Announcement

Collapse
No announcement yet.

ISCHGL

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• προσοχη ομως. επιβεβαιωση μετα το booking ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΕ ΧΙΟΝΟΛΑΣΤΙΧΑ
    περσυ μου καναν κατι κολπα και οχι δεν εχουμε, μα εκλεισα, αλλα δεν εχουμε κλπ
    και τελικα εχασα 2 ωρες στο αεροδρομιο

Snow is on my D.N.A.-ζητειται δουλεια στις Δολομιτικες Αλπεις

Comment

• Ε ρε και είχα τα φράγκα και Δεκέμβριο και Φλεβάρη θα ανέβαινα.

Γεια σου ρε Γιαννάρα μαναφούκο, δεν θα στρώσουμε κώλο πάλι φέτος με τα πάθη μας [i]

Έλα, μην κάθεστε, όποιος έχει άδεια εκείνη την εποχή, ας στείλει ένα pm στο Γιάννη.
      Τέτοιες τιμές, σε τέτοιο παραδοσιακό κατάλυμα και τέτοια εποχή, σε ένα από τα καλύτερα χιονοδρομικά του κόσμου, δεν πρόκειται να βρείτε.
      Edited by: LeRoi "

Comment

• Μπορεις να μου στειλεις το σαιτ που βρηκες το ξενοδοχειο.

Λεμε να παμε τελος Φεβρουαριου .

Comment

• @Lech

Αν εννοούσες αυτό που έκλεισα εγώ, βρίσκεται στο site:

<a href=http://www.enzian-arlberg.at/" target="_blank">http://www.enzian-arlberg.at/</a> Edited by: panayotis_kal "

Comment

• Originally posted by LeRoi
            Ε ρε και είχα τα φράγκα και Δεκέμβριο και Φλεβάρη θα ανέβαινα.

Γεια σου ρε Γιαννάρα μαναφούκο, δεν θα στρώσουμε κώλο πάλι φέτος με τα πάθη μας [i]

Έλα, μην κάθεστε, όποιος έχει άδεια εκείνη την εποχή, ας στείλει ένα pm στο Γιάννη.
            Τέτοιες τιμές, σε τέτοιο παραδοσιακό κατάλυμα και τέτοια εποχή, σε ένα από τα καλύτερα χιονοδρομικά του κόσμου, δεν πρόκειται να βρείτε.

Δημητρη τα ποσοστα σου για το promotion θα τα παρεις σε μπυρες στο KUHNSTALL τον φλεβαρη
            "

Comment

• Μετά από Stubai και Soelden λέω να κατέβω πιο χαμηλά (σε υψόμετρο) αλλά πιο ψηλά από ότι βλέπω σε χιονοδρομική ποιότητα

Σκέφτομαι για τέλη Φεβρουαρίου, αρχές Μαρτίου, για κατάλυμα - διαμέρισμα έχετε να προτείνετε κάτι συγκεκριμένο; Εννοείται κάπου έξω από το Ischgl. Επίσης μήπως υπάρχει μεταφορικό μέσο (τρένο, minibus) από Μόναχο;

Comment

• Originally posted by Chris82
                Μετά από Stubai και Soelden λέω να κατέβω πιο χαμηλά (σε υψόμετρο) αλλά πιο ψηλά από ότι βλέπω σε χιονοδρομική ποιότητα

Σκέφτομαι για τέλη Φεβρουαρίου, αρχές Μαρτίου, για κατάλυμα - διαμέρισμα έχετε να προτείνετε κάτι συγκεκριμένο; Εννοείται κάπου έξω από το Ischgl. Επίσης μήπως υπάρχει μεταφορικό μέσο (τρένο, minibus) από Μόναχο;

Απο 26/2 εως 12/3 να ξερεις οτι υπαρχει στενοτητα για καταλυμμα γιατι ειναι 2 εβδομαδες που κανουν διακοπες Γερμανοι και αλλοι Ευρωπαιοι.Καλο ειναι να αρχισεις απο τωρα να ψαχνεις.SEE-KAPLL- MATHON ειναι ποιο φθηνα απο μεσα στο ischgl.Eννοειται οτι θα παιξει ski-bass( με οτι συνεπαγεται)Απο το αεροδρομιο μπορεις να ερθεις με τραινο μεχρι το Landekc και απο εκει προωθεισαι με λεοφορειο η ταξι .(γυρω στα 20 χλμ αναλογα που θα μεινεις).
                Μinibus δεν εχει πεσει στην αντιληψη μου να υπαρχει.Γνωμη μου ειναι αν ειστε απο 3 ατομα να νοικιασετε αυτοκινητο απο το αεροδρομιο(θα σας ερθει ποιο οικονομικα)Μια φθηνη εταιρεια ενοικιασης ειναι η THRIFTY .Για καταλυμμα ψαξε στο ιντερνετ ...και παλι εδω ειμαστε

Comment

• γιαννη
                  το τραινο για το landeck φευγει απο το αεροδρομιο η γινεται αλλαγη καπου???
                  ορεινα μαντρια αρκαδιας

Comment

• [QUOTE=kostasbmw]γιαννη
                    το τραινο για το landeck φευγει απο το αεροδρομιο η γινεται αλλαγη καπου???
                    [/QUOTE

Απο αεροδρομιο πας Μοναχο και αλλαζεις.Στην συνεχεια μεχρι Landeck εχεις μια εως δυο αλλαγες (αναλογα το δρομολογιο)Οι αναμονες ομως ειναι ελαχιστες.Το εισητηριο απλης διαδρομης κοστιζει περιπου 40ε

Comment

• Ευχαριστώ Γιάννη.. Οι διακοπές των Ευρωπαίων είναι θεωρητικά κυρίως αυτές τις 2 εβδομάδες; Πέρυσι πήγα Soelden 20-27/2 και πέτυχα απίθανη κίνηση, σταμάτα - ξεκίνα για χιλιόμετρα σε δρόμο 4-5 λωριδών !! από Μόναχο προς Αυστρία (να'ναι καλά το GPS που με έβγαλε από την εθνική οδό και πήγα μέσω επαρχιακών οδών και παγωμένων λιμνών )

2 άτομα θα είμαστε, και τις 2 φορές που έχουμε πάει Αυστρία έχουμε νοικιάσει ΙΧ αλλά σκέφτομαι μήπως βγει οικονομικότερα (αν και πρέπει να ζυγίσουμε και την ταλαιπωρία)

Comment

• Originally posted by Chris82

Ευχαριστώ Γιάννη.. Οι διακοπές των Ευρωπαίων είναι θεωρητικά κυρίως αυτές τις 2 εβδομάδες; Πέρυσι πήγα Soelden 20-27/2 και πέτυχα απίθανη κίνηση, σταμάτα - ξεκίνα για χιλιόμετρα σε δρόμο 4-5 λωριδών !! από Μόναχο προς Αυστρία (να'ναι καλά το GPS που με έβγαλε από την εθνική οδό και πήγα μέσω επαρχιακών οδών και παγωμένων λιμνών )

2 άτομα θα είμαστε, και τις 2 φορές που έχουμε πάει Αυστρία έχουμε νοικιάσει ΙΧ αλλά σκέφτομαι μήπως βγει οικονομικότερα (αν και πρέπει να ζυγίσουμε και την ταλαιπωρία)

Οι διακοπες των Ευρωπαιων ειναι οπως σου γραφω.Τα Σαββατα αυτα των δυο εβδομαδων ειναι προβληματικα για μετακινηση γιατι παρουσιαζεται μποτιλιαρισμα στον αυτοκινητοδρομο.Η λυση του τραινου εχει συν και πλην.Συν 1.εχεις στανταρ χρονο στο ταξιδι 2.γλειτωνεις το μποτιλιαρισμα και την κουραση της οδηγησης.3.γλειτωνεις την διαδικασια νοικιασε -ξενοικιασε.Οικονομικα δεν θα εχεις μεγαλες διαφορες.
                        Αν αποφασισεις λυση τραινου να υπολογιζεις οτι το τραινο σε αφηνει στο Landeck και απο εκει παιρνεις λεοφορειο η ταξι (see 15xlm-kapll 25 xlm-ischgl 35xlm-galtur 45 xlm περιπου)
                        Επισης να φροντισεις η πτηση της επιστροφης να ειναι απογευματινη.
                        Αφου εχεις εμπειρια απο αλλες χρονιες με αυτοκινητο ζυγισε τα πραγματα και κανε αυτο που σου ταιριαζει[i]
                        "

Comment

• πολυ ζυγισμα πεφτει τελευταια

αλλωστε και γω της ιδιας φιλοσοφιας ειμαι

γιαννη αν ειναι 2 ατομα το τραινο ειναι πολυ καλη λυση για τους λογους που ειπες και ξερεις ποτε θα φυγεις και ποτε θα φτασεις που ειναι το σημαντικοτερο.
                          εχω κατα καιρους κυριως ελβετια χρησιμοποιησει τραινο και με βολεψε αρκετα γιατι το τραινο ειναι στο αεροδρομιο οπως και τα λεωφορεια που εχουν απευθειας προορισμους σε χιονοδρομικα.
                          Αυστρια πιστευω εκτος εξαιρεσεων το αυτοκινητο ειναι απαραιτητο αλλα για 3 ατομα μινιμουμ για να μειωνεται το κοστος.
                          ορεινα μαντρια αρκαδιας

Comment

• Αν υπαρχει καποιος που θελει να κανει μια εβδομαδα στο ISCHGL (www.ischgl.com) me 380e
                            (μτφ αεροδρομιο-ischgl-αεροδρομιο,καθημερινη μτφ στα χ.κ της περιοχης (See-Kapll-Ischgl-Samnau-Galtur) 7 διαν σε δικλινο με ατομικο wc πρωινο και γευμα να μου στειλει π.μ να του πω λεπτομερειες

Comment

• Originally posted by gianis50
                              Αν υπαρχει καποιος που θελει να κανει μια εβδομαδα στο ISCHGL (www.ischgl.com) me 380e
                              (μτφ αεροδρομιο-ischgl-αεροδρομιο,καθημερινη μτφ στα χ.κ της περιοχης (See-Kapll-Ischgl-Samnau-Galtur) 7 διαν σε δικλινο με ατομικο wc πρωινο και γευμα να μου στειλει π.μ να του πω λεπτομερειες

Επανερχομαι στα παραπανω για οποιους ενδιαφερονται και για οτι εχει απομεινει(απο πλευρας πληροτητας)για ολη την σεζον.
                              Υ.Γ η εβδομαδα ειναι απο σαββατο σε σαββατο.

Comment

• Originally posted by gianis50
                                Αν υπαρχει καποιος που θελει να κανει μια εβδομαδα στο ISCHGL (www.ischgl.com) me 380e(μτφ αεροδρομιο-ischgl-αεροδρομιο,καθημερινη μτφ στα χ.κ της περιοχης (See-Kapll-Ischgl-Samnau-Galtur) 7 διαν σε δικλινο με ατομικο wc πρωινο και γευμα να μου στειλει π.μ να του πω λεπτομερειες
                                ΠΩΩΩΩΩ 380 για μία εβδομάδα στο ISCHGL με τον Γιάννη ακούγεται ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ.... Κρίμα που δεν έχω κενή εβδομάδα λόγω σπουδών...... Αν έχετε χρόνο σας τον συστήνω ανεπιφύλακτα...

Comment

Working...
                                X