Announcement

Collapse
No announcement yet.

ISCHGL

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by kostasbmw View Post
    αν ειναι και το πασο για τα ημερησια παρτυ στο icebar και μερικα ξενυχτια στα κολομπαρα μεσα στη τιμη ναι ειναι μια πολυ καλη τιμη
    καλη διασκεδαση

Εσυ εισαι ανεπιθυμητο ατομο στα icebar και στα κολομπαρα ....γιατι χαλας το μαγαζι

Comment

• Originally posted by gianis50 View Post
      Εσυ εισαι ανεπιθυμητο ατομο στα icebar και στα κολομπαρα ....γιατι χαλας το μαγαζι
      καλα τοτε θα παω στα σοβαρα μπαρ
      ορεινα μαντρια αρκαδιας

Comment

• Μολις προχθές επέστρεψα απο μια υπέροχη εβδομάδα,στα ΧΚ της κοιλάδας Paznaun,στην περιοχή που είναι γνωστή σαν Ischgl. Σταθήκαμε τυχεροί και παρά τις χαμηλές Τ που σημειώθηκαν οι χιονοπτώσεις δεν ηταν τόσο έντονες ωστε να μας χαλάσουν τις μέρες μας. Τα ΧΚ που επισκεφθήκαμε μας άφησαν ιδιαίτερα θετικές εντυπώσεις για την οργάνωση, λειτουργία και το μέγεθος(οσον αφορά στο Ischgl). Δεν θέλω να κουράσω με λεπτομέρειες
        που προφανώς εχετε ξαναδιαβάσει, γι'αυτό έχω να πώ απλά...αξίζει τον κόπο και θα ξαναπάω, αν τα καταφέρω.Απολαυστικότατο το νυχτερινό σκι στην κεντρική μαύρη του See με χιονόπτωση και πούδρα! Πούδρες 50-60εκ τις επόμενες μέρες...και ψάξιμο δυό φορές για τα σκι ευτυχώς τη δεύτερη φορά βοήθησε ο Γιάννης. Ο γνωστός Γιάννης50 στον οποίο εμπιστευθήκαμε καιμείς τις διακοπές μας και αυτός ανταποκρίθηκε με το παραπάνω. Νομίζω οτι χωρίς τον Γιάννη τα πράγματα δεν θα είχαν κυλήσει τόσο ωραία...συνέχεια στο πόδι, πρόθυμος, με καλή διάθεση και χιούμορ. Οδηγός, ξεναγός, φίλος και οτι άλλο χρειάστηκε πάντα ακούραστος, Γιάννη ευχαριστούμε.

Uploaded with ImageShack.us
        η παρέα..

ο δρόμος για το Samnaun

εντυπωσιακά σύννεφα στο ελβετικό ΧΚ.

ο Γιάννης.....ο Duracel!
        Last edited by gioand; 26/01/2013, 12:43 PM.

Comment

• Μια στιγμη ειναι αρκετη για να μετατρεψει την απολυτη χαρα -ευχαριστηση-ηδονη σε θλιψη -απελπισια -ψυχολογικη καταβαραθρωση.
          Βγαινοντας απο το καρεκλακι στην κορυφη του kapll μπροστα μου ειχα εναν πεσμενο σκιερ(ακριβως της μπροστινης καρεκλας) ...στην προσπαθεια μου να τον αποφυγω ανοιξα τα σκι μου και τα εμπλεξα στα σκι του φιλου μου του Αντωνη που ηταν διπλα μου.Αποτελεσμα ....να μου ανοιξει τα ποδια και μεχρι να απασφαλιστει η δεστρα πηρα το ποδι στο χερι.Η ευθυνη ηταν καθαρη δικια μου και σε τιποτα δεν φταιει ο Αντωνης ο οποιος καλα καλα δεν καταλαβε τι εγινε!Για φετος τελος ...και βλεπω την συνεχεια δυσκολη!!
          Ας λαβετε λοιπον υποψη σας το περιστατικο αυτο και να δειχνετε την αναλογη προσοχη στην εξοδο απο το λιφτ......γιατι δημιουργουνται τα χειροτερα ατυχηματα

Comment

• περατικά ρε φίλε
            http://beliaswines.gr/

Comment

• Κριμα Γιαννη, περαστικα σου.
              ‘Just ski down there and jump off something, for cryin' out loud!’

Comment

• Πολυ κριμα ρε Γιαννη, πολυ λυπαμαι, ελπιζω να ειναι συντομο για να μπορεσεις την επομενη σεζον να εισαι οπως ολοι σε γνωρισαμε!! Περαστικα σου και γρηγορα!!!
                Την υγειά μας ρε....
                www.skimag.gr

Comment

Μια στιγμη ειναι αρκετη για να μετατρεψει την απολυτη χαρα -ευχαριστηση-ηδονη σε θλιψη -απελπισια -ψυχολογικη καταβαραθρωση.
                  Βγαινοντας απο το καρεκλακι στην κορυφη του kapll μπροστα μου ειχα εναν πεσμενο σκιερ(ακριβως της μπροστινης καρεκλας) ...στην προσπαθεια μου να τον αποφυγω ανοιξα τα σκι μου και τα εμπλεξα στα σκι του φιλου μου του Αντωνη που ηταν διπλα μου.Αποτελεσμα ....να μου ανοιξει τα ποδια και μεχρι να απασφαλιστει η δεστρα πηρα το ποδι στο χερι.Η ευθυνη ηταν καθαρη δικια μου και σε τιποτα δεν φταιει ο Αντωνης ο οποιος καλα καλα δεν καταλαβε τι εγινε!Για φετος τελος ...και βλεπω την συνεχεια δυσκολη!!
                  Ας λαβετε λοιπον υποψη σας το περιστατικο αυτο και να δειχνετε την αναλογη προσοχη στην εξοδο απο το λιφτ......γιατι δημιουργουνται τα χειροτερα ατυχηματα
                  Πραγματικά ..δεν κατάλαβα τίποτα Αφού ουσιαστικα ο Γιάννης ανέβηκε στην ουρά του πέδιλου μου ενώ εγώ πήγαινα ευθεία όπως σηκώθηκα ..

’σχετο πάντως η ευθύνη είναι ολοκληρωτικά του λιφτιέρη ..μετά από πολύ ανάλυση .. και συζήτηση διαπιστώθηκε
                  οτι ενώ είχε πτώση στην γραμμή εξόδου δεν αντέδρασε όπως έπρεπέ ..παρα μόνο όταν έπεσε και ο δεύτερος σκιέρ στην ίδια μεριά ..( Γιάννης ) σταμάτησε το καρεκλάκι .....

Αλπινοτζοβενο και πάλι περαστικά .. μέσα απο την καρδιά μου και γρήγορα γερός ..και πάλι στα σκι σου ..

eny way σε ευχαριστώ που και τραυματίας εκανες τα πάντα για να περάσουμε καλά ... την αλλά με το καλό θα φάμε όλες τις πίστες παρέα,,, και θα κάνουμε και το πρωινό πάρτι στην πιτσαρία !!! εκεί που ξεκλείδωσε ο Θάνος με το γκλου βαιν και το γιαγκερ μαιστερ .... το σίγουρο παντός είναι πως ..οποίος παει στον Γιάννη ..(κάνει δεν κάνει σκι ο Γιάννης) ..θα περάσει φανταστικά !!!!!!!!!

Comment

• Originally posted by spider.gr View Post
                    Πολυ κριμα ρε Γιαννη, πολυ λυπαμαι, ελπιζω να ειναι συντομο για να μπορεσεις την επομενη σεζον να εισαι οπως ολοι σε γνωρισαμε!! Περαστικα σου και γρηγορα!!!

Σε ευχαριστω ρε Σταθη....και σενα και ολους που με τον α,β τροπο μου δινουν κουραγιο......η αληθεια ειναι πολυ σκληρη για μενα....δεν ειμαι 40 χρ να πω εν ταξει ...και να χασω μια σεζον δεν τρεχει και τιποτα......βλεπω τα βουνα χιονισμενα πο το παραθυρο και διερωταμαι....θα τα ξανακατεβω οπως πρωτα?????

Comment

Σε ευχαριστω ρε Σταθη....και σενα και ολους που με τον α,β τροπο μου δινουν κουραγιο......η αληθεια ειναι πολυ σκληρη για μενα....δεν ειμαι 40 χρ να πω εν ταξει ...και να χασω μια σεζον δεν τρεχει και τιποτα......βλεπω τα βουνα χιονισμενα πο το παραθυρο και διερωταμαι....θα τα ξανακατεβω οπως πρωτα?????
                      ναι θα ξανακατεβεις. Αυτο που εχει σημασια ειναι να ΜΗΝ ΒΙΑΣΤΕΙΣ.
                      θελει
                      1. υπομονη
                      2. σωστη αποκατασταση
                      3. πολυ γυμναστικη στους μυες ποδιων

και επιμενω οτι το νο1 ειναι παρα πολυ σημαντικο
                      ο 1οσ δασκαλος σκι που ειχε παρει η γυναικα μου για μαθημα πριν 6-7 χρονια μασ ελεγε οτι ειχε 3 φορες τραυματιστει σε γονατα
                      παντα επεστρεφε ομως
                      ειδικα λεει η 2η φορα εγινε επειδη ΒΙΑΣΤΗΚΕ
                      δεν αντεξε στον πειρασμο και πηγε σε γκρεμους και χαραδρες για πουδρες χωρις να ειναι 100% ετοιμο το ποδι
                      μετα το πηγαινε πολυ υπομονετικα κλπ κλπ

οταν τελειωσε το μαθημα αν τον εβλεπες πως κατεβαινε την μαυρη πιστα στην Moena θα ελεγες αποκλειεται να ειναι αυτος
                      και σημειωτεον κατω απο 65 δεν ηταν με τιποτα
                      αφου οταν τον ειδα λεω την γυναικα μου: αυτος θα σου κανει μαθημα;;; μην παθει κανα καρδιακο και τον μαζευουμε....

μην μασας...

Υ.Γ. θα σου ελεγα να δοκιμασεις σανιδα, αλλα ασε μην πεσεις στραμπουληξεις κανα καρπο και ψαχνεις να με δειρεις
                      Last edited by TURMS; 03/02/2013, 03:51 PM.

Snow is on my D.N.A.-ζητειται δουλεια στις Δολομιτικες Αλπεις

Comment

Πάψε πια με τις αρνητικές σκέψεις, ούτε η μαγνητική είναι τόσο χάλια ούτε εσύ το βάζεις κάτω έτσι εύκολα. Εντάξει η σεζόν πάει αλλά την επόμενη θα
                        είσαι έτοιμος.Βάλε ένα πρόγραμμα και τήρησέ, το όλα θα πάνε καλά! Ολοι λίγο πολύ περάσαμε κάτι τέτοιο.

Comment

• περατικα βρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε θα σε παρω να τα πουμε
                          ορεινα μαντρια αρκαδιας

Comment

• Γιαννάρα, περαστικά αγορίνα, πάντα σιδερένιος και καλή επάνοδο.

’σε τα μωρουδίστικα κατά μέρους και τον πεσιμισμό όμως, δεν σου ταιριάζει, εσένα ειδικά.

Με ολική ρήξη χιαστών και μηνίσκου στο δεξί γόνατο κάποτε από μπάλα, οι γιατροί μου είχαν πει να ξεχάσω χιόνια και ιστορίες, αλλά όπως βλέπεις 4 χρόνια σερί δεν με εμπόδισαν να σε συναντώ κάθε χρόνο στο κλασικό πλέον ραντεβού μας στις ’λπεις.

Μπορεί να μην είσαι 40, αλλά είσαι τόσο γερό σκαρί και τόσο πεισματάρης που θα επανέλθεις, χωρίς καν να το καταλάβεις. Την ψυχολογία σου φρόντισε να δουλέψεις και το σώμα σου θα ακολουθήσει.

Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς.

Φιλιά, πάντα γερός άρχοντα!
                            Last edited by LeRoi; 09/02/2013, 05:02 PM.

Comment

• Γιάννηηηηηηηηηηηηη σύντομα θα είσαι καλά φίλε, το λέει η κάρδια σου! Σε ευχαριστούμε για όλα, έφυγα και έχω πέσει σε κατάθλιψη... Δεν μπορώ να ηρεμήσω

Comment

• kalimera gianni50. exw diavasei sto forum pws exeis enoikiazomena dwmatia stin austria. mporeis na mou dwseis merikes plirofories gia ayta, exw tha anevw gia treis meres apo germania stis 24/03/13 ews 27/03/13. eyxaristw mixalhs.
                                /////////

Comment

Working...
                                X