑΣ ...καί σαπιοκοιλιάς(by Makaka)

Comment

• Originally posted by tirol

Και ποιά η διαφορά να φοράει κάποιος λουράκι?

εννοώ έχει κάποια διαφορά στην επίδοση?

δεν κάνεις καλό snowboard?

ενοχλεί στο πόδι?

κάνεις μια ώρα να το βάλεις?

ή μήπως θεωρείτε αξεσουάρ αρχαρίων?

Στους 1000 σανιδάδες θα υπάρξει και ένας που θα του φύγει η σανίδα.

Δεν υπάρχει φορά που θα ανέβω στο βουνό και δεν θα δώ μια σανίδα να τσουλάει..

Όχι πολλές..μια!

Για αυτή την μια γίνεται όλη η ιστορία! Για έναν <a href=mailto:μ@@κα" target="_blank">μ@@κα</A> !

Οι λιφτιέριδες δεν ξέρουν όμως αν αυτός ο μ@@κας είμαι εγώ ,εσύ, ο άλλος...

και ευγενικά προσπαθούν να το εξηγήσουν αυτό στην αφετηρία των λίφτ,

αλλά κάποιοι δεν καταλαβαίνουν!

p.s και μην ξεχνάτε ότι τους κανόνες στο βουνό τους ορίζουμε οι σκιέρ!

Βρωμοσκιερα μην ριχνεις λαδι στη φωτια,ναι δεν θελουμε να φοραμε λουρακια και αν γινει να φορατε και εσεις.

Εμπρος αδερφια σνοουμπορνταδες ολοι μαζι ενωμενοι απεναντι στον ρατσισμο των σκιεραδων "
                              παρουσιαζω αποκλινουσα συμπεριφορα...θελω χιονι

Comment

• Αυτή την εβδομάδα θα έχει χάλια καιρό και χιόνι, δεν αξίζει να ανέβει κανείς!

Comment

Working...
                                X