Announcement

Collapse
No announcement yet.

Borovets-virgin

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Φίλε ήδη 3 φίλοι είναι επάνω. Αύριο θα μάθω αναλυτικά και θα ενημερώσω σχετικά. Αν κρίνω από αυτά που έβλεπα στην κάμερα χθες πρέπει να έβαλε πολύ πράγμα.
    Ιδού ακόμα μία τωρινή στην λίμνη 1483 m !!!

<a href=http://img197.imageshack.us/i/borov.png/" target="_blank"></a>

"

Comment

• Originally posted by Loof
      Α ρε valsam δεν παιζεσαι με τίποτα,πολυ γέλιο έχεις.
      Λοιπόν για να πατάνε τα ρατρακ θα είναι σίγουρα ανοικτό το σ/κ.
      αν δεν έφευγα Σάββατο στο ’γιο Ορος θα σου έλεγα να φευγαμε καταδρομικη για μπύρες....
      Είναι και το αγαπημένο μου χιονοδρομικό το Borovets ρε γ * * * ωτο!
      Δεν μου λες;Kamenitza η μαυρη;
      Η Kamenitza η μαυρη τελειωσε πριν καιρο,η Αriana η μαυρη(κλασεις ανωτερη)ηταν η τελευταια!

Αν ειχα κλεισει για το Αγιο Ορος θα ειχα τρομερη δικαιολογια!

Αλλα με την γκαντεμια που με δερνει θα με καταλαβαινε η κυρα κατευθειαν γιατι θα γυρνουσα παλι τραυματισμενος και τι δικαιολογια θα'λεγα?

Τρακαρα με κανα μοναχο που ερχοταν απο πισω και δεν ηξερε οτι ο πισω πρεπει να προσεχει!

Αυριο θα το ξαναριξω,ηδη εκανα μια κρουση και ακουσα τα μπινελικια μου,αλλες 2 αυριο και μετα λιγα μουτρα με κανα δυο παντοφλιες οταν γυρισω και ειμαστε Ο.Κ!

Πριν κανα μισαωρο ελαβα sms απο τον αλλο τον χιονογκαυλο και λεει φυυυυυγαμε και τσιτοσε η κυρα!

Comment

• Originally posted by KonstantinosV
        Φίλε ήδη 3 φίλοι είναι επάνω. Αύριο θα μάθω αναλυτικά και θα ενημερώσω σχετικά. Αν κρίνω από αυτά που έβλεπα στην κάμερα χθες πρέπει να έβαλε πολύ πράγμα.
        Ιδού ακόμα μία τωρινή στην λίμνη 1483 m !!!

<a href=http://img197.imageshack.us/i/borov.png/" target="_blank"></A>
        Θα δουλεψει στανταρ το Σ.Κ?

Φιλε περιμενω ενημερωση νωρις αν γινετε για να οργανωθω(πρωτα το ψησημο στην κυρα,booking,πρασινες καρτες,κερωματα),πες και που να κλεισω!

Αν ολα παν καλα τα λεμε και πανω !"

Comment

• Originally posted by KonstantinosV
          Μία παρτίδα τουλουμπάνθρωπων είναι από σήμερα επάνω. Σάββατο ανεβαίνω και γω κατά 99%. Δεν την παλεύω κάστανο εδώ. Έλα loof σου είπα κατέβασε ξανά τα πέδιλα!

[i]
          Πω ρε μη μου κάνετε τέτοια,θα τρελαθω!"

Comment

• Originally posted by valsam
            Originally posted by KonstantinosV
            Φίλε ήδη 3 φίλοι είναι επάνω. Αύριο θα μάθω αναλυτικά και θα ενημερώσω σχετικά. Αν κρίνω από αυτά που έβλεπα στην κάμερα χθες πρέπει να έβαλε πολύ πράγμα. Ιδού ακόμα μία τωρινή στην λίμνη 1483 m !!! <a href=http://img197.imageshack.us/i/borov.png/" target="_blank"></a>
            Θα δουλεψει στανταρ το Σ.Κ? 

Φιλε περιμενω ενημερωση νωρις αν γινετε για να οργανωθω(πρωτα το ψησημο στην κυρα,booking,πρασινες καρτες,κερωματα),πες και που να κλεισω!

Αν ολα παν καλα τα λεμε και πανω !
            Στο festa winter palace θα μείνεις μην την ψάχνεις.5* 65 ευρώ το δικλινο...σε στέλνει ο loof συστημενα stampa guarantee...τέλος!"

Comment

• Νυσταζα και εχασα τον υπνο μου μ'αυτα που ειδα!

Loof ξερεις ποσο μικρο θα σου φανει το διαστημα μεχρι την επομενη σαιζον αν κανεις τελευταια φορα τωρα?

Ο απο πανω θα σε καταλαβει μην ανησυχεις!Edited by: valsam

Comment

• Originally posted by valsam

Νυσταζα και εχασα τον υπνο μου μ'αυτα που ειδα!
                ’σε φίλε valsam. Aπό χθες το βράδυ στη θέα της χιονοθύελλας μπλόκαρα! Το πρωϊ δε μια πιτσιρίκα χάρμα μου πήρα τα μυαλά! ’ντε τώρα να ηρεμήσουμε [i]

Originally posted by valsam

Νυσταζα και εχασα τον υπνο μου μ'αυτα που ειδα!
                Ο απο πανω θα σε καταλαβει μην ανησυχεις!
                Αυτό είναι το μόνο σίγουρο! "

Comment

• Φίλε valsam για δες μια ακόμα πιο πρόσφατη να ηρεμήσεις και να κοιμηθείς σαν πουλάκι! [i]

"

Comment

• Tο σκέφτομαι να ανέβω Σάββατο απόγευμα για κυρικάτικο.. [i]"
                    http://www.youtube.com/watch?v=olpZkEZD_3E&feature=related

Comment

• Μανωλακη στα γούστα και συ!

Comment

• Τα παιδιά πάνω έμαθα πως κάνουν καλό σκι. Χιόνι έχει ρίξει καμιά 20+ πόντους φρέσκο αεράτο όπως χαρακτηριστικά μου είπε.

Δουλεύουν οι ποπάγκελοφ και γιάστρεμπιτς.

Ανεβαίνουμε κατά 99% αύριο.

Comment

• Αν δουλεύουν οι ποπάγκελοφ και γιάστρεμπιτς ειστε ζαχαρη ψιλη!
                          καντε και μια κατεβασια για μενα...

Comment

• Ελαβα 3 Ο.Κ με ερωτηματικο,αν δεν λακισουν ολοι (και'γω μεσα σ'αυτους) αυριο 5 τα ξημερωματα ξεκιναμε!

KonstantinosV απο πετρες σου ειπαν τι παιζει?"

Comment

• Φωτιές μας βάλατε...
                              Χρήστος Κυριακόπουλος

Comment

• Τι φωτιες?πυρκαγια πηραμε!

Μολις κερωσα 2 σανιδια τσατ-πατ(εκαψα και το δακτυλο με το ptex!) και με ρωταει η γυναικα μου απο τωρα για του χρονου τα κανεις σερβις?"και απαντω "μπα για αυριο!"

Και αρχιζει η μουρμουρα,και η φαση ειναι οτι νομιζει ετοιμαζομαι για κανα αυθημερον για Καιμακ!

Αν δεν φαω ξυλο οταν γυρισω τοτε θα την πληρωσουν οι πιστωτικες αυριο(την ξερετε την εκδικηση της πιστωτικης?)!Edited by: valsam "

Comment

Working...
                                X