Announcement

Collapse
No announcement yet.

ISCHGL

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by mikegry View Post
    kalimera gianni50. exw diavasei sto forum pws exeis enoikiazomena dwmatia stin austria. mporeis na mou dwseis merikes plirofories gia ayta, exw tha anevw gia treis meres apo germania stis 24/03/13 ews 27/03/13. eyxaristw mixalhs.

καλημερα ...δεν ειναι ακριβως ετσι..για να μην ειμαστε of topic αν θελεις στο fb ...skiers-boarders...θα ειναι καλλιτερα να μιλαμε...ισως μπορω να σε βοηθισω

Comment

• Αρχισα την οργανωση για το 2014...φιλοι -γνωστοι και μη που ενδιαφεροντε ας μου στειλουν π.μ η fb skiers-boarders να μαθουν λεπτομερειες.

Comment

• Originally posted by gianis50 View Post
        Αρχισα την οργανωση για το 2014...φιλοι -γνωστοι και μη που ενδιαφεροντε ας μου στειλουν π.μ η fb skiers-boarders να μαθουν λεπτομερειες.
        Καλησπερα κυριε Γιάννη,
        περισσευει καθόλου χωρος για 2-3 ατομα σε καμια Παρεα η ακομα καλύτερα αν εχετε καμια ελευθερη εβδομαδα για εμας στο προγραμμα σας;

Comment

• Originally posted by geodes1974 View Post
          Καλησπερα κυριε Γιάννη,
          περισσευει καθόλου χωρος για 2-3 ατομα σε καμια Παρεα η ακομα καλύτερα αν εχετε καμια ελευθερη εβδομαδα για εμας στο προγραμμα σας;

Καλησπερα ..καλλιτερα να μιλαμε με π.μ....κατι μπορει να γινει...

Comment

• Εικόνα 229.jpg

Καλυτερο ξεκινημα της σεζον με ενα μπουκετο απο παιδια δεν υπαρχει!!

Comment

• Λοιπόν, δυο χρόνια μετά, επιστρέφουμε στον τόπο του εγκλήματος για πέμπτη φορά, εκεί που μάθαμε πραγματικά τι θα πει ski/snowboard και apres ski διασκέδαση, με λίγα λόγια στη Μύκονο της Αυστρίας. Θα ενημερώσω το παρόν νήμα με προπέρσινες φωτογραφίες για το γούρι (να πετύχουμε πούδρες και λιακαδάρες) και θα ενημερώνουμε και καθημερινά με νέο υλικό όσο θα είμαστε πάνω, να παίρνουν γεύση και όσοι δεν έχουν την τύχη/ευχέρεια να βρεθούν σε αυτό το χειμερινό παράδεισο!

Comment

• Γιάννη, ενημέρωσε τους Αυστριακούς να αδειάσουν τις πίστες, γιατί θα οργώσουμε!!!

Last edited by LeRoi; 09/01/2014, 02:03 PM.

Comment

• Μολις επιστρεψαμε απο Ischgl. 5 μερες βουνο. Ολα τελεια με τον Γιαννη Οδηγο!! Μονο γυναικες δεν ειχαμε. Την επομενη ομως μας υποσχεθηκε οτι θα εχει.
                  sigpic

Comment

• αναδημοσίευση απο Snowclub
                    Μετά από μια εβδομάδα σκι στο Iscghl με τον giannis 50 έχω να σας αναφέρω τα εξής:
                    1) σε 7 ημέρες έγιναν 7 πρωϊνά σκι (1 στο Lermoos στο πήγαινε την πρώτη μερα, 3 Iscghl, 2 See,1 Kappl, 1 Galtur) και 2 βραδινά (1 See και 1 Galtur) αφήνοντας την ημέρα της επιστροφής κενή.Χιλιόμετρα για κάποιους από την παρέα πάνω απο 400.
                    2) άπειρα apre ski,
                    3) στρώσιμο μαύρης πίστας με ρατράκ στο Iscghl.

http://www.youtube.com/watch?v=hXvCAU3R8SA

Αναλυτικά:
                    Πρώτη μέρα σκι, στο πήγαινε, πρωϊνό σκι για 2 ώρες στο Lermoos με ηλιοφάνεια για κάποιους από την παρέα.
                    Το πρώτο βράδυ χιoνόπτωση έδωσε 20-30 πόντους φρέσκο χιόνι σε όλη την κοιλάδα και με καλή ορατότητα και συνεφιασμένο καιρό ευχαρίστησε την δεύτερη για εμάς, πρώτη για άλλους ημέρα σκι, όλους τους πουδροφάγους στο Iscghl.
                    Όμοιο το σκηνικό μετά απο βραδινή χινόπτωση αλλών 20-30 πόντων με καλή ορατότητα και συνεφιασμένο καιρό την τρίτη για εμάς, δεύτερη για άλλους ημέρα σκι σε ερημικές πίστες στο See.
                    Τέταρτη για εμάς, τρίτη για άλλους ημέρα σκι με ηλιοφάνεια και κοτλέ πίστες στο Iscghl στην πλευρά της Ελβετίας.Βραδινό στο See.
                    Πέμπτη για εμάς, τέταρτη για άλλους ημέρα σκι με ηλιοφάνεια και κοτλέ πίστες στο ερημικό Kappl.Βραδινό στο Galtur.
                    Έκτη ημέρα για την παρέα μου, πέμπτη ημέρα σκι για άλλους και καιρός συνεφιασμένος με κρύο,κοτλέ πίστες αλλά αρκετή ορατότητα σε αντίθεση με το Ischgl στο ερημικό Galtur.
                    Έβδομη μέρα σκι για την παρέα μου, έκτη για άλλους που επέλεξε αρχικά Ischgl αλλά έγκαιρα έσωσε την μέρα στο See που είχε καλή ορατότητα σε αντίθεση με το Ischgl.

Το συμπέρασμα άν θέλει κάποιος να τα κάνει όλα με ασφάλεια έχοντας μαζί του κάποιον που γνωρίζει άριστα το βουνό σαν οδηγός βουνού και σαν παρέα (giannis 50) και να μπουκώσει από σκι (λέγοντας δεν θέλω άλλο σκι) και apre ski θα πρέπει κατα την γνώμη μου να επιλέξει giannis 50. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και από μένα.

Υ.Γ. την επόμενη φορά θα βάλουμε και σκι στην μέρα του γυρισμού.
                    Last edited by kosaitis; 05/02/2014, 09:28 AM.

Comment

• Θα ήθελα να γράψω και εγώ δυό λόγια, καθώς πρόσφατα επέστρεψα απο μια ξανά υπέροχη εβδομάαδα στην κοιλάδα Paznaun-Ischgl.
                      Ο Γιάννης για μια ακόμα φορά ηταν η καλύτερη επιλογή για να πάς παντού, με ασφάλεια, και να κάνεις ότι καλύτερο σκεφτείς. Ο συνδιασμός της περιοχής με τον Γιάννη, άπαιχτη επιλογή. Πολλά χλμ σκι καθημερινά και σε διαφορετικά ΧΚ. Το Ischgl σίγουρα μεγάλο και με τεράστιο πεδίο καθώς και το πέρασμα στο Ελβετικό Samnaun, όμως και τα άλλα 3 ΧΚ υπόσχονται καταπληκτικό σκι και μάλιστα χωρίς κόσμο. Πρώτα το See μικρό, οικογενειακό,λίγος κόσμος, με πολύ καλές πίστες, χαρακτηριστική η κεντρική μαύρη με πολύ μεγάλο πλάτος και για νυχτερινό, και κατέβασμα μέχρι το χωριό με δυνατότητα για αρκετά χλμ. Επόμενο το Kappl, λίγο μεγαλύτερο απο Παρνασσό με πίστες για όλους, κάμποσες μαύρες, περισσότερο κόσμο βέβαια αλλά δυνατότητα για ασταμάτητο σκι με 1500 υψομετρικά απο την κορυφή του μέχρι το χωριό.Αν κάνεις 3-4 φορές το κατέβασμα έχεις γεμίσει. Τέλος το Galtur, γνωστό και για την χιονοστοιβάδα που χτύπησε το χωριό πριν απο χρόνια. Στο μέγεθος του Παρνασσού,με την λιμνούλα του, πάντα μισοάδειο εγγυάται ότι θα πατήσεις κοτλέ πίστες και θα διασκεδάσεις στα πάρκα του και τέλος ότι θα φύγεις με φουσκωμένους τετρακέφαλους. Ετσι καταλήγω να κάνω πάντα περισσότερο σκι στα μικρά ΧΚ παρά στο Ischgl και ποτέ δεν το μετανοιώνω!
                      Last edited by gioand; 07/02/2014, 10:38 AM.

Comment

• Τώρα που συνήλθαμε λίγο από την κατάθλιψη, να γράψω κι εγώ δυο πράγματα για το βουνό των ονείρων μας.

Πέμπτη φορά στο Ischgl, πάντα με Γιάννη οδηγό στα καλύτερά του, τόσο στις πίστες, όσο και στα apres. 60 χρονών άνθρωπος με καρδιά πεντάχρονου και μυαλό έφηβου, παρά την περιπέτεια που πέρασε με το πόδι του, στις πίστες έριχνε στα αυτιά στους πάντες.

Δυστυχώς λόγω καιρού φέτος χάσαμε το Galtur και κυρίως το υπέροχο μπαράκι του, αλλά χαρήκαμε λίγο παραπάνω το Ischgl με λιγότερο κόσμο, αποτίσαμε φόρο τιμής στο θείο Γριβαλέα, ήπιαμε τη Λουμούμπα μας σε Ελβετικό έδαφος και ζήσαμε μια υπέροχη βδομάδα με τρομερό καιρό τις περισσότερες μέρες και πούδρες.

Τα υπόλοιπα στο βίντεο που ακολουθεί:

Γιαννάρε, εις το επανιδείν!

Comment

• Υπαρχει μια ακυρωση για 22/3 με 29/3 αν ψηνεται κανεις λεπτομερειες στο fb skiers-boarders η εδω με π.μ

Comment

• Αλλη μια χιονοδρομικη περιοδο εφτασε στο τελος της στο αγαπημενο μας ISCHGL.Θελω να ευχαριστησω ολα τα παιδια που με τιμησαν με την παρουσια τους και μου εμπιστευθηκαν την χιονοβδομαδα τους.Πιστευω να ανταποκριθηκα στις προσδοκιες τους κανοντας οτι μπορουσα καλλιτερο για να καλυψω τις επιθυμιες τους.Κανοντας απολογισμο ειμαι πολυ ικανοποιημενος γιατι πρωτα απο ολα δεν ειχαμε κανενα τραυματισμο,κανενα δυσαρεστο απροοπτο,δεν χαθηκε καμια ημερα απο το σκι για κανεναν.Γνωρισα νεους φιλους,και χαρηκα και εγω μαζι σας αυτο που ολοι μας αγαπαμε!
                            Ενα μεγαλο ευχαριστω που με την παρουσια σας ,το κεφι σας,την νεανικη σας ορμη,προσπαθωντας να σας φτασω,με τραβατε να περναω τα ορια μου
                            Καλο καλοκαιρι στη χωρα του ουρανου και της θαλασσας!!

Comment

• Μηπως πρεπει να αρχισουμε να οργανωνουμε την χιονοβδομαδα μας?
                              η ψυχολογια στο ναδιρ
                              τα οικονομικα στον πατο
                              βλεπω φετος να καθαριζω σταυλους το βραδυ για να κανω σκι την ημερα!

Comment

• Originally posted by gianis50 View Post
                                Μηπως πρεπει να αρχισουμε να οργανωνουμε την χιονοβδομαδα μας?
                                η ψυχολογια στο ναδιρ
                                τα οικονομικα στον πατο
                                βλεπω φετος να καθαριζω σταυλους το βραδυ για να κανω σκι την ημερα!
                                Πάρε με για βοηθό, Γιάννο! Βοηθός σταυλοκαθαριστη

Comment

Working...
                                X