scubasnow παρατήρησα οτι όποτε περνάς απο Θεσσαλονίκη χιονίζει! Δεν έρχεσαι καμιά βόλτα τα Χριστούγεννα? [i]"
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 80
Collapse
X
-
Μα σίγουρα για το κέντρο η καλύτερη - άλλωστε το είπα και χτες νομίζω! - by far είναι η τρέχουσα 10ετία με πολλές ημέρες συγκεντρωμένης χιονόπτωσης και εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες, παρόλη την περίφημη αστική/πολεοδομική θερμική νησίδα...αυτό είναι αξιόλογο να αναφερθεί και δεν ξέρω αν οφείλεται πλέον σε ακραία φαινόμενα του τύπου θερμοκηπίου"ή σε ψύχρανση γενικότερων αιτίων.
Δυστυχώς οι βροχοπτώσεις που στην Αττικοβοιωτία μειώνονται ή γίνονται ραγδαίου τύπου και αυτό με φοβίζει περισσότερο από τα αθηναϊκά χιόνια, έρθουν- δεν έρθουν!"
Comment
-
Μα σίγουρα για το κέντρο η καλύτερη - άλλωστε το είπα και χτες νομίζω! - by far είναι η τρέχουσα 10ετία με πολλές ημέρες συγκεντρωμένης χιονόπτωσης και εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες, παρόλη την περίφημη αστική/πολεοδομική θερμική νησίδα...αυτό είναι αξιόλογο να αναφερθεί και δεν ξέρω αν οφείλεται πλέον σε ακραία φαινόμενα του τύπου θερμοκηπίου"ή σε ψύχρανση γενικότερων αιτίων.
Δυστυχώς οι βροχοπτώσεις που στην Αττικοβοιωτία μειώνονται ή γίνονται ραγδαίου τύπου με φοβίζουν περισσότερο από τα αθηναϊκά χιόνια, έρθουν- δεν έρθουν!"
Comment
-
Για εδώ μάλλον η τρέχουσα δεκαετία είναι η χειρότερη εδώ και αρκετά χρόνια (εκτός άν συμβεί κάποιος ιστορικός χιονιάς εντός 13 μηνών), σίγουρα χειρότερη απο τις αντίστοιχες δεκαετίες του 90, 80, 70, 60, 50...Edited by: snowearthΚλειστόν
Comment

Comment