Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 80

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

scubasnow παρατήρησα οτι όποτε περνάς απο Θεσσαλονίκη χιονίζει! Δεν έρχεσαι καμιά βόλτα τα Χριστούγεννα? [i]"
    Κλειστόν

Comment

Μα σίγουρα για το κέντρο η καλύτερη - άλλωστε το είπα και χτες νομίζω! - by far είναι η τρέχουσα 10ετία με πολλές ημέρες συγκεντρωμένης χιονόπτωσης και εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες, παρόλη την περίφημη αστική/πολεοδομική θερμική νησίδα...αυτό είναι αξιόλογο να αναφερθεί και δεν ξέρω αν οφείλεται πλέον σε ακραία φαινόμενα του τύπου θερμοκηπίου"ή σε ψύχρανση γενικότερων αιτίων.

Δυστυχώς οι βροχοπτώσεις που στην Αττικοβοιωτία μειώνονται ή γίνονται ραγδαίου τύπου και αυτό με φοβίζει περισσότερο από τα αθηναϊκά χιόνια, έρθουν- δεν έρθουν!"

Comment

Μα σίγουρα για το κέντρο η καλύτερη - άλλωστε το είπα και χτες νομίζω! - by far είναι η τρέχουσα 10ετία με πολλές ημέρες συγκεντρωμένης χιονόπτωσης και εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες, παρόλη την περίφημη αστική/πολεοδομική θερμική νησίδα...αυτό είναι αξιόλογο να αναφερθεί και δεν ξέρω αν οφείλεται πλέον σε ακραία φαινόμενα του τύπου θερμοκηπίου"ή σε ψύχρανση γενικότερων αιτίων.

Δυστυχώς οι βροχοπτώσεις που στην Αττικοβοιωτία μειώνονται ή γίνονται ραγδαίου τύπου με φοβίζουν περισσότερο από τα αθηναϊκά χιόνια, έρθουν- δεν έρθουν!"

Comment

τι γινεται βρε παιδια και δεν φευγουν τα ποστ αλλα μπερδευονται και βγαινουν διπλά???

Comment

Για εδώ μάλλον η τρέχουσα δεκαετία είναι η χειρότερη εδώ και αρκετά χρόνια (εκτός άν συμβεί κάποιος ιστορικός χιονιάς εντός 13 μηνών), σίγουρα χειρότερη απο τις αντίστοιχες δεκαετίες του 90, 80, 70, 60, 50...Edited by: snowearth
            Κλειστόν

Comment

ναι η θεσσαλονικη και νομιζω γενικα η βορεια ελλαδα πρεπει να ειχε κορυφαια δεκετια αυτη του 1960

Comment

κ ομως εχω και σαλλονικα 1978
                !!!!!!!!!!!!

[i]"
                καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/

Comment

Working...
                X