Announcement

Collapse
No announcement yet.

ISCHGL

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Να τα πω κι εγώ ένα χεράκι, λίγο χύμα, γιατί έτσι έχω μάθει να μιλάω.

Όποιος αποφασίσει να βγει εξωτερικό, αν δεν συνοδεύεται από γυναίκα που δεν ξέρει το άθλημα και δεν ενδιαφέρεται να το γνωρίσει, πάει καρφωτός Ischgl και πάντα στον Γιάννη.

Πηγαίνω επί τέσσερα συναπτά έτη, δεν είχα ποτέ το πραγματικό πρόβλημα και πάντα πετύχαινα να περνάω 7 τέλειες μέρες χωρίς την παραμικρή σκοτούρα αφού γι' αυτές φρόντιζε πάντα ο Γιάννης.

Ξεκινήσαμε πρώτη φορά δύο άτομα, τη δεύτερη χρονιά γίναμε τέσσερις, πέρυσι ήμασταν έξι και φέτος πήγαμε εφτά. Όλα τα παιδιά που έχουμε πάει Ischgl μετράμε αντίστροφα κάθε φορά που επιστρέφουμε Ελλάδα για την επόμενη χρονιά και αυτό είναι ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί εκεί. Τα περισσότερα εξάλλου τα ανέφεραν και οι προλαλήσαντες.

Από την άλλη, όσο κι αν έχω ψαχτεί, δεν έχω βρει τίποτα πιο οικονομικό από το πακέτο που προσφέρει ο Γιάννης, ο οποίος έχει καρδιά μικρού παιδιού και συμμετέχει σε κάθε είδους χαβαλέ και είναι απόλυτα συνεννοήσιμος σε όλα.

Τα υπόλοιπα θα τα πούνε οι φωτογραφίες που θα ανεβάσω σύντομα, για να πάρετε γεύση οι Banskoφιλοι για τι πράγμα μιλάμε και τι θα πει πραγματικό χιονοδρομικό.

Προς το παρόν, πάρτε ένα περσινό βιντεάκι μας, μέχρι να μοντάρω το φετινό.

Last edited by LeRoi; 01/03/2012, 11:42 AM.

Comment

• Μολις γυρισα απο ενα τρελο 7ημερο στο Ischgl-Serfaus-Solden-St Anton... Αν και εχω παει σε 10-12 χιονοδρομικα στην Αυστρια και απο τα πιο γνωστα θεωρω πως το Ischgl ειναι το Number 1.

Ειχα ομως την χαρα και γνωρισα τον giannis50 οπου και τοτε εμαθα τι προσφερει ακριβως αλλα μας εκανε και την τιμη και μας ξεναγησε στα μυστικα του Ischgl.
      Εμεις μειναμε στο Ladeck οπου ειναι κομβικο σημειο για τα βουνα Serfaus-Ischgl, ενω το Tobatill που ειναι ο Γιαννης ειναι 3-4χλμ απο το Ladeck αλλα και αυτο κομβικο σημειο

Η επομενη εκδρομη οπου κανονιστηκε ηδη για τον επομενο Φλεβαρη στο Ischgl θα ειναι στον Γιαννη χωρις δευτερη σκεψη.

Χαιρετισμους απο,
      Φωτη, Θοδωρη, Σακκη, Αλεξη

Nothing is impossible...
      You are only limited by fear
      and even that, you can overcome!

Comment

• Originally posted by hammersword View Post
        Μολις γυρισα απο ενα τρελο 7ημερο στο Ischgl-Serfaus-Solden-St Anton... Αν και εχω παει σε 10-12 χιονοδρομικα στην Αυστρια και απο τα πιο γνωστα θεωρω πως το Ischgl ειναι το Number 1.

Ειχα ομως την χαρα και γνωρισα τον giannis50 οπου και τοτε εμαθα τι προσφερει ακριβως αλλα μας εκανε και την τιμη και μας ξεναγησε στα μυστικα του Ischgl.
        Εμεις μειναμε στο Ladeck οπου ειναι κομβικο σημειο για τα βουνα Serfaus-Ischgl, ενω το Tobatill που ειναι ο Γιαννης ειναι 3-4χλμ απο το Ladeck αλλα και αυτο κομβικο σημειο

Η επομενη εκδρομη οπου κανονιστηκε ηδη για τον επομενο Φλεβαρη στο Ischgl θα ειναι στον Γιαννη χωρις δευτερη σκεψη.

Χαιρετισμους απο,

ευχαριστω για τα καλα σας λογια.Αν υπαρχουμε του χρονου ....θα σκιαρουμε παρεα...παντως με τραβηξατε πανω απο τα ορια μου με τα γκαζια σας και αυτη την βδομαδα που εχει ερθει και η γυναικα μου εχω κτυπησει σασι χα χα

Comment

• Originally posted by hammersword View Post
          Μολις γυρισα απο ενα τρελο 7ημερο στο Ischgl-Serfaus-Solden-St Anton... Αν και εχω παει σε 10-12 χιονοδρομικα στην Αυστρια και απο τα πιο γνωστα θεωρω πως το Ischgl ειναι το Number 1.

Χαιρετισμους απο,
          Μου κάνει εντύπωση πως ενώ φέτος δεν άκουσα Έλληνες στο βουνό, μέναμε τελικά στο ίδιο μέρος. Γύρισα την Πέμπτη από Landek, όπου έμεινα αφού δε βρήκα πουθενά αλλού αυτή την περίοδο. Σκόπευα να πάω και Fiss Landis.. αλλά κόλλησα Ischgl και δικαιώθηκα αφού οι θερμοκρασίες δημιουργούσαν θεματάκι χαμηλά... Συμφωνώ πως έχοντας κι εγώ κάνει σκι σε πάνω από 20 χιονοδρομικά στην περιοχή, το Ischgl είναι ΤΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ αν ενδιαφέρεσαι για απαιτητικό και όχι μόνο για τουριστικό σκι... Υλικό προσεχώς
          ...POWDER TO THE PEOPLE...

Comment

• Εμεις μειναμε landeck γιατι πηγαμε και σε αλλα χιονοδρομικα οπως Serfaus, Solden, St Anton. Στο Ischgl καναμε το καλυτερο διημερο απ ολες τις αποψειςΜπορω να πω ομως οτι ο Παγετωνας του Solden ειχε αισθητα καλυτερης ποιοτητα πιστα απ οτι το Ischgl, ειναι βεβαιa και μισο χιλιομετρο πιο ψηλο απο το Ischgl.Αλλα του χρονου θα παιξει ολοκληρη βδομαδουλα Ischgl

Nothing is impossible...
            You are only limited by fear
            and even that, you can overcome!

Comment

• στο st anton πως ηταν???

Comment

• Χθες γυρίσαμε από Iscgl (Tobadill για την ακρίβεια) και τα λόγια είναι περιττά..6 μέρες non-stop snowboard, με πούδρες, με εκτός πίστας, με επικά βραδινά στο See μέσα στο δάσος (αν δεν είχαμε Μενέλαο μαζί δεν πρόκειται να το επιχειρούσαμε), με λουμούμπες και με πολύ καλή παρέα..ένα μεγάλο ευχαριστώ σε Μένιο και Γιάννη για όλα και ελπίζω του χρόνου να τα ξαναπούμε..Και εννοείτε ότι αξίζει να κρατήσεις λίγα λεφτά παραπάνω για να πας ’λπεις (το πακέτο που προσφέρουν τα παιδιά συμφέρει πολύ) παρά να πας 7 μέρες σε ελληνικό χιονοδρομικό..γιατί απλά το επίπεδο δεν συγκρίνεται σε κανέναν τομέα..

Comment

• Πρίν λίγες ημέρες γυρίσαμε και εμείς από την κοιλάδα του Ischgl. Συμφωνώ και επαυξάνω σε όσα αναφέρει παραπάνω ο Stellios07, η εμπειρία είναι ασύγκριτη σε όλους τους τομείς σε σχέση με την Ελλάδα. Ευχαριστώ και εγώ το Γιάννη και το Μενέλαο που ήταν άψογοι σε όλα και κατάλληλοι για να σε καθοδηγήσουν σε μια τεράστια περιοχή που δεν έχεις πάει ξανά. Και επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχια θα κλείσω με μια "αντιπροσωπευτική" φωτογραφία.

aystria 1567.jpg

Comment

• Αλλη μια χιονοδρομικη περιοδος στο ISCHGL εφτασε στο τελος της.
                    Ευχαριστω τα παιδια που με τιμησαν με το να μου εμπιστευθουν την χιονοβδομαδα τους.
                    Ευχαριστω και οσους (τυχαια) συναντησα στο βουνο και μοιρασθηκαμε τις χιονοκατεβασιες μας.
                    Ευχομαι σε ολους καλο καλοκαιρι στο απεραντο γαλαζιο της πατριδας μας,και μην ξεχναμε οτι απο τωρα μεχρι τον Νοεμβριο η μπαλλα παιζεται στο γηπεδο μας

Comment

• Θα ΄θελα να ΄μουν εκεί...

Comment

• πσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

• Originally posted by Thalis View Post
                          Θα ΄θελα να ΄μουν εκεί...
                          Πω πω ζηλευω, μαγικη φωτογραφια!!!
                          Την υγειά μας ρε....
                          www.skimag.gr

Comment

• Originally posted by Thalis View Post
                            Θα ΄θελα να ΄μουν εκεί...
                            Κάνεις το λάθος και κοιτάς ακόμη τις κάμερες (το ίδιο κι εγώ); Η σεζόν δεν έχει προηγούμενο φέτος, οπότε η κατάσταση αγγίζει τα όρια του μαζοχισμού...
                            ...POWDER TO THE PEOPLE...

Comment

• Δειγμα για το τι περιμενει οσους ακολουθουν τον gianis50 στην ευρυτερη περιοχη του Ischgl!!!!!!!!!
                              http://www.blurb.com/books/3500653

Comment

• Ψάχνω για την φετινή απόδραση και πέρα απο τα μέρη που έχω επισκευτεί 'ηδη (Τσερμάτ και Σαας Φέ) βάζω και την πιθανότητα για Ισγκλ. Μπορέι κάποιος που έχει πάει και στα τρία αυτά χιονοδρομικά να μου δώσει μια ειλικρινή γνώμη για το αν το Ισγκλ ειναι ισάξιο των (κατα την γνώμη μου) καταπληκτικών άλλων δυο χιονοδρομικών;

Comment

Working...
                                X