Announcement

Collapse
No announcement yet.

ISCHGL

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Psyxologos View Post
    Ψάχνω για την φετινή απόδραση και πέρα απο τα μέρη που έχω επισκευτεί 'ηδη (Τσερμάτ και Σαας Φέ) βάζω και την πιθανότητα για Ισγκλ. Μπορέι κάποιος που έχει πάει και στα τρία αυτά χιονοδρομικά να μου δώσει μια ειλικρινή γνώμη για το αν το Ισγκλ ειναι ισάξιο των (κατα την γνώμη μου) καταπληκτικών άλλων δυο χιονοδρομικών;
    Μαπα το καρπουζι...κατα την γνωμη μου μην το τολμησεις

Comment

• Ε, αφου το λές εσύ που ζεις και δουλέυεις εκει...

Comment

• σοβαρα τωρα...νομιζω πως θα σε καλυπτει πληρως..επειδη στο ερωτημα σου εμπεριεχεται πολυ υποκειμενικοτητα.....ενα στοιχειο επι πλεον στην επιλογη σου (αντικειμενικο) ειναι οτι ειναι στην Αυστρια ειναι ποιο οικονομικα.Οποτε τολμησε το....(και αν ξαναφυγεις σφυρα μου )

Comment

• σαν χιονοδρομικο ΚΑΘΑΡΑ ειναι ισως ισαξιο του Ζερματ.
          Επιπλεον ειναι πιο καπως compact.
          Σαν πακετο γενικα η θεα και η ατμοσφαιρα του Ζερματ για μενα δεν υπαρχει πουθενα αλλου. Αλλα το ιδιο και οι τιμες του.

Κατα κυριο λογο ομως στο Ischgl μπορεις να κανεις ισαξιο και ισως καλυτερο σκι απο το Ζερματ. Αλλα αυτο ειναι υποκειμενικο και εξαρταται απο διαφορους παραγοντες συν τα γουστα του καθενος
          Σιγουρα παντως αξιζει να το επισκεφθεις.

Snow is on my D.N.A.-ζητειται δουλεια στις Δολομιτικες Αλπεις

Comment

• Ευχαριατώ πολύ παιδιά. Δεν μπορεσα να αντισταθώ. Εκλεισα Σαας Φέ και πάλι. Το λατρεύω αυτο το χιονοδρομικό...

Comment

• Περισυ που ειχαμε παει Ischgl παντος ειχαμε περασει καταπληκτικα ... αυτο ομος που μου αρεσε παλυ στο Kitzbuhel οπου ειχαμε παει προπερισυ με ενα φιλο ηταν οτι το πεδιο ηταν πιο ανοιχτο κ μπορουσεσ να εξαφανιστεισ πραγματικα με τοσο συνδετικα...ενω το Ischgl αν κ φοβερο πραγματι χιονοδρομικο ειναι καπος κλειστο ...η ετσι μου φανηκε.....

Comment

• Originally posted by Stelioskrete View Post
                Περισυ που ειχαμε παει Ischgl παντος ειχαμε περασει καταπληκτικα ... αυτο ομος που μου αρεσε παλυ στο Kitzbuhel οπου ειχαμε παει προπερισυ με ενα φιλο ηταν οτι το πεδιο ηταν πιο ανοιχτο κ μπορουσεσ να εξαφανιστεισ πραγματικα με τοσο συνδετικα...ενω το Ischgl αν κ φοβερο πραγματι χιονοδρομικο ειναι καπος κλειστο ...η ετσι μου φανηκε.....
                ναι ισχύει αυτό
                στο isghl ειναι σαν να κανεις snowboard σε ένα βουνό μόνο ενώ στο st Anton η σε αλλα χκ κανεις σε 5-6 βουνά μαζί

Comment

• αλλα το παρκο φιλε .......... τι ηταν αυτο ρε συ ....... να παθεις την πλακα σου

πια αλλα χκ στην Αυστρια ειναι με πολλα συνδετικα ...? επειδει ψαχνομαστε μοιποσ παμε κ φετος ... (αν κ δω που τα λεμε μας βλεπω να στριμοχνομαστε στο Bansko φετος)
                  Last edited by Stelioskrete; 24/10/2012, 02:36 AM.

Comment

• το πάρκο είναι must σε όλα τα μεγαλα χκ των αλπεων
                    και στο lech είχε πολύ καλό πάρκο

Comment

αλλα το παρκο φιλε .......... τι ηταν αυτο ρε συ ....... να παθεις την πλακα σου

πια αλλα χκ στην Αυστρια ειναι με πολλα συνδετικα ...? επειδει ψαχνομαστε μοιποσ παμε κ φετος ... (αν κ δω που τα λεμε μας βλεπω να στριμοχνομαστε στο Bansko φετος)
                      st Anton

Comment

• Originally posted by StavRos View Post
                        st Anton

st.Anton ε ? για εκει κοιταζα αλλα φαινεται καπος ακριβο...

Comment

st.Anton ε ? για εκει κοιταζα αλλα φαινεται καπος ακριβο...
                          Τι εννοείς ακριβό;Είναι στο μέσο όρο των χιονοδρομικών της Αυστρίας. Τέλος Γενάρη appartment 3 ατόμων για μια εβδομαδα κοστίζει 420€.(6 χιλιόμετρα από το St Aton sto Petnau).Και αυτό από το επίσημο site του St anton.Βέβαια όταν κοιτάζεις τέλος Οκτώβρη λογικά περιορίζεις τις επιλογές σου και ανεβάζεις το κόστος.

Comment

• ειναι ακριβο αν θες ski in out
                            στο petnau και στο st jacob (900 μετρα απο το λιφτ) βρισκεις πολυ καλες προσφορες

Comment

• Βοηθαει ο καιρος και ανοιγει το ISCHGL μια εβδομαδα νωριτερα (24/11) Αν καποιος ενδιαφερετε για την εβδομαδα απο 8/12 μεχρι 15/12 (και με δεδομενο οτι θα εχω ανεβει) μπορει να κανει σκι 6 μερες (www,ischgl.com) με 580ε ολα πληρωμενα εκτος φαγητου (υπαρχει δυνατοτητα μαγειρεματος στο διαμερισμα )Αεροπορικο Αθηνα -Μιλανο-Αθηνα ....7 διαν σε δικλινο με πρωινο....μεταφορες -μετακινησεις με το αυτοκινητο μου....και 6 μερες σκι.
                              λεπτομερειες στο fb .....skiers-boarders

Comment

• 2 χρονιες σερι στο Ischgl και φετος-αν και αργα-ξεκινησαμε την αναζητηση μας.Εννοειται οτι κοιταμε και αλλα χιονοδρομικα (Lech,St Anton) αλλα αυτο το apre και η παρεα με το Γιαννη και τους τρελοελληνες στο Ischgl μαλλον δεν βρισκεται αλλου!Αν μας κατσει και ο καιρος φετος σαν την περσινη φοβερη χρονια που πνιγηκε η Αυστρια στο χιονι,δεν θελουμε τιποτα αλλο.
                                Γιαννη φετος απο Μιλανο?Δεν μας φτανανε οι Γερμανιδες-Αυστριακες-Ελβετιδες θα παμε να γνωρισουμε και τις Ιταλιδες?
                                Last edited by reignman007; 21/11/2012, 02:13 PM.

Comment

Working...
                                X